78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Figy. Folytatnám én a barbárral, meg azért farmolgatok vele, de amikor összegyűlik egy kis pénz és veszek valamit, amitől azt gondolom, hogy jó leszek és lecsapnak mint a szart, akkor picit elmegy a kedvem a barbártól.
A farmolást meg már piszkosul unom.
Szánalmasnak tartom, hogy egy meelee karaktert 1 hitelnek inferno act 2-n.
(7.5K armor, 43K hp, 14K dps, 500 allres) -
Szomorú vagyok, hogy nem barbárral folytatod, most kivel fogok diskurálni... úgy tűnik egyre kevesebben tartanak ki
U.I.: viszont megértem, jó érzés, mikor a barátaidnak hullanak a boss achievementek, amíg te goldot farmolsz act 1-en 8) -
Akkor hogy lesz belőle erős kari? -
nagyon király (és erős) kaszt a DH, ha téged nem zavar, hogy minden 1hitel (fehérek is) -
Erre énis kiváncsi lennék.
Most indítottam egyet mégcsak normal act 3 végén vagyok, eddig egyszer sem halt (egyszer sem, barbárom normálon párszor eldőlt).
Párszor volt amikor potizni kellett, de még nagyon tapasztalatlan vagyok ebben a kite-olás témában. -
Akkor menj át a másik fórumra.
kkthxbye. -
ahha, fura, másik fórumban pont ugyanazt mondták mint én, és elég sokan, ezek szerint ők is hülyék? ostobák? szánalmasak? stb? tényleg mindenki örül a székében, hogy egyre több könnyítéseket kapunk, jézusom... -
Savmacska #41163 Hol le húzzák a dh-t hol istenitik hol meg 10mp alatt ölik a bosst vele infernon, msot mi az igaz ?! -
először és utoljára figyelmeztetlek (kérlek meg), hogy fejezd be, ha folytatod, magaddal fogsz beszélgetni. -
Már ne haragudj, de te nagyon buta ember vagy és csak azért nem mondom másként, mert azért már elakadásjelző jár
Sok szerencsét az életben, mert a játékhoz sok közöd nem lesz soha -
a jelekből ítélve nem engem vertek le, hanem téged, ha ennyire igényled a dolgokat -
Broafka: ne rontsd a saját helyzeted. -
ezt már mondtam másnak is: ez egy hack n slash. ha így gondolod akkor ez nem a te játékod, ennyi -
és ha ettől enyém lesz az év leghülyébb hozzászólása (most nem mellesleg, az hogy nekem nem tetszik a dolog, mert halál ostobává teszi az egész játékot) akkor köszönöm, elfogadom.
tudod mit, játsszál Serious Sam-mel, nah ahhoz kezd már lassan hasonlítani a játék, hogy azt a minimális stratégiát vagy egy kis logikát is vegyük ki a játékból ami még akadt benne -
Hazaküldött az első nyuszi hellen a kapu előtt és most itt vered a nyálad, vagy mi bajod?
Szerk: legyen inkább nightmare -
jah értem, mert ha rohadt nehézre van csinálva egy nehézségi fok, akkor nem inkább azt könnyítsük, hanem tegyük minden szintet nevetségessé, hogy mondjuk amilyen skillek egy kategóriába tartoznak (mondjuk pl a taktikus skillek, és a fél óránként egyszer használható az egész pályát leszeded skillek) így mondjuk mindegyik helyre tegyünk az egész pályát leszedő skilleket, hagy legyen az egész játék egy esztelen nyomkodás (már ha nem lenne így is éppen az) -
Srácok, a Monknak, mik legyen az elsődleges statjai?
Mire gyúrjak ? -
Csak mondom, hogy ezt a hszedet jobb ha el se olvassák azok akik inferno act1 fölött járnak, mert valószínűleg megkapod a topic leghülyébb hozzászólása és hozzászólója címet az évre. -
mert szerinted az normális, hogy totál más funkciót betöltő skilleket ( pl rúnákkal minden skillnek van legalább 2 tök homlokegyenest másmilyen fajtája) nem használhatok, mert csak? -
Hellen túlélem, nem jó viszonyítási alap, viszont DH-t MINDEN one hiteli act3-4ben, wizardot csak a mobok 30%-a, ha van 35k hpd meg 400 allresed 4500 armorral. Akkor 3 hit vagy force armor miatt.
De pl a mortart alapból lövő casterek, chargeolós corrupted angelek, szintén chargeolós szárnyaskardosdémonok (nem emlékszem már a nevére).. Izual is spawnolja őket.
Bossok is mókásak, Rakanothot overgearelve tudják meleek ölni, wizardra tudok taktikát amivel ölhető, dhval, wdvel nem tudom hogy lehet megölni, mióta a shroudot vagy mit nerfelték dhnál.. -
hát ez a skilles dolog, hogy bárhová tehetek bármit rohadt kiábrándító... tudom, most jönnek a kő dobálások, de én lettem 5 évesnek nevezve, ha nem használom? hát ettől lesz a játék olyan, hogy rinyálós kisgyerekeknek szóló, akik állandóan meghaltak... pff -
2-3x-os sebzéseket kapok a hpmhoz képest fehér moboktól is :)
nincs értelme a pajzsnak rangeden, ennyi. mindegyik rangednek van speckó offhandje, ami adja többek között a damage-et szarásig, azt kell sajnos használni -
Dr DeViLKiNG #41148 Mármint #41133-re ment. -
Dr DeViLKiNG #41147 Itt a kulcsszó a MÉG. Amint megérkezik RMAH rögtön el fognak menni ezek a cuccok annyiért(vagy még többért). -
who am I 7 #41146 aha, hát nem tudom, az az 1000-1500 plusz armor, plusz pajzson lehet all res (60-80is?) plusz sok vita.Szerintem hasznos tud lenni..a blockról nem beszélve. -
most nyomtuk végig act3 végét, meg act4-et, valor buffal mindennel, nagy büdös lófasz nem esett :)
a top tárgyakat vagy bemákolják, vagy exploitolnak valamit (pl. act2 goblin farm) -
Akkor marad dh vagy wd, sajna nincs annyi időm a játékra, hogy egy melee-t életben tartsak farmolással, pedig a monk is szimpatikus.
Dh-m lvl 40 wd lvl 20, lehet itt le is dőlt a dolog.
-
azok a szarok alacsonyabb fokozaton is majdnem egyhitelnek, szóval az azért annyira nem jó viszonyítási alap -
sirdond #41142 tegnap már említettem, exploit :/
amúgy meg hidd el vannak olyanok,akik megveszik. jsp tele van iylen butákkal, akiknek több 10k fg-jük van és átváltják ingame goldra és bevásárolnak belőle -
aha, nem rég linkeltem a 320k damaget, amit kaptam act4-ben - egy pajzs valszeg megmentett volna ^^ -
who am I 7 #41140 ja igen..act1-re gondolok :D act2 már más kérdés :D de gondolom, ott is talpon lehet maradni megfelelő ressel, meg hp / dmg -vel. -
who am I 7 #41139 nem feltétlen.Pajzzsal meg jó ressel nem.Cserébe kevesebb a dmg. -
Igen, akarcsak a meleek ^^ -
Gondolom a ranged karik cserébe infernon egy ütéstől fekszenek. :)
-
én csak grafika meg audió... -
hát nem igazán nézegettem őket valóban, de a következő patchben mi lesz? a halhatatlan módot is be lehet majd kapcsolni? -
natalyel #41134 Én minden játékot úgy kezdek, hogy az intró utáni első menübe kerüléskor minden Options-beállítást átnézek. Ezt tanácsolom másoknak is, sok bosszúságtól kimélheti meg magát az ember, és sok feature-ra rájöhet rögtön a játék megkezdése előtt. -
who am I 7 #41133 ja igen, láttam én is 100-200 milláért...ugye a legerősebbeket.Aztán ha van egy mégerősebb, akkor csökken az ára.De szeirntem ezeket a 100-200 milláskat a fax sem veszi meg.Arra azért kíváncsi lennék, hogy kinél pottyantak ki az ilyen cuccok?Logikusan ugye, ilyen 1200-1400as 2h-s weaponok szerintem inf a3 vége?5ös valorral meg nagy mfel :D szal nekem furi...mert skillből nem fogod infernot lenyomni, kell hozzá a cucc.Talán valami kurva nagy mf plusz 5-ös NV és act2?dehát az a tré, hogy már oda is kell a sok res, meg vita meg damage...érdekes. -
elective mode. kiváncsi leszek meddig fognak még előkerülni olyanok akik nem tudnak róla. nélküle elég fos a játék,köv peccsben elvileg már lesz hozzá nagy villogó tooltip hogy "hé kapcsold be paraszt ha elmúltál 5 éves", sosem értem miért kellett ezt eldugni -
Megis mirol masrol szolna...az ilyen 100 millios cuccok meg szerintem egy kort futnak es utana rajon a hulyegyerek,hogy annyit senki nem ad erte(foleg mert nem is hinnem,hogy van valakinek annyi penze)es leviszi az arat.