78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
1Darton1 #41210 Mert más oka biztosan nem lehet, ugye? Például, hogy ne keltsenek fölösleges pánikot, ezzel elrontva mások játékélményét.
Gondolom Te a saját blogodon kint hagynál minden olyan topicot, ahol azt bizonygatják, hogy pedofil vagy.
Ha bármi esély lenne arra, hogy ez a public games őrület igaz, ők maguk kapcsolták volna ki már az első napokban. Mint ahogy nem indították el az arénát, sem az rmah-t, és ahogy lekapcsolták a commodity ah-t.
Aki beveszi ezt a hangulatkeltést, az vagy tájékozatlan, vagy mentes mindenféle logikától.
-
Amíg nincs valamennyi life on hitem és egy 25% blockos shieldem nem megyek Act 3-ra -
eLiXir #41208 Lol! napi első váza amit széttörök és legendás polearm. következő percben JC plan- wtf :D
érdemes IDni a legendarykat, vagy várjak patchig? -
whisper #41207 Amúgy ha 10-es BS-em van akkro tudok setet csinálni cask recept kell hozzá de az randomra esik vagy ahból veszed igaz? -
#41186 pls. -
Dr DeViLKiNG #41205 Még beta elején játszottam vele, akkor egy rakás szar volt a class a többihez képest. Azóta nem sokat változott. -
Barbár by Kripparrian:
Allres 700 alatt, warcry-al megy fel 1000-re kábé.
9500 armor
54.000 hp
14.500 dps
És a lényeg: 42% block chance, 1200 life on hit.
Cucc: 890-es kard, amin 847 life on hit van. -
Nyilván nem ez az érdeke, én nem erre gondoltam így ebben a formájában. Hanem egyértelmű, hogy ők is tudják jól, hogy igenis létezik ez a dolog, és nemhiába törölgetik az erről szóló topicokat ezerrel - nyilvánvaló, hogy elakarják tussolni az egészet, mivel rohadtul gáz lenne, ha ez tényleg kerek-perec kiderülne 100%-ra. Már csak azért is, mert közeleg az RMAH, és ha az mellett megengedettnek lehet tudni egy ilyesmi malőrt - tehát a szó szoros értelmében akár a valós pénzed foroghat kockán - abból iszonyatosan nagy botrány lenne... -
ezeket is azért törölték főként ,mert már volt belőlük másik 100 ami ugyanerről szólt -
whisper #41201 *van? -
whisper #41200 Srácok vagyn valaki act infernon és akar partyba menni? -
igen, erre sincs közvetett bizonyíték, de:
Blizzard's support staff has admitted that they do not know how some accounts have been infiltrated.
Blizzard has also been deleting threads on the forums from users claiming to have been hacked while using an authenticator, I'd point to some threads but they're deleted. -
1Darton1 #41198 És a Blizzardnak az az érdeke, hogy ezt ne javítsa ki. Így több száz (esetleg ezer) munkaórát fölöslegesen kell dolgoznia a supportnak. Teljesen logikus.
Én még csak olyan gyökereket láttam, akik azt a napi 1 másodpercet nem képesek rászánni az auth kód átmásolására, aztán óbégatva hibáztatnak mindenki mást. Ha majd lesz egy olyan ember, akinek legalább egy kis agya van, mégis szarba kerül, talán majd meggondolom magam. -
Hát nem tudom, én azért egyre jobban hiszek ezekben a dolgokban - igen tudom, naiv vagyok - nyilván nem véletlen, hogy egyre hangosabbak ettől a problémától a fórumok... Nyugodtan olvasd el a cikket amit linkeltem, szerintem így ettől több nem kell. -
Sunrider924 #41196 Nem tudok mast mondani, mint amit eddig, igazad van. Nekem nem unalmas a dh, wowban is valtottam rangedre(hunter), amikor szarra nerfeltek a meele karimat(dk), van kis hasonlosag, nekem meg elvezheto.
@ DrDevil- te betaztal MoP-ot es monkot is probaltal, van valami, akarmi halvany eselye hogy hasonlit az 1-60as diablo3 monkra? Ezt NAGYON szeretnem tudni.
-
Összefoglalás pár mondatban a cikkből, ami túl hosszú lehet egyeseknek és még angolul is van. Egy felhasználó (valószínű, hogy programozó aki még a hálózatokhoz is ért) megosztotta mit tapasztalt:
-Buy two games, get two accounts, join both in game, open trade screen and then inspect packets. Some interesting stuff in there to use to spoof with, not very well secured at all.
( Blizzard's support staff has admitted that they do not know how some accounts have been infiltrated. Everything Blizzard says will be about protecting the resources of the company.)
-Technically they are not breaching servers. They are using stolen sessions. But they would never say anything about this, any company would deny deny deny. I would deny as well, reason being;
-This does not mean they can get to your account information, all they can do is get to your last toon you logged into. ...Any active net connection relies on session keys.
-I used my second account got the toon up to level 50, removed all his good gear and traded over to my other account. I then put crap on him and left him with 500 gold. I then start playing act 1 hell in public games. I got the toon up to level 52 a day and a half later. Some dude joins my game, opens a trade screen says "biy o k". The bate was set and the hook cast. I Log my other account in on another computer trade the new loot off of him except some minimal stuff and 5000 gold. Just as I finished transfering, my account logs itself out. A few seconds later I see it log in under my friends list. I did not log it back in. After I see my account log out, to be on the safe side I changed the password. I logged back in and my toon was stripped bare.
(Blizzard has also been deleting threads on the forums from users claiming to have been hacked while using an authenticator, I'd point to some threads but they're deleted.)
As mentioned before, DO NOT JOIN PUBLIC GAMES. -
1Darton1 #41194 Én semmi olyat nem látok ott, ami még csak véletlenül is arra utalhatna, hogy jogos ez a pánik. Olyan 2-3 kérdésem lenne, ami teljesen okafogyottá tenné ezt a boszorkányüldözést, de a cikk egyikre sem válaszol. -
Barbároknak kötelező tananyag az ő munkássága: Kripparrian
Hátha valaki még nem látta ezeket, és elakadt -
Dr DeViLKiNG #41192 Ez még mindig csak egy "valaki" megmondta és tanuja volt a dolognak. Hol a bizonyíték? Ha tényleg erre feküdt volna rá, akkor lett volna egy kamera is a közelben nem?
Ja de mivel az interneten volt, ezért igaznak kell lennie. :D -
Kitörölheted az authenticatoroddal ez ellen... ;) Tekintve hogy ezt az expoitot/bugot kihasználva itt nem is kell úgy loginolnod - ergo jelszavat sem, sem authenticator tokent nem kér. -
p0c0kLoL #41190 wizzarddal kapcsolatban tudnátok adni 1-2 tanácsot milyen skilleket érdemes használni infernon? -
Én is ezt pofáztam, nem véletlen nem voltam még egy publicban sem amióta megvan a játék - mellesleg amúgyse vágyom oda annyira.. :D De sokak szerint ez csak kamu, és csak 1-2 ember kapott be keyloggert és azért... igen, persze... blizzard hülye lenne elvállalni ezt, gyakorlatilag szó szerint megostromolnák őket ezek után... de kijárna tényleg, kritikán aluli amit ezek művelnek. Lehet év játékáról beszélünk, de egyúttal az év legcinkebb dolgai közé is sorolhatók ezek a problémák... -
Van authenticator-om, de felhívom becses figyelmedet arra, hogy te bizony nem olvastad el a cikket. Tedd meg... -
Sehogy, goldból lehet gearelődni Inferno Act 1 után (azelőtti nehézségek megoldhatók AH nélkül, inferno nem) -
Mr DeViLKiNG.
Elfogadnék némi jótanácsot, hogy mit használjak DH-val, mire figyeljek, mire gyúrjak stb.
Nem akarok mégegy pofára esést, mint a Barbárral.
Előre is köszönöm. -
én is csak verem a fejem a falba. tudtam előre, hogy a barbár szopóroller lesz,(haverom fixen wizard) de mindig a "warriorhoz" húz a szívem. act1-et egy minimális összeg ráfordításával letudtam, most kéne annak jönnie, hogy szétfarmolom az agyam.
ezzel önmagában nem is lenne gond, de szétbasz az ideg, ha arra gondolok, hogy más classok act3-4et farmolják, és telefossák az ah-t a tápos itemekkel, én meg örülök, ha vmi kacat elmegy 20-30kért. így kéne megkeresnem a 10milliókat pl arra a life on hites fegyverre, amivel már talán egy kis esélyem is lenne? hát a lónak a faszát...
indítottam én is dh-t, de egyszerűen unom, ha nem barbár.
lehet az lesz a vége, hogy szarok bele, aztán megyek max paynezni. -
1Darton1 #41184 Talán használj authenticatort, és akkor megszabadulsz egy defektustól. -
Dr DeViLKiNG #41183 Tegnap öltem Rakanothot dhval, semmi nehézség nincs benne. :p -
Csak azt nem értem ,hogy hogy tudtok gearelődni, mikor inferno act1-ben 50-55-ös szintű cuccokat dobálnak kb. :/
Act 2-ig még elcsöveztem, de szinte már csak ah-ból. :/ -
Az alap mód, azaz a megkötések azoknak vannak, akik annyira suták, hogy fogni kelljen a kezüket, mert különben elvesznek a skillek tengerében és normálon is életképtelen buildeket hoznának létre :D -
Énis ezt teszem. Túl sokat stresszeltem már a barbár gear miatt... jojózott a szemem az AH-ban. Most egy kicsit DH-zok, jó segge és lába van neki és még lövöldözik is.
Bár ez az inferno-n az első fehér zombi 1 hiteli kicsit megrémíszt. :) -
whisper #41179 Ne aggódj a jó tanács sz.tem az amit nekem is adtak és követem. kitartok a barbár mellett csak msot lefektettem aludni soakt csatázott és most húzom ajó ksi WD-t azzal amdj tolom neki a geart és mikor jó geares lesz jöhet a barbát 8) -

Ezt pofázom már hetek óta... Nembaj, legyek én a paranoiás, de engem legalább nem pucolnak ki. -
Sunrider924 #41177 Barbar baratom, aki wow-ot tolja vanila ota csak annyit mondott, hogy ennyi ev utan ez eleg nagy ongol a blizzardtol. Kivancsian varjuk mi lesz abban a patch-ban, ami majd kiegyensulyozza a dolgokat. -
Nemtudom, hogy volt-e már itt, de kicsit a Session ID-lopás van itt kitaglalva/bizonygatva: Diablo 3 Session Spoofing Is Real - hát őőő, ez kurvagáz kedves blizzard :) ciki, de kerüljétek a public játékokat (egyelőre)... -
Nálam is kábé ez a koncepció..
Amúgy fasság, hogy folyamatosan lesni kell az AH-t meg költeni rá a milliókat, hogy játszani lehessen vele. -
Sunrider924 #41174 Ami azt illeti en se toroltem ki a monkot, csak kispadra kerult, amig ki nem farmolom neki a geart DHval. -
Ne légy butuska, ezzel a móddal csak több lehetséges kombót lehet beállítani. Miért is lenne ez rossz? Eddig az volt a bajotok ,hogy nem lehet stat pontokat szétosztani, kevés a lehetőség... Ha minden ugyanaz lenne, mint Dio2-ben, akkor meg az lenne a baj... :) -
Nem rossz statok, de all res még mindig kellene. Nekem most lett 11 ezer armorom enchantressel és shouttal, 41500 hp, 14500 dps és a legkisebb resistem 874 + 4% melee dmg reduction. Ezzel Act 2 már megcsinálható, nem roflstomp, de kellemesen lehet haladni. Act 3-hoz viszont még nem elég. -
who am I 7 #41171 Te most mit pattogsz itt?nem mind1, hogy milyen skilleket használ egyszerre egy karakter bakker?Semmi logikus érv nincs arra, ha már egy skillt megtanult egy karakter egy másikkal csak azért ne használja együtt mer 'csak.Vagy mer' úgy nehezebb.