78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Lehet, mert az volt az első kari amivel elkezdtem komolyabban játszani. -
Ez fura, normalon én 2x haltam meg, mind a 2x figyelmetlenségből :)
Nekem WD is nagyon tetszik, iszonyat dps-t produkál, igaz, csak normalon vagyok még vele.
-
én wizarddal közelharcos styleban nyomom (frostnova, chill aura) és nem haltam meg normal alatt egyszer sem, NM-en is csak háromszor (act3ig)
szerintem ha most kezdenél egy barbot te sem halnál meg vele normalon -
Savmacska #41247 Én meg pont a 34-es barbárommal nem haltam még
-
Dr DeViLKiNG #41246 Youtubeon van ezernyi féle taktika. Én a "3 csapda lerak, megvár charge majd smoke, átrohan másik oldalára a pályára, 3 csapda+spam hatred generátor megvárva chargeot, majd ismétel"-tel öltem. Bátyám simán középre rohanva ott alázta le ~100k dpsel. -
Igen, Wizard-dal és DH-el. :) -
De valakinek azokat a cuccokat is ki kellett farmolni valahogy.
Csak létezik valami más megoldás is. :/ -
29es szinten az Act 3 végén vagyok vele és eddig egyszer sem haltam meg. EGYSZER SEM.
A barbárom ilyenkor már elhullott 1-2x actonként.
-
Savmacska #41242 Én nem 11-es kb 30x haltam. Wizard vagy WD lesz a következő. -
Miután meguntam a szopást a barbár act 2-n ezért inditottam egyet.
Hogy miért DH?
Monk az majdnem barbár. Közelharcos szopós.
WD: ez volt az első karim, áll 17-es szinten, majd valamikor folytatom.
Wizard: sose tetszett annyira. -
Én spec Wizarddal. -
Multi shotot meg Numbing trapset kidobnám !
Multi helyett Elemental Arrow - Nether Tentacles, irgalmatlan jó kis cucc :D
-
Sunrider924 #41238 Jaja kozbe en is huzok wizzardot is. -
who am I 7 #41237 hát ja..meelevel utána kell menni, az a szopó.Még jó a shieldes minionok....a raret kell kinyírni, de az meg lassú és mindig a minionok mögött van direkt :D mi ge*ik már..nem elég hogy 10x-20x annyi hpjuk van. -
Én spec mindennel játszok, nincs mainem. -
mindenki DH-val játszik? :D -
Savmacska #41234 Azok a vortex-esek...épp azokon szopok most.... meg az is h kattingatok itt a moltenes mobokra, azok elfutnak de "még volt rajta kattintásod" és fut utána a moltenbe.... megbántam hogy melee-t inditottam.... -
Sunrider924 #41233 Egyelore tartozkodok, holnap majd elmondom :) -
most ezen a builden gondolkozok,vélemény? -
who am I 7 #41231 én fast meg teleportos elitekkel jártam már így, sőt wallerekkel is volt, hogy beleragadtam a falba (pedig csak 1-et raktak :D buggeci :D ) kedvencem azért a wallosak..mondjuk ezek a hülyeségek inkább szánalmasak már, nem tudtak mit kitalálni.Meg az ilyen odaránt magához az megint mi :D:D:D -
whirlwind barbárnál vagy tempest rush monknál és nincs ilyen gondod. -
who am I 7 #41229 igen, könnyebb úgy az élet valamivel...bár elementtallal se tart sokkal tovább mfd +12dmg -re állítva, plusz extra annál ugye, hogy life-ot is kapsz.Másrészről, inf-be sok a cd a changenél és a NV buffot is szétkúrja :S szóval, mi ált. nem váltunk :) -
Konkrétan ezért sehányszor mert van Leapem és furious chargeom is -
Savmacska #41227 Kis flame. Ki hányszor halt már meg melee karival, mert be ragadt a mobok közé és nem bírt elmenni ? :D -
Sunrider924 #41226
Pont ez volt az elobb Belialnal, elemental meg hungeringel tul sokaig tartott, rapid-al bedaraltam hamar.
-
Mindenki 1 hónap alatt akarja kivinni a gamet
Savmacska: valószínű azért, mert a mob hitboxa "nem fér át" azon a szűkebb részen, de nem értek hozzá
-
Savmacska #41224 Miért áll meg ott a mob az ajtóban ? -
who am I 7 #41223 hungering arrow azonnal sebez, és elég sokat és elég sok mobot 1xre, főleg ha a 50%-os pierciengen van.Multishot sokat zabál és értelme csak a reduce hatreddel van...ettől sokkal jobb az élet"szívós" elemental arrow is.
A rapidnak általában inkább bossokon van értelme a mfd def skillel..elitek ellen kuka és csak 1 hely pazarlás, főleg infernon. -
eLiXir #41222 tiszta száni lett itt mindenki dhval :' -
Sunrider924 #41221 Eddig hasznaltam azt is, most megprobalom az infernos skill setet begyakorolni, nem mintha nem haladnek bola shot+ multishot+rapid fire comboval, de ha van aki jobban tudja attol mindig igyekszem/szivesen tanulok. -
Increased Attack Speed -
Ball lightningot én is nagyon szeretem, sztem kicsit op is. Ami még nálam kihagyhatatlan dh-nál, az a bola shot. Nekem nagyon bejött. -
Hogy csinálod? -
Közben megvolt nm-en Dio, más skillekkel, bal gombon stunos frenzy-vel, jó kis cucc.
Ez a hell viszont durván nyögvenyelősnek tűnik, az első champion zombi pakkok is sokszor megszopatnak, eddig tudtam azért haladni benne (shattered crown megvan) de nem egy könnyed valami, a skillek erőteljes használata nélkül egy sima zombipakkal is meggyűlne a bajom szerintem.
AH-n néztem hogy vannak majd kétszer olyan dps-ű 1kezesek mint a legnagyobb amit használok/láttam (150 vs 300 dps), egy olyannal kicsit könnyebben boldogulnék gondolom... Hát majd meglátom, de csak akkor akarok AH-zni ha már tényleg muszáj.
Most viszont mehetek pónikat ölni nightmare-en :) -
Sunrider924 #41216 Kosz a ball lightning tippet, nagyon beteg
-
mijazaz ias? -
Köszönöm!
-
Dr DeViLKiNG #41213 ias, dex, crit dmg, crit chance/movement speed ebben a sorrendben. Skilleket nézve, ami nekem mindig ki van rakva az Hungering Arrow (50% pierce), Elemental Arrow (ball lightning, vagy tentacle), smoke screen(általában a 1,5 sec vagy 12 disc), Caltrops (80% vagy 45% weapon dmg), Preparation (30% hogy nem rakja cdre), meg egy ami mindig változik (sentry guardian turret jó partyba pl, vault meg singlebe).
Passzívok közül pedig rengeteg használható van(archery, sharpshooter, steadi aim a legnagyobb dps boostolók). -
Sunrider924 #41212 Ehh, az kar. Igy nem vagyok biztos benne, hogy visszamegyek majd wow-ozni. Kosz a gyors valaszt. -
patch után csak elértéktelenednek, a változtatások nem lesznek visszamenőleges hatásúak, ami kiesett az már olyan marad, én a salvage-re szavazok (vagy eladni ha használható)