78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Megis nagybetukkel kiemelve, szinte mar-mar veres kardkent hordozva irja mindenki a feltoresek kapcsan, hogy "Public Game" az egyik fo oka. Es amint a pelda is mutatja, nem... Valami gebasz van a rendszerrel, az oke, de a remhirkeltes nagyobb utemben zajlik, mint ahogy azt indokolna a dolog. -
Lehetek a barid?
-
ecetke #41288 köszönöm: ) -
YAY... kiválasztottak a WOW Panda beta tesztre... Csak egy török site-on kell belépnem hozzá...
-
BlazeH #41286 Főmenü/change quest-nél lehet nehézséget is választani. -
Ennyire gyoker nem vagyok, de kosz a feltetelezest... -
ecetke #41284 nightmare-en megöltem diablo-t és kezdődött megint előröl, de ugyan úgy nightmaren. mi lehet az oka?:O -
Mondjuk kicsit gyanus , hogy 4-5 recent player szinte folyamatosan online van mikor fellépek. Lehet, hogy ultrakockák vagy kifogtam a grindelőket. General chaten pár napja megjelentek a "2-3 nap alatt lvl.60 $149 dollár fejében" üzenetek. -
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy egy "Te vagy a 999999999 látogató, nyertél egy iPad 2-t!" linkre, vagy egy Viagrás e-mailre kattintott-e -
Skill #41281 hasonló nálam is . sok publik game és még mindenem megvan. -
Nem ezt írta.
Azt írta, hogy nem javasoljuk, hogy publicra menj, mert feltörhetnek.
(feltételes mód)
p.s.: Énis voltam már public game-ben még a legelején, és nem törtek fel. De azóta, hogy kipattant ez a hülyeség inkább nem megyek. -
Én voltam public game-be nem is egyszer , semmi nem történt azóta. -
Viszont - termszetesen reszvetem a Maak kolleganak -, a "ne menj publicba, mert emiatt tornek fel" dolog itt latszik, hogy hulyeseg, es nem kizarolagos a dolog. -
Szerinted miért írtam, hogy app? :) -
BlazeH #41276 Ok, köszi. Ma meló után be is ugrom. -
okostelefonokra ingyenes, nem mobiltelefonokra:D -
cd galaxisban van -
BlazeH #41273 De. Ha van app telefonod :) -
Az authenticator app telefonokra ingyenes, nem? -
BlazeH #41271 Aha, 576-ban szerintetek lehet kapni authentikátort :)
A céges androidos mobilt lehet hogy csak nyár közepén kapom meg... -
Perszehogy nem.
Megszerezték a felh. neved és jelszavad, mert nincs auth-od. Ennyi. -
Most pofátlan lennék és megkérdezném tőle, hogy authenticator volt-e, erre jönne a válasz, hogy nem.
Ekkor mondanám el azt, hogy még mindig kétféle támadás érte a blizz-t egy szerver törés ami miatt leállt az egész vasárnap és a mitm. Továbbá még bejátszik a trójai is, ami auth-al kezelhető.
De nem teszem. -
sms-t allitottam be, de semmi nem tortent -
BlazeH #41267 Authentikátorod van?
Még mindig halogatom a megvételét... -
who am I 7 #41266 a berserker thrive rune-val?és a boon passzív?úgy párszor el lehet lőni. -
és ezzel a man in the middle konspiréciókat be is fejezhetjük azt hiszem -
whisper #41264 Köszi megvan azt hittem hp szintjére tolja el a azt a sok tűzet. lement köszi! -
Egyszer sem voltam public jatekban, megis vannakrecently playerek a listan, aranyam meg egy szal se kurvajo...gg blizz -
Sunrider924 #41262 Nem vagyok biztos benne, nem a fizikai resze ut hanem az elemi sebzes, de az ugyanugy atut a tunneler blockjan, vagy a pajzsos moboknak a pajzsan is. Ha bug lenne akkor atutne a zart ajton is de az nem mukodik. -
whisper #41261 3x? 75-es earthquaket is csak 2x tudom eltolni max -
whisper #41260 oksa 1 kezessel emgyek és 13k a dpsem -
Mennyi a DPS-ed? Valószínű kevés, talán ha nincs bent, akkor barbárral használd a Wrath of the berserkert, kétszer eltudod tolni enrage előtt, lehet háromszor is, nem tudom -
Jah, én már végigmentem összes ranged-en,
nálam eddig erősen ez a sorrend:
DH>Wiz>WD
-
whisper #41257 butcherre van valami trükk mert sajnos nem vagy Athene vagy hogy írják WD-vel és barbarral elég lassan akar meghalni ez a izé és a végére a nincs hova futnom 8) -
who am I 7 #41256 nyilván bug. -
Sunrider924 #41255 Van meg egy apro erv a blaa lightning melett, nem hittem a szememnek, wallernel atut a falon, a multi nem. -
Én se szeretem a multit. Túl nagy a szórása. 1000x jobban bejött a gömbvillám aoe dámázsra.
Én így megyek dh-val:
hatred töltés: bola
single target, nagy dmg: impale dottal
aoe: ball lightning
többi mentő, ez nagyon bejött. -
whisper #41253 WD nagyon jó ha most kezdeném tuti nem abrbárt hanem WD-t húznék már el is kezdtem de ktiartok a babár olyan mint a csúnya kutya olyan ronda ,hgoy már szép. infernon a barbár olya szar ,hogy már jó 8) -
nah, akkor felhúzom a 3. karit is infernóig. :D
még jó ,hogy lvl 48-on pihen egy. :) -
who am I 7 #41251 multi shot jó lenne, 5 hatredé..de így f0s