78998
  • pisztácia
    Már azt hittem a monk is meghalt
  • Aradebil2
    Kungen HC barb, fun thorns build:D
  • NikeCortez
    ezt teljesen jogos...ezért is fürdik be mindenki infernón..."gondolom én.."
    De a skillek se mindegy, hogyan vannak...bár nagyon sok féle konfiguráció van, de nem is nyilatkozok vaktában, én csak saját tapasztalatot irok le...ott még nem jártam (inferno barbár) és így nem is mondom meg a "tutit" :)
  • skinnyman
    NM whimsyshire meghozta azért a gyümölcsét, elsŐ legendary amit láttam:

20 szinttel ezelőtt valszeg nagyon jó lett volna, most a "mondjuk hogy nincs jobb" kategóriát alulról súrolva még felvettem.

Érdemes amúgy whimsyshire-t farmolni, sokadszorra is ugyanolyan jó cuccok esnek, vagy csak elsőre ahogy a bossoknál lenni szokott általában?
  • NikeCortez
    még hell végén kezdek mászkállni barbárral. De azzal tényleg nem jártam arra. De mindig volt mindenre megoldás. (tudtommal ez lehet a kivétel ami majd erősíti a szabályt...)
  • Különc
    Ebben a játékban a gear a legfontosabb, skill elenyésző százalékban nyom csak a latba mellette
  • Carlos
    Barbárral jártál-e inferno act 2-n?
  • NikeCortez
    igazából minden kaszt pro...játszani kell tudni :) így volt ez mindíg is ;)
  • Carlos
    Nekem is. :)
  • Sunrider924
    A felsorolt 3bol az utolso 2 nekem eleg :)
  • pisztácia
    Köszönöm szépen!
  • NikeCortez
    Nincs egy értelmes Diablo 3-as magyar oldal, ahol minden le van irva? (nem a diablo hungary mert az szegenyes mint a a templom egere)...csak pl anno pl akik ugyanugy mint én ősi Diablósok :) azok pl emlékezhetnek még pl a Diablo Tudás Fája meg ilyenekre :) "szépvolt, régvolt, nem is volt :P" (jameg a jsp xD)
  • AntiHero
    Ő HCAH-ból gazdagodott meg. Egyedül ő farmolt hardcoreon infernón így az ő fegyvereit vették meg.
  • Carlos
    A köpőcső sebzése a fegyver sebzésének %-ból jön.
    Tehát ha a kezdő köpőcsővel variálsz, akkor alig sebez. Ha a négykezes über karddal, akkor meghal mindenki.
  • who am I 7
    miért ne?
  • Kandurex
    egyébként simán lehet haladni inferno act ii...csak az összes kiemeltet, championt, raret anyám-kínját skippelni kell, főleg a mortalos, extra healt, magához rángatós (fúúúúú de utálatos dolog, simán lecsapnám őket, de beránt mind a 4-hez, 3-hoz...amennyi van és nincs esélyed, nem kihívás, nem nehéz, hanem nem lehet megcsinálni.
  • pisztácia
    Üdv!

Most kezdek egy WD-t és olyan kérdésem lenne, hogy milyen fegyver jó neki?
    Valamint hogy egyáltalán minek neki, hisz úgy láttam mindneki köpőcsövezik vele...:D
  • gazdi
    aszongyák' van
    Nyilván az a tuti, csak vannak, akik a kifli meg az authenkitátor között döntenek, meg vannak akiknek egész napos program elmenni a Múzeum körútra. Nekik szól ez a mese.
  • unknown nick
    "hetvegen neztem kicsit Kungen streamjet, es szemberunt, hogy 26M goldja volt a HC karakteren...
    nekem ket 55os karim van, es huztam a jewelcraftert es a kovacsot is 7es szintig, de kb 500K-m van osszesen
    Valamit ennyire rosszul csinalok, vagy majd lvl60 utan megno a bevetel?"

Nem nagyon lehet elkölteni 50 szint felett alig van értelmes cucc HC-n AH-ban. + szerintem spórol ha halna.
  • BlazeH
    Szerintem nyilvánvaló, hogy véletlenül maradt le az 'i'.
    De köss belém.
    Ja már megtetted :)
  • gazdi
    Ugyanazt csinálja, mint a célhardver, vagy az app. Akkor megbízhatatlan, ha a potencionálisan megtámadott rendszeren futtatod (ahol játszol és ahol a keyloggerek futnak). Ha egy elkülönített, tiszta masinán fut, akkor teljesen megbízható.
  • Különc
    "Fizika" authenticator? ok
  • festina
    Sziasztok!
    Valakinek nincs kedve játszani?
    Szeretnék felhúzni egy karit és kéne 1-2 ember aki segít benne :D
    természetes én is segítek ha valami kell! :)
  • zorrobomber
    iphone is jó :)
  • BlazeH
    Most akkor van a CDgalaxisban fizika authentikátor, vagy nincs? :)
  • Különc
    Blizzard teszi be 90-200 millió goldért a fegyvereket? Nem igazán értenek hozzá akkor...
  • Aradebil2
    wow köszi. ez 100%-ig megbízható?
  • who am I 7
    jó hát..ez ember függő, h kinek mi az unalmas...valaki szereti levadászni messzíről az ellent, valaki szereti közelről szétcsapni.Én a közelről szétcsapnival kezdtem, de meguntam mert nem lehet haladni vele...de a levadászni messziről sem lehet overgear nélkül haladni...sztem blizz dobja be az ilyen 1400as dps-es cuccokat ah-ba /konspiráció on
  • gazdi
    Amíg eladó fizikai authentikátor nincs az országban, androidos telefon meg a kezedben, addig jól jöhet a winauth (keress rá, elő találatok között ott lesz, nem linkelem). Nem támogatott, de működik.
    Szigorúan nem azon a gépen használva, amin játszol!
  • Carlos
    sose wowoztam. :)
  • Aradebil2
    pindle=nihlathak természetesen
  • Különc
    Mindenki hozzászokott az ingyenloothoz WoWban /flame
  • Carlos
    Nem is mondtam hogy rossz, csak UNALMAS!!!
  • Aradebil2
    ilyen ez a diablo. ladderszezont mindenki mf-sorcival kezdte, pár nap NM mefirun, majd cuccolni hell mefirunra, ahonnan már cuccolhattál hammerdint --> további pindle farm, smitert felcuccolni --> torch farm. problem? és mégis mekkora tábora lett a játéknak. a farmolás nem rossz,értem?
  • Carlos
    Késes dolog, sarkítom:

Igen, biztonságban vagy a négy fal között. Viszont vannak dolgok amik KOCKÁZATOSABBAK... pl este a nyóckerben (vagy az iPon előtt éjfélkor ) NAGYOBB eséllyel bicskáznak meg, mint mondjuk a 22 kerület szélén délben. Nem biztos, hogy megböknek, de nagyobb az esély.
  • PiszkosFred
    Nem is azzal van a baj, amikor az ember leirja, hogy o inkabb nem kockaztat. A gond ott van, hogy egyes mediumok ezt kesz tenykent, okkent kezelve irjak meg a kamu cikkeiket. Semmivel sem tornek fel tobb accot (szazalekban) a D3-ban, mint anno a WoW fenykoraban, vagy mas mmo-ban. Most ez porog, ebben van a "penz", ezert tunik soknak, pedig nem az.

Olyan ez, mint felni kimenni az utcara, mert mi van ha pont arra jar egy elmebeteg, es egy kessel kirabol, ezert inkabb otthon maradsz mindig, a biztonsagot nyujto 4 fal kozott. Ez is egy megoldas, de ha jarsz-kelsz a varosban, azzal egy csepet sem vagy nagyobb veszelyben, mert ahogy latszik az elmult esetekbol, akar otthon is kirabolhatnak :)
  • Carlos
    Mert ha pénzt szeretnél szerezni, amiből az értelmes karikkal játszhatsz, akkor farmolnod kell a játék legprimitívebb, legegyszerűbb és legopbb kasztjával.
  • Smuge
    Szerintem ha akkora lenne a probléma már rég inaktív lenne a gomb vagy javították mostanra ezt a rést.
  • eLiXir
    bírom ahogy mindenki meg akarja magyarázni, hogy miért a játék legprimitívebb, legegyszerűbb és legopbb kasztjával játszik D:
  • Carlos
    Lehet, hogy csak a játékosok 1%-t törik meg valamilyen módon, de azért itt is volt már rá példa és haveromat is törték már meg (igaz kiderült, hogy egyiknek sem volt authenticator-a).
    De azért szar az amikor te is az 1%-ban vagy.

Én csak annyit mondok, hogy én óvatos lennék, ha mennék public game-be. De nem megyek. Szive joga mindenkinek ott játszani ahol akar, de ha Public game-be játszik és beüt az 1% crit akkor bukja a cuccait.

Kábé ennyi.