78998
  • unknown nick
    "Hát nem tom..., néztem őket eleget és azt kell mondjam, hogy elég sokat bénáznak. Igaz, az HC és nem SC, szal óvatosabbnak kell lenni biztos. De pl DPS-e nem sokkal több mint nekem és én csak hell act2-ben járok. Ja, és nem költöttem 50k-nál többet gearre."

Nem akarom védeni, isteníteni csak hallgatom őket gém közben. Dio3 radio :) SC és HC geart ne hasonlítsd össze, értelmetlen.
    Napi 10-11 órát nyomja, nyilván hibázik néha, de legit-en játszik. Elsők között lesz, aki HC-ban lenyomja Dio-t. A haverjai bénábbak, állandóan behalnak :)
  • gandrus
    Én használom, és maximálisan elégedett vagyok vele. A jelenlegi, három éves gépemen semmi sebességbeli problémát nem okoz.
  • Különc
    Én elvagyok
  • setuh
    Ah nekem ez nem jon be...a betuk eleg furcsak lesznek tole,meg azert eszre vevodik egy kis fps kulonbseg is.
  • ProGabe #41406
    Gondolom nem lesznek hosszú életűek.
  • AntiHero
    senki?
  • Hegi90
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • j0nNyKa
    jajaja, annyi, törléshez meg simán törlöd őket (egyébként a csomagban, amit letöltesz, van readme)
    én Stronger-t használok, a Hardcore túlzás volt a szememnek (picit olyan... lilás, míg a Stronger inkább szürkés)
    többi beállítás alap
  • setuh
    Nah jo felteszem en is egye fene ha megmondta h nem jar erte ban csak nem csinal szart a szajabol.
    Csak siman bemasolom a letoltott fajlokat a diablo 3 mappaba?
  • cookac2
    Hát nem tom..., néztem őket eleget és azt kell mondjam, hogy elég sokat bénáznak. Igaz, az HC és nem SC, szal óvatosabbnak kell lenni biztos. De pl DPS-e nem sokkal több mint nekem és én csak hell act2-ben járok. Ja, és nem költöttem 50k-nál többet gearre.

Aztán berakott olyan passzív skillt, amit nem is tudott használni, LoL. Van még mit tanulnia monkkal.
  • Susarc
    dark3d nélkül már elfolyt volna a szemem a blurtól.......sztem is No1
  • Susarc
    Tudod az a baj,hogy az aktuális ACT-ra 2 ACT-al feljebb esik item:P kindly broken:P:)
  • elitehun
    felveszlek
  • Savmacska
    Aki úgy érzi van 10perce segíteni, hogy tovább tudjak haladni, azt kérem szépen hogy vegyen fel. Előre is köszönöm.
  • cookac2
    Én használom és tényleg sokkal szebb.
  • elitehun
    oké, ettől fosok kicsit én is :D
    de eddig faszaság van :D
  • setuh
    En meg most is tartok kicsit tole.
  • j0nNyKa
    egyébként látom hogy nem nagyon használják az emberek a darkd3 modot
    aki úgy érzi, hogy bírja a gépe (én nem vettem észre performance-beli változást, de ki tudja, lehet kicsit megerőlteti a VGA-t), az mindenképp próbálja ki
    ég és föld a különbség a grafikában, iszonyat jó ránézni vele a játékra (lásd screenshotjaim)
  • setuh
    Az elso nekem is sima volt,azota meg a hajamat tepem...igaz partyba tolom.
  • elitehun
    Infernoban megvolt az első elite pack. egyszer tudtak megölni, de csak mert bénáztam, mondjuk kicsit kellett fussak egyszer kétszer, de amúgy sima ügy volt. meg is lepett. Jelenleg igy nézek ki a bonus-t ado skillek nélkül.
  • j0nNyKa
    egyébként tényleg zavaró, hogy kódfejtő kell a hszeidhez
    néha tök értelmes dolgokat írsz, csak már nem mindig van kedve az embernek 4-5x elolvasni...
  • Savmacska
    Jó mind1 lesz@rom.... 20.jára halok meg ennél a buinál... feladom.
  • sirdond
    ami azt illeti, szerintem dh-nál sincs értelme primary skillt használni
    helyette inkább elemental arrow - ball lightning és bat companion, meg hatred regeneration itemek.
  • j0nNyKa
    én már elkönyveltem, hogy soha nem is fogom..
    15% ias + XXX dex, rare-ben soha a büdös életben nem fog esni ilyen, legendaryban / setben meg főleg
  • Dr DeViLKiNG
    Látom neked se sikerült még lecserélni a kék amu/ringeket.
  • Avenger
    Első legendary szarfos dropom, mf run(71%) nightmare póniland harmadik kör:

(remélem lekicsinyíti. :)

Karakterem normál gear-ben, csak a sisakban lévő gem nem jó, szóval 11% hp-t még hozzá lehet adni:
  • Savmacska
    Senki ?!
  • Carlos
    szexi ruci
  • j0nNyKa
    OP DH 0 hpval rohangál :D
  • j0nNyKa
    DH tier 349834 vállas iszonyat imbán néz ki
  • whisper
    De a poén ,hogy amire céloztam Te be is bizonyítottad 8)
  • whisper
    Értem. köszi!
  • whisper
    Rajtam gondolkozol. De drága 8)
  • Savmacska
    Izual-on wipeolgatok (hell)... valaki nem jön be segiteni ? 10-15perc múlva jön diablo.
  • unknown nick
    Mióta Kungen és haverjai Goblin-t mf-elnek újra láthatóan megnőtt a magasabb szintű itemek száma az AH-ban :)
  • esgerus
    Én kb ezt tapasztaltam. :/
    Kb. 10-szer mentem végig act1 uccsó küldijén és utána mentem act2-re.
    (Persze még így is ugyanolyan gyenge voltam.)
  • Fyrex
    (azon gondolkozom, hogy sikerült-e már neked itt legalább egyszer egy értelmes és nyelvtanilag nyomokban helyes kérdést megfogalmaznod...)
  • Fpocok
    Há basszus, engem teljesen kiábrándít ez a sok exploit... mindenféle idióta gold/item farm, broken inferno difficulty, fast leveling exploit, hackerek... lehet hagyom a fenébe.
  • whisper
    Egy hülye kérdés tudom valaki poénből hülyén válaszol stb. ,de most ha 1-re votl gearem e még kell akkor egyetlen módja ha mondjuk hell act 4-et elkezdem farmolni pénzért és AH. Szóval aza feeling ,hogy eshet hellen valahol is olyan item amivel vagy inferno act 1-en amivel tovább mehetek egy milliárdhoz és inkább ah?
  • Dr DeViLKiNG
    Remek. Már vannak gold farmoló botok ilyen 6-700k/órával.