78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Van a recently playerseknel nick? -
Az a durva, hogy ilyen "profi csapat, mint a Blizzard" még mindig nem javította ki, és egy kurva infót se tudnak mondni mikorra várható a nerfelés... -
Nem, voltam. :/ -
Nagyon durva, hogy azokkal a statokkal túl vagy ACT II-őn. A barbáromnak jobb statjai vannak resi mind 500+ és mégis ACT II első fehér mobjai kicsinálnak, nem hogy az ACT III-ba menjek. Nevetséges egy ilyen profi csapat, mint a Blizzard ennyire nem tudott belőni egy minimális balance-ot. -
Orgi #41446 Jól látom, hogy Infernon monknak is már pajzs kell a kezébe, vagy már korábban is? D2-ben assa volt a kedvencem, ezt kerestem a monkban kb :( -
Udv a klubban
Voltal pub gameban?
Nalam tegnap volt ugyanez, 200k gold eltunt.Attol fuggetlenul, hogy sosem mentem public gamebe a recently players listan 3 nev is szerepelt.Ezeket reportoltam, mellekelve, hogy sosem jatszottam veluk es a goldom es eltunt.Bneten jelentheted supportnak es felajanljak, hogy visszaallitjak azaccodat tegnapi allasra de kurvan figyelj a biztonsagra, legyen authenticatorod blablabla...Valtoztass jelszot mindenkeppen. -
Üdv. ma reggel loginkor tapasztíltm hogy 0 Gold-on állok. ilyenkor mi a teendő? eggyértelműen account feltörését jelenti? -
Ahoj, jelenleg az alábbi monk felállással vagyok infernon act 1ben. Sajnos print screent csak délután tudok berakni.
12k dmg
29k hp
73% all dmg reduction
2.11 attack speed
a buildet egy fórumról szedtem, lényege, hogy ranged primary skillt használok, próbálom elkerülni a melee range et. az attack speedel annyi spiritet próbálok összekaparni, hogy folyamatosan mehessen a healing mantra spam. a sok resist pedig segít életben maradni. 4 sec teljes absorb skill és a knockback pörgőrúgás van még.
partyban toljuk a butcher farmolást és látszik, hogy az eliteknél nagyon is életképes a kari. ha pedig nem engem spécéznek ki a mobok akkor tényleg nyugodtan mehet a mantra spam és senkinek sem esik a hpje.
a fenti statokat fogom a továbbiakban növelni, ahogy több goldom lesz és mehetek tovább act 2 be. de gondolom ezzel mindenki így van. :-) de most még ezzel a gearel nem megy. -
Susarc #41442 én is time stop-ot nyomok a Barbra és ezerrel felhúzom a DH-t.....vicc a melee szenvedése Inferno act2 felett....pénzem meg nincs imba gear-re:p
A bankom úgyis tele fullosnál fullosabb Dh gearrel laza 40-50 ezres DPS kezdésnek meglesz:P
-
nem erőltetném, drága az acc
"Tue Jun 5 02:11:11 CEST 2012 - Recent Warden activity reported. Project suspendet until solved. Check back later. " -
CE -
Inventoryban, mi az első item? Az a kék. -
Salki #41438 Mennyi játékidőd van benne? -
EZ KELL! -
Inferno Act 3 jövök, nem a legjobb gearrel persze
(Monk)

-
gosumofo #41435 ban -
Zoomhack
ehhhh... :D szerintem szar. jó az úgy alapból, nem értem mit kell variálni még... -
Harmadik körben legendary-t dobtak? Nekem az első kör után egy rare-t sem dobtak ott két körből, szintén nightmare-en, fura. -

psy nagy figura :D -
barbár inferno gameplay TL;DR
-
gosumofo #41430 resist kell, sok HP-val nem mész sokra ha leütik egy pillanat alatt. -
Savmacska #41429 Kipróbáltam, haltam folyamatosan. electrified molten waller reflects damage 10mp-nál többet nem bírtam ki. -
Savmacska #41428 11k dps tudtam kihozni még. Igy az életem 38k -
Savmacska #41427 17k hp inf 1act azért a 41k hp csak kompenzálja a többit nem ? -
Mar segitettek,de azer koszi. -
Megyek EA Stream után ok? -
gosumofo #41424 cathedralig nem jutsz el
olvass vissza ne itt értetlenkedj már -
resi, armor, dps kevés. Élet elég. -
Savmacska #41422 Mi nem tetszik ?!
-
persze, meghalni. -
Savmacska #41420 Infernora mehetek ?!
-
Valaki jon segiteni inferno bucsinal?kb meg van egy minimalis elete es folyton enragel. -
aha -
mármint a barb? -
Igen ezért van szüneteltetve a game egy ideig.. -
130 Mf-el farmolok egy goblint Inferno/Act2-be. 2-3 sárgát meg 2-3 kéket dob, ha megfelelő MF-es játékos csatlakozik hozzám. (mivel egyedül nem tudom megölni MF gearbe. -
szerintem ez az egyik legfőbb indok, amiért a rangedek sokkal jobban tudnak farmolni. Elég kb mindenből ias+main stat magic+mf, semmi armor vagy vita nem kell. Barbárnak meg örülök, ha találok valami értelmes itemet 1 milla alatt :( -
Szuper build monknak legalabbis, inferno act1-re. -
170 mfem van, de nem nagyon használom, mert ha felveszem, akkor tényleg becsuknak, max dobozoknál veszem fel -
egyébként itt a barbok/monkok mennyi gf-et/mf-et tudnak összehozni farmolásokra? Csak mert ha én nem akarok milliókat költeni egy-egy darabra, akkor lófasz mfem sincs.