78998
  • Maak
    Van a recently playerseknel nick?
  • Frankie87
    Az a durva, hogy ilyen "profi csapat, mint a Blizzard" még mindig nem javította ki, és egy kurva infót se tudnak mondni mikorra várható a nerfelés...
  • Moyko
    Nem, voltam. :/
  • Forrest Tomee
    Nagyon durva, hogy azokkal a statokkal túl vagy ACT II-őn. A barbáromnak jobb statjai vannak resi mind 500+ és mégis ACT II első fehér mobjai kicsinálnak, nem hogy az ACT III-ba menjek. Nevetséges egy ilyen profi csapat, mint a Blizzard ennyire nem tudott belőni egy minimális balance-ot.
  • Orgi
    Jól látom, hogy Infernon monknak is már pajzs kell a kezébe, vagy már korábban is? D2-ben assa volt a kedvencem, ezt kerestem a monkban kb :(
  • Maak
    Udv a klubban Voltal pub gameban?

Nalam tegnap volt ugyanez, 200k gold eltunt.Attol fuggetlenul, hogy sosem mentem public gamebe a recently players listan 3 nev is szerepelt.Ezeket reportoltam, mellekelve, hogy sosem jatszottam veluk es a goldom es eltunt.Bneten jelentheted supportnak es felajanljak, hogy visszaallitjak azaccodat tegnapi allasra de kurvan figyelj a biztonsagra, legyen authenticatorod blablabla...Valtoztass jelszot mindenkeppen.
  • Moyko
    Üdv. ma reggel loginkor tapasztíltm hogy 0 Gold-on állok. ilyenkor mi a teendő? eggyértelműen account feltörését jelenti?
  • Troyan
    Ahoj, jelenleg az alábbi monk felállással vagyok infernon act 1ben. Sajnos print screent csak délután tudok berakni.
    12k dmg
    29k hp
    73% all dmg reduction
    2.11 attack speed

a buildet egy fórumról szedtem, lényege, hogy ranged primary skillt használok, próbálom elkerülni a melee range et. az attack speedel annyi spiritet próbálok összekaparni, hogy folyamatosan mehessen a healing mantra spam. a sok resist pedig segít életben maradni. 4 sec teljes absorb skill és a knockback pörgőrúgás van még.

partyban toljuk a butcher farmolást és látszik, hogy az eliteknél nagyon is életképes a kari. ha pedig nem engem spécéznek ki a mobok akkor tényleg nyugodtan mehet a mantra spam és senkinek sem esik a hpje.

a fenti statokat fogom a továbbiakban növelni, ahogy több goldom lesz és mehetek tovább act 2 be. de gondolom ezzel mindenki így van. :-) de most még ezzel a gearel nem megy.
  • Susarc
    én is time stop-ot nyomok a Barbra és ezerrel felhúzom a DH-t.....vicc a melee szenvedése Inferno act2 felett....pénzem meg nincs imba gear-re:p

A bankom úgyis tele fullosnál fullosabb Dh gearrel laza 40-50 ezres DPS kezdésnek meglesz:P

• j0nNyKa
    nem erőltetném, drága az acc
    "Tue Jun 5 02:11:11 CEST 2012 - Recent Warden activity reported. Project suspendet until solved. Check back later. "
  • j0nNyKa
    CE
  • Frankie87
    Inventoryban, mi az első item? Az a kék.
  • Salki
    Mennyi játékidőd van benne?
  • Fpocok
    EZ KELL!
  • AntiHero
    Inferno Act 3 jövök, nem a legjobb gearrel persze (Monk)

• gosumofo
    ban
  • mucsácsó
    Zoomhack

ehhhh... :D szerintem szar. jó az úgy alapból, nem értem mit kell variálni még...
  • skinnyman
    Harmadik körben legendary-t dobtak? Nekem az első kör után egy rare-t sem dobtak ott két körből, szintén nightmare-en, fura.
  • antgecc

psy nagy figura :D
  • Hegi90
    barbár inferno gameplay TL;DR
  • gosumofo
    resist kell, sok HP-val nem mész sokra ha leütik egy pillanat alatt.
  • Savmacska
    Kipróbáltam, haltam folyamatosan. electrified molten waller reflects damage 10mp-nál többet nem bírtam ki.
  • Savmacska
    11k dps tudtam kihozni még. Igy az életem 38k
  • Savmacska
    17k hp inf 1act azért a 41k hp csak kompenzálja a többit nem ?
  • setuh
    Mar segitettek,de azer koszi.
  • AntiHero
    Megyek EA Stream után ok?
  • gosumofo
    cathedralig nem jutsz el
    olvass vissza ne itt értetlenkedj már
  • AntiHero
    resi, armor, dps kevés. Élet elég.
  • Savmacska
    Mi nem tetszik ?!
  • TVelvet
    persze, meghalni.
  • Savmacska
    Infernora mehetek ?!

• setuh
    Valaki jon segiteni inferno bucsinal?kb meg van egy minimalis elete es folyton enragel.
  • TVelvet
    aha
  • Hegi90
    mármint a barb?
  • TVelvet
    Igen ezért van szüneteltetve a game egy ideig..
  • AntiHero
    130 Mf-el farmolok egy goblint Inferno/Act2-be. 2-3 sárgát meg 2-3 kéket dob, ha megfelelő MF-es játékos csatlakozik hozzám. (mivel egyedül nem tudom megölni MF gearbe.
  • Hegi90
    szerintem ez az egyik legfőbb indok, amiért a rangedek sokkal jobban tudnak farmolni. Elég kb mindenből ias+main stat magic+mf, semmi armor vagy vita nem kell. Barbárnak meg örülök, ha találok valami értelmes itemet 1 milla alatt :(
  • setuh

Szuper build monknak legalabbis, inferno act1-re.
  • Különc
    170 mfem van, de nem nagyon használom, mert ha felveszem, akkor tényleg becsuknak, max dobozoknál veszem fel
  • Hegi90
    egyébként itt a barbok/monkok mennyi gf-et/mf-et tudnak összehozni farmolásokra? Csak mert ha én nem akarok milliókat költeni egy-egy darabra, akkor lófasz mfem sincs.