78998
  • Savmacska
    41k hp-ból csak le bírok adni h ne 50resim legyen :) Elköltöttem 80k-t linkelek képet mire jutottam
  • ToCsEk
    kösz
  • Psychedelic #41571
    Milyen videóra te szerencsétlen? Stream-et néztem, végigverte a championokat, miket került ki? Nézted te egyáltalán vagy csak az eszed játszod?
  • j0nNyKa
    utóbbi, illetve nem is kell diablo, elég ha átjutsz act4-be, azt hiszem
  • ToCsEk
    nightmaren hogy meg tudjam nyitni a póni lvlt izualt kell farmolni planért vagy csak meg kell ölni diablot és utána fejleszteni x goldért a botot?
  • Frankie87
    Mi LolSL-el gyűjtjük...
  • antgecc
    Sztem egy bant kaphatna is a kis nyominger.
  • Frankie87
    Na... csak megsúgom, hogy nem egy elite-et került ki... HC ban szted kiürítette act-őt? Komolyan ennyire alpári hülye vagy?
    Másik, szted arra amit a videóban csinált ki nem képes? Ütni kell, mikor mergezi a foldet kerülöd... ez aztan skill...

Te is menj aztan verd ki arra a videóra, milyen pro....
  • j0nNyKa
    csak segítek gyűjteni a büntipontokat
  • Psychedelic #41564
    Csak ez 1 baromság amit mondasz....

Kit érdekel, hogy belialt könnyü leölni, ha nem tudod elötte leölni a packokat.
    Én is simán letudnám ölni soloban infernon diablot, lazán jó a gearem, de nem akarom megölni amig nem tudok végigmenni ugy a mappon, hogy leölök mindent.

Ha kikerülöd a champion groupokat, és csak a bossokat ölöd meg, az lófaszt nem ér. A másik pedig, hogy persze mindenki letudja ölni belialt, miután megvette ahbol az 1000+ dps fegyokat, meg az act 4 geart stb. Csianáld meg full act 2-t, ugy hogy csak act 1 meg act 2 gear van rajtad, és 600 dps fegyod van stb, és nem halhatsz meg. Ugyanis HC-ban nem volt rakat corpse runoló player, akik aztán aspectet farmoltak, meg DH-val act 3-at, hogy bepakolják a geart AH-ba, te meg megvedd.

Szövegértés müködik, én csak azt nem értem, hogy olyan emberek akik még act1-ben is szenvednek meg act2-ben alázza öket az elsö champion, miért mondanak olyat, hogy HC-ban, fullra takaritani act2-t és leölni belialt nem nagy dolog. Még SC-ban se tudjak megcsinalni az ide irogatok 90%-a, nézd csak meg a folyamatos sírást.
  • Különc
    Nem ad vitalityt
  • j0nNyKa
    ha nem megy az írás, nem írj. :D
  • Savmacska
    Most vettem egyet 3000g-ért: 1130armor 75dext 41arcane 60all 166armor, ennyiért ajándék volt.
  • Psychedelic #41559
    Igen, szóval monkal érdemes nagy all res + valamelyik egyfajta res itemeket venni, igy barbár shoutal embertelen nagy resistet lehet csinálni.
  • Különc
    Lightningra igen
  • Savmacska
    Ha egy pajzson igy van hogy : 41 lighting resist és van még rajta 21 all resist akkor azt 62-nek vegyem ?!
  • Psychedelic #41555
    Képben vagy, végigment egész act2-n és leölt minden packot ami szembejött, nézhetted volna a stream-et mielött okoskodsz.

És valóban rengetegen ölték le belialt innen a fórumon, HC-ban...
  • Skill
    Wts / eladó diablo 3 sc és hc gold!
  • Devil_Gy
    Persze, jó is meg nem is. Nem rinya, sztem jó lett nagyon a game, legalábbis én sokkal jobban élvezem mint a 2.t, de a bossokat kicsit lehetett volna még "morcosítani".
    Ha van elég játéktér üresen bármilyen champ/rare pakkot le lehet vadászni főleg ha 2en vagytok.
  • greyfox
    Hát, nem kellett hozzá valami nagy stratégia :D
  • Frankie87
    Nem mintha nagy szám lenne... sztem az itteni fórumozók közül is jó páran simán megölnék.
    Én inkább azt nézném meg, hogy öli le a csapatos elite mobokat. Pl act II elejénél, amelyikek tüzet dobálnak...
  • Carlos
    cserébe a champ group-ok szopatnak széjjel. Abban van a kihívás.
  • Devil_Gy
    Nagyon easy volt. Picit sajnálom, hogy nincs elég kihívás a bossokba.
  • Savmacska
    beirom 60-60, kiválasztom a vitality-t és akkor válogatok hozzá resisteket, és a legnagyobbat leütöm, az összes cuccal megnézem, ésa végén pedig passive skill-ből kiválasztom h a legnagyobb értékű resist legyen az összes. De vitality-ből, lehet le adok, mert van 41k hp-m és csak 11k dps-em. Vélemények ?! (remélem érthető voltam)
  • AntiHero
    Meg is ölte :)
  • skinnyman
    Minden egyes körben? Sima nightmare whimsyshire-ben?
    Mit csinálhatok rosszul hogy nekem egy se esett az első kör után, csak sima kékek?
  • Frankie87
    Jaja, WD-t.
  • Különc
    Kripparrian most megy HC inferno Belialra Stream
  • sirdond
    azóta már megint újat csinált
  • sirdond
    van egy bizonyos exploit a játékban. miközben játszol és pausálod a játékot, majd közben másik gépről belépsz az accodra és azzal ki is lépsz, akkor a pausált játékból kidob és megmenekülsz.
    Kungen hell diablonál volt low hp-n becagelte és meghalt volna,de a fenti módszert használva megmenekült.
  • Savmacska
    A barbija már pár napja halott :)
  • Különc
    Te valamit benéztél
  • Savmacska
    Monk-al inkább all resis cuccokat keressek vagy egy resis dolgot, ami mondjuk olcsóbb is, és majd passziv skillel felhuzom mindet arra a szintre ?!
  • mikusmate
    Halál előtt pause, és egy másik gépéről bejelentkezett, hogy kidobja a játék. (Elvileg, bár én sem láttam, csak olvastam róla)
  • Devil_Gy
    Mégpedig? nem láttam érdekelne.
  • Carlos
    és hogy csalt? potit használt? :D
  • Hegi90
  • sirdond
    eddig azt hittem, hogy legalább Kungen egy normális HC player, de sajnos csalódnom kellett. pofátlanul, streamelés közben csalással mentette meg a barbját a biztos haláltól. ennyit róla...
  • AntiHero
    Siegebreker leölve Infernon. Annyit csináltam, hogy életem 45k / armor 6k / res 370 / dmg reduce 65% / dps csak 9k.. de az a lényeg, hogy én az ütéseket felfogjam.

• ToCsEk
    lecraftoltam póni staffot hogy tudom megnyitni portalt?