78998
  • jazzy
    Te nem érted miről van szó. Ez egy játék, ahol varázslók, élőhalottak, szörnyek, manók vannak, mind zsebbel, kardokat dobálnak ki miután megölted őket, mi itt a "logikus"? Így van megírva a játék kész. Itt semmi sem "logikus".

De ha úgy tetszik gyorsabban esnek a varázsolt viharodból a jégszilánkok az attack speedtől, ami egyébként nagyanyám sétabotján is van, mert úgy logikus, meg a varázsolt háromfejű hidrád gyorsabban köpi a poisont tőle.
  • Masakari
    Ez rendben van hogy abbol szamolja,de latom nem erted en mirol beszelek.
  • jazzy
    Hpt mivel a Force Armor főleg az alapján működik. Meg damaget. Az armorod és az allresed már így is túl sok.
  • Masakari
    Nem ezekrol a spellekrol beszeltem,mivel ez ok hogy gyorsabban castolja oket. Hanem a blizzard meg pl a hydra aminek elvben nem lenne semmi koze ahhoz hogy milyen az atk speeded mert csak elcastolod es utana van amganak azt cso,es ehhez kepest annak is befolyasolja az atk speeded a dmg-t ez sztem baromsag mivel azoknak a dmg-ere a weapon dmg es az int kene hogy hatassal legyen,na mind1 blizzard logic ftw

Devil You don't say?????-.-
  • kigyi
    Azért köszönöm :( Akkor várok még elvileg 2 hét és érkezhet is belőle az országba... :)
  • jazzy
    Abból számolja az AOE spellek damagét, ami a karakter lapodra damage alatt van kiírva. Ezt növeli az attack speed, ergo nagyobbat fog ütni a blizzardod.

Neked ez miért öngól? Örülj inkább, mint majom a farkának, hogy kapsz bármit az attack speedből..
  • Masakari
    OK,ertem hogy igy van,de a hydra,blizzard es tarsaira:ez igy 1 nagy baromsag szerintem,PONT:) mind1
  • Hedgehunter #41606
    En is wizard-al tolom es szamit az attack speed (bar en nem hasznalom). Az orb-ot hajigalva lathato ahogy gyorsabban mennek. A Electrocute varazslat is gyorsabban "serceg" ha attack speed-es cucc van rajtam.. :)
  • jazzy
    Nem értettem sose ez miért gáz?
  • Devil_Gy
    A mana költség nem változik. Ugyanazon idő alatt tobb spellt tud castolni. Több DPS.
  • Masakari
    Lehet tenyleg igy van de bele gondolva ez baromsag,marmint eleg nagy ongol lenne ha ezen logika alapjan a blizzard tobbet sebez csak azert mert a karaktered attack speedje nagyobb,mikozben a blizzardnak kurvara nincs koze az attack speedhez. Szerintem erti mindenki mire gondolok,nem akarok monologba bele kezdeni :d
  • j0nNyKa
    de már le lett írva párszor :(
    direkt sebzés: gyorsabban lövöd, gyorsabban fogy a manád is, de nyilván gyorsabban ölsz
    hydra, blizzard, és társai: nagyobbat ütnek, pont
  • Masakari
    A bubi ok mivel ugye az is castolos spell:)

edios amit irtal mar csak azert is fura mert a 13% attack speed mellett majdhogynem dupla olyan gyorsan fogyott el az AP,ami elg fura.Jo lenne tudni valoban akkor ez most hogy van.

Amugy szamomra ami a wizardal a vicc kategoria hogy kardot,macet stb is tud hasznalni:)

valaki tud vmi pontosat arrol hogy akkor ez hogy is van irja mar meg(mar csak azert is mert nekem is van wizard,igaz meg csak 30as)
  • j0nNyKa
    gondolom úgy értettem, hogy az AOE spellek nagyobbat ütnek attack speed növeléssel.
  • Tatyla
    attack speed sokat számít sőt ....
  • Avenger
    Ray of frostnál meg a hasonló spelleknél szerintem a skillnél írt % az az 1 sec alatt okozott sebzés, és ezt az egy secet módosítja az attack speed.
    Amúgy meg kell nézni egy tőrrel meg egy 2h mace-el a sebzés számokat bekapcsolva, hogy gyorsabban tickel e.
  • who am I 7
    azt nem,az viszont gáz.
  • gosumofo
    kripp hc inferno belial kill 10 óra 30 után
  • edios
    én most olvasgatom a fórumokat, és azt írták attack speed vs wizard-ról, hogy hydra többet sebez uannyi idő alatt, blizzardnál nem számít (pedig ott is számíthatna..), channelesek viszont ugyanazt a sebzést rövidebb idő alatt leadják.

én most megpróbáltam egy kis tesztet csinálni faluban, ez jött le ray of frostnál:
    -attack speed +13%-os amulettel 25,7 másodperc folyamatos ray of frost után fogyott el az arcane power
    -attack speed nélkülinél 45,9

(mivel stopperrel tudtam mérni, nyilván +/- ~1 másodperc tévedés lehet a fenti adatokban)

ebből nekem az derül ki, hogy channeles skilleknél az attack speed vagy azt eredeményezi, hogy kevesebb valós idő alatt adod le ugyanazt a sebzést, vagy bugos a játék (mert tök feleslegesen sokkal gyorsabban elfogy az arcane power)
  • Avenger
    Szerintem az aoe cuccokat dps-ből számolja vissza a program. Különben lenne magic sebzést növelő shrine is a frenzy mellett.
    De letesztelem ha lesz egy kis időm.
  • Devil_Gy
    Gondolom úgy értette, hogy pl az aoe bubiból gyorsabban, többet tud castolni ergo nagyobb sebzés.
  • Masakari
    A direkt sebzesu az ok(irtam is),az aoe meg lol,ugye elvben nem kene tobbet sebeznie mert azt nem attack speed alapjan castolod...na mind1
  • j0nNyKa
    direkt sebzésű spelleket gyorsabban lövöd, ha nő az attack speeded, az AOE-k pedig nagyobbat sebeznek tőle.
  • sata75
    Dobozos verziót az egész ország területére kb június közepére várnak.
    Elvétve volt még itt-ott 1-1 db de szinte semmi esély nincs rá, hogy még mindig van.
  • kigyi
    Sziasztok! Senki sem tud egy alternatív beszerzési forrást ahol meg lehet venni a game-et? Tudom megjelenéskor kellett volna lecsapni rá, de akkor sajnos nem voltam abban az anyagi helyzetben ami lehetővé tette volna. Kulcsot 18k-ért már találtam, de annyit egy sor számért és betűért nem akarok adni... :( Viszont sehol senki semmit sem tud arról hol lehet még esetleg egy-egy elkallódott példány.. :(
  • Masakari
    En szerintem maganak a spelleknek a sebzeset nem noveli.
    Az attack speed az utesi sebesseged noveli meg,ergo gyorsabban utsz ezaltal tobbet utsz adott ido alatt->megno a leadott sebzes.
    A spellek a base weapon dmg-e alapjan sebeznek tehat ugyan ebbol kiindulva nem sebeznek tobbet csak tobbet tudsz loni adott ido alatt ezert tobbet sebzel.(ray of frost mivel channelinges alapbol nem fog ez alapjan tobbet sebezni,blizzard meg fegyo dmg alapjan sebez+ a spellhez le is van irva hogy hiba castolsz tobb spellt ugyanoda nem fog a sebzesuk stackelodni)
  • Carlos
    Az Act 1 inferno barbárral nem vészes. A szopás act 2-nél van. De ott nagyon.
  • Laza
    Még most próbálgatom. Igazából nekem az 'alap' +110%-os attack speeddel (+35% cucc, +75% Frenzy ... átváltozással meg még +25%) a stunolás folyamatosan bejön, így pl az az elit, akit ütök az kb meg sem tud mozdulni :)
    HP visszatöltésre a Revenge-t használom, a fehér egyedeket meghagyom, azok mindig vissza tudnak tölteni. Egyébként az armorom meg a HP-m nyomom még. Majd meglátjuk mi lesz később, próbálgatom.

A csonti király már megvolt, különösebb probléma nélkül eljutottam hozzá 5 stack buffal. Az elitek néha szopattak, de 2-3 halál után azért mindig megvolt. Volt ami elsőre is :)

Passzívnak most a +crit és crit dmg, a + armor és a master skillek 30 sec-re csökkentése van bent.
  • Különc
    Én a Dpst keveslem, crit, crit dmg alapon van
  • Tinman #41584
    Hasonlót használnok barbárnál.

Attack speed növelés mindig hasznos, hiszen adott időn belül esetedben 13%-al több támadást vitelez ki a karid... és mivel % van megadva ezért minél nagyobb az alap DMG annál nagyobb lesz az effektív DPS.
  • Carlos
    Nem vagyok egy Wizard mágus, de szerintem némi élet nemártana...
    Ok, hogy a DH meg a Wiz papírkari, de azért az a HP nekem nagyon kevésnek tűnik.
  • Avenger
    Most, hogy megértettem a kérdést, tényleg érdekes. :D Mondjuk valószínűleg hat rá, különben wizardnak nem lenne sok mindenre jó a frenzy shrine. Szóval lehet úgy van a skill sebzése számolva, hogy a karakterlapon lévő sebzésből kalkulálódik, nem pedig a fegyver tényleges sebzését és sebességét szorozgatja fel a játék a szorzókkal.
  • Kandurex
    Javaslatok várnék, hogy merre fejlődjek, mert ezzel a wizard -al szanaszét kapnak inferno act ii. :(

mit toljak meg?
  • Avenger
    Gondolom akkora már a sebzésed, hogy az a 13% attack speed többet hoz a konyhára, mint a másikon a sebzés meg az int együtt.
  • edios
    sziasztok,

valaki be tudna avatni, hogy wizardnak ez a látszólag egyáltalán nem wizardos amulet tényleg megnövelné a sebzését? (pl. ray of frostnál és blizzardnál, v akármelyik más spellnél)
  • Psychedelic #41578
    Az alpára baromnál, meg a menj és verd ki egy videóra dumánál se jobb?
    Elolvastad azokat a beirásait is amiket már töröltek és amikre válaszoltam?

De a végén még legyek én a rosz, csak mert megnéztem ahogy valaki végigmegy act-2, HC-ban, és ellent mertem mondani egy olyan embernek, aki nem nézte végig és sületlenségeket beszélt.
  • who am I 7
    mondjuk psy is "te szerencsétélenezhetne" máshol is.A madárnál az sem jobb :D személyeskedés mind2.
  • Psychedelic #41576
    Én viszont láttam, és az 5-ös nephalem stacket nem a hódok hordták oda neki. Legalább 15 champion packot láttam ahogy leölt. De persze tudom a chaten irták, hogy mindet kikerülte...

Most komolyan azon vitatkozol velem amit én végignéztem, te meg nem?
  • Maximus4
    Legyél olyan szíves,és vegyél vissza ebből az alpári stílusból,vagy hamar a fórumon kívül találod magad!
  • Frankie87
    Nem láttam, de kérdezték tőle chat-en, és ott mondta, hogy pár elite-et került... ha nem hiszed tedd fel ezt a kérdést ott a chaten... ha nem i Ő, majd más válaszol...