78998
  • j0nNyKa
    igen, DC volt, R.I.P neki :(
    fölösleges most HC, igen

ha az infók igazak, a 3. karija megint egy barb (már meg is lett köpdösve, mert a "másik gépről belépős -> karakter ledobós" mentést használta a barbján)
  • Masakari
    Szerintem a Blizzardnak es a Hydranak es a hasonlo spelleknek amiket csak lecastolsz es ennyi,nem kene hogy koze legyen a sebzesenek az attackspeededhez,a tobbi spellnel ok mivel maga a wizard castolja el.Ennyi,nem kivanok tobbet hozza fuzni.

(am meg amugy leszarom magat a wizard castot mert sose volt a kedvencem)
  • Susarc
    sry....amúgy közben megtudtam,hogy DC végzett vele.........

csak én érzem úgy,hogy totál felesleges és őrült cselekedet HC karit inditani?
    csak tegnap én is 2x haltam valami olyan imba lagspike miatt,hogy ihaj......

kicsit még döcögös ez a B-net......
  • gerey
    pusztul vele
  • greyfox
    Ha pusztul a hc kari, akkor az gearjével mi lesz?
    Bekerül a ládába? :)
  • j0nNyKa
    "ebben az órában még nem"
  • Susarc
    LOL WOTMÁ???

"Kungen's Diablo 3 Hardcore Stream - MONK DEAD GG :P
  • Szakesz
    Jobban is tetted, mert a végén még szétcincálna. Szégyen a futás, de hasznos, ugye? :)
  • setuh
    Oke kiszaltam,ne rontsa tovabb a topik szinvonalat.
  • Carlos
    Most nincs screenshot, meló van.
    De kábé: 7K armor (ezt kell gyúrni), 550 allres (ezt is), 45K hp, 15K dps.
    Kéne life steel-es fegyó, és némi block chance (most 20% van).

De parkol most a barbár, bár lehet, hogy este kicsit farmolok vele, hátha esik valami a DH-nek. Azzal most kezdtem el nightmare-t.
  • Broafka
    én a te hozzászólásaidon mosolygok :) annyira szánalmasak :)
  • j0nNyKa
    nem fog, úgyhogy ne is etesd.
    inkább egy kis ontopic: Account Access and Oz/NZ Latency Issues
  • setuh
    Hat hallod...egyre lejjebb sullyedsz minden hozzaszolasoddal,de hajra,addig sincs unalom(irj valami hasonloan kemenyet erre is mint az elobb).
  • Broafka
    nem, azért mondtam, hogy azért vagy kedves ^^
  • Broafka
    aztaaaa, ez a 22-es csapdája. meg kell próbálni ezek után az emberiségnek a szarkazmust valahogy máshogy kifejezni, anélkül, hogy az ilyen rendkívűl magas intelektussal rendelkező embereket is ki lehessen gúnyolni mint te... ajjaj, már megint beleestem, istenem, nem tudok ki fogni rajtad, isteni elme...
  • Looooser
    voltam én veled valaha is gonosz? o.O
  • setuh
    Nah varj elmagyarazom ;)Az elso mondatodban ironikusan de arra panaszkodsz,hogy itt mindenki bekepzelt,utana a masodikban lenezed oket az "okosok"-kal es itt jon a kulcs nagyon figyelj->ettol te is bekepzelt lettel.Igy mar remelem menni fog.
  • Broafka
    hát akkor ne vedd magadra :) addig vagy jó amíg kedves vagy :)
  • Mydgard
    Hogy nez ki most a barbarod Carlos, raknal be egy screenshotot? Hol tartassz infernon? En most piacolasba kezdtem, addig nem haladok. Act 1-ben a hidig jutottam eddig, de a boss csapatok tul kemenyek... All res kell.
  • Looooser
    Brofi én még nem szóltam be :D
  • Broafka
    miért is? én panaszkodtam, mert volt a játékban egy baromság, ti meg pofán köptetek, nem volt benne ellentmondás :)
    de imádom az ilyen kis paprikajancsikat mint ti ^^
  • Broafka
    nincs ebben önsajnáltatás, ilyenek vagytok, tényt mondtam. Tudod...
  • setuh
    Az a gaz,h ebben a hozzaszolasodban a ket mondatod uti egymast...te ugyanazt csinalod amiert az elsoben felszolalsz
  • Looooser
    ez tök igaz, de gondolom ezt mindenki tudta hogy kell hozzá a staff, ToCsEk jelezte is hogy megvan neki, így sűrítettem a porthoz való jutás leírását
  • Carlos
    Nemárt, ha nálad van a pálca...
  • Looooser
    PONY LVL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ACT 1 -> Cow King csontváza megkeres (act 1 / port: old ruins/kezdj el vissza felé rohanni/a madár ijesztőnél jobbra kicsit lejjebb két tehén csontváz, ha nem azok akkor a map jobb szélénél de köbö azon a magasságon ) ->Szellemével beszél -> irány póni lvl a mellette levő lyukba ugorva
  • jazzy
    Tinédzser kor fölött már hülyén áll az önsajnáltatás.
  • Carlos
    A sebzés a dps-ből számolódik ami a fegyver statokból és a dex/int/str-ből...
    Ergó.
    ha van 5 dps-ed, ami összejön a fegyver sebzéséből és az int-ből, erre rátolsz egy 10% ias-t akkor 5.5 lesz a dps-et és minden ennyit fog sebezni amit te kilősz. Aztán hogy a mobon mennyit "csattan" a reduction-ök miatt illetve, hogy meglövöd-e a critet az már más kérdés.
  • Bigpigrib
    mindenesetre, szórakoztató volt.
    Szvsz jó, ha van a wiznek attack speedje, és ez érvényesül a hidrájánál is.
  • Broafka
    itt ne próbálj semmiért paanszkodni, mert itt mindenki isten király, és mindenki annyira imádja a játékot, hogyha bármi rosszat mondasz, akkor keresztre feszítenek, le is hugyoznak, és szembe köpnek. Hagyd rájuk az "okosokra" inkább
  • I.C.ram
    Sziasztok!

Tudna valaki adni egy guest pass-t? Szeretném kipróbálni a játékot, de úgy hallottam, hogy jelenleg csak guest pass-szal lehetséges. Ha privátban írnátok, azt megköszönném!
  • Broafka
    jaj de vicces vagy...

nem mellesleg mond valamit, de inkább rátok hagyom, hogy széttépjétek
  • j0nNyKa
    napi broáfka ^^

biztosan kurvára logikus lenne, ha minden kaszt minden spellje előnyt élvezne az attack speedből, csak a wizard 2 kb. legfontosabb spellje nem
    tehát így a 4 millió mittoménmennyi rengeteg játékosból hisztizel te, úgy meg hisztizne a többszázezer wizard (jogosan, mert félelmetesen buta dolog lenne, amit leírsz)

nagyjából érthető, hogy miért alaptalan, hogy TE hülyének nézel kompletten egy CÉGET, akik egyébként jól csináltak valamit?
  • Frankie87
    :D:D Azt én is bírtam.
    De azért a Goblin a legjobb fej a játékba...:D
  • jazzy
    Az igazi magasröptű érvelés. You won the prize.
  • jazzy
    Ha megütnek és a bekapott sebzés nagyobb, mint a hpd 35%-a, akkor maximum a hpd 35%-át sebződöd, de az absorbolt mennyiség nem haladhatja meg a max hpd 100%-át.
  • Masakari
  • Carlos
    Nekem a kedvencem a légyrajból kieső páncél :)
  • Hedgehunter #41615
    A hydra-nak lehet jo az attack speed mert jobban kopkod a blizzard-ot is lehet gyorsabban cast-olni szerintem..
  • Kandurex
    mert pontosan h is megy az a force armor?