78998
  • setuh
    Hat eleg felhaborito szerintem is,akkor irjak oda,hogy megveszed a jatekot,de ahoz h elvezni is tudd meg majd szanj ra ugyanennyit, ha nem tobbet.
  • 1Darton1
    Persze, mert gold ah nem is létezik.
  • Majestic01
    Ha így nézzük akkor teljesen megértem, hogy így adták ki.
    Én is ugyan így csináltam volna. Csak hát azért mégis bosszantó...
  • who am I 7
    van rá egy százasom, h a jobb cucokat editorral tolják fel mert hogy a fa*zomba mf-eled pl act 2 infernot, ha act 2 infernon dob act 1-re jó cuccokat hm?egyszerűen lehetetlen megszerezni a geart hozzá...rengeteg raret szerváltam már mf runokból act1-en, de 5%-uk volt értelmesebb, de azok sem voltak használhatók, annyira jók meg nem voltak mint 1-2 fenn van AH-ban...
  • sirdond
    de abban meg mi az élvezet,ha mindent ah-ból kell megvenni?
    (csak költői kérdés volt)
  • setuh
    Nincs ez elbaszva,es hiaba vergodtok h osszeeskuves,de akkoris az volt a terve a blizznek h mindenki raszoruljon majd az rmah-ra.
  • setuh
    Ja a frissites meg az lesz h rmah-bol bevasarolhatsz fullos cuccokat...
  • Majestic01
    Persze.
  • Majestic01
    Azt nem értem, hogy lehetett ekkora "hülye" a Blizz, hogy így kiadja... mert jelenleg úgy néz ki, hogy amilyen cucc kéne act II-re, az csak III, ill. IV-en esik...
    Így még farmolni sincs értelme...:S Szóval, hogy lehetett ezt így elbaszni... mai napig nem értem.
  • Mydgard
    Infernora mondod?
  • Majestic01
    Sztem kezd egy uj karit, és várd a frissítést amiben lesz valami gyengítés, mert most játszhatatlan.
  • setuh

Igy nezek ki,es act2on a sima mobok par utesbol leszednek.(most rajtam van a buff am 255 a resim)Mire gyurjak?Tudom resistance de azon kivul?Nem hiszem h az a par 100 resi annyit segitene.
  • gosumofo
  • berlinboy6329
    Az mi a picsa,hogy

1)Nagy tüskés köcsögök ellen játszottunk négyen..Extra health ......(no avenger)volt 9milla HPjuk..Kettőt leszedtünk,harmadik enragelt(amit szánalmasnak tartok..Semmi értelme nincs,minek az?Szánalomhegy)..Visszamegyünk.. 16millió élete van...V 168 mittudomén..Egy örökkévalóságig tartott...Mintha 4-5X annyi HP-a lett volna.Hárman ütöttük,én splinter köpőcső,magic missile meg seismic slam és épp hogy csak megmozdult a HP csík...

2)NM DH-t tolok WD mellett,elegem lett,hogy állandóan megdöglök act3-ban miközben megyek a büdös fickóhoz,a sok szobás mapon,mert kurva hosszú és a tökömnek sincs kedve állandóan végigmászni,úgyhogy gondoltam publicban tolom....

Belépek mit látok?A legfrissebb elérhető pub game act 2 9. quest,Belial előtti...100000000 éve elhagytam már,de mindegy...
  • killerkocka
    Küldtem priviben, ha esetleg kaptál időközben, majd oszd meg a közérdeművel.

• Majestic01
    Goldot vennék! Kb 6M-et.
    PM
  • Egoraptor
    Lehetsz persze, ha szereted kicsinálni magad.
    Gyümölcsözőbb dologra gondoltam, DPS a HP rovására
    extrém verzió. Érted.
  • Carlos
    Vicces, hogy egész normal szinten 1x halt meg a DH-em. Diablo-n.
    De faszlámaság miatt...

Potit cseréltem és elfelejtettem ráhúzni az új potit a bar-ra... így hiába nyomtam a Q-t, hogy healelj buzi... bele is haltam és néztem bután, hogy wtf-ért nem gyógyultam... aztán leesett.
  • who am I 7
    IMMUNE TO ALL ELEMENT AND PHYSIC, MORTAR, JAIL, REFLECT DAMAGE, FAST, EXTRA HEALTH, VORTEX ezek így együtt
  • Laza
    Lehetsz ;)
  • Egoraptor
    Mondjuk úgy hogy csak Ranged-el játszom.
    Nem konkrétan DH, de van az is.
  • Carlos
    Egy DH véleményét halottuk. :)

/agree
  • Egoraptor
    Ja meg Reflect effekt-nek hatótávot adni, ha azon kívül
    ütöd fél kilométerről akkor ne tükrözze már rád vissza
    a sebzésed. Ha 4k HP-s papír kari akarok lenne akkor
    had lehessek.
  • Carlos
    Jaja, ilyesmi kéne...
  • Kandurex
    jah nagy kedvencek, pláne amikor folyamatosan bezárnak ilyen energia mezőbe...még az első kettő akcióból simán kimászok, de amikor másodperceként bezárnak és közbe jön a mortál minden mennyiségbe...meg néha láncba is vannak közbe...finomságosság, azért megnézném azt a playert aki ezeket szemrebbenés nélkül face-to-face leveri (nem csalós DH -s 100millikó sebzéssel)
  • Egoraptor
    Különben sebzés nerf semmire nem lenne jó kb.
    Olyasmi kellene inkább hogy bizonyos elite pakk prefixek
    ne kerülhessenek egyszerre be egy pakkhoz. Szóval
    hogy ne legyen soha túl OP egy csoport se.
  • NikeCortez
    Ajjaj, szíveség kéne tőletek...Én digitálisan vettem, de egyik ismerősömnek kellene egy Vendég kód...ha valaki felajánlaná, annak megköszönném...

• AntiHero
    Hát én se vagyok hajlandó azokkal harcolni.. Mert több pénz megy el a javításra mint amit nyerek velük ha megölöm őket (esélytelen).
  • Savmacska
    Vásárolgattam kicsit ah-ből szerintetek a két kép közül melyik gearrel érdemesebb tovább mennem ?!

• Kandurex
    egyébként jó lenne valami inferno nerf, nem feltétlenül sebzés, azt már megszoktam, de amikor jön az extra fast, teleporter, meg magához rántós, mortálos anyámkínyás champion átmegy esélytelenbe

szóval legalább ezt a magához rántást, meg extrafast dolgokat kivehetnék, nem lesz tőle annyival könnyebb, de legalább van értelme
  • AntiHero
    Ez még nem run :D majd ha megfelelő erősségű leszek megy valorral is.
  • Kandurex
    elskippelődött
  • Carlos
    Hol van a valor?
  • AntiHero
    Azmodan leokézva (Inferno)

• gerey
    Easter egg a Lost-ból 4,8,15,16,23,42... +Black rock
  • Bigpigrib
    http://diablo.wikia.com/wiki/Black_Rock_Ledger
    Már van 2 db om (foglalja a drága inventoryt:)
  • malystryx
    Srácok, ezt meg tudnátok mondani, hogy mi ez???
    Kép
  • Bigpigrib
    "am meg amugy leszarom magat a wizard castot mert sose volt a kedvencem)"

Ez aztán egy komoly intelligens érv:) csak gratulálni tudok, majd ha az óvodás szintet sikerült átlépni, akkor érdemi síkra is mehet az ügy:)
  • gerey
    Mehetek így Butcher ellen, vagy még fejlesszek valamit?
  • jazzy
    Szard le, csak keményen.