78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dr DeViLKiNG #41733 Increases attack speed nem működik.
Attack speed increased működik. -
1000 írtam má' róla. IAS nem megy,ASI-t keress,az jó. -
nincs valakinek kölcsön goldja?:) -
müködnek az attack speedes legendary/sett cuccok most? úgy hallottam az attack speed nem adódik hozzá. -
Ry0K3N #41729 Instant teleport, hasznos mind offense mind defensere, én le nem cserélném semmi pénzért. A folyamatos knockbackja meg megakadályoz pár mezei mobot például a fickókat a nagy baltával hogy 1 hitteljenek ha folyamat ütöd őket. Gondolkoztam a körös megoldáson is de azt még nem próbáltam ki, egyenlőre így jó ahogy van.
#41720 sajnos ez van jelenleg de ne dobd ki azért sem, sosem tudhatod mit változtat a blizz de szerintem is röhelyes hogy a 2 kezes nem életképes soloba kivéve ha valaki tankol helyette -
Dondark #41728 200% fölött van nephalem valorral és észre se venni :) -
Van -
Dondark #41726 most őszintén szerintetek van értelme magic findos cuccokkal runolni? :) -
Dr DeViLKiNG #41725 Igazán bele lépnék a szájába annak, aki kitalálta, hogy a random zone eventnek 10 különböző fajtája legyen (wheel of misfortune).
-
d2-ben is ugyanúgy fos volt a uniqok nagyrésze -
do2 #41723 na első magyar webshop is megjelent d3plaza kíváncsi vagyok hol lesz olcsóbb a cuccok ah-ban vagy webshopokon -
Diablo III Patch 1.0.2b – v.1.0.2.9898
The latest client patch notes can be found here.
Visit our Bug Report forum for a list of known issues.
Hotfixes made in addition to changes in patch 1.0.2b can be found here.
General
When logging into Diablo III, the “Cancel” button which appears in the login checkbox will now be grayed out for 30 seconds after a Battle.net account name and password are entered. This is to reduce server load during the login process.
Auction House
Damaged items can now be sold on the auction house
Once sold, damaged items will be repaired automatically when moved from the purchasing player’s Completed tab to their stash
Please note that unsold damage items will not be automatically repaired when returned to the seller’s stash
Description messages for several auction house-related errors have been added
Mac
Several Mac performance improvements have been made -
sata75 #41721 láttam már máshol, videókban is hogy 2 primari skillt használnak a monkok.
ez miért jó? nem hiányzik az az egy hely mondjuk egy def képességnek? -
eddig azért játszottam a barbárral, mert élveztem. De ezt a szopás már nem nagyon élvezem... Én elhiszem hogy nehéz, igen legyen kihívás, de az hogy odamegyek és 800 allressel, (igaz 2h val, de nem fogok pajzsal menni akkor sem) 42k dpssel összecsuknak mint a szart, hát attól behányok, a DH meg stackeli a dps-t meg mf-et és végigszalad nagyjából. -
Ry0K3N #41719 Ne cseréld te azt még le, várj pár patchet. -
De akkor hova tűnik a végtelen felhalmozódó gold, ha minden olcsóbb egyre? Mi égeti el? -
Fullost barbárt valaki wizard/DH/witch doki-ra cserélne?:) -
1Darton1 #41716 A telítődéssel minden egyre olcsóbb lesz, nem pedig fordítva.
Baromi sokat bukik rajta a Blizzard, hogy nem tudta bekapcsolni induláskor. -
Ry0K3N #41715 Persze: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WaXYgQ!UYX!ZabYac
Act1-re viszont Conviction mantrát használok Overawe-el. -
tök jók infernon (is..) ezek a ledzsenderik
rá öt percre kiesett egy hasonló kék ami demidzsbe agyonverte..
persze már 100x át lett rágva a téma, de annyira hiányzik az a hangulat mikor dio2ben kiesett egy zöld vagy egy barna.. -
"Így még farmolni sincs értelme...:S Szóval, hogy lehetett ezt így elbaszni... mai napig nem értem."
Már írtam mi értelme van. AH pörgetés, mert te adod a gyengének, a nálad erősebb karik vagy a teamben farmolók neked. Legalábbis HC-n ahol az itemek perma elvesznek, ez az elv működik jól.
SC kariknál a cél, hogy telítődjön az AH minden iszonyat sok gold legyen és akkor nyitják az RM-et. -
Savmacska #41712 Build-edet meg tudod osztani velem ? :) -
Ry0K3N #41711 10k körül, de mindig ismerőssel nyomom így ez a legkisebb gondom. Arra koncetrálok kibírjam a champion pakkokat míg a glass cannonok darálnak. :)
Így néz most ki mantrával:
http://noob.hu/2012/06/05/Screenshot001.jpg
Legjobb mikor van melletted egy barbi armort/resist shoutal úgy 1200 allres :D -
Savmacska #41710 Kungen monk-ja meghalt megint hc-ban :DDDD a szerencsétlen.... a barbárja ugy h alt tab-olt és nem nyomott előtte esc-et most meg kidobta a szerver és mire belépett halott volt :DDDDD -
Savmacska #41709 DPS-ed ? -
Ry0K3N #41708 Másodikkal, nekem sem volt több HP-m mint 20 és elég volt act1-re 500 resivel. -
Ry0K3N #41707 900 resivel én elvagyok msot act2-ben. Csak legyen mögötted egy vagy kettő ranged aki osztja és elég jól lehet darálni. -
Savmacska #41706 Passzív nélkül, is 425 a legkisebb és igy váltakoznak egész 521-ig. A dps-em tudom hogy hulladék a hp-ból tudok visszavenni, és dex-es kövekkel kihézagolni ! Mit gondolsz ?! -
Majestic01 #41705 Egyértelműen a második kép alapján haladj előre!
A res úgy kell infernóra, mint egy falat kenyér. -
valaki? -
cookac2 #41703 Én a másodikkal mennék a res miatt, csak azt nem tudom, hogy megérte e egy passzívot beáldozni érte. A DPS is hulladék, HP visszatöltés ok, de nincs life/hit ill. life/kill ami kelleni fog. Én a helyedben fegyvert vennék sürgősen. Ahogy a mondás is tartja, legjobb védekezés a támadás :D -
Savmacska #41702 Erre nekem tud valaki valamit mondani ?!
-
cookac2 #41701 Sztem a damage az semmi, ennyivel max simogatod őket. A res lehetne közel a duplája és a dex is kevés. A HP több mint elég. Armor okés ha megfelelő skillekkel buffolod.
Most nézegettem egy inferno act 3 monkot soloban és nem 1 hitelték. Kb úgy ment végig mint én hellen, és nem skippelt egy groupot sem. Bár néha meghalt de jól tolta. -
Srácok, valaki el tudna gyorsan dobni Hell-Bastionig? Act I vége felé vagyok. Megköszönném :] Csak átfutni kéne -
Strayerke #41699 Sziasztok!
Ha valakinek alkalmadtán lenne kedve coopozni akkor vegyen fel friendnek.
Nem tudok sürün játszani de néha jo lenne ha tudnék kivel.
Barbárommal Hell legelején járok.
Battletag:
Strayerke#1499 -
who am I 7 #41698 ja az nekem is volt..rakanoth vagy ki a tököm, mentünk 4-en, olyan 1 szúrás voltam mint a sicc :D fehéreket lehet leszednek nagy nehezen..de a jump buggal pl. act1-es cuccokkal, lehet fehért se tudsz ölni :D nem még, hogy 5ös valorral szaladj le pl. rakanothoz :D:D:D:D:D
-
Since #41697 Ha valaki most kezdené infernot vegyen fel :) Since#2606 -
who am I 7 #41696 de, ha nem dob hozzávaló geart, akkor nem fogják act3-ban beszerezni 

Szerintem meg Diablo.3.Blizzard.InfernoItem.Editor.v.0.145.beta :D -
sirdond #41695 mármint a quest jump bugra gondolok -
sirdond #41694 egyszerűen úgy,hogy act3/act4-ben farmolják :D