78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Build -
unusual #41812 Sziasztok. Valaki linkelne 1 jó DH buildet? lvl30 vagyok,és nem nagyon akar menni diablo..... 1-2k HP-ja marad mindig a mocsoknak. ;) -
pontosan. -
Csinalgattam tegnap, sokmindent nem dobott, mmint hasznalhatot (egyet sem,86%mf-el)de legalabb nemi lovet visszafarmoltam eladasbol mert viszonylag gyorsan megvan a dolog. -
Kb.
-
nejad #41808 ha holnap jön a pecs akkor megint 2 napig ne nagyon számitsunk játékra? -
Ez egy másik, nekem ez sokkal lassabban ment mint
Ancient Path, de különben egynek jó. -
Ry0K3N #41806 Hogy ott is van? Akkor több helyet is át lehet nézni egy reset előtt, frankó. :) -
- elindítod act2-ben az utolsó előtti questet
- teleportálsz az ancient way-be (utolsó előtti wp lesz)
- elindulsz jobbra fel, lesz egy pici tisztás, majd 2 lépcső
- vagy a tisztáson van goblin, vagy a lépcsőn valahol, ha már felértél a lépcsőn, nem kell tovább keresned
- kb. minden 2. runra lesz goblin, nyilván érdemes mf cuccban menni
- mobok vannak néha körülötte, de semmi vészes
- én úgy csináltam, hogy amikor 1. runnál felértem a lépcsőn, mentem még egy picit, ekkor elértem egy checkpointot, és a 2. runtól kezdve ott éledtem belépésnél, és visszafelé futottam a waypoint felé
- így annyival gyorsabb, hogy egyrészt nem a városban kezdesz, hanem már lent (2 kattintás), másrészt meg amikor végigszaladsz, ott a wp, fel tudsz teleportálni a városba, és 0 mp lesz a logout, nem 10
- csodát ne várj tőle, én csinálgattam egy darabig, de egy darab rendes cucc nem esett (sárgát sem mindig dobnak, sőt) -
Ry0K3N #41804 Azon a részen sosincs champion pack.
http://youtu.be/CxpAdYHwv1U
Itt farmolják a goblint ezen a részen. Természetesen az az elit már nincs ott. :D -
Jólvan, tolj egy battletag-et privibe.
Inferno Act 1 van meg csak, tehát, ha act 2-ben van, akkor nekem bukó. -
Este jöhetsz velem ha gondolod és megmutatom. -
Van némi leírás erről a farmhelyről?
(pontosan, hol, merre kell menni, ilyesmi?)
Kipróbálnám este. -
Nekem bejön, ha champ van kilépek, fehér mobokat
meg még MF cuccal is lecsapom Wiz-el. -
Kb állandóan tele van mobbal ha van goblin :S Nem ritka a champion pakk is.
Nagyon rizikós..... -
Ancient Path -
sata75 #41797 ACT2? pontosan hol is kell? -
Goblin farm, working as intended.
-
mkfdd #41795 Ha belogolsz a battlenet accountodra ott tudsz email címet változtatni. Ha félreértettem a problémát és már oda se tudsz belogolni akkor ilyeneket telefonon keresztül lehet intézni (azt hiszem nincs magyar ügyintézés csak angol meg egyéb) -
Sunrider924 #41794 Van finomabb is, amikor kapja melle a reflect damage es invulnerable miniont is, 4iknek meg vortex/jailer hogy elfutni se tudj. Nehany kombo mar erosen overkill kategoriaba tartozik, szerintem. -
Salki #41793 Ezt komolyan gondolták, hogy a shielding minionokat majd legyőzöm dungeonban varázslóval? Körbevesznek, 1 mp halál, sárga bosst meg esélytelen megsebezni. -
Vieras #41792 Sziasztok. Mi a teendő hogy ha unlockolják az acountomat de amin van az acount mail cím (freemail) olyan régen használtam hogy nem is működik. Ez esetben hogyan lehet kérvényezni az email cím meg változását? -
mkfdd #41791 Én még egyszer sem voltam publicban. Bétából tudom már hogy milyen emberek járnak oda. Én ismerősökkel szoktam groupolni meg diablo3.hu-n felvettem groupot kereső embereket fórumról. Mindig találni valakit/valakiket akikkel össze lehet állni egy kis farmolás/fejlődés erejéig. Érdemesebb valahonnan kisebb közösséget kialakítani, mert groupban nem csak egyszerűbb sok esetben, hanem sokkal élvezetesebb is mint szólóban ugyanazokat a bejáratott taktikákat használni állandóan. -
Roszabbak mint az act főbossok kb:D -
egyre szexibb ez a dh
-
Benne vannak.
Mondjuk az AH-ban ha nézed, és van benne rubint akkor úgy láttam, hogy annak a sebzését nem számolja bele az ott mutatott dps-be, de az inventory-ban már igen. -
sata75 #41787 már kérdezni is akartam az okosabbakat, hogy ha egy fegyveren olyan van hogy + %attack speed és/vagy + %dmg, ezek az értékek már bele vannak számolva a jelölt dps-be vagy ez még pluszban adódik hozzá ha felveszem az itemet? jelen esetben a 324,4-ben már benne vannak ezek az értékek? -
sata75 #41786 groupoljunk ja, de a csapból is az folyik, hogy "ne menj publicba" :(
-
Dr DeViLKiNG #41785 Nem nehézségi fokozat kérdése. Lvl60-as cuccot szétszeded, minden mást eladsz (sárgára is érvényes). -
mkfdd #41784 Szólóban tényleg szívás és néhány párosítás szemétparaszt. Ilyenkor jó groupolni, mert más a szopatós melee-re és már rangedre. -
Hát, el tudom képzelni... Én már most néha már arra gondolok hogy egyszerűen kikerülöm őket ha nincsenek meg néhány halálból, volt is amelyiket otthagytam, csak hát gondolom ezeknél szoktak a jó cuccok lenni nagyobb arányban, de tényleg nem tudom megérnek-e ennyi szívást... -
Ry0K3N #41782 Infernón? Fogalmad sincs, gondoltuk megyünk kis act 2 elite runt. Hát b***meg olyan kombinációkat kaptunk ki 4x egymás után hogy a hajunkat téptük már... -
Nightmare-en elkezdődött, most hellen pedig felerősödött bennem az a sztereotípia, hogy a sima szörnyek általában alig kottyannak meg bármilyen mennyiségben, viszont ha látok egy champion groupot vagy minionos rare gecót minimum 4-5 ilyen jó kis arcane shielding invulnerable enhanced avenger mortar fire chain anyádhátánmegb@sz tulajdonsággal, akkor jó ha előre felkészülük jópár halálra és durva szopásra. Jól gondolom hogy ez később csak fokozódni fog? :) -
Infernon már jobban megéri szétszedni a cuccokat mint eladni a vendornak? -
Sunrider924 #41779
Back in business -
Nem adsz kolcson egy kis lovet?
-
hehe mit vettem AH-ban 900 aranyért... ez volt a legnagyobb dps-es crossbow egyébként -
35% -
whisper #41775 mekkroa dodge-d van? -
Nem is figyeltem mikor vettem fel, de megörültem neki.