78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Kicsit korainak érzem azt hogy lvl44 -ről levonja a következtetést :)
Majd lvl60 inferno act2+
Wizzard olyan kicsit mint a barbár csak jó cuccokkal életképes ellentétben a DH/WD párossal akik elég ha Dps-re mennek és a Dex/Int bőven elég nekik szinte nulla hp-vel. Mondjuk annyi előnye még van hogy a barbárral ellentétben nem kell mindenki elé oda állni de attól még nincs olyan képessége ami megvédi bármitől. -
magyarul nerfelik a barbit? HOVA tovább? lehet meg is állok lvl58on, nem is ér annyit hogy 60ig felhúzzam :D -
Úgyanaz.
Rájöttem, hogy a skill előtt egy kicsit kell várni, akkor nem csinálja annyira. Mondjuk én már kivettem a skillek közül és beraktam egy másikat. -
Shift-re szokj rá.
Csak úgy lehet! (nekem legalábbis).
Shift+click: ahol állsz onnan lő. Nem kell a mobra lőni, elég arra lőni amerre van. :) -
Sunrider924 #41849 Inkabb ugy mondanam akarmilyen ranged jol halados most. Peldaul a barbar haverom rerollolt wizzard-ra, es Siegebrakeren tegnap 1 ora alatt 5 szintet lepett (39-44). Sajat allitasa szerint nagyon beteg a wizzard. -
Savmacska #41848 Sajna menő nem menő, én halok vele :( Ciki de ez van. Van egy 13as, de kelek-fekszek vele. Idegesit hogy néha mellé klikkelek a mobon, és odaszalad hozzá :\ -
champoknál és bossoknál persze hogy kell a valor. Én a goblinokról beszéltem.
Nekem pl sima fehér zombiból esett ki a legendary nyakláncom. Plussz életem első legendary-je is fehérből esett... -
detto ugyanezt használom énis.. :) -
Most tedd le, jelen pillanatban inf act 2 broken, kivétel ha nincs 100-150 misid a legújabb divat szerint felöltöztetni..
Kezdj DH-t az most a menő
-
Sunrider924 #41844 Igen a tucatszart dobalja szintol fuggetlenul. De a "monszter" raret/legendaryt nem fogja, legalabbis a makos dh haverom mar 3+ set cucc, vmi 8+ legendary dropp utan meg egyet se goblinbol szervalt, hanem champion/rare/bossbol. -
Az ok, hogy a boss csak akkor dob nightmare-től felfelé rare-t ha 5-ös valor-ral mész, de a goblinhoz annyira nem kell. Nekem simán dobálta tegnap nightmare-en a DH-mnak a rare-eket. -
Savmacska #41842 Hol olvassátok a patch note-ot ?! -
Naja, számtalanszor döglöttem már meg miatta. Viszont nagyon nem akaródzik kivenni a slotból, mert mikor működik, akkor nagyon jól szolgálja a célját. Dmg reductionnel jövök ki a legnagyobb kelepcéből is. Jó cucc. -
Monk tempest rusht igazán kijavíthatnák már... nem látják? Pedig fórumon is írták. -
Sunrider924 #41839 Az ok, mondom, a random szamok torvenye, de a NV buff az, ami elohivja a bossokbol is a rare droppot, anelkul eszmeletlenul kicsi az esely. Es bar papiron csak 15% mf-et ad, a haverjaimmal megegyeztunk abban, hogy van meg valami rejtett mechanizmusa, ami miatt KELL az NV buff, goblin, rare vagy bosshoz, mindegy. -
Savmacska #41838 Pedig pont most kezdtem egy barbárt már 43as szinten van, és nekem nagyon tetszik
-
fasza...barbár mégjobban nerfelve...ígyis szar már szerencsétlen. -
Kicsit lassú.
A goblin farmnak pont az a lényege, hogy lecsapod mf-os gear-rel 100x aztán vagy esik valami vagy nem.
De ha felvalorozol, akkor mondjuk 1 óra alatt leütsz 2-3 goblint, így meg 30at. -
Sunrider924 #41835 Apropo, ha valaki probalta mar a Punch Diablo acsit az sugjon legyszi, az este haverral elkapkodtuk, ugy akartuk hogy kivettuk a kari kezebol a fegyot, de erre nem adta be. Az en tippem az, hogy kell ures jobbclick, amikor nincs skil rapakolva es ures kez es akkor talan lebokszolom az oreget. -
pöccs:
Barbarian
Active Skills:
Fixed a bug that was allowing certain barbarian skills to continuously trigger each other’s critical strikes, to the point of causing the player to crash. To address this crash, the following skill and skill rune combinations can no longer be triggered by each other’s critical strikes:
Battle Rage (Skill Rune – Bloodshed)
Cleave (Skill Rune–Rupture & Skill Rune–Scattering Blast)
Hammer of the Ancients (Skill Rune – Thunder Strike)
Wrath of the Berserker (Skill Rune – Slaughter)
nabazmeg -
Én EZT használom nightmare-en is, eddig elég jól bevált. -
Sunrider924 #41832 Ha hazaerek melobol, megmutatom(vagizok) mi esett az este friss 60as demonhunteremnek Khazra staff kornyeken(a mekego 2 labu bivalyokbol) 2es coopban. Fejbol vmi 170+ dex/vit es socketes legendary gyuru. Haverom szerint nemszar.
-
soha sehonnan nem esett még semmi finom :)
de onnan különösen nem -
Sunrider924 #41830 Hat igen, a veletlen szamok torvenye. Esett mar valami finom is onnan? -
de ennek az a lényege, hogy 1 óra alatt leütsz 20-30 goblint, úgy meg leütnél.. egyet, vagy kettőt -
Sunrider924 #41828 Hallod, 3-as inf coopba Hollowba nem 3-4 elit pakk van hanem legalabb 5, neztuk is haverokkal hogy mi az isten van mar, akarmerre indultunk, minden masodik bokor utan volt egy. Az is igaz, hogy akkor esett legendary es set cuccos is ugyanott. -
who am I 7 #41827 tényleg? :D az zsír..amúgy én act1-en mindig a tristram melletti placcal kezdenm (hollow), ott általában 3-4 elite pakk mindig van és gyorsan le lehet rendezni..aztán gyorsan fel szaladok temetőbe, hátha a sárga csonti ott van, úgy rögtön 5-ös valor :D aztán mehet SK...basszus azt a pókos goblint nem is tudtam :) megnézzük legközelebb :) -
who am I 7 #41826 hát úgy, hogy nem 2 perces lesz belőle, hanem több :D de szerintem több értelme lehet 5ös valorral nekifutni mint csak sima mfel. -
Sunrider924 #41825 Van masik farmolhato goblin is act1be, Kazhra stafftol indulsz es pokos barlangig mesz, addig osszejon az 5xNV. A barlangba bent eszakon kell keresni, lepcso utan egy rare pokboss oriz(mindig) egy feher vagy arany ladat es egy lepokhalozott corpse-ot. A goblin van lepokhalozva, ha rakatt kiugrik es mehet az uldozes. -
1, maximum 2 perces goblin runokra hogy akarsz 5ös valorral menni? :D -
who am I 7 #41823 nyilván vannak helyek act2-n is ahol előtte le lehet vadászni pakkokat és utána megindulni...ennyit elárulhatok :D -
sata75 #41822 mire felszedsz 5 valort addigra magától lelép:) -
who am I 7 #41821 szerintem egy kis mf-el meg 5-ös valorral érdemes neki ugrani goblinnak, úgy dob azért jó cuccokat. -
Sunrider924 #41820
-
Hmm, sose használtam de majd meglesem, kösz a tippet. -
Andrews2007 #41818 Real money AH mikor várható? -
unusual #41817 Köszönöm szépen a segítségeket. :) -
Sunrider924 #41816 Csak egy otlet, erdemes kiprobalni, Vault helyett Evasive fire. Fele annyiba kerul, es nem bugos( mint a "dupla" vault) -
Ha meg nem megy akkor delutan vegyel fel es a 24-es barbimmal betankolom neked
-
Sunrider924 #41814 Ha eljutsz p3ba akkor a builded jo, nem azzal van a gond. Apro info ha meg nem tudtad, ha tul kozel mesz a palya peremehez, akkor Diablo azonnal rad teleportal. Csak tartsd messze magadtol es lojed, de ne menj a palya szelehez.