78998
  • TurboX
    "De basszus, SENKI ele nem kell beallni ember. Ranged vagy, nem? Fogd azt a nyavalyas templart told fel a hp-jat 100k-ra es hasits act4ig"

próbáltad már(egy élteképes gear-rel rendelkező) wizard-al az inferno-s soul rippereket?

meg fog változni a világnézeted
  • antgecc
  • Carlos
    pedig igazad volt neked is akkor.
  • Sunrider924
    A random loot generalast meg megettem, az affix komboktol mar behanytam( invu, reflect, shielding,vortex) de amikor a Buthcer fighton 1 percel a kezdes utan egett az egesz kibaszott terulet(szo sem volt enragerol) akkor tokom tele lett az rng-vel. Mielott valaki belekot, solo, 1,2es coop mindbe megvan a 2 perces acsi, tudom hogy kell leolni azt a rohadekot.
  • SuLtAN17
    Tény, hogy ilyen, de egyetértek veled. Ennyivel meg is oldották a szavatosságot, content-et nem fogunk kapni csak kiegészítőben szóval, nem mondom, hogy sajnálom az érte kiadott 13k-t, de elvitte az agyamat a marketing. Én azt mondom 10+ év alatt jobbat is össze lehetett volna hozni...
  • Carlos
    Egyébként pontosan!
    Farmolnám én inferno Act 1 végét (kinzókamra butcher-rel), ha esne valami ami jó lenne ACT 2-re. De lószar az ami ott esik.
    Tehát amit tehetsz, eladod a szart és szép lassan összeharácsolsz annyit amit elköltesz AH-ban, vagy indítasz egy DH-t és kifarmolod a gear-t a másik karinak.
  • antgecc
    Eszontam már 2 hete is, de megkaptam a magamét, hogy ez dijablo, ez ilyen.
  • Sunrider924
    Szerintem ennek a jateknak egyetlen egy hibaja van de az oriasi, a RANDOM generalt dolgok. Mit igert annak idejen a Blizzard? hogy hosszu hetekig(honapokig?) farmoljuk majd hellt hogy betegyuk a labunkat inferno elejere. Kerdesem csak az hogy minek?? SEMMI nem esik hellen ami jo infernora, de nem azert mert nem lehetett volna megoldani az atmenetet, hanem mert egy lusta gamedesigner igy akart szavatossagot adni a jateknak , majd a RANDOM genralt szar megoldja,juhuu, milyen egyszeru. Eresszuk ra a rng-t a loot generalasra, az affix kombokra, a boss encounterekre es milyen fasza lesz az hajajaj...
  • Carlos
    Mi számít kicsinek?
    Egy 200 fős játékfejlesztő cég kicsi?
  • Carlos
    legjellemzőbb az, hogy cheat-tel toltuk a játékot, mert nem azt kell nézni, hogy minden oké-e hanem hogy minden trigger műxik-e.
    Nincsenek-e pályahibák, grafikai hibák, trigger hibák, stb. Ehhez egy olyan kari kell, aki vagy örökéletű vagy túltápolt.
    Ha jól megnézed a blizzard játékokat, akkor NAGYON ritkán van olyan, hogy elcsúszott textúra, alpha hiba, nem triggerelődő esemény stb. Erre vannak ráálva. LEHESSEN VÉGIGJÁTSZANI.

Ergó kevesebb idő/energia/ember marad arra, hogy te józsi, ha paraszt user vagyok és barbárral megyek, akkor bizony act 2 lehetetlen...
  • greyfox
    Nem hinném, hogy egy Blizzardnal ugyanúgy működik, mint kicsiben :)

Ezt viszont tényleg elbaltázták, eddig azért elég jól balanszoltak más játékaikban.
    Szerintem hamarosan javítják, +dmg resist lesz ebből a meleek-nek.
  • Sunrider924
    Vagy pedig blizzard fail on playable( but not optimal)builds?
  • Egoraptor
    Miért, tesztelték? Nekem ez új
  • Carlos
    azt hittem action per minute...
  • Dr DeViLKiNG
    Ha a 40k hps, hasonló más statos barb haver simán bírja a3-at, akkor ez nagyon user fail.
  • antgecc
    Mesélj :)
  • Devil_Gy
    apm = attack power / méter :)
  • Carlos
    Sajna ismerem a játékfejlesztésbeni tesztelést és sajna van tippem hogyan nyomták ezt a blizz-nél is...
  • Sunrider924
    Jo ez a barbar point of view, de monk se (volt)jobb. Le lettunk hulyezve mert nem evidens(?) hogy ne hasznaljunk shieldet, hanem jatszunk ninja-like(rofl). Ehez kepest egyetlen monkot se lattam, aki shield nelkul csinalta volna vegig. GG blizzard.
  • antgecc
    Hát nemtom, nekem barbár jóval szenvedősebb. Több apm kell a dh-hoz, de ha az megvan, akkor jóval könnyebb.
  • Carlos
    nálam is szarakodott... egyszer 56 ,azátn megáll és 1300 lol
  • Carlos
    komment:

I have a 60 Barb that has around 750 resist all, 62k hp, and 9k armor. I can't touch act3 inferno.
    If i were to sell the gear on my barbarian, I'd have roughly 25-30 million.
    Here's the thing...I farmed this gear on my demon hunter in act 4 inferno, who is currently wearing act 4 hell blue quality items.

Ettől szánalmas az egész...
  • Sunrider924
    Ok, akkor hagyjuk ennyiben,tulbeszeltuk. En azert kozben haladok act4ig rangeden ha nem banod.
  • Sunrider924
    Hagyjad mar, tegnap nem tudom mi a franc volt, de a latenciam nagyon elszallt, atlag 85 milisec amivel jatszom, tegnap hell Belialnal kezdte 250ms es odavissza ugrandozott 160tol 300ig. Haver mindig mondta TSen most menj onnan, mindjart robban, de nekem effektiv nem volt hogy lereagaljam mert a kepfrissites alapjan egyik pillanatban meg tokjo volt minden, kovi pillanatban vorosen villog a kep , survival acsi de latni nem latom hogy mi volt. Igy azert eleg vicces idoziteni a defense cd-ket. Hiaba kertem havertol megerositest, neki nem volt latencia gondja, de latta o is hogy szaggatok, mert egyszerre akartuk aktivalni drowned temple-nal a ket pillart es csak annyit mondott hogy szerinte nem 300 milisec az amit o latott hanem sokkal sokkal tobb.
  • RatBaG #41869
    kb minden szava igaz, szomorú.
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5642264212
  • MEdievil
    De nem fogod fel hogy Act3-4 ben a szörnyet nem kérheted meg arra hogy álljon már ott amíg te jól lefagy/tűz/akármized.
    Kicsi a térkép még a nyilt terepen is, Csak a fölső két sarokban veszed észre hamarabb az ellenfelet ha bárhol máshol van (főleg lefele) akkor a Mob előbb lát mint te őt! Távolsági vagy gyors ellenfélnél ez kb a halálodat jelenti!

ÉS én pont segíteni akarok mert PONTOSAN UGYAN AZ FOG TÖRTÉNNI wizzardal mint barbárral. Ha AH-ból nem cuccolod fel akkor ugyan úgy megáll az élet act2 elején.

Wizzard Defenzív skilljeit meg pontosan elmondtam hogy működnek ha nincs cuccod azok se érnek semmit ha van akkor jók.

Nem azt mondom hogy nem lehet mert én is meg tudom csinálni csak azt hogy ne fessük már úgy le mintha valami olyan lenne hogy: Mob jön utánnad te meg hülyére lövöd és nincs gond lazán farmolom infernót mert ez nem így megy. PONT.
  • Carlos
    Ezt csinálom énis... pedig nem olvastam utána a DH-nak.
    Templar AI odamegy, feltartja a népet én szépen lövöldözök. Ha valami közeljön, akkor smoke screen, trap, iszkiri...
    Jópofaság. Trükkös, nem egy paraszt barbár odaáll és üt játékélmény, nehezebb sokkal.
  • Savmacska
    Jézus...
  • Sunrider924
    De basszus, SENKI ele nem kell beallni ember. Ranged vagy, nem? Fogd azt a nyavalyas templart told fel a hp-jat 100k-ra es hasits act4ig. A legtobben itt cseszik el, en friss DHval tanulom hogy SOHA nem engedek meele tavolsagba semmit, erre a templar tokeletes soloba, coopba meg ott vannak a tobbiek, akikkel ki lehet sakkozni hogy ugyanez mikent oldhato meg.
    A cd meg azert van hogy az a mob amelyik lerohan akkor se tudjon belelapitani a talajba, es fuss el a fenebe onnan, kiteolj, ez a jatek errol szol gyakorlatilag minden classon, kite kite kite.
    A barbar haverom azert hagyta abba, mert nincs kedve AHbol venni azt a geart amivel haladni tudna, van annyi jatektapasztalata hogy gearelve menne neki is act2, de ettol a fail AH politikatol (neki is) felfordult a gyomra
  • MEdievil
    Pont hogy nincs most mondtad hogy még csak NM-en van!
    És nekem is van barbárom szintén Act2-nél hagytam abba vele a játékot ;)
    Lényeg hogy mint mondtam ne állíts olyat ami nem igaz, ráadásul mondtam hogy annyi előnye azért akad hogy nem kell mindenki elé beállni.
  • RatBaG #41863
    kb azt, hogy ennek a buildnek lőttek

az állandó critből visszatöltött berserker így már valszeg nem működik, hacsak a tornádókat külön nem veszi, és akkor onnan kap elég furyt...
  • Sunrider924
    Attol fugg, a mondanivalom lenyeg meg mindig ugyanaz, te nem mesz meele rangebe, es arra van a cd hogy ha neadjisten a hegy megy mohamedhez akkor kibirj 1 utest, kozben lenukeold az ellent, ez a full glasscannon kari lenyege. Amit nem tudsz esetleg hogy a srac barbaron tankolta act2ig infernon a jatekot, tehat ha o azt allitja hogy ezerszer hasznalhatobb a wizzard ugyanabban a kornyezetben mint a barbar akkor en elhiszem neki.
    Van viszonyitasi alapja.
  • RatBaG #41861
    http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/um15r/collection_of_guides_and_tips_for_inferno/
  • Carlos
    "fejlődős build" ? Azmaiz?
    Lentebb linkeltem azt amivel végignyomtam a normált és még mindig ezt használom nm -en.
  • Skill
    wtb / vennék tomokat és inferno alapanyagokat
  • MEdievil
    Ajjaj pontosan hogy van fogalmam mivel act3 infernón játszom ebben a pillanatban is.

Force armor addig tökéletesen működik amíg több hp-d van mint az ellenfél sebzése. Amint mondjuk sebez egy baráti 50-100k-t onnantól egy lövés/ütés vagy neki. Ahoz hogy annyi hp-d legyen hogy működjön a skilled és még a sebzésed is megmaradjon elég drága cuccok kellenek!

Engem még 44k hp-vel is egyhitelnek néha még úgy hogy közben diamond skin is volt.

Diamond skin meg mindössze 20k sebzést nyel el! Egy erősebb mob simán átüti.

Nyilván ha van elég hp-d, armorod, resisted már azért életben lehet maradni de ez nem működik csak Int-es cuccokkal.

Barbárt is fel tudom úgy cuccolni hogy röhögve letankolja Infernó Diabló-t de attól még nem lesz OP class.

Szóval a mondanivalóm lényege hogy DH, WD tud élet és védelem nélkül haladni mert van nekik halhatatlanság míg a wizzardnak és a barbárnak nincs. Ettől függetlenül a Dh-knak sem tejfel az élet és azért kell reflex rendesen időben használni és ők is halnak milliószor csak sokan ezt elfelejtik.

De persze jobban lehet tudni nightmare-ről csak előtte érdemes lenne utánna nézni igaz?
  • Savmacska
    Esetleg tudsz adni valami fejlődős buildet ? :) Úgy tűnik rá tudok szokni a shift-re :)
  • Hegi90
    mit jelent itt pontosan az, hogy trigger each other?
    Nem fognak összeadódni ezek a buffok critical chance-be?
  • Sunrider924
    Ne haragudj meg, de annak alapjan amit irsz neked van par hianyos fogalmad a wizzardrol. Ket dolgot is mondok, nezz utana, mert ha jol hasznalod, akkor neked is a "beteg" jelzo fog eszedbe jutni, Diamond skin es Energy Armor force armor runaval.
  • j0nNyKa
    a... wizardnak... nincs olyan képessége, ami megvédi?
    mi most a diablo 3 wizardjáról beszélünk, igaz?