78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ry0K3N #42014 Ez azért van mert senkinek sem kellett a diablo 2-es szutyok accountod ami semmi értéket nem képvisel. De simán megszerezhették volna ha nagyon akarják. -
Tomi13 #42013 Okés legyen az,nem vagyok mobilguru, a lényeg hogy valamilyen okostelefon legyen. :) -
wp7, nem win7-es nokia -.- -
Tomi13 #42011 Igen,írtam az ios-t is, bár a blackberry-t meg win7-es nokiát nem említettem,jogos. -
amúgy kb minden okostelenfhoz van auth, nem csak androidhoz: blackberry, iphone, wp7, ...
Csak, hogy tisztázzuk, mielőtt valaki kiad fölöslegesen 3 ezret. -
tetszenek ezek a ,,ha neked csak ilyen olyan védelmed van feltörnek mint rántottához a tojást" stílusú hszek.
Azért ez nem úgy megy, hogy nah akkor tudok játszani már töröm is a hülye gyerek akját... -
Tomi13 #42008 Ja még annyit ha bejön a real money ah szerintem akkor fog igazán az account feltörés beindulni... -
attes #42007 Köszi, működik.
Az hogy nem támogatja, az csak annyit jelent, hogyha pl nem tudod hogy működik, akkor a blizz support nem fog veled időt tölteni ezen.
Nem azt jelenti, hogy nem működik. -
Tomi13 #42006 Akinek nincs ios vagy androidos telefonja, az vehet autentikatort pl. a media marktba 2990 ft.-ért. Én kb. 4 éve használom wowhoz, szóval jól bírja az elem benne, érdemes megvenni sok bosszúságtól kímél meg. -
/facepalm -
Ry0K3N #42004 Dettó, ha engem is feltörnek authenticator-el majd szólok hogy kezdjetek pánikolni. :)
De addig publicozom tovább. -
Aspyrin #42003 barátom, nevezheted bárhogy, amim van (még úgy is, hogy valójában lövésed sincs róla), de próbáld meg elhinni, hogy én sem most jöttem ki az általános iskola alsó tagozatából, szóval, némi tapasztalattal rendelkezem már ebből a szép világból, és azt mondom Neked, hogy ami szar, az szar - persze lehet lapátolgatni azt egy másik gödörbe, meg magyarázkodni, de attól az még szar marad (érdekes módon közel 10 év d2 bnet játék során egyszer sem loptak meg/törtek fel, stb.)
alkalmazkodom, persze, hiszen azért adtam pénzt érte, hogy használjam, de ez akkor is nevetséges :) -
1Darton1 #42002 Egy játék, amiben baromi sok pénz van. Ezért a tolvajok itt is megjelennek, nem csak a kézzelfogható értelemben.
Ha van egy átlag ratyi tűzfalad és víruskeresőd, akkor minimum néhány százalékkal csökkented a lopás esélyét. Már csak mindössze 9x%, hogy lenyúlnak. -
Aspyrin #42001 ugye ezt nem kérdezed komolyan? :)
azért, mert az fps-ben lövöldözöm, még nem veszek elő fegyvert az életben :)
ez egy játék, érted? :) -
Aspyrin #42000 rendelkezem tűzfallal, vírusvédelemmel, anyám kínjával is
marad a világ -
cleric #41999 Bankkártyádon van pinkód? Internetbankodban van belépési kód sms-ben? -
1Darton1 #41998 Mármint a számítógéped védelme vagy a világ ennyire szar? -
Salki #41997 Egyébként hogy lehet lenyúlni public szerveren valamit? Ha egyszer beléptem a szerverre, mi a fenének viszi tovább az infót? -
pimpi001 #41996 az a nyavajas gomba meik szinten esik a katedralisban? -
1Darton1 #41995 Mert mobile auth-ot kell hozzáadni az accounthoz, nem fizikait. :)
Nem csoda, hogy nem működött. -
Aspyrin #41994 kértem visszaállítást, most pedig letöltöm azt a szart
azért hihetetlen, hogy a már a játékot is védeni kell egy másik alkalmazással
ennyire szar hogy lehet valami? -
Salki #41993 Be kell regisztrálni, mint mobil authenticator-t. A reg kód jó, csak ne írj kötőjeleket ( 2 betű is kell!!!).
Amikor elindítod a játékot, a kis alkalmazás kiír egy nyolcjegyű kódot, azt kell beírni. -
Hogy működik???? ^^
Nekem Diablo 3-hoz nem jó! -
tegnapi fail. nem fértek át, melee range határáról szépen lehetett faragni :D
-
Salki #41990 És úgy tűnik ideje beszerezni egy okostelefont. Eddig nem láttam értelmét, de így talán lenne :) -
na legalább a kavicsozás olcsóbb lesz...
Gem Quality
Previous Cost
New Cost
Flawed
3 Chipped + 500 gold
2 Chipped + 10 gold
Normal
3 Flawed + 750 gold
2 Flawed + 25 gold
Flawless
3 Normal + 1250 gold
2 Normal + 40 gold
Perfect
3 Flawless + 2000 gold + 1 Page
2 Flawless + 55 gold + 1 Page
Radiant
3 Perfect + 3500 gold + 2 Pages
2 Perfect + 70 gold + 2 Pages
Square
3 Radiant + 7500 gold + 1 Tome
2 Radiant + 85 gold + 1 Tome
Flawless Square
3 Square + 20,000 gold + 2 Tomes
2 square + 100 gold + 2 Tomes -
Salki #41988 Köszi a Winauth-ot, működik. Remélem akkor védve vagyok :) -
Na itt a pont baxa meg!
Addig mondogattátok letöltöttem, erre kiderült, hoga Blizz 10 digitet kér, ez meg kiköp regeléskor vagy 14-et -.-
Jah és Nokia N8-am van arra sincs ez a szar. -
1Darton1 #41986 Lusták authenticatort használni, és egy védelem nélküli account jelszavának megszerzése olyan bonyolult, mint elvenni a nyalókát egy óvodástól. -
továbbra is csak javasolni tudom, hogy mindenki, akinek van lehetősége (okostelefonja), szerezze be az authenticatort.
blizzard váltig állítja, hogy authenticatorral rendelkező embereket még nem loptak meg.
nekem sem volt, kiraboltak, most van, azóta még semmi gond, viszont már sok public gameben voltam.
ha ezután is kifosztanak, akkor blizz bekaphatja :D -
1Darton1 #41984 Az senkit se érdekel, hogy a Blizzard támogatja-e. Messze jobb védelem, mint napjában 3x kelet felé fordulva imádkozni. -
lol... -
cleric #41982 Blizz nem támogatja a winauthot a d3-hoz.
Egyébként meg 0 ft egy csomó androidos teló, 2012 van, a régi telókat dobjátok bele a napba. -
Salki #41981 Akkor miért tűnnek el a tárgyak? Megszerzik a jelszót? -
1Darton1 #41980 Winauth. Már többször is említettük a topicban. -
1Darton1 #41979 Szerezz be egy authenticatort (még mindig ingyenes), és akkor minimum 99% az esély rá, hogy nem fordul ilyen elő többé. Akár rogyásig publicozhatod magad (bár nem mintha lenne bármi összefüggés a kettő között). -
attes #41978 naja, asszem akkor sehogy -
Salki #41977 Hogy lehet ingyenes Authenticator-t szerezni, ha nincs okostelefonom? -
Aspyrin #41976 egyre érdekesebb: próbáltam ismét bejelentkezni, erre megkaptam, hogy új patch van, és várjak... -
Salki #41975 Ha tőlem ellopnak valamit, kettétöröm a DVD-t, felgyújtom, és megvárom a Torchlight 2-t meg a Grim Dawn-t :)