78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Wizzardal infernon Energy armort használom Force armorral.
"While Energy Armor is active, incoming attacks that would deal more than 35% of your maximum Life are reduced to deal 35% of your maximum Life instead."
Miért van az hogy egyes mobokra nem érvényes ez a törvény? Oda jönnek rámcsapnak, és one shot die...nem beszélve COW levelről, ott teljesen bugos, minden egy ütéssel végez velem. Bossok elitek azok nem :)
Valaki valamit tud erről mondeni mi a probléma? -
pff, tegnapra intéztem melót, mondom szerda karbantartásnap (wow-ban akkor volt mindig) erre most lépnék be és ma van :p -
Hol goblinoztál? -
Na ezt lehet kipróbálom, pont SK előtt járok. Nagy köcsögség az a valor buff amúgy, nagyon nehéz abbahagyni a játékot, ha fent van 5 szintnyi. :D -
Tegnap este goblinoztam egy kicsit, de kábé szar sem esett...
Sok rare, de abból kábé a legértékesebb 20K-t talán ér az AH-ban.
Jó móka, de itt is nagy mák kell ehhez... -
cookac2 #42049 5x-ös nephalem buffal sem értem el a mf 100-at, monkkal kaptam 3 sárgát, wd-vel kettőt. Ráadásul ma fogtam egy sárga tervet a kovácshoz meg egy legendary bow-t kb. 15-20 mf volt épp rajtam.
Bár van nálam mindig gyűrű és egyéb kacat olyan 150 mf összesen, de mindig elfelejtem felvenni mielőtt sárga ládát nyitok. Szal nekem aztán lehet jóság, olyan az agyam mint a szita :D -
Spanyolviasz -
Na, úgy tűnik tényleg működik az, hogy a boss halála előtt, mikor csak pár % HP-je van, gyorsan át kell öltözni magic findes cuccokba és úgy leverni a maradékot ... és tényleg szórja a jóságot.
A barbárommal beruháztam 250k-ért kb mf-es cuccokba, így alapból +150% -os az érték +5 stack valor (+75%) = 225% mf
Ugyan a dps-em 13k-ról lement 5k-ra, a HP-m meg 54k-ról 35k-ra, de az armorom kb tudtam tartani, 9700-ról csak 8500-re ment le.
Kipróbáltam a csonti királynál és így a halála előtt pár ütéssel mikor átöltöztem majd kinyírtam, dobott 3 sárgát meg egy nagy rakás lilát :) -
Karpereced megvenném -
Én 33 354-et tudok, én nyertem
#42023 Én kitartok -
ecetke #42044 a holy damage pontosan mit takar?:) -
fogsz te még sírni hell körül -
Savmacska #42042 De alapból is van 3800 az már elég jó, ekkora szinten. -
Savmacska #42041 Durva h barbárral 39esen 13k armort ki bírok hozni :D Igaz csak 4mp de akkor is komoly az a 89,59% dmg reduce :P -
szegyeld is el magad, amiert olyat varsz egy nyulfarknyi kis szaros low-budget cegtol, hogy logikusan epitsek fel a kihivast jelento elit pakkokat! 
eppen ma is rohogtunk egy pakkon, hogy melee-vel mennyire eselyes lehet (valami.. desecrator - arcane - molten - plague volt azt hiszem, good luck with that) -
Nem hinnem, en feltettem ket napja,aztan le is szedtem, nekem nem jott be. -
Savmacska #42038 Köszi, csak mert lassan kifolyik a szemem :\ És gondolom nem is virusos ,keyloggeres stb :) -
http://darkd3.com/
Ha arra erted,hogy jar-e erte ban,akkor nem. -
Savmacska #42036 Valaki be tudja nekem másolni ezt a diablo 3 dark modot vagy mit ?! Mennyire biztonságos egy ilyen mod-ot felrakni ?! -
Skill #42035 Wtb inferno essece ,tear , brimstone
wts diablo 3 gold occó -
SoXxX #42034 Vampiric elitekről mi a vélemény?
Nekem azok jelentenek szívást csak..egyszerüen irreális dps kell ellenük. -
Kiderült mekkora egy szar vagyok
-
köszi nagyjából kipihent vagyok, elsiklottam az elit felett, de nem én szánalmasozok meg tépem a billentyűzetet fórumon ingém fícsörök miatt :) -
Gyerekek van már valami megoldás arra, hogy nem enged be a játékba merthogy nincs pecselve? De a launcher meg azt mondja, hogy up to date? -
Ahogy olvastam, inkább neked kéne pihenni. -
jólvan jólvan látom megártott neked az infernó :DDD
állítólag jót tesz ilyenkor pihenni kicsit :D -
Aspyrin #42028 Megérkezett a válasz, le a kalappal!
"Greetings
Your Battle.Net account information has been compromsied and a hacker has managed to log into your Diablo 3 accoun..."
Szép történet, remélem, hogy az új kütyü megvéd. -
Mi nem világos abban, hogy az elitek képességeiről beszélek?
-
hogyne lenne. pl a wizardnál az armor spellekhez oda van írva h egyidejűleg csak 1et lehet használni... -
Szánalmas, hogy a Blizz annyi időt nem fektetett az elitek képességeibe, hogy annyit megírjon, hogy mely képességek nem jelenhetnek meg egyidejűleg. Kellett volna erre 1 egész nap és csókolom. Köszönjük a fáradozást! -
1Darton1 #42024 Persze, hogy nem így működik.
A megfelelő honlapon pár dollárért veszel néhány száz usernév/jelszó párost. Annak a nagy része nem fog működni, a maradék pedig lutri, hogy mennyi értéket képvisel.
Azért ez nem egy rocket surgery. -
Mi van itt mindenki felhagy a melee karakterevel?:D -
Ry0K3N #42022 Igen csak megszerezhették az accoutodat WoWból vagy starcraft 2 ből is. Tökmindegy hogy hol melyiknél ütötted be a jelszót. Így 0 day egyesekhez simán be lehetett lépni. És mióta is tudják az embereket hogy ehhez is ugyanaz az account kell? Hát volt idejük felkészülni hogy jelszót lopjanak. -
Aspyrin #42021 pontosan -
Dr DeViLKiNG #42020 És a feltört accok 100% még mindig user fail. -
jocika #42019 A titkos pályát minden nehézségi szinten külön-külön el lehet érni, vagy csak egyszer a játékban, de tetszőleges szinten? -
Aspyrin #42018 d2 alatt úgy virágzott a biznisz (rúna/soj/ stb. kereskedelem), ahogy itt csak jó sokára fog, még a derék magyarok is beszálltak a piacba
törtek accot ezerrel ott is, csak másképp, de rendszeresen, de azért álljon meg a menet, itt egy friss játékról van szó, aminek a seggén még ott a tojáshéj, ráadásul hetente behalnak alatta a szerverek is :)
több, mint vicces -
Gyerekek ne szopassatok, hogy megint nem lehet diablózni. Ugyan az mint múltkor, pecseljem fel, erre a lancser azt mondja, hogy a gamem frissítve van már...király -
Eladó a barbárom cucca, inspecteljétek le... -
FROSTBITE: Szeretném megköszönni a fórumon is, az önzetlen segítséged!
Adósod vagyok! :)