78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-
helyesírás hosszú í, szo pedig hosszú ó... :)
(tudom, nincs ékezeted) -
Hát nekem a monknál van olyan bajom, hogy 80%-ban balklikk nyomvatart. Run végére már zsibbad az ujjam. DH-nál legalább változatosan kell nyomogatni. -
a helyesiras 1 szo :) -
Ba***eg!!! 
Ezt hogy? Bug? vagy tényleg hackelnek, vagy elbaszódott a patch?
p.s.: Lehet, hogy a "fejlesztői" fegyverek kikerültek véletlenül... -
Lősz, csapda, kite, lősz, csapda, kite.
WD-t és a monkot ennél sokkal jobban élvezem. -
BlazeH #42088 Ha a lifeod 135%-ánál nagyobb az ütés akkor leüt force armorostól.
Ha jól értettem a hotfix lényegét. -
Skill #42087 na de mi a gond vele? -
Nekem a DH nagy csalódás, iszonyat monoton, nincs is nagyon kedvem folytatni vele... -
hackelik az itemeket nem ps...
-
Megjött? Meghalt a HC karid?
Kinem szarik rá, ki hogy írja...
Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod, hogy 14-en elcsápolják a wizard-ot. -
Egyetértek! Nagyot csalódtam a WD-ban, pedig nagyon igéretesnek tűnt. -
Arra lennél inkább lusta, hogy kommentelsz. Nyilván 3 oldal alatt 14x félreírták. Nem is arról van szó, hogy nem tudják leírni és bassza a szemem.
De igazad van, hagyjuk, hogy szarul írják, írjunk petíciót a Blizzardnak, hogy írják át! Az a grammar nazi, aki kijavítja, az a normális, ha nem tudja leírni. FÚJ! A helyesírási szótárat meg akik írták azok is dögöljenek meg! -
De hogy ne csak offoljunk:
Tegnap game közben eszembe jutott, hogy mennyire vártam annak idején a játékot és elképzeltem, hogy én mekkora béka eregető dokibá leszek, mert az olyan feelinges. Aztán el is szomorodtam, mert a beígért végtelen számú életképes build ígérete már csak bosszantó emlék, ugyanis a spellek nagyrésze életképtelen és csak dísznek van a listában. Szomorú... -
Most írtuk, hogy nem eltyperól van szó. Miért köveznénk eltypért? -
mint köztudott a programozó lusta, és annyira nem is érdekel, hogy ki hányszor írta rosszul.
amúgy énis eltypo-ztam már a melee-t meelee-nek. Jöhetnek a kövek! -
A gond az, hogy rengetegen nem elírásból írnak wizzardot. Az előző pár lapon jópár ember rendszeres ismétléssel wizzardnak írja a wizardot, ami sztem is gáz. -
Véletlenül? Ember, olvass már vissza, programozó vagy, ctrl+f "wizzard". -
akkor ne azt suxold, aki (akár véletlenül, akár typo miatt) wizzard -nak ír valamit, hanem azt, aki:
"Lécci gysan nyomlyatok nkem egy geszt kóodt mer ki akarom probálni a játkot. küöcce!" -
Divatos dolog ez a grammar nazizás, de én jobban örülnék, ha a helyes írás lenne divatos :) -
Ne már!.... akkor mi ez a parasztvakítás? Komolyan mondom már vicc... Nem csodálom hogy sokaknak elment a kedve az egésztől... -
Skill #42073 hasonló okok miatt én blizzardtól vettem meg 17kért :/
-
Hali skacok! Nem tudjátok hogy mikor érkeznek meg a boltokba az utánpótlás D3? Engem 3 hete hitegetnek hogy "holnap után" tuti... Nos lassan ott tartok hogy lemondok az egészről... Ha tud valaki valami infot kérem ossza meg! Előre is köszönöm a válaszokat a kedves kommentelöktől! Üdv . D. -
Ilyen szempontból amúgy nagyon jó a D3, hihetetlenül gyorsan lehet letenni a tálcára gyenge gépen is. :D -
-
wizz-air-d -
Tisztázzuk már, hogy azt a tetves classt nem "Wizzard"-nak hívják, hanem "Wizard"-nak. -
én is low configon nyomom, windowedben, gyors alt-tab lehetőséggel :D -
grafikus vagyok :D
mennek a szerverek egyébként...
-
Én is tudok melóban játszani, de inkább csak ebédszünetben merek. :D
8600GT, 2gb ram, pentium D 3,2 ghz. Minimumon teljesen jól fut, és még annyira nem is csúnya. :) -
Mit melózol, máker... -
ja tényleg, most néztem meg...
meló van, és itt is van diabló óvatosba :D -
Meló van, ott meg nincs diablo... -
Skill #42061 11től lesz szerver . mindenki pihen addig =)
Wtb inferno essece ,tear , brimstone -
lol Ry0K3N most nézem csak az aláírásodban a csodakonfigot :)
hogy fut rajta a D3?
mi ez a pangás egyébként? -
Mindig csütörtökön van. -
Megkukkantom, legfeljebb cc skillekkel a pinatakat meg a felhőket farmolom. :) Egy pinataból esett nightmare-en az első legendary-m egy rare meg két kék mellett. -
nem
inferno pónit érdemes, de az meg iszonyat beteg, mi még nem bírjuk, pedig act3-at már mf cuccban is lazán :\ -
Lehet, hogy három ütést kaptál, csak olyan gyorsan, hogy észre sem vetted. :)
Amúgy érdemes hell pónilandet farmolni? Mert éppen meglenne a pénzem a staff fejlesztésre, de nem tudom, hogy inferno act 1-et próbáljam, vagy hell pónilandet. -
piszkáld már ki a zabszemet a seggedből