78998
  • j0nNyKa
  • Carlos
    helyesírás hosszú í, szo pedig hosszú ó... :)

(tudom, nincs ékezeted)
  • antgecc
    Hát nekem a monknál van olyan bajom, hogy 80%-ban balklikk nyomvatart. Run végére már zsibbad az ujjam. DH-nál legalább változatosan kell nyomogatni.
  • j0nNyKa
    a helyesiras 1 szo :)
  • Carlos
    Ba***eg!!!

Ezt hogy? Bug? vagy tényleg hackelnek, vagy elbaszódott a patch?

p.s.: Lehet, hogy a "fejlesztői" fegyverek kikerültek véletlenül...
  • greyfox
    Lősz, csapda, kite, lősz, csapda, kite.
    WD-t és a monkot ennél sokkal jobban élvezem.
  • BlazeH
    Ha a lifeod 135%-ánál nagyobb az ütés akkor leüt force armorostól.
    Ha jól értettem a hotfix lényegét.
  • Skill
    na de mi a gond vele?
  • greyfox
    Nekem a DH nagy csalódás, iszonyat monoton, nincs is nagyon kedvem folytatni vele...
  • ToCsEk
    hackelik az itemeket nem ps...

• Carlos
    Megjött? Meghalt a HC karid?
    Kinem szarik rá, ki hogy írja...
    Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod, hogy 14-en elcsápolják a wizard-ot.
  • Carlos
    Egyetértek! Nagyot csalódtam a WD-ban, pedig nagyon igéretesnek tűnt.
  • jazzy
    Arra lennél inkább lusta, hogy kommentelsz. Nyilván 3 oldal alatt 14x félreírták. Nem is arról van szó, hogy nem tudják leírni és bassza a szemem.

De igazad van, hagyjuk, hogy szarul írják, írjunk petíciót a Blizzardnak, hogy írják át! Az a grammar nazi, aki kijavítja, az a normális, ha nem tudja leírni. FÚJ! A helyesírási szótárat meg akik írták azok is dögöljenek meg!
  • antgecc
    De hogy ne csak offoljunk:

Tegnap game közben eszembe jutott, hogy mennyire vártam annak idején a játékot és elképzeltem, hogy én mekkora béka eregető dokibá leszek, mert az olyan feelinges. Aztán el is szomorodtam, mert a beígért végtelen számú életképes build ígérete már csak bosszantó emlék, ugyanis a spellek nagyrésze életképtelen és csak dísznek van a listában. Szomorú...
  • antgecc
    Most írtuk, hogy nem eltyperól van szó. Miért köveznénk eltypért?
  • Carlos
    mint köztudott a programozó lusta, és annyira nem is érdekel, hogy ki hányszor írta rosszul.
    amúgy énis eltypo-ztam már a melee-t meelee-nek. Jöhetnek a kövek!
  • antgecc
    A gond az, hogy rengetegen nem elírásból írnak wizzardot. Az előző pár lapon jópár ember rendszeres ismétléssel wizzardnak írja a wizardot, ami sztem is gáz.
  • jazzy
    Véletlenül? Ember, olvass már vissza, programozó vagy, ctrl+f "wizzard".
  • Carlos
    akkor ne azt suxold, aki (akár véletlenül, akár typo miatt) wizzard -nak ír valamit, hanem azt, aki:

"Lécci gysan nyomlyatok nkem egy geszt kóodt mer ki akarom probálni a játkot. küöcce!"
  • antgecc
    Divatos dolog ez a grammar nazizás, de én jobban örülnék, ha a helyes írás lenne divatos :)
  • denevérember
    Ne már!.... akkor mi ez a parasztvakítás? Komolyan mondom már vicc... Nem csodálom hogy sokaknak elment a kedve az egésztől...
  • Skill
    hasonló okok miatt én blizzardtól vettem meg 17kért :/
  • denevérember
    Hali skacok! Nem tudjátok hogy mikor érkeznek meg a boltokba az utánpótlás D3? Engem 3 hete hitegetnek hogy "holnap után" tuti... Nos lassan ott tartok hogy lemondok az egészről... Ha tud valaki valami infot kérem ossza meg! Előre is köszönöm a válaszokat a kedves kommentelöktől! Üdv . D.
  • Avenger
    Ilyen szempontból amúgy nagyon jó a D3, hihetetlenül gyorsan lehet letenni a tálcára gyenge gépen is. :D
  • Carlos
  • McHaals
    wizz-air-d
  • jazzy
    Tisztázzuk már, hogy azt a tetves classt nem "Wizzard"-nak hívják, hanem "Wizard"-nak.
  • McHaals
    én is low configon nyomom, windowedben, gyors alt-tab lehetőséggel :D
  • McHaals
    grafikus vagyok :D

mennek a szerverek egyébként...
  • Avenger
    Én is tudok melóban játszani, de inkább csak ebédszünetben merek. :D
    8600GT, 2gb ram, pentium D 3,2 ghz. Minimumon teljesen jól fut, és még annyira nem is csúnya. :)
  • Carlos
    Mit melózol, máker...
  • McHaals
    ja tényleg, most néztem meg...
    meló van, és itt is van diabló óvatosba :D
  • Carlos
    Meló van, ott meg nincs diablo...
  • Skill
    11től lesz szerver . mindenki pihen addig =)
    Wtb inferno essece ,tear , brimstone
  • McHaals
    lol Ry0K3N most nézem csak az aláírásodban a csodakonfigot :)
    hogy fut rajta a D3?

mi ez a pangás egyébként?
  • Carlos
    Mindig csütörtökön van.
  • Avenger
    Megkukkantom, legfeljebb cc skillekkel a pinatakat meg a felhőket farmolom. :) Egy pinataból esett nightmare-en az első legendary-m egy rare meg két kék mellett.
  • j0nNyKa
    nem
    inferno pónit érdemes, de az meg iszonyat beteg, mi még nem bírjuk, pedig act3-at már mf cuccban is lazán :\
  • Avenger
    Lehet, hogy három ütést kaptál, csak olyan gyorsan, hogy észre sem vetted. :)
    Amúgy érdemes hell pónilandet farmolni? Mert éppen meglenne a pénzem a staff fejlesztésre, de nem tudom, hogy inferno act 1-et próbáljam, vagy hell pónilandet.
  • Fyrex
    piszkáld már ki a zabszemet a seggedből