78998
  • Különc
    Szar ez a DH, rolloljatok vissza meleere...
  • Carlos
    Lehet, hogy azért ,mert a DH-t nem 9K dps-el kéne használni, hanem 90K-val?
  • j0nNyKa
    1. ha molten helyett irsz egy mortart, azt mondom, eselytelen
    igy... TALAN wizarddal (blizzard + hydra + korbe-korbe futas, vortexnel teleport)
    esetleg leburstolni valamelyik melee karival a bosst? nem eselyes?
    de persze, ez alapvetoen... maximalisan szopas

2. teljes mertekben eselytelen, undorito, kihagyos.
  • yesname #42131
    Jó neked. Én már Inferno Act I-ben skippelgetem a dungeonokat, ha elite pack van benne :D:D:D Nincs hely.
    De még szabadban is szenvedek vele DH-val (34K HP, 9K DPS), nem elég hogy alapból jóval gyorsabbak a mobok, még gyógyulnak is rendesen, ráadásul ha az alapsebességükre még rájön a Fast affix, na akkor elugranom és elfutnom sincs időm (Tactical Advance mellett)...
  • Voyager5
    Nekem meg nostromon minden skill eleve shift-el van belőve :D
  • Sunrider924
    Nekem tegnap lett elegem az affix szopatassal, ezennel meginvitalok minden fel vagy teljesen pro jatekost akarmilyen act4es gearben solo vagy coop a kovetkezo 2 affix nyalanksaghoz:
    1. Fallen shaman(summoner) invulnerable minion-illusionist(!)-molten- vortex
    2. Naga lancer(meele phasing mob) fast-knockback-horde-reflect damage
    Szerintem a (retardalt) veletlenszerusegnek is kellene azert egy hatart szabni.
  • Dondark
    Köszi szépen
  • gerey
    Diablo III Patch 1.0.2b - v.1.0.2.9950

The latest client patch notes can be found here.
    Visit our Bug Report forum for a list of known issues.
    Hotfixes made in addition to changes in patch 1.0.2b can be found here.

General

When logging into Diablo III, the "Cancel" button which appears in the login checkbox will now be grayed out for 30 seconds after a Battle.net account name and password are entered. This is to reduce server load during the login process.

Auction House

Damaged items can now be sold on the auction house
    Once sold, damaged items will be repaired automatically when moved from the purchasing player's Completed tab to their stash
    Please note that unsold damage items will not be automatically repaired when returned to the seller's stash

Description messages for several auction house-related errors have been added

Mac
    Several Mac performance improvements have been made

Bug Fixes

General
    It is no longer possible to skip entire Acts in a multiplayer game

Classes

Barbarian

Active Skills
    Fixed a bug that was allowing certain barbarian skills to continuously trigger each other's critical strikes, to the point of causing the player to crash. To address this crash, the following skill and skill rune combinations can no longer be triggered by each other's critical strikes:
    Battle Rage (Skill Rune – Bloodshed)
    Cleave (Skill Rune – Rupture and Skill Rune – Scattering Blast)
    Hammer of the Ancients (Skill Rune – Thunder Strike)
    Wrath of the Berserker (Skill Rune – Slaughter)

Followers
    Monsters who are charmed by the Enchantress’s skill “Mass Confusion” can no longer kill event NPCs
  • Egoraptor
    Szerintem az ők sem tudják.
  • Dondark
    Valaki leírná v adna egy linket hogy mit javított a mostani patch? :)
  • Carlos
    Énis ezt használom... Így el lehet érni a shift-et kisujjal. :)
  • Omlás

• Crokin
    Nekem simán kézreáll a shift kisujjal 1234 mellett.
  • Troyan
    szerintem is át kell rakni az 1234-et asdf-re és kész.
  • Crokin
    Én klikkelek mint az őrült, diablo 1 veterán módra :)
  • gerey
    http://diablo3blog.blogspot.hu/2012/05/wizard-farming-guide.html
  • unusual
    O.o Hmmmm....Hát ennyit nem tudok játszani 1 nap szóval az több lesz. ;) De azért köszi.
  • Rehom
    lol
  • Omlás
  • sata75
    de hogy fért bele a shift gomb a 0 helyére? nem nagy oda?
  • Sunrider924
    Felhuzol 2 nap alatt egy dh-t 60ra. Nekem 100k goldom volt amikor kezdtem, 2,1 millio lett a vegere(60). Lvl 33ig beneztem mindenhova, aztan onnan indult az orult rohanas( vault) a questchainen, minden mast skippelve ami nem esett utba. Lenyeg a gyorsasagon van, vault, prepa smoke screen es tactical advantage passziv. Ha jol csinalod siman ramverhetsz, nekem 58 oramba lett meg dh 1-60 ugy hogy kozbe folyton megzavart valam(k)i, anyos, feleseg, barat, bevasarlas, unnepi ebed, anyam tyukja...
  • BlazeH
    Én a shift-et raktam a 0-ra.
  • antgecc
    Én 1234-et awdf-re raktam, így a shift jóval kényelmesebben elérhető.
  • unusual
    Sziasztok. Van valami ötlet miképpen tudnék gyorsan pénzt csinálni a játékban? Vagy csak AH-val lehet? Mert ha nem vesznek AH-ban semmit akkor megette a fene. ;) Vagy NM szinten ne is reménykedjek? :)
  • ToCsEk
    köszi, arra gondoltam :)
  • Omlás
    Szerintem az "Ájjá meg és üssél egy helyben" gombot nem találja ;] ami alapértelmezettben "shift+clik" ahogy írtad is.
  • Különc
    Gondolom arra értette, de nem tudom hogy lehet használni a Shiftet, ha 1234-en vannak a skilljeid. Én átraktam Space-re ahogy Kripparian javasolta, és az tényleg frankó, nameg a skillek qwer-en vannak LoL-style
  • j0nNyKa
    nem nagyon ertem a kerdesed, de a jobb klikk pl az, illetve ha szamokra raksz attack spelleket, azokat se kell targetre tolni
    meghat a shift + bal klikk is ilyen
    vagy... nemtom, nem jol ertelmezem a kerdesed?
  • ToCsEk
    szomorú...

mi a target nélküli attack gomb? optionsban nem talátlam meg :/
  • j0nNyKa
    sose lattam a copyright jelet, ugyhogy gotohell!
    vagyis... gotoinferno!

btw mas: [URL=http://duschkumpane.org/index.php/mmbbq]itt tart a "hivatalos" hekkelese[/URL] a jateknak, ehhez kepest hol jarhatnak pl. az oroszok ?! belegondolni is rossz
  • j0nNyKa
    ez csak ilyen... otlet, de alaposan atgondolva, szepen megrajzolva, jol kitalalva
  • edios
    ezmiez?
    ahogy elnézem hasonló lenne, mint d2.
    aka valami fancucc lehet, mert ha offline játszhatóvá teszik, akkor másnap kint lesz a torrentoldalakon, aminek az elkerülése miatt volt ez az egész rendszer bevezetve..
  • Különc
    Levédett szöveget használsz, töki
  • j0nNyKa
    oszinten varhato volt egyebkent, hogy elobb utobb elokerulnek az ugyesebb hekkerek
    ok legalabb annyira vartak a release-t (sot inkabb mar a betat), mint a "normalis" jatekosok
    datamine-oltak, szetneztek futas kozben a memoriaban, illetve ha jol sejtem, a sokat vitatott "session-okben", es voila, stat generalas lokalisan... nice.

egyre inkabb biztos, hogy ez a session hack dolog nem is olyan legbolkapott dolog..
  • Carlos
    Vagy a fejlesztői "okosított" fegyók.
  • ToCsEk
    ez egy kibaszott nagy hack, nekérdezd hogy de ilyen itemet a játék nem generálhat soha az életbe, max 388%os dmg van a játékban

• j0nNyKa
    ebben a 10 percben meg nem volt
  • j0nNyKa
  • BlazeH
    Pontosabban több mint 250% life-ot kell sebeznie, utánaszámolva.
  • Akra

valaki szerencsés :)