78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Hellel semmi gondom nem volt az 5-6K DPS-sel :) Végére lett 9K. -
Nem segített senki végig egyedül játszom.tenyleg annyi. Oké köszi, akkor megpróbálom.
Mindgyárt mutatok képeket csak felrakom valahova
-
ekkora dps-el hogy vagy te hell-en valaki segitett? -
Sunrider924 #42171 Milyen buildet hasznalsz/hogy? Milyen fegyod van? Ha jol emlekszem hellre (lvl 50+) mar 300as koruli dmg crossbow vagy bow equipelheto es van mar sharpshooter passiv is ami felnyomja a sebzesed boven 10k fole. -
Szakesz #42170 Hell fokozatot hétszer ekkora DPS-sel kezdtem el, de a HP-m csak 20K volt, szóval a DPS-re rá kellene gyúrnod egy kissé, hogy ütőképessé válhass. -
Az tényleg 2249 dps vagy elírás? Első esetben I have bad news for you -
rosszul statolsz.
Cseréld meg a hp-t a dps-el és jó leszel. -
lvl 52 DH vagyok, és Hellen ACT1 elején amikor a temetőben kell lemenni a kazamatákba állandóan megfekszem, de nem csak ott hanem az összes kék vagy sárga csoport ellen sincs esélyem.
Armor 1486
DPS 2249
life 30770
Túl korán értem ide, vagy béna vagyok? -
Sunrider924 #42166 Hat igen, igyekszem en is full glasscannonba tolni, kicsit szegyelem is a 19k hp-mat amikor ugyesebb dh-k act4et is bevertek 9-13k hp-val, de nem keresem a vit-et, egszeruen jon a gearrel. A high dmg az viszont muszaly, es en probalok critre gyurni, eddig sovany, 180% crit dmg van csak, messze meg a 300% -
Agaba72 #42165 Úgy látom, hogy te bármikor véleményezed a mondandóm, egy sértéssel indítasz. Nem túl objektív a vitakészséged, szerintem. Az hogy nem vagyok észnél vagy csak nem értünk egyet azt most hagyjuk......
Természetesen tuti sokan vannak, azok közt is akik nem írogatnak sehova és akik szintén nerfelnének de attól még az tény, hogy általában azok nyilvánulnak meg, akik valami változást akarnak. Mindegy. Ha nem érted, én sem fogom tudni ezt elmagyarázni........ -
Lehet, hogy ez volt a "trend" a D2-ben, vagy ez a "trend" az MMO-kban, de a diablo 3-ba nem ezt akarta berakni a Blizzard.
Az más kérdés, hogy mégis ez lett benne. Ezt javítják majd most. -
annyi hp minek? ha megutnek elsore nem de masodikra rotty,az a 9k dps az nsgyon karcsu hell elejen volt nekem annyi,ja nem,tobb....:D -
Sunrider924 #42162 Bocsi, de ezen kacagtam egy kort, szoval neked a grind es az mmo az ket kulon dolog?
Szerintem te nem ertettel meg engem, a blizzard egy etalon volt a minosegi szorakoztatasra amig az Activision ki nem vasarolta, azota kurvara megkerdojelezheto iranyba mennek mind a wow mind itt a diabloban.
-
Gyanítom a mostani rendszert inkább pvpre balanszolták, pve-nél viszont láthatóan szívás van. -
Agaba72 #42160 Nem igazán érted amit írtam és a diablót sem érted ezek szerint. A diabló MINDIG is a farmról szólt, hogy sokáig hajtasz, látszólag a semmiért de egyszer csak kiesik A loot........és örülünk. Akinek ez nem jön be, van más igen tartalmas szórakozás, de a diablót az olyanok tették legendává, akiknek ez tetszett és éveken át (de legalább is hónapokig) játszották, ez nem egy MMO itt éppen a grind a lényeg és a legfontosabb, hogy a blizz igen is korszakalkotót csinált a d3-mal, mert itt már a d2-vel ellentétben egy akciódús, változatos keretek közt tesszük. (engem a harc "feelengje" időnként a Devil my cry-ra emlékeztet ami konzolon nagy játék) -
Ne haragudj, de Te nagyon nem vagy észnél. Akik nem fórumaznak és nem írják le a véleményüket, azok szerinted ezek szerint mind ugyanúgy gondolják a dolgokat?
Fórumoznak azok közül is akiknek nehéz és azok közül is, akiknek jó. Ezekből kijön egy százalékos arány amit figyelembe vesznek. Ennyi.
Nekem nehéz, de nekem ez így jó. Van benne kihívás, lehet trükközni, van értelme farmolni stb. (Attól függetlenül számomra is baromság, hogy bizonyos affix kombók megjelenhetnek. Erre (is) figyelni kellett volna a fejlesztőknek.) -
Nem szerintem, Carlos szerint, ám nem tudom hogy jön ide a 6 millió eladott példány, hiszen ezt írta Carlos is, hogy aki nem szól hozzá, annak a véleményét nem tudni, ergo a sírók (aki a többség a fórumokon, teljesen mindegy az eladott példány számától) akarata fog érvényesülni -
Sunrider924 #42157 Na igen, akkor belatna a Blizzard hogy egy felkesz szart adott ki draga penzert. -
A megoldás az lenne, ha a rangedeket a meleek-hez nerfelnék, és akkor mindenki szopna! :)) -
Sunrider924 #42155 Ne haragudj meg hogy valaszolok neked, en, az egyik aki rendszeresen picsog. Ennek a kivasarolt, valaha szebb napokat megelt Blizzardnak van egy tobb mint 7 eves atfutasi idovel rendelkezo mmoja a world of warcraft, amiben minden baromsagot elkovettek, amit itt a diablo3ban viszontlatok. Mar a wowba megigertek hogy ilyen lelketlen grind farm mint a resi geares akadalyoztatas azt egyszer es mindenkorra eltorlik es helyette szorakoztatobb megoldast keresnek, hat mit mondjak kurva sokaig tartott, 3 wow kieg utan itt a diabloban megint ugyanott tartunk, bravo. Azt is belattak hogy az oneshot mobok nem megoldas a nehezsegi szintre, a random generalt marhasag meg annyira se, na es mi van a diabloban? Hat igen. Es akkor meg nem is beszeltunk a bugokrol es exploitokrol. Vagy az elcseszett craft/loot progressrol, vagy a security issuek a server stabilitas, neadjisten a chat/AH funkciok.
Komolyan te attol vagy feljogositva a haborgasra hogy 3 het utan kiszurjak a szemed egy felszar loot-al? -

Elsősorban blizz-nek szerintem az fáj, hogy van 2 kaszt ami simán (annyira azért nem simán, de könyebben) átrohan a inferno act 4-en, míg a többi behal. Ezt akarják balanszolni szerintem. -
Pontosan ezt írtam le énis...
De fordítsuk át egy kicsit egyszerűbbre:
Van egy új recepted ami egy speckó kifli. Egy bolt eladja neked.
Mi fog történni?
Akinek izlik, az megeszi, örül. Aki szerint szar, az reklamál duzzog, hisztizik.
Bemész a boltba, hogy mizu. Eladó néni aszongya, hogy sokan aszongyák szar, nem jó, ez meg az... Mit látsz ebből? Nem izlik az embereknek és megpróbálsz változtatni az összetevőkön, hogy még jobb legyen. (még ha eredetileg is jó volt de erről minimális vagy semmilyen feedback nem jött). -
Dr DeViLKiNG #42152 Hogy mondták még release előtt, hogy ők ezt nagyon nehéznek szánják, és hónapokig fog tartani, amíg valaki összecsukja az egészet. Erre most 3 hét után már a jókora nerfről beszélnek.
Nem kicsit fail. -
Agaba72 #42151 Minek a 80 százaléka? Pár tíz ezer fórumozóé?
A játék elment vagy 6 millió darabban eddig, ebből forumozik összesen vagy 100 ezer, aminek (szerinted) a 80 százaléka nerfet akar. Az a játékosok kevesebb mint 1 százaléka, aki szerint nerfelni kell, (a hallgatás beleegyezés egy előző hsz szerint is, tehát aki nem picsog annak jó így is). -
Nem.
De ha a "párezer síró" picsog a fórumon (ami a fórumhsz-ek 80%-a) míg a többmillió-párezer le se szarja a fórumot, addig azt látják, hogy jé ez nehéz a hsz-ek szerint.
Ha az lenne, hogy párezer síróra jutna 1 millió olyan komment, hogy nem nehéz, akkor a Blizz aszondaná: learn to play and stfu.
Így viszont azt mondják: WTF... NERF.
Amúgy mennyiből tartana egy login utáni kérdőívet betolni ami elküldené a válaszokat?
Is Inferno Act 2 hard as hell?
Yes, No, Don't know.
Ebből bejönne pármillió válasz ami már felmérhető mennyiségű adat. De amíg a fórum alapján döntik el, hogy mi nehéz, mi nem, addig sajna ez van. -
Szóval ha a 20% azt mondja hogy nem nehéz a 80%-kal szemben, akkor nem fogják könnyíteni?
Több mint kétharmados többség ellen, if you know what I mean... -
Agaba72 #42148 Igaz de azért vannak sokan, akik csak játszanak, nem nagyon követik a fórumokat.....a blizznek "észnél" kéne lennie és jól felmérni a helyzetet, mert afelé haladunk, hogy a d2 után a d3 csak rövid távú játék lesz....mondjuk marad a HC ahol megnézem , hogy boldogulnának ezek a farm királyok, de az csak ha már kicsit stabilabbá válik a játék.(technikailag) -
Azt mondják egy kép többet mond ezer szónál:
-
Figy, egyetértek részben és részben nem.
Ugyanis. Mit lát a blizzard?
Sírnak a fórumon. (egyszerűség kedvéért 100 kommentből 80-85 szerint nehéz).
Könnyen levonják a következtetést, hogy a játékosok 80% szerint nehéz.
A csendes tömeg meg ha olyan hülye, hogy nem szól, hogy szerintem nem nehéz, akkor vessen magára. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. -
fail és tényleg nincs is 2socketes :D -
Nelson85 #42144 Hol találhatok valami jó gear cserélő progit? Vagy csak egy szimpla egér macró progit ami gyors lecseréli az mf geart? -
Dr DeViLKiNG #42143 Hát ja. AH az ördög műve, és csak azért van a játékban, hogy a blizzard meggazdagodjon! -
Agaba72 #42142 Napi szinten olvasom a fórumot és egy ideje szinte minden hsz-t elolvasok de már kezd elegem lenni a minden napi picsogásból, hogy így szar ez meg úgy szar az.
Tegnap történt valami, ami által feljogosítva érzem magam , hogy kicsit beszóljak a picsogóknak. Történetesen infernó act1 valami rare vagy champion packból esett egy 950-s 2h staff 7 tulajdonsággal (str, int atttack speed....a fene sem emlékszik rá , melóból írok), nem olyan nagy szám de az számomra kiderült, több száz inferno act1 rare tárgyból, néha tényleg esik igazán jó is.
Megy itt a sírás, hogy milyen nehéz infernó....de hát ez a lényege. Nem hetekre tervezték hanem hónapokra, évekre. Akinek ez nem jön be, az mehet mással játszani, legyen elég az a pár száz óra,ami addig van...ez az eredeti diablo "feeling".
Számomra szomorú, hogy a blizzard egy hangos kisebbség hatására, nerfet tervez.
Az , hogy a világ forumain van pár ezer hangos picsogó, még nem jelenti azt, hogy ez a csendes többségnek is előnyére válik. Mondjuk a 00 játék, de farmolom a magas szintet stílus az tényleg korrekcióra szorulna.
Mondjuk infernón alapból lenne MINDEN mobnak reflekt damagje, ami csak bizonyos védelem alatt jönne elő. (0 ress, és low armoros de atom dps-s- dh-knak is ki kéne járni az utat rendesen, különben a saját sebzésük ölné meg őket vagy valami....) -
Valószínűtlen, mivel nem létezik 2 socketes sisak. -
Köszi, nem rontom el a játékélményt :) AH-val és társaival lényegét veszti a játék. -
2socketses sisakba rakok 2 emeraldot akkor duplán bele rakja a gold find bónuszt? -
Sunrider924 #42138 Basszus, elirtam, az mortar akart lenni, pont azert eselytelen, mert mind a boss mind az addok leklonozzak magukat es pillanat alatt telerobban a kepernyo es mind szorja a mortart, olyan nincs hogy mindnek deadzoneba legyel, keptelenseg es vortexel oszevissza rangatnak. 7k elit killen tul nekem nem volt otletem hogy mit lehetne, elemental arrow allitolag atmegy az invu addokon, de 1,5 secem van ss-el amig nem tudnak rangatni/agyon bombazni, az meg overkill hogy a boss folyamat idezi az addokat, akik amugy is sebezhetetlenek.
A fast az tenyleg faszsag, 60%os gyorsitas tactikal advantagebol + cipon meg 7% movement speed es legyorsultak a rohadekok, olyan ez mint a need for speedben a catch-up cheat az AInak, igy is ugy is utoler meg 300 km/h sebessegnel is. -
Zsooo #42137 pont most tettem ki a piac topikba ket 1h cb-t -
a fast affixnak ugy nincs semmi ertelme, ahogy van
tegnap jott egy nem fast affixes mob pakk (raadasul alapbol ilyen lassabb fajta leny), amit vaulttal / teleporttal nem tudtunk lehagyni, siman elertek 1-2 mp alatt futva
aztan jott egy fast mob pakk, amit 1 kezzel rohogve kite-oltunk... -