78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Éljen a magjelenés utáni globális béta teszt!
-
Kösz, azt nem ismertem ;) -
LVL55 barbárral 3000 körüli (se) DPS-el vagyok Hell közepén és még nem játszottam senkivel eddig, semmilyen formában. -
Nem ezt a topikot keresed!
Van egy piac topik, ott hirdess! Azért van. -
indíts egy másik karit...Farmolgaok a barbárral ha kedvem szottyan, ha meg megunom vagy nincs kedvem játszom a DH-el. -
Szerintem nem lehet átadni egymásnak a hozzávalókat. -
Eladó.
Ha valakit érdekel írjon privátban.
-
Sunrider924 #42207 Nem, nekem a full glasscanon szopodas act2ben az az igazi kihivas. Ahogy sokan leirtak mashol, a stilus hibaturese nulla, ha elbaszod fekszel XD -
Jó hát akkor asszem egy ideig pihen a barbar, és max payne fog akciózni a köv napokba. -
Nekem van egy könyvem hozzá fölös, persze nem ingyen...
A gombát ingyen adom hozzá. -
Azaz, farpofákat szét, lóbrére rátolat..
-
unusual #42203 Kéne 1 kis help a " Staff Of Herding " -hez. Most kezdtem el gyűjteni hozzá a dolgokat. Ingame help is jó lesz. ;) -
Érdekes ! Próbáltad ? -
Barbarian
Active Skills
Fixed a bug that was allowing certain barbarian skills to continuously trigger each other's critical strikes, to the point of causing the player to crash. To address this crash, the following skill and skill rune combinations can no longer be triggered by each other's critical strikes:
Battle Rage (Skill Rune – Bloodshed)
Cleave (Skill Rune – Rupture and Skill Rune – Scattering Blast)
Hammer of the Ancients (Skill Rune – Thunder Strike)
Wrath of the Berserker (Skill Rune – Slaughter) -
Hó vége fele. -
Na most azt ne mondjátok ég szarabb lett a bari...:S
1.03-as patch mikorra várható? -
alap, szopsz barbárral, tessék itt egy nagyobb broki, már úgyis belejöttél a szopásba... ésmost deepthroat.
-
Ez is érdekes barb az életképtelenség netovábbja első nerfet azért gyorsan megkapja ^^ -
Tán zárd be a general chat-et... -
Nem lesz még, a mai patch az barbár nerf... :(
Majd az 1.03-al jön az inferno / drop rate / craft rendszer balansz. -
who am I 7 #42194 Igazat adok..bár nekem nem volt szerencsém wowhoz, szerencsére :D
A loot rendszer fos, a kufáktól nem lehet venni értelmesen hell, legfőképp inferno szinten. -
Sunrider924 #42193 Egy kis fun :Tank demon hunter -
Lord Zax #42192 Kezd nagyon zavarni már hogy full tele van a játék hackerekkel meg buggerekkel... Az elöbb éppen azmodan infernon voltam egy jo partyval, belinkelt valaki egy diablo claw nevü itemet rozsaszin névvel rákattintok erre game crash, és annyi.. A másik meg hogy a general full tele van gold sellerekkel meg power levelesekkel, nem is lehet beszélni folyton telespammolnak mindent. -
Ahhoz igen sok int kéne. Inkább allres, monknak meg csak egyféle és OneWithEverything passszív. -
És persze nem monk-al vagy DH-val, hanem nekem is barbárom van, mint neked.
De most akkor ma volt javítás, vagy csak lesz? Lesz benne inf nerf?
(Vki kérdezné dolgozok, így nem tudom megnézni) -
Kábé énis igy vagyok ezzel... -
Én mindig elakadok (jelenleg monkkal hell-en) és csak akkor tudok továbbjutni, ha AH-ból vásárolok. Tudom uncsi, hogy vki mindig előjön ezzel, na de na.... -
Str-es, dex-es classoknak a resistet intellect gyúrással szokás feltolni? -
eLiXir #42186 EUn is végeztem infernoval monkkal, sacc per kb másfél hétbe került szintezéssel gearelődéssel együtt, a sok "szenvedés" után felhúzok egy nem wd ranged classt is, ami nem arcane orbokat lő, ki lehet találni melyiket ;D -
Inferno act I.-en poti nélkül végigmegyek... de act II-be pl. játszhatatlan... -
Sunrider924 #42184 Makod van. Hihetetlenul zavart a loot kapcsan egy nyilvanvalo dolog, a valasztott karid specifikus droppjai nem igazan fognak esni, max az altalanos, minden karakterre jo cuccok es azok se olyan surun. Monkal toltam elsore 60ig, jo ha 2 monk cuccost lattam osszesen esni nekem, de esett halistennek kilora str-es meg int-es cucc, ami nekem semmire se volt jo. Most dh-val megint ugyanez, dh cucc alig, ellenben kilora jonnek a daibok, fistek, spirit stone-ok. Mar mar hajlamos vagyok azt hinni hogy egy intended game design hogy altozzal es azokon szerezd meg a lootot a main karinak, vagy mi a fene. -
Eddig act 1 inferno nem olyan gáz. Már esett 500 dps-es egykezes, meg 600as kétkezes fegyver is. Még egy kicsit javul és használható lesz. :D SK előtt esett olyan rare is amit használok még most is.
Wizardom jelenleg 38k hp, 21k dps. 170 körüli ellenállások. 30% krit. -
Itt nem vagy észnél: "(a hallgatás beleegyezés egy előző hsz szerint is, tehát aki nem picsog annak jó így is)."
Itt egyet is érthetünk: "általában azok nyilvánulnak meg, akik valami változást akarnak."
De mivel azok is olvassák a fórumot és a megnyilvánulásokat, akik nem értenek egyet vele, kifejezik egyet nem értésüket általában (és viszont). Tehát a megnyilvánulók, fórumozók egy-egy kérdésben eltérő véleménye alapján igen is megállapítható, hogy hány százalák az akiknek valami tetszik/nem tetszik. -
Agaba72 #42181 Szerintem ezt nem nekem szántad. Én biztos, hogy nem vettelek fel, azt sem tudom ki vagy. -
Sunrider924 #42180 Ez csak addig igaz, amig meg nem talalod azt az 1h-t masik kezbe ami ugyanazt adja mint a quiver XD Nekem oriasi makom volt, mert a DH haverjaim kolcsonadtak a szintezos cuccaikat, foleg a fegyokat, es hat pont ezen mulik minden a DH eseteben. Kaptam meg egy tanacsot is melle : Szokj hozza, hogy sokat/surun fogsz meghalni. -
Ry0K3N #42179 Nekem is volt így, egyszerűen az egyik jobb 1h fegyó quiverrel jobb sebzést tolt mint a 2 darab 1 kezes. (pedig a másik 1h sem volt szar a szinthez képest) -
Sunrider924 #42178 A te gondod a fegyver, vegyel vagy kerj kolcson haveroktol egy 270-300 koruli dmg-est. Nezem hogy 1h + quivert tolsz ami erdekes otlet(nem olyan butasag mint elsore tunik) de hellen boven megy a 2x 1h vagy a 2h + quiver, ez utobbi jobb a crit miatt, a dw tul gyorsan eszi a hatredet, szerintem. Hellen jon ki eloszor a glasscannon tulajdonsaga a DHnak, amit Jonnyka nem gyozott hangsulyozni, a DH mindennek egy utes, ugy kell tudnod jatszani hogy ne tudjanak soha megutni, ha valami megis utestavolsagba er, cd-zd ki shadow power gloom, vagy Smoke screen lingering fog. Van kihivas boven a DH classban, cserebe a durva dmg-ert. -
Most nézem, hogy a highest progressed Hell Act 1 azon az accon, amivel felvettél, akkor több acountod van, vagy honnan ez az infernos sztori?
Csak mert rosszul venné ki magát, hogy infernorol beszélsz, miközben Hell Butchert sem ölted -
Ry0K3N #42176 Fegyót cseréld be valami jobbra. Nekem 52-n most 8k damagem van. -
Ezeket használom
fegyverem
stat
stat2
Skillek