78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
-
who am I 7 #42253 sztem aki összefarmol 10-20-30 millát, az már nagyjából tudja mivan.Olyan meg, aki béna, az nem fog ennyit vesződni fölöslegesen evvel :D -
who am I 7 #42252 kiváncsi lennék nagyon, hogy act2-es loottal és act 3as eleji lútokkal mit tudna a kis figura.Ja tudom..el sem jutna idáig xD -
rendben van de quvier részletkérdés :) -
én most ezzel farmolom wardent+butchert -
Sunrider924 #42249 Szerintem ez az ss cheat miatt van csak igy, komolyabb forumokon mindig odairjak azt is hogy SS nelkul mennyi a valodi dmg. A quiver meg nagyon is szamit, attol lez jo hogy van rajta minden amit felsoroltam, amint kiszeded a quivert maris esik a dmg-ed 10k-t minimum de fugg attol hogy mi van meg a quiveren. -
sata75 #42248 olyan negatív vagy:) inkább gratulálj neki, hogy van neki 150 millás felszerelése:) ami amúgy hiába van ha nincs némi skill is hozzá.
(monkalmegyekénisnyílvánbuffkellnekinemnerf!!!) -
Buff others pls. -
150 milliós felszerelésben énis megaláznám őket... -
Nekem jó lootom van hellen. Act 1 elején kiesett az első legendarym, rögtön 2 egy órán belül. Aztán a rarek is szépen esnek, több goblinnal találkoztam act 2 feléig mint NM-en összesen.
A drop kb 5-10% hórdható, 30-35%eladható, 50-60%adom az árúsnak. -
Én tegnap 172-vel farmoltam goblint. Esett sok rare, de szarok voltak mind...
Nagy lutri ez a diablo. -
sata75 #42243 nerf pls:) -
Amúgy csak nálam esik alig 60-as item Act I-ben? Ennek mi értelme? -
nem,mindegy hogy milyen a quvier 2h xbow-al lehet a legnagyobb dps-t kihozni,de általában lehet jó quviert találni.... -
Sunrider924 #42240 Behalt a skill calc, leirom:
Hungering arrow-Spray of teeth
Elemental Arrow-Nether tentacle
Vault-Rattlig roll(igen a stunolos)
Preparation -Backup plan
Smoke screen-lingering fog
Rain of vengeance-Stampede
Passzivok: Tactical advantage, Sharpshooter, Archery
Mondjuk nem az igazi, vagyis en meg sokat benazok, de tegnap elmentem 5os NV buffal es megoltem Magdat. Csak aztan behanytam a 10ik reflect damages-fast-arcane enchanted-vortexes szunyog/beka/naga champion packon a csatornakban. De ma gyujtok erot hatha eljutok Belialig. Eddig nem skippeltem elitet, de a 2 emlitett packot 15 perc szarakodas utan kenytelen voltam kihagyni hogy ne essen le a buff. -
Elsőre csak béna kékek estek. :D Pedig a végefelé már 150+os mf-el mentem. -
aha... :) így már értem...
NM -esem van, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy fejlesszem tovább... túl drága... és nem vagyok benne biztos, hogy olyan jó a loot hell-en, hogy megérje.
De persze simán lehet. -
Normal: Bell 100k + craft 50k + NM craft 200k + Hell craft 500k = 850k -
Milyen build -del tolod ? -
Az első mondatod nem értem.
"mire kirakom 850K lesz?" -
Sunrider924 #42234 Act2be nincs meg a luxusom hogy disciplinet pazaroljak a csapdakra, azt gyakorolgatom hogy mindig lassam mennyim van es hogy osszam be a preparationt. Ezert is tettem be dh chestet +10 disc es quiver +6 disc a dps rovasara. Ami meg nagyon nem megy, hogy ne reflexbol nyomjam a ss-t hanem csak es kizarolag a megfelelo pillanatban, kicsit odaver hogy a ss cd hoszabb mint a skill mukodese, szoval kell trukkozni rendesen. Aki ugyes az soha nem fogy ki disciplinebol es mindig pontosan a megfelelo pillanatban tolja el a ss-t, nem 1 secel hamarabb/kesobb. Na az ilyen jatekosoknak nem kell hp csak dmg, de abbol annyi, amennyi a csovon kifer. -
A hell pálca mire kirakod 850k lesz. Poén, és még néha potyog is pár loot. De az inferno az valami agyrém :D Tüsszent az egyik muskátli és aoe wipe :) -
unusual #42232 Rendbe,köszi. Akkor YT-n megkeressem. ;) -
Nyilván ebben van a kihivás, mondjuk én még nem tartok inf act2ben, úgy hogy passzolnám mennyire stressz lasztis moka...
De amúgy mostanában észre vettem egy cuki hibat DH nál, elemental arrow - ball lightning és a electric dmg minden át sebez :)
Semmi nem érdekli se fal se imun mob... úgy hogy én most ilyen specen megyek ... trapelgetek hátrálgatok élvezem :D -
Majd tájékoztass... én nemtom, hogy akarok-e szánni rá 500K-t a fejlesztésre... -
Én most kovácsoltattam le a helles staffot, elsőre mf nélkül próbálom. Eddig semmi jó drop. :( -
:D nekem első runra adta :D én a Liquid Rainbow-al szívtam 1 órát :D -
Gibbering Gemstone -> nekem már csak ez hiányzik és már vagy 3-4 órám ráment és b@szik esni... ! ! ! -
Black Mushroom — A Cathedral legelső szintjén egy szobában található meg (ritkán).
Wirt’s Cowbell — Act II árusa árulja 100,000 gold-ért.
Liquid Rainbow — Mysterious Cave-ben a Mysterious Chest-ben található, Act 2 Oázisában. Meg kell menteni egy öreg embert, aki kinyitja nekünk a ládát.
Gibbering Gemstone — Act 3, Caverns of Frost-ban random módon dobhatja Chiltara. Azon a helyen van ez a barlang, ahol az ostromgépekkel kell harcolni. Ha úgy értek a barlang végére, hogy nem találkoztok Chiltara-val, akkor elölről kell kezdenetek (random spawnol).
Leoric’s Shinbone — Leoric’s Manor kandallójában találhatjáható (ritkán).
Plan: Staff of Herding — Act 4-en Izual dobhatja random módon. A receptet Haedrig-nek kell megtanítani.
ha rákeresel simán ezekre a nevekre youtubon vannak 2-3perces videók a keresésröl, én is az alapján csináltam :) -
OFF
Ecsém komolyan x hét után is mit olvas az ember hogy ugyanazokon a dolgokon pörögnek és rinyálnak...
Keressetek másik játékot ha ennyire kikészíti az idegrendszereteket...
Akinek nem inge ne vegye magára...
No offense!

ON -
sata75 #42224 a mocskok:) nekem mééé nincs soha ilyen szerencsém?
multkor figyelmetlenségből rossz tárgyra bideltem 300k-t, megnyertem majd visszatettem 300/350-re:) elvitték, nyertem 1k-t kb de az ideg amit megettem addig... az megfizethetetlen:) -
Sunrider924 #42223 A kollega arrol az erdekes allapotrol irt hogy 1h+quiver jobb dmg-et adott neki mint 2x1h. Erre valaszoltam en azt, amit ideztel. A 2h + quiver akkor jobb ha a quiver + disces socketes atack speedes hatred regenes, es a 2h crit dmg-es socketes. Ellenben a 2h(feltetelezem default crossbow a 2h neked, mert ha nem bow-t irtal volna) lassu, ez egyreszt jo mert nem fosod el a hatredet 2 szemhunyasnyi ido alatt, masreszt hatrany is mert lassu. Tudom a crit az isten, de alig varom hogy atalhassak bow-ra. -
Hát ez az... indítottam egy dokit, de valahogy nincs kedvem előröl kezdve játszani. na meg nem is annyira tetszik... és ez igaz az összes többi karakterre...:S -
Hmm, megvettem 18kért egy 920 dps-es rare kétkezes kardot, de rájöttem hogy túl lassú, és felraktam 185k-ért. Nem megvették 2 perc alatt? :D -
tevedsz,2h+q mindig jobb mint ket 1h -
Azért a félkész kicsit túlzás, én inkább úgy mondanám, hogy van mit finomítani a balanszon.
A hajlandóság is megvan bennük. -
Meg manapság amúgy is ez a divat,
félkészen, teszteletlenül kiadni
mindent. Legyen az MMO, COOP, SP. -
Blizzard ezt csinálja évek óta... Már a D2 is ilyen volt... -
unusual #42216 Igazából csak abban kéne help,hogy merre vannak az itemek,mert amit néztem oldal,ott pl nem írja,hogy a " merchant " -ot merre találom,az ACT2-es cave-hez. -
Pedig ott figyel a bannerban a linkje.