78998
  • Sunrider924
    Hogy a fenebe bir ilyen nyugodt maradni? Ennyi beleolt ido/erofeszites utan.
  • Savmacska
    Nah lenyomtam végülis 5valorral, 1 db sárga kesztyűt dobott... 66dex-el 12% attack speed 69life/sec-el de mégis cska 54es.... nem dobálnak 60as cuccokat ?!
  • Susarc
    ezért KELL!! Cd resetes Charge és nem a szar healelős......
  • Savmacska
    Amióta azt a pack-ot kihagytam egész jól megy. Eddig ugy néz ki, 4-es avlorral megyek neki skeleton king-nek, de nem kiabálom el.
  • Rehom
    valaki tud segíteni Butchert megőlni? (HELL) wizard 54 vagyok, és hát istenért se megy , mindig csak egy kis élete maradt de pont elég ahhoz ,hogy megöljön és már tököm kivan a 20x próbálkozás után :)
  • Ry0K3N
    Nyugi 1200 allressel én is act2-n szal erről ennyit. Jött egy molten fire chain vortex -.-
  • Savmacska
    Time to level
  • gosumofo
    documents mappaba meni a screenshotokat, nem kell paintbe masolnod meg ilyenek
  • Omlás
  • Savmacska
    Amúgy mi az istenért nem tudok screen shotot csinálni print scree-nel ? Bent vagyok a diabloban, de csak az asztalon futó programokat másolja ki... játszok megnyomom, és az sg-t menti ki...
  • eLiXir
    WTS

• RatBaG #42283
  • Ry0K3N
    Első runra? Hogy rohadttymeg :D 2 és fél órát farmoltam azt a szart
  • antgecc
    És milyen már az, hogy van olyan passzív tulajdonsága a monknak, ami bonust ad dual-wieldre és 2h weaponra, ellenben 1h+shield nélkül esélytelen a játék. Egy újabb fail.
  • Ry0K3N
    Barbárral az még oké de DH-nak kell a magasabb dps mert másképpen nem életképes. Ott az a koncepció hogy leburstölni a mobot mielőtt hozzádérnek.
  • Savmacska
    30k hp 6500armor 11k dps 364 all res 510life/sec 59%dmg red, de azonnal halok kb...
  • Carlos

• antgecc
    Hasonlóképpen érzek én is.
  • Savmacska
    Megint kedvet kaptam a monkomhoz de sajnos nagyon nagy szopóka van vele... teleporter, arcane enchanthed, jailer, invu minion. és rare :\ Sajna nicsn elég mozgásterem a kazamatában, úgyhogy nem tudom mit csináljak :\
  • Carlos
    Socket Mythic health potion of death "Tiger's Blood"
  • Tatyla
    egyelőre nem erőltetem act 2-öt,mf gearben van olyan 25k dps-em amugy meg 30k
  • Omlás
    Ehe :D
  • Carlos
    egyre jobban érzem a lámaság szagát a blizzard felől fújni.
  • Hegi90
    Nem hekk, csak az item link nincs levédve a csetben, ezért kamu dolgokat is linkelhetsz
  • Omlás
    A 21% MF sem elhanyagolható :]
  • cookac2
    A monk témához szólnék pár szót.

Nekem az összes kaszt közül ez nyújtja a legnagyobb biztonságot és kihívást is egyben. Tudom, hogy nagyon gear függő és melee, meg szopás stb, de akkor is élvezem. A 3 sec invu állat, a near death must have és ami tetszik, hogy szét tudom healelni magam.

Ami a lényeg, hogy mystic ally-t használok, abból is az air-t. Hogy miért? Mert 40%-t üt /sec, és a 10%-os weapon damage ami körülveszi szépen leeszi a leggenyóbbak hp-ját is mialatt én kite-olok. Be-beugrok ha tok életet tölteni vagy a pajzsom cd-je lejárt.

Néztem pár videot amin act III-ban vitézkednek monkkal és tetszik. Bár más skilleket tolnak mint én de annyi bizonyos, a monk nem halott mint melee. Csak költségesebb mint más kaszt.
  • Sunrider924
    Szerintem 55re ez meglehetosen OP, magas main stat(stick) es 4% dmg reduction meelebe, nyami.
  • Savmacska
    Mi a picsa van most ezen a general cseten ? Mindenki a szar hack-es fegyvereket linkelgeti.... előbb linkeltek ki egy Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker-t ... VICC
  • Hegi90
    "222 dsp - required level: 55" *sóhaj*
  • SLICK
    Valaki tudna adni egy waypointot Inferno Act 3-ba? Tower of The Cursed lvl 1 kellene! Előre is köszönöm!
  • Carlos
    Juteszembe, gondolom leesett:
  • Carlos
    Én kábé 30x nyomtam le Inferno Act 1 végét (kínzókamra -> butcher) 5-ös valor-ral. Hullott a rare rendesen, csak mind szar volt. Najó, párat el lehetett sózni 10-20K-ért AH-ban, de használhatót nem találtam a barbárnak.
    (persze monk és wizard cuccok hullottak (azok se top cuccok, de eladhatóak)).
  • who am I 7
    esett legendary is inf a1-en

evvel mindent lekaszabolok

• who am I 7
    hát jó lenne..ha 10x átmegyek act1-en nagy mf-el 5-ös nv-vel, akkor legalább legyen 1-2 jó itemem.Mert most átmegyünk 40x és egy sincs arra a karira amivel megyek :D:D:D játszani kell barbival és és kapok jó nyilakat?dafuq
  • Carlos
    1.03 talán javítja majd ezt. Legalábbis módosítják a droppot.
  • who am I 7
    ja és a 2 . karimmal megyek..DH, amihez csak 600 alatti bowot kaptam még inf act1 -en...szal, abszolut fosul van belőve a loot.Szerintem, ha nem is elsőre kapsz mindent, úgy hogy letolod full actot..de szvsz már ildomos lenne 2-3 full actozás után kapni 1-2 itemet , amivel el tudsz borozdolni, act2-n.De nem ez van
  • Carlos
    Hát kábé sajna gagyi kategória. Tán egy 20-50-ért el lehet sózni valakinek.

p.s.: Énis tudnék haladni act 2-n, ha kihagynám a champokat, de úgy meg nem akarok. Majdha megy minden, mint act 1-ben, akkor nekiesem act 2-nek.
  • who am I 7
    de komolyan...vicc.Qva soxor szaladtunk már át akt 1-en..legjobb cuccom, valami őő 826-os fos 2 kezes bárda volt meg ez (azt eladtam :D)
    ez még megvan :

talán majd nerf után jó lesz barbinak, de szerintem a2 -t max a3-as végi szerencsés lootokkal lehet így, ahogy a csóka ott monkol.Úgy viszont én is tudok..már AH-ztam pcit. A2 eleje már megy, de az elitekkel szopok..van amit ki kell hagynom
  • Carlos
  • Sunrider924
    Huha vault es evasive egyutt? Masreszt act1, az mar nem nehez, ahogy 60at megleptem mentem is Butcherig, meg screenshotot is toltam rola. Act2 az egy teljesen mas tortenet, 1 pillanatnyi kihagyas es agyonvag a Lacuni hunter tuzlabda, radugrik/beledongol a foldbe, savkopo szunyog, es ezek meg nem is championok.