78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Tessék -
Gyerekek! Bélanéni él még? Vagy belefulladt a chipsbe dijablo release után??! -
Savmacska #42332 Ha kilépek a játékból a valor rajta marad az aktuális karakteremen ? -
Milyen rendszert? -
Sunrider924 #42330 Tegyuk fel a kedvedert hogy nem ertek a DHhoz, de neked meg a szemedet nem artana kinyitni, itt van a forumon 2 ember Jonnyka es Jazzy 2es coopba act4et toljak, nezd csak meg mennyi Jonnyka dps-e.... -
Rehom #42329 -.-
http://www.gametrailers.com/video/review-diablo-iii/730502 -
Rehom #42328 egy 2009es videó :)
-
who am I 7 #42327 nem tudom mennyire ismered DH-t...criticallal értettem ofkorz.100k dps krittel, anélkül az olyan hát őő 50-60k....nem olyan hardcore az.Ráadásul 2 playerről beszélek ugye.Ott meg több a mob hp már.. -
Savmacska #42326 Baszki :DDD -
Sunrider924 #42325 Act2hoz 100k dps? Az enyhen overkill. -
Savmacska #42324 Azon változtass hogy veszel egy pajzsot
-
Cortinaar #42323 Az a baj, hogy jelenleg mindenképpen kell a pajzs. Engem ez elkeserít egy kicsit, mivel a barbár sokkal gizdább két egykezes, vagy egy kétkezes fegyverrel. -
who am I 7 #42322 ketten kell játszani..egy 100-200k dps-es DH meg egy tank barb 800 allressel :D azt csokolom :D solohoz, inkább várd meg 1.0.3-at :D -
Savmacska #42321 Én pont hogy ellenkezőleg vettem észre... Damage over time-ot kapok és mp-enként kurvasokat sebez :D
Amúgymeg 2órája rajtam van ös valor, úgy h nem haltam meg, eléggé potyognak a sárgák, volt hogy 3 is...eddig esett 12db,abból 2 használható volt :) Nincs jó gearem, talán a buildem az ami életben tart, de most nagyon haladóssá vált
-
who am I 7 #42320 nekem meg ált. barb meg wiz cuccok hullanak :D néha pár dh...persze, sok rare jön, de ált. SK runokat csinálok...hollowon gyorsan lekapom rareket, chatedral, royal crypt elég jól adja a pénz meg sk-ból is esnek olyan rarek mint butc genyóból.Mind akettőt próbáltam, de butch több idő kevesebb gold és nem jobb loot.fak -
Ezen ne lepődj meg, ha nem vezetnek be vmilyen szintű boe/bop rendszert, akkor ultra high end itemeken kívül nemsok mindennek lesz ára.. -
Csak tudnám a goblin farmot miért nézik 7 ezren.
-
celgene32 #42317 Act2 infernon nagyon gyorsan osszecsuknak, mire kene gyurnom vagy min valtoztassak ?
-
who am I 7 #42316 én nem érzem jól magam, ha több tíz óra beleölt idő után egy finggá válik a karim...és csinálhatom az újat.Fiatalabban sem, most sem láttam értelmét...De azt is megértem, ha valakit ez felizgat :D engem nem..én elvagyok a sima karival :) Ha sokkal jobb cumók esnének HC-n, és inferno nem lenne ennyire elqrva, akkor gondolkodnék rajta.De így nekem fölösleges. -
Ferrari23 #42315 Sejtettem, na akkor próba cseresznye... -
Sunrider924 #42314 Haha na erre nem gondoltam
-
Sunrider924 #42313 Nem hinnem, inkabb csak kevesebb idom van jatszani csalad es mukahely melett, es az kis ido akkor nagyon is ertekes, tulsagosan is. -
Véletlenszerű. Log in, Log out játék ugyan azon
kereskedőknél. -
1Darton1 #42311 Neki ez a munkája, és egész jól keres vele. Ha neked is annyit fizetnének azért, hogy bohóckodj streamen, valószínűleg hasonlóan reagálnál. -
Ferrari23 #42310 Hol a *****ba :D lehet venni olyan festék, ami láthatatlanná teszi a cuccot? Végigjártam már az összes actot, de sehol nem találtam, hogy árulnák.. Vagy véletlenszerűen árulják? -
Kellene opció hogy el lehessen menteni és nevezni az aktuális
skill/rúna beállítást. Utána városban lehetne pár klikkel
váltogatni. Szerintem. -
ez is kemény :D
-
Ne vegyel merget ra...kezd nehezkesse vallni a piac,mivel egyre tobb az item es egyre jobbak,tolem mar regota nem vesznek normalis aron,csak ha joval aron alul adom oket. -
Munka?
Inkább csak túl komolyan veszed. -
-
Sunrider924 #42304 Az rendben van hogy egy jatek, de endgame szinten tobb elkotelezettseget kivan a jatekostol mint hogy na ennyi, most meghaltam huzok uj karit. Es azert ott a merleg masik oldala, ahoz hogy act3 infernoig eljusson nem kis munka volt, ami volt nincs. Az a minimum hogy ezek utan nem fenezik hanem egy jo cifrat megereszt, de nem a csavo vidaman valat vont. Ilyenkor erzem hogy tul oreg vagyok en ehez a jatekhoz. -
1Darton1 #42303 Legalább 5-6k armor kell ahhoz, hogy átlag kis act3-as mob csak 30k körül üssön. -
Cortinaar #42302 Akkor az van, hogy a fejlesztők megmentették az életed. :))))) -
Toltam egy kicsit tovább inferno act 1-et. 5ös valorral rengeteg rare esik, és van 1-2 jó is, persze nem fegyver :S de minden egyéb, egy részét tuti megveszik az AH-ban. És van néhány amit megtartok(46 allres chest meg +120 int,vit kesztyű).
Ládák előtt, még bloody chest előtt is átöltözök mf gear-be, és szinte mindegyikből esik a rare. -
Agaba72 #42300 Ez nagyon üt.
Sok évvel ez előtt valaki, tartalmilag pont ezt mondta........az életről.
-
Savmacska #42299 Amikor ölöm az eliteket, és egy idő után ki irja hogy out of time, akkor mi van ?! -
valaki akinek van viszonylag ertelmesebb gearje monkkal, vagy meginkabb barbarral, toljon mar ide legyszives egy kepet a karakterlapjarol
csak mert vakarom a fejem, van 50% damage reduction-om, es 60-70k alatt nem ut ram semmi.
azon gondolkozom, hogy lehetne-e annyira vedekezosre tapolni egy DH-t, hogy kibirjon 1 darab utest elve (ezzel ertelmet adva olyan statoknak, mint hp, hp regen, life on hit, stb. - mert perpill a sebzesen kivul mas statomnak SEMMI ertelme nincsen, ami egy picit... lebutitja a dolgokat)
-
Ez csak egy játék. A karid pedig előbb-utóbb meghal, akár mit csinálsz. Inkább az a gáz, ha valaki kiakad emiatt - elfelejti, hogy a játékról szól az egész, arról, hogy jól érzed magad miközben csinálod. -
#41949 -
Savmacska #42295 Na végre... csak panaszkodnom kellett :)) Megöltem most egy elite pack-et, és végre esett 2db 60as cucc ráadásul dex-vit-all res úgyhogy befogtam