78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eLiXir #42374 valaki megdobna EU serveren egy act 3 WPvel? legelejéhez kéne DHnak -
Vannak mentőid, azokat kell jól alkalmazni, meg alkalmazkodni a mobokhoz, pályához... 2 bossnál volt kevés a 19K hp-m meg a 35K unbuffed hp-m, az pedig Asmodian a tűz körökre s Belialon ...
(( ami nem megy azt vidd az ajtóhoz··)) -
Sunrider924 #42372 Az okorseg az, amit te muvelsz. Termeszetesen Psy jol irja, meg lehet csinalni kurva draga penzert, de minek? Glasscanonba megy Jonnynak minden, unalmaban hogy act4et farmlja probalkozik, mert megteheti. Ez a kulonbseg. Ha majd ezt felfogtad es el tudsz vonatkoztatni az egodtol akkor beszelhetunk. -
Psychedelic #42371 Miért az? Nem akarod hogy 1 hiteljenek? Akkor megveszed ezeket az itemeket, te is megveszed a legdurvabb rareket mint ahogy egy barbarnak is meg kell.
Ugy adja ezt elő mindenki, mintha ütnék egymást a statok. Miért ha van 1 itemen Dex akkor már nem lehet rajt all res armor meg sok vit, crit stb?
Dehogynem, csak jobb 1 millábol felgearezni a karit, és néha 1 hitelödni. -
Sunrider924 #42370 Nekem tegnap az tortent hogy 2es coopba egy champion pack utolso tagja meg odanyalt nekem egyet es 1440hp-m maradt a 19kbol, es beragadt 1440-en. Hiaba mentem at health globeon, ittam potit, elteleportaltam nem tortent semmi. Haver mondja hogy nala teljesen jo a hp-m, meg latszik amikor potiztam, de nalam semmi valtozas, vorosen villog a kepernyom. Mondtam neki hogy varja meg hogy megoljon valami mob hatha az reseteli a bugot es pont ugy is tortent, megutott egy nem elit mob es helyreugrott a hp-m. -
who am I 7 #42369 De ez ökörség érted? :D:D meglehet csinálni, de ökörség :D -
Na, kaptam egy guest passt, csináltam egy új Battle.netes accountot, megadtam a kódot. Le van töltve és telepítve a Diablo 3, de amikor belépek, azt írja, hogy ehhez az accounthoz nincs Diablo 3 rendelve. -
who am I 7 #42367 esélytelen vagy.Hagyjuk. -
Psychedelic #42366 Szerintem ahogy barbárra lehet venni, és kell is venned geart minden slotra, amin van armor, 100+ str, 200 vit, 70+ all res stb stat ahoz, hogy mondjuk egy act3-at normálisan farmolhass. Úgy lehet venni demon hunterre is olyan itemeket, amiken van armor 200 dex 100 vit, 70+ all res stat, meg amire lehet attack speed stb. És ilyen gearben máris nem lesz szerintem 1 hit a demon hunter sem.
Tele van AH ilyen itemekkel, ott rohad mert mindenki megveszi a sima kék dex attack speed itemeket aztán csá. Tény, ezeket nehezebb beszerezni, meg nem is olcsó, de ha nem akarod hogy 1 hit legyél, megoldható, csak neked is annyit kell rá áldoznod mint amennyit egy bárbárnak kell költenie azért, hogy tudjon valamit kezdeni magával act 3-ban. -
cookac2 #42365 Belefutottam egy bugba. Egy elit csapat - azok a behemót bivalyok - rámmásztak. Sikerült lecsapni őket de egy állva maradt, volt 1 HP-ja és nem akart megdögleni. Közben a fél térkép rajtam volt és mikor kifingattam mindenkit nagyban kocogok, látom a bivalynak még mindig 1 HP-ja van. Megyek el mellette, az enchantressem pont akkor éledt fel, egyet lőtt rá és puff..., dobott egy fasza amulettet :D -
Savmacska #42364 Ancient spear + egy stomp ;) -
Sunrider924 #42363 Senki se latja, es nyitva a kerdes, mit tud majd pvpben ugyanolyan gearelt meele ellen a DH? 1,5sec az lofasz, lejart, jon a barbar raugrik es byebye. Nem tul biztato jovokep. -
Szerintem sehogy -
Olyan mindegy, mert nincs náluk én csak 17k-ért tudok sajnos jelenleg elérhető D3-at :( De én várok a dobozosra :) -
jaja thx a korrekciót, valóban bőven megy act4 is végig, csak szimplán arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e még gyorsítani a farmoláson azzal, hogy valahogyan 1hit helyett 2 legyek
.. de egyelőre nem látom, hogy ez lehetséges lenne -
Mióta megvan azt használom. :) Diablonál, amikor még lehet szadizni a tetemét, és futnak végig rajta a kis kisülések mindig a Star wars-os jelenet jut eszembe. :D -
hát.. öh
ez... az a baj, hogy ennek a törekéért is iszonyat mennyiségű dpst kéne feladnom
armort pl. mi az istenből csináljak +8k-t ? -
Savmacska #42357 A wizard-nak nagyon tetszik ez a Electrocute skill :) -
Agaba72 #42356 Az első ilyen item után (ha lesz) a blizz azonnal lelövi a servereket és orvosolja a problémát......ezek szerintem is csak "képek", nincsenek ilyen tárgyak. -
reddit.com-on fenn van a kód amit a chatbe kell bemásolni. -
Ez mind csak link állítólag, nincs náluk ilyen item, és nem is csináltak, csak a chat linkelést haxolják valahogy. -
unbuffed 35K-val farmolom act 3-at 5 valorral:) WASD skill kell meg apró szerencse...
Egyébiránt azt vágja valaki, hogy a "magic" sebzés csak plusz effektet ad a játékhoz, vagy sebzést is hozzácsap? -
Jah és innen gamerkeys.net szerintetek rizikós? -
Üdv! Még bétát próbáltam ami jól futott viszont időnként jelentős fps esésem volt, ezt azóta javították? Többektől hallottam ugyan ezt a problémát. -
-
Beléptem, general chatbe ezt dobta be valaki:
WTF? :S -
"Nem igazán érted amit írtam és a diablót sem érted ezek szerint. A diabló MINDIG is a farmról szólt, hogy sokáig hajtasz, látszólag a semmiért de egyszer csak kiesik A loot........és örülünk."
Na igen ez olyan, mintha a Lineage 2-t azért szidnák, mert lassan lehet fejlődni. -
eLiXir #42347 :ASD -
whisper #42346 8)))) -
cookac2 #42345 Az egyik komment a videohoz...
this is why you wear a condom -
Savmacska #42344 Már mindegy dc-vel kidobtt a válasz egyértelmű..... 

-
Savmacska #42343 Ha kilépek úgy az aktuális karakterrel hogy van rajta 5 valor, eltünik, vagy ugyanúgy megmarad ha visszalépek ?! -
Nem mondanám, hogy karikacsapás, de egy kis efforttal együtt nincs probléma, kis ügyeskedéssel mindent megtudtam ölni múlt héten egy kicsivel rosszabb cuccban, a szomorú az, hogy Act 3-ban a rámpán nem jutok fel 8) De annak is nekifekszem a hétvégén -
Sunrider924 #42341 Tegyuk fel hogy ujfent marhasagot dumalsz es kurvara meguntam hogy erveljek neked. Az a nagyon egyszeru teny hogy glasscannonba minden ugyesebb DH eljut act4be. Jonnyka ott van. PONT. A javaslatod okorseg a resi es vit-el egyutt, gondolom tok feleslegesen ajanlom figyelmedbe a hvatalos forumon a DH topicot amiben ezt reszletekbe menoen kivesezik... -
whisper #42340 Ugyan ez a bajom. Nem probléma ,hogy pajzsos is létezik ,de az ,hogy a dualos vagy a egy kétkezeses életképtelen lehet csinálni csak gyorsan hal. akármilyen jó a gearje. -
Es act2 megy mint a karikacsapas? -
Sunrider924 #42338 Szerintem kar mitigationert dmg-et aldozni, rangednek nem jar a 30% dmg reduction, ha be akarod potolni sokat veszitel a dmg-bol. Neztem sok forum topicot ahol komolyan vagy viccesen targyaljak hogy mitol kell ilyen glasscanon stilusba tolni Dhval es mennyire eletkeptelen lesz majd pvp-be, miutan a meele karik utolerik gearelodesben, de egyelore csak ezt lattam, full dmg 90k+ ss nelkul, 9-13k hp es act4 et farmoljak igy. -
Semmi extra, szerintem 10 körül +/- 3 millió -
who am I 7 #42336 Tegyük fel a kedvedért, hogy elnézem a butaságokat.Most kérdezi dzsoni, hogy lehetne-e jobb buildet a dh-hoz #42298 , mivel konstans 1hitelik (ja és nem act4-ben nem tudom miről beszélsz, életbe nem solozzák ők inf a4-et).
Mivel 25k lifeja van, 3000 armor,és 200 res, azt csodálom, h tovább jutott, bár 110k kritikallos dps-el lehet túl lehet jutni act2-n, de teleportos jailes vortexes eliteket életbe nem fog evvel ölni soloba (főleg így, h a shadow p. 1 sec).Ha megnézed a critical chance 100%-on van neki buffolva, anélkül 55-60k dps-e lenne.Mindent a dex-re tett fel, semmi vita,semmi str, semmi armor, semmi res.
Az ő kérdésére is válaszolva, vitality és all res mindenképp kellene neki, plusz még egy olyan 1500-2000 armor minimum.Szal gear csere.De úgy látom, act4 UGYE :D:D:D:D nem esnek 60-70-es allreses 500-700 armoros cumok :P:D -
Hany millio volt ez igy?