78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cookac2 #42494 Ha paraszt lennék nem szégyelném, de nem vagyok az veled ellentétben.
Carlos kolléga írt az imént a nagy arcodról. Nála a pont. -
Salki #42493 Hát, ebben is van valami. Megoldás: zárjuk be az AH-t :D -
Hagyjuk már ezt a szarságot, elixir monkkal van act4ben, devilking is, antihero is, én wizarddal, kripparrian hc barbárral volt act3ban (volt..)... különc szintén barbárral. -
jó akkor tőled is külön bocsánatot kérek, amiért nekem a DH tetszett, és tetszik is! lol-e vagy, komolyan.
én sem azt a játékstílust kaptam, amit akartam, ugyanúgy barbárral is pislogtam volna, hogy nem lehetséges offenzív builddel haladni, aláírom
várjuk meg a csodapeccset, aztán ha tényleg csodapeccs lesz, be lehet fejezni ezt a DH-ra mutogatunk dolgot
hagy élvezzem már a játékot attól, hogy te nem. -
Nézd én ebben egyetértek, hogy szar sem esik, én sem láttam legendary sem set itemet 2 hete, pedig farmolok bőszen.
Ugyanakkor d2ben sem esett pl tal armor, amu, fegyver hónapokig, a játék pedig még 1 hónapja sincs kint. Igaz, ott esett más, low lvl set vagy unique, tehát legalább láttam, hogy van a játékban, de ha nem kereskedtem ott is farmolhattam amíg nem esett az ami nekem kell. Az pedig nem 2 hét volt.
Ott volt Alldel, itt nem lesz. Ami egyszer kiesik az "örökre" (amíg nem törik be, dobják ki, adják el) benne marad a gazdaságban. Ha mindegyikünknek esett volna már 5 high lvl legendary, meg a többi x millió playernek, akkor 3 hónapon belül SEMMI értelme nem lenne az ahnak, mert mindenből 46 oldal lenne bent és a felét meg se tudnád nézni. -
én sem nézlek le, amiért paraszt vagy, te se nézz már le, amiért DH-val akartam játszani, köszi
ha ennyire lófasz könnyű kaszt, csinálj egyet, vonulj el vele inferno act4-be, és beszélgessünk el róla, ok?
csak mert elárulom: nagyon sokan rerolloltak DH-ra, merthogy az mennyire imba, és kb. most értek el abba a fázisba az emberek, hogy vakarják a fejüket: miért nem bír ki egy ütést sem? "jajistenem ezisnehéz" -
Salki #42488 Inferno-ig el lehet jutni egyébként AH nélkül is, legalább is most már Act 3 végén vagyok hellen, és nem használtam AH-t, nightmare végn vettem 1 botot, de negyed óra után találtam egy jobbat.
Inferno meg úgyis a fanatikusoknak van, azt szerintem végig sem viszem a patchig. -
Jó karakterrel indultál, ennyi.
megnézném a kommentjeidet, ha Barbárral indultál volna. Te se tolnád nagyarcúan a "élvezem a játékot act4-en" dumát, mert hacsak nem veszel a kínaiaktól milliókat, akkor neked is a farmolás jutna osztályrészül hogy gear-t vegyél. -
nem lehet, hogy valami performance gond miatt van ez az "ability lag" ? fpsed hogy áll ? -
cookac2 #42485 Ismét egy DH véleményét hallottuk... -
Viszont ha esett volna 20 az jobb lenne ?
....
-
ZÓÓÓcsi #42483 AH nélkül nem is lehet továbblépni, mert egyszerűen nem esik olyan cucc, ami tényleg segítene az adott szinten. Sok embernek meg nincs ideje és kedve milliókat kifarmolni. De ha nem teszi akkor képtelenség továbbmenni. -
Salki #42482 70 óra játékidő, 1 legendary item :)
Biztos nem a real money action house miatt olyan a drop rendszer, amilyen. Á, dehogy :) -
Susarc #42481 nagyon jól látod nekem is ez az érzésem már vagy 8-10 napja.....iszonyat hosszú ideig készítették és mintha még mindig nem lenne teljesen kész........ -
Sunrider924 #42480 Azon agyaltam hogy talan shutter stepping(skilling)el megoldhatom hogy ne ragadjon be a skill que. Talan. Mar 2 napja keresem a megoldast. Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy a mobok tamadas animacioja szerver oldali... -
"Na látod itt a lényeg a Diablo 2 pont az volt a szép hogy hetekig farmoltuk, hogy essen valami."
Hány hete van kint a játék?
Farmolj magadnak, senki nem kötelez ah használatára, d2ben is volt amit eladtál. -
ZÓÓÓcsi #42478 És az a vicc, hogy 250 mf-el sem esik jobb, mint 100-al. Jó item-hez mindenképp mák kell. -
raja #42477 valamit félre értettél MAGAMNAK farmoltam, a játék élményért, nem a vendornak meg az AHnak.
valószínű nem játszottál a diablo 1-2vel -
ZÓÓÓcsi #42476 Remélem igazad lesz, nem szívesen dobnám félre a Diót, egyik nagy kedvencem. De ez így nem igazán köt le. -
Ezért lenne jó tudni az aktuális %-okat. -
Ez nekem sem tetszik. Nem azt mondom, hogy lépten nyomon überjóságok essenek, de azért 30-40 butcher run-ból azért legalább 3-4 nem ártott volna. -
Énis meguntam az Inf. Butcher farmot 5-ös valor-ral.
Semmi épeszű dolog nem esett nekem sem. Kidobott 3 rare-t egy csomó kéket, de csak a merchant örült ezeknek. -
hát pedig szerintem az a pár %-os drop növelés nem fogja megváltani a világot, de ne legyen igazam -
ZÓÓÓcsi #42471 Pont ezért farmolsz pénzt, hogy meg tudd venni a megfelelő gear-t a kövi act-ra AH-ból. Tehát nem azért játszol, hogy megtaláld a jobbnál jobb cuccokat, hanem hogy megvedd más kimákolt dropját. Ez nagyon nem tetszik.
Legalább lenne valami módszer amivel lehet fejleszteni a meglévő gear-t, de nincs mert Mystic-et kivették :D. Így annyira buta, egyszerű lett a játék, hogy esténként fél óra játék után csukódik is le a szemem annyira monoton..
A legtöbb ember szerintem nem azért vette meg a game-t jópénzért, hogy aztán pénzt farmoljon non-stop. -
raja #42470 Haverral 1 hétig farmoltuk Butchert (inferno), semmi nem eset de még eladható se.
Meg várjuk az 1.3 patchet, ha nem lesz változás megy a kukába sajnos -
Gratulálok! Az első mondatoddal cáfolod a másodikat. Ehhez kell a tehetség. -
Dr DeViLKiNG #42468 Igen valami nagyon el van baszva. Ezt én is szoktam tapasztalni igen sokszor(és döglök is miatta rendesen). Meg olyat, hogy lemegyek valaki flagén, és amíg be nem fejeződik az animáció(1-2 másodperc), addig nem tudom elnyomni, és már fekszek is. -
Sunrider924 #42467 Szerintem a felhaborodasunk azert van, mert a jatek tobb mint 3 hete kint van ehez kepest nagyon nincs atgondolva/befejezve, surgosen patchelni kell benne dolgokat holott mi azt remeltuk hogy egy kesz termeket kapunk. Megkockaztatom hogy 2 honap mulva tekljesen mas jatekelmenyt fog adni, mas kerdes hogy ki fog addig kitartani. Aztan jon majd a 2 kiegeszito, szoval a potencial az megvan benne, nem kell temetni. -
XeroX #42466 -erek leállnak ? vége a játéknak. -
XeroX #42465 Elb@szott ötlet az AH, a drop system arra épül fel, rád kényszerítik az Ah használatát, tulajdonképpen másnak farmolod ki a cuccokat.
Diablo lvl25 -ös cuccokat dobál normálon, mennyenek a jó ku.... a*** -ba, azokkal a cuccokkal kéne a nightmare -t kezdeni és így tovább.
És mi lesz 10 év mulva mikor a szerv
-
Sunrider924 #42464 Azert van ez mert nem linearis gear progress van hanem random dropp, ezzel az olcso megodlassal akarnak szavatossagot. Es amint latod van par fanatikus ember akinek ez megfelel, csak dicserni tudom a kitartasukat. -
Nem az AH rontja el a játékélményt.
Az rontja el, hogy nem esik (mondjuk) Act 1-ben olyan amivel életképes lennél Act 2-n.
Mert milyen jó inferno act 2-ben goblint farmolni, és mi esik? Hát nem az amivel Act 3-ban elleszek, hanem az, amit már hell act 4-ben is a merchant vitt el, vagy bezúztam a kovácsnál.
Hát köszi... -
Sunrider924 #42462 Hallod Devil erre van valami otleted? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=42452]#42452[/URL] -
nekem is ez a gyanúm. bár nekem igazából az egész játék egy kicsit más mint képzeltem. kb act 1 tetszik, act 2 még soso, de act 3 és act 4 egyáltalán nem az esetem. -
Dr DeViLKiNG #42460 Tegnap haverom 400k goldból gearelte fel új demon hunterét 100k dpsre ahból. Tényleg nem ér semmit(ja és rohadjon meg az összes ranged). -
raja #42459 Egyre több ember fogja ezen a szinten befejezni.
És akkor csak pár fanatikus marad, attól a pill. az Ah nem ér semmit.
-
hát igen. nekem is hasonlóan alakult. elmentem infernóig, azóta kb bese léptem egy hete a játékba. pénzt nemakarok farmolni, esni-kelni se akarok különösebben, jó item meg sose esett még. -
raja #42457 az act1-el van baj egyszerűen rosszul van programozva, nem tudod magad fel gearelni csak az AHbol.
Teljesen igaza van ZÓÓÓcsinak nincs motiváció.
És ezzel a játék lényege tűnt el.
-
hm, érdekes amit írsz
én is kb. úgy támadok, mondjuk nekem jobb klikken van a hungering, azt szintén folyamatos nyomvatartással lövöm, elengedem a jobb klikket, és rábökök a smoke screen gombjára (2) - így sosem tapasztaltam késést
ha meg ugyanezt a nether tentacles-szel csinálom, akkor annyi a változás, hogy shift + bal klikket tartom lenyomva, de ott sincs soha késés
ami jobban bassza a szemem, hogy a 1,5 seces smoke screen miért jár le jóval hamarabb, mint az 1 seces global cooldown? :D -
ZÓÓÓcsi #42455 Egyet kell értsek, nincs motiváció. Nem esnek jó cuccok. Pénzt farmolni mindennap munka után meg UNCSIIII. Ah elrontja az egész játék lényegét.