78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nyugi, majd megjön. Volt úgy, hogy 2 napot vártam rá, de meglett... -
Megint szar az AH.. 1,5 napja várom a pénzem (250k) mert túllicitálták a tárgyat, de nem kapom meg
-
moka55 #42614 Ennyi erővel nem lehetne beírni hogy melyik boltban van eladó diablo3 mert azok a boltok pénzért árulják. Azért hülyeségeket ne írogass már.
-
Ó értem.
Akkor linkelek mingyárt vegyél Viagrát vagy hamis rolex reklámot, mert kit érdekel a vegyél pénzért dolog, szép a kép a reklámon.
Ne hőbörögj már.
Csak nem a te oldalad volt?
-
moka55 #42612 kit érdekel a pénzért vétel ? A Játékon a hangsúly, nem a vételen. -
Az oldalon pénzért lehetett gold-ot venni. Ennyi.
Ez reklámnak minősül, olvasgass SG szabályzatot, kkthxbye! -
moka55 #42610 Milyen reklám ? Én csak jót akartam azzal hogy nyerhetünk diablo goldot, és ezt közzéteszem.
Ez a reklám szöveggel amúgy kivan a tököm, mi vagy te reklámfelügyelő ? -
jóvanna...
-
Look, more hidden footprints...!
:) -
Nálam meg az Act 2... Bazira idegesített Kulle állandó nyihogása meg a Look, more footprints! akárhova megyek. :) -
Nekem act3 tetszett. Pont ez jött le nekem is közben :) -
Pap1ka #42604 Look! More hidden footprints :D -
Act 2 nagyon komoly... :) -
Ry0K3N #42602
nagyonnagy :D -
reklám, ban! -
Dr DeViLKiNG #42599 Ez egy baromi szar guide. Eleve 2 dolog kell: gold find, és pickup range. És még véletlenül sem kell megölni semmit, és bemenni a 4 oszlopos szobába sem.
600k+/óra, 1 perc egy run, és igen kibaszott unalmas, de fix gold. -
Pap1ka #42598 Szintén act 1 vége runokat megyünk négyen, esténként két-három kör. Nem mondanám hogy nem éri meg. Esett már 1 milla feletti értékű cucc, nem egy, nem kettő... Legendary és set is pottyan néha (tegnap este pl. nekem egy IK sapi meg egy gagyibb legendary, havernak két legendary). Nem gyúr egyikünk se mf-re, csak a valor van. Gold is összejön 100k/run minimum fejenként plusz néhány rare, amit be lehet pakolni 10-50k-ért ah-ba. Vannak rosszab körök is, nem mondom hogy nem, de átlagban (nekünk) kifizetődő az az 35-45 perc/run. -
Egy barbár véleményét hallottuk...
Énis ugyanebben a cipőben járok. -
op,nerf -
Hopp, ezt nem tudtam, köszi.
Eddig mindig kiszaltóztam. -
Sunrider924 #42594 Ah-tol en is faradok, a jelenlegi filterezessel inkabb faraszto mint szorakoztato, pedig wow-ban imadtam AHzni, de itt ez meg a kozelebe sincs a wowbeli tarsanak atlathatosag/hasznalhatosag szempontjabol. Mi az edes istennek vannak ott fel oraig meg a sold cuccok?? Kit erdekel, minek listazza ki nekem oket ha egyszer mar el lettek adva? Miert nem latom hogy mit adtam el? Ezentul vezessem fuzetbe hogy tudjam mi volt a neve annak amit eladtam 200k-ert? Rakasz szar az egesz... -
DH nál Life on hit vagy life steal ?
IAS nerf után meg crit%+crit dmg ? és két egy kezes cbow?
vagy mi lesz az über ? -
kb egy hete a warden-butchert tolom, fél óra-50k. legendaryt, setet még sose láttam, egyetlen amulet esett, ami elment 200k-ért, a többi szemét. röhej...
tököm tele van az egésszel, órákat bújom az az ah-t, hogy gyúrjak a resre, már yoyozik a szemem az itemek listájától.
ma megint megpróbálom act2-t, ha ismét szétcsapnak, szarok bele az egészbe. -
Sunrider924 #42591 Smoke screen, kiszed Jailerbol is. -
A portál alatt nem messze szokott még lenni +1 pince. Elég gyakran van benne láda, goblin, vagy Champion mob. Érdemes még azt is megnézni. Illetve Act I 3.quest public game - ott ilyen quick farm runok vannak. 1re elmész megnézed az útvonalakat és utána csinálod 1edűl. Sőt ott még a kovács questet is megcsinálják ahol az asszony zombi lesz. (azt én ki szoktam hagyni.) -
Juteszembe, egy gyors kérdésem lenne a DH bajnokokhoz...
NM-en előfordult, hogy beleszaladtam a Jailer és a Magáhozrántós kombóba. Egyszer sem haltam meg, de nyilván nem így lesz ez Inferno-n vagy akár Hell-en. Hogy lehet ezekből kimenekülni?
A hátraszaltós - lövős kombót kipróbálam, de rögtön (3-5 mp múlva) visszarántottak megint. -
Ez izgisebb. Lemegyek MF cuccal és megnézzük mi lesz...
"Izgisebb" : 2/10.
Köcsögtörés izgalmi faktora 0.1/10 -
Act 1-en szokták farmolni a Dank cellarban lévő treasure-ös mobot is. -
Act 1 végét szoktam szólózni, az kábé fél óra és olyan 50-60K. Eddig egyszer-kétszer esett olyan, amit beraktam AH-ba 20-30K-ért. De kábé ennyi. Csak azt már nagyon unom. 30-40 után már ráun az ember. -
Sunrider924 #42585 Nem ertelek, barbarodnak inf act1 nem tul nagy kihivas mar, cursed holdtol indulsz, Wardenig mar garantalt az 5x Nv buff, ha a sok szart eladod es meg melette jonnek surun 500-1000+g a mobokbol(foleg amikor fullon porog az NV), akkor nem hiszem hogy ez nem eleg, es mindig benne van a pakliban a legendary/set, igen act1 en. A sok random insta/event miatt meg raadasul nem is olyan unalmas, en vadaszom a lore konyveket is. Akarhanyszor valamelyik havernek nincs eleg zsozsoja mindig act1en kotunk ki 2-3as coopba, es a vegere siman 500k megvan, jo esetben nemi nyalanksag is esik. Hetkoznapi munkatempo melett nekem ez eleg. -
Grat. -
kár, hogy barbi vagyok .__. -
Szerintem 5 perc, ki belépéssel. Most 10k esett, és egy 38 allreses rare csizma. :D -
Inferno Act 2 közepe. Sok MF és SOK DPS kell hozzá. Ha nincs, akkor nincs értelme. -
volt fent egy videó ugyanerről a helyről, wizarddal felrakja az aoe akármit maga köré (bocs nem jut eszembe a neve) az meg szépen kipukkantja neki a köcsögöket, ő meg csak számolja a zsét -
Goblinozni hol lehetseges? -
160as gf-el 10-13k körönként hellen...viszont geci unalmas, és rohadtul nem 3 perc egy kör. Jó az 5-6 percnek is, ha nem több.
(cseréptörés, 1-2 zombi kaszabolás) -
Hmmm...
Lehet, hogy többet ér, mint a goblinozás... Megnézem ma este. Bár akkor most be kell majd ruháznom a GF-os cuccokra...
Kábé mennyi idő volt 1 kör? 3-5 perc? -
infernón 8500-at hozott egy kör, 60as goldfinddal. -
screent meg nézve tuti nem :D