78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Kerüld ki. -
gondolom az nem jutott eszedbe, hogy partyban bekapcsolná az ember, singlében meg ki
-
milyen vicces lenne, ha menubol allithatnad, ezzel megakadalyozva, hogy bizonyos esetekben megmentsd a tarsaidat egy felvett globe-bal :D
vannak itt azert vilagbajnok otletek -
alienenemy #42655 Meg olyankor a többiek is healelődnek nem csak te. -
Hát, akkor jó lett volna menüből állíthatóvá tenni a dolgot. -
Köszönöm! -
hnt #42652 Kite or Die WD Build -
Ez azért van így mert pl a demon hunternél bizonyos rúnával a hatredet is tölti a globe. -
"Tegnap haverom 400k goldból gearelte fel új demon hunterét 100k dpsre ahból. Tényleg nem ér semmit(ja és rohadjon meg az összes ranged)."
Kíváncsi lennék arra a gear kollekcióra, mert hogy survival is legyen az minimum 30-40 milla. -
Azé azt nem bánnám, ha nem venné fel a health globeokat, ha full hp-n vagyok. -
"Ennyire nem kell rsi/vit gear a DHnak."
Hát szerintem kell. Egyszer beszorított fallal egy sárga boss be is haltam, game over.
Amióta rámegyek dmg reduction, vit, dex is természetesen ami épp belefér + jó nagy critical damage növelés stat gearokon nincs akkora probléma falazáskor. Insta heal+smoke, mikor eltűnik a fal vagy a börtön ugrás és ráaggróznak meele társakra a mobok. SC módban persze nem gond mert max. újra éledsz. De HC-ban nem preferálom az eszement kockáztatást. -
Helló!
Inferno Act1-2-re működő WD és DH talentet tudnátok linkelni?
Előre is köszönöm! -
http://www.diablowiki.net/Whimsyshire -
do2 #42645 Ja igen, ott már voltam :) -
moka55 #42644 Aha, és még mi kell a titkos pályához a gombán kivül ? -
És ezt csak csupa jóindulatból közlöd velünk az egynapos accodal. ^^ -
kell a titkos pályát megnyitó pálcához. -
do2 #42641 A gomba mire jó ? -
reklám, ban... -
én nekem most esett gomba, igen ha jól emlékszem cathedral level 1en -
Igen, ott. -
Susarc #42636 Barbáromnak volt 700-as INT-je is:D -
pimpi001 #42635 a gomba hol esik????
cathedral elso szintjen? mert parszor letoltam de semmi eredmennyel. -
Első zöld droppom 125 óra után
-
unusual #42633 Én normal-on szedtem össze tegnap őket. Kb 6órás móka volt. :-( -
Spider queen elég még be kellett volna tenni azon a gagyi meglepett hangon: "Hö??! Spiderqueen???" xDDD -
Skill #42631 Wtb inferno essece 1100,tear 1100, brimstone 2000g
nagy tétel előny! -
do2 #42630 Az én írásomat miért törölted ????? -
Jó hát nem mondom hogy meglepődtem.
-
Na már ki is van szürkítve az AH gomb a főképernyőn, fasza. :D -
Beraktam AH-ba egy cuccot, rá pár másodpercre meg lelőtték. :D -
Én ilyet kirakásnál kaptam tegnap... Nemtom akkor mi lehet. -
ez vásárlás... mindegy, várok még kicsit, remélem javítják mert így meg nem bírok haladni... -
Ez vásárlás, nekem ezt csinálja már egy órája bizonyos dolgoknál. Más cuccoknál meg jó. Kirakásnál pl gyűrűre hibát dob(error 31xxx), de egy vállast elsőre ki tudtam rakni. :D Szerintem piszkálnak benne valamit blizznél... -
Valszeg belefutottál egy olyasmibe, hogy abban a mp-ben amikor kiraktad, a szerverre túl sok "kirakási" kérelem érkezett ami meghaladta a limitet. Mondjuk a szerveren be van állítva, hogy mp-enként 25 új tárgy mehet AH-ba. És abban a mp-ben mondjuk bement volna 30. ekkor jön az üzi.
(ez nyilván a dos és a ddos támadás kivédése miatt van benne) -
Ez mi a szar már megint? Nem bírok megvenni egy nyomorult kardot...
-
hehe:
-
Meglett a DH-m is 60as:)
Hell Bossok nagyon szórakoztatók voltak, ahhoz képest mennyit szenvedtem Wd-mel mire kinyírtam őket itt nagyon gyorsan ment, nagyon jól néz ki egyébként a DH modellje is szerintem
-
Tudom, de már idegesítő (jártam már így, megkaptam idővel)
..Csak még mindig ezzel szarakodnak és az ember nem tud haladni. -
Traky70 #42617 Barbárral végigvittem hell-t. Egyenlőre a jelenlegi feltételekkel nem igazán érzem, hogy infernózni kellene nekem (gold farmolás nem nagyon köt le, peccsekig meg fejlesztem a többi karaktert) :)
Viszont a bónusz pályát megnézném. Milyen nehézségi szinten lehet hozzávalókat gyűjteni (a staff plan, a gomba, meg a kolomp (vagy mi a szösz megvan)? Esetleg valakinek van tapasztalata. Random cuccok azért esnek (szivárvány lötyi, meg a gibbering gemstone) ?