78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ferrari23 #42738 Hell act 3 ba pakoltam fel őket, és észrevehetően kevesebbszer haltam..., sőt szinte nem is halok... De infernón igazad van szart se érek vele :D:D -
minek annyi vita kő?megütnek meghalsz 40k hp-val is meg 22-vel is... -
ááá basszus maghda utáni csatorna már komolyan frusztráló... -
csinálok egy 23.00-24:00ás (1 órás) runt. Megnézem, hogy jövedelmez
-
Ezzel a térképpel 5 runt mentem (204% gold find)
17.084 gold
8.991 gold
10.940 gold
12.891 gold
13.213 gold
=
63.119 gold
+ 2-5k a tárgyakból 5 run alatt.
Került ez kb 8-15 percembe (nem mértem) -
haaaaaaaaat, nem akarom azt mondani, hogy kamuzik a kep tulaja, de:
tehat ezzel a cuccal kibir 3 lovest
en ezzel a cuccal 1et se
.. ?!
igy hirtelen ranezve: armorom, allresem csillioszor tobb, hpban o van elorebb, de konyorgom, 60k alatt ram se utnek, akkor ra kevesebb deffel ?! dehogyis bir ki 3 utest.. -
Sunrider924 #42732 Van isten 
-
1Darton1 #42731 Egyet is csak neccesen. -
1Darton1 #42730 Attól függ mennyi armorod/allresed van.
Act1-re 5000 feletti armorral és némi allres-zel elég annyi hp.
Nehezebb részen már nem árt több def stat vagy több vit. -
Ha ez dodge nélkül kibír 3 ranged attackot itt helyben megeszem neked a monitort. -
ahonnan ez a kep van, ott nincs veletlenul az arc statjairol is egy kep? -
wendi1106 #42727 most mondjuk nem tudom Wizardnak Infernóra menyi Life (Vitality) kell 18k-19k soknak vagy kevésnek számít ??? -
koszonom, pont ilyen kepre gondoltam! -
Vagrant #42725 http://i.imgur.com/hI71y.jpg
ez a csoka kibir act 3 on 2-3 ranged attackot és nincs komolyabban defre kihegyezve :)
Az én dh-mnak van asszem 8 all res, meg asszem majdnem 16k hp :)
Persze ez soft, és csak farmolgatok vele. -
Ferrari23 #42724 Most dobta egy elite...
-
Vagrant #42723 talán, de sc karit csak
nekem is a DH soft , monkom van hc ra.
A lényeg hc ba jelenleg tényleg szinte lehetetlen biztosan felgearelni 1 dh-t. Viszont WD vel is már act 3 at lenyomták, és azse az a walkingwall kari. -
probaltad mar act3-act4-ben elmagyarazni a moboknak, hogy rajtad van vitality-s cucc? :D
60k alatt nem lattam meg sebzest, annyi hpt meg jovo nyarra se pakolok magamra, vagy ha esetleg igen, akkor lesz 20k damagem :)
vagy ugy gondolod, hogy letezik az az armor / allres mennyiseg, amivel ez a 60k lecsokkentheto valami belathatobb ertekre?
most van kb 300 allresem, es 3k armorom - ezeken mennyit kene boostolni (mellesleg fogalmam sincs, hogyan), hogy ertelme legyen?
tudsz esetleg mutatni olyan DH karakterlapot, ahol ez meg van oldva? -
Vagrant #42721 Dh val 1 hit ellen egyszerüen rakj vit+dex cuccokat. Öved válasod cipőd legyen all resistes, használhatsz shieldet, nem a block miatt hanem a bonusz armor végett. Ennyi a receptje. Mellette van 3 vagy 4 dmg reduction skilled is. -
47ig 1 nap alatt elmegyek neked DH-val, de addig nem akarok pattogni, amig tudom, hogy end gamen szimplan nem tudok megmozdulni sem.. :\
megvarom, hogy a blizzard megprobalja-e minimalisan HC-kompatibilisre varazsolni a DH-t, ha nem, akkor szegyenszemre maradok SCn :\ -
Dr DeViLKiNG #42719 300 felett. Nagyon beállt rá. :D -
Tök random, délután nekem 1 óra goblinozás alatt 3x volt elite pack. -
:DD teged az isten bottal ver, szo szerint
ugy vigyazz, hogy ra leszel kenyszeritve a kocsogolesre :D -
Ne add fel, készüljél csak hardcore játékra szépen, 47sen pihen a barbárom, vár reád -
nah, egyreszt koszonom, ezt jo tudni, masreszt FUFUFUFU, ezt a tervemet is megolted :D
kezdem feladni ezt az 1-hit elleni vedelmet, valoszinu hagyni fogom a f*szomba, es inkabb feltolok 150-200k damaget... -
Ferrari23 #42714 Én ezekkel a skillekkel megyek a DH-emmel..
-
Na mentem 4 kört:
1. 11523
2. 17697
3. 22285
4. 10992
+ egy csomó poti és tome of secret, egy fos rare, meg egy kovács plan
a 600k/h-t nem én mondtam.
És így csinálom a köröket, kb 2 perc egy run
-
Szerintem a Stormshield önmagában nem lenne elég egy demon hunternek, barbárnak is csak a 32%-os block és a melee/ranged dmg reduction miatt kell(het, merthogy van nála jobb Rare Sacred Shield) -
nem ismertem, es nem is hangzik szarul, kiprobalom majd (sorry :P)
az a bajom vele, hogy "csak" act2..
inkabb vegigverem act3-ban a barakkot (4 vagy 5 NV, ha csak 4, kimegyek a hora, rogton lehet talalni 1 pakkot), majd waypoint a siegebreakerhez, es profit
bar az is igaz, hogy ertelmes lootot meg nem lattam
nekem a 100+ ora alatt egy darab szettes recept, egy darab szettes item, es egy darab legendary item esett... :) -
Sunrider924 #42710 Uhm, nem ugy volt hogy a goblin farm helyen nem igazan vannak championok? Nekem az utobbi 6 nekifutasbol 5x champion, 6ikra rare, ez az en legendas (bal)szerencsem. -
Sunrider924 #42709 Remelem nem lovom le a DH haverom tuti farm tehnikajat, de o pl azt csinalja hogy belep terminushoz, egyik instabol szed 3as NV buffot, kb 5-10 perc alatt, atmegy masikba meg 2 stack, ez is kb 5-10 perc, aztan full 5os buffal legyakja Kulle-t. Tegnap igy esett neki 900+os 2h crossbow meg legendary gyuru. Na ez a faszcheat szerintem. Kivancsi vagyok hogy lehet ezt uberelni? -
jaaaaa ertelek, hogy te kifejezetten a goblin ellen vagy most berendezkedve ?!
ugy mindjart mas, igen, ugy eleg jonak tunik valoban
juteszembe: senkinek nem tunt meg fel, hogy mekkora faszcsit a hungering arrow? akkor is tolti a hatredet, ha csak siman a levegot lovod vele... :)
nem mintha olyan surun elofordulna, hogy epp raersz a semmit lovoldozni, de akkoris, vicces.. -
termeszetesen ugy kepzelem el a "tulelo felszerelest", hogy veszitek valamennyi damage-et - 110k-bol vegulis nem szegyen partizezret elbukni
dex - dodget ma linkeltem, diminishing return van rajta, ami azt jelenti, hogy 3000-es dex-szel is csak 50%, ami nagyon lutri - mas forrasbol pedig tudtommal a dodge % nem novelheto (ezert gondolkozok a blokkon, bar az is ugyanilyen lutrinak tunik)
a dodge-ok rajtam is repkednek, de sajnos a jelenlegi 39%-om edeskeves ahhoz, hogy jol erezzem magam - kene valami.. biztosabb
meg valahogy a dodge fura nekem, melee range-ben ha valami veletlenul megharap, 10bol 9x nem dodge-olom ki -> 1hitel
rangedeket szoktam neha dodge-olni, azt alairom, ott kb jol mukodik (vagy pl. spellcasterek ellen, mortar ellen, stb.) -
Sunrider924 #42706 Nem jo, tul lassu es fele mellemegy ahogy a goblin futkos a templar elol, akkor mar ball lightning jobb de ugy is meglogott 2x hogy nukeoltam ahogy a csovon kifer, nem volt eleg a dps. -
aha, kb ertheto
en megneznem a helyedben a rapid fire helyett az elemental arrowot nether tentacles-el, a tobbit vegulis megertem -
Ahogy szedtem össze a cuccaimat, egyértelmű lett számomra, hogy mivel nem végtelen kasszánk van, ha valamire elkezdünk gyúrni, valami mást elkezdünk veszíteni.
Lehet hogy atom block-ot tudnál csinálni a DH-val de a dmg rovására menne. Egyébként nincs valami dodge-os skillje? Mivel dexterity-re gyúrsz az egy jó alap a dodge-ra.
Toltam egy ideig dodge-os monkkal és az is elég finom tud lenni, hogy röpködnek a dodge-ok és semmi gond. De nem tom, mert jelenleg más karikkal egy percet sem játszottam csak bétában. :D -
Ferrari23 #42703 Én jelenleg ilyen vagyok, inferno Act 1 végén járok...
-
Pontosan.
Ha egy kriptából 4 csonti is jön, azok is dobhatnak. és két ilyen van. Tehát 8 csonti jöhet, amik dobhatnak.
Azért kíváncsi lennék, hogy hogy jön össze a 600K / óra.
Mennyi GF ?
Mekkora kör (mettől meddig)? -
Sunrider924 #42701 A mark of death es a rapid fire azert kell, hogy potoljam a kiesett dmg-et az mf cuccok miatt. A ferret companion meg a 10% extra gold miatt. Amugy ja, mukodik. Legjobb fogasom 2 staff 750 dmg korul, egy 650es 1h crossbow socketel, vmi all resis 70 statos naci meg sok gagyi kek. -
Jah az már mák kérdés mennyi köcsög/laza kő/hulla lesz és ebből 120g esik vagy 2100g... -
aham, szoval ennel masszivabban is ra lehet menni ezek szerint a blokkra (amit lentebb emlitettetek, a 40%)
azert kerdezem igazabol (bar a valasz valoszinuleg NEM), hogy pl. egy stormshield + 1kezes xbow kombo meg tudna-e menteni az 1hittol?