78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
/facepalm
-
Végre? VÉÉÉGREEE? "Are you fucking kiddin me?" :DDD Ezt most úgy mondod, mintha extra rare lenne a DH cucc :DDD Amúgy gz. -
Na mit dobott a játék? Végre!
eze? -
Rakanoth megölve, Infernon ^^ -
1Darton1 #42774 Ez csak a Battle.net Balance-ra vonatkozik. A PayPalra való utaláshoz eddig is kellett auth+mobile alert. Fura is, hogy a Balance-ra csak most terjesztették ki. -
Ry0K3N #42773 Battle.net Balance and Authenticator Update
With the introduction of the real-money auction house, account security will become more important than ever. To help ensure that players have a positive experience when using the real-money auction house, we’ve made some adjustments to how players can use and access their Battle.net Balance.
Starting today, in order to add to your Battle.net Balance, players will be required to have a Battle.net Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator attached to their Battle.net account. For clarity, this means you’ll need to have an Authenticator to add to your balance via Battle.net Account Management or to send the proceeds of your real-money auction house sales to your Battle.net Balance.
Please note that players who previously added Battle.net Balance to their account prior to this change will be able to use it to make eligible purchases on Battle.net and in the auction house without attaching an Authenticator. However, an Authenticator will be required to add to your balance in the future, as explained above.
While we understand that this creates an extra step for players during the login process, we believe this added layer of account protection will help foster a safer auction house environment for all of our players.
Kékpost. De mondjuk érthető az intézkedés. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RaSzTaH #42771 -.- :) -
eLiXir #42770 meg a télapónak -
miért csak gengszterek viselnek tetkót meg van szakálluk -
eLiXir #42768 kit érdekel a dpse, szét van tetoválva, úgy néz ki mint egy gengszter és azt állítja 15 órát játszik naponta :D kurva nagy szövege van, jól áll ez az akcentus is, 1 órája röhögő görcsöm van :D -
Savmacska #42767 310121.97 dps .... nah menj a 
-
who am I 7 #42766 ennyit egyébként a nagyokos skill rendszerről.Kb mindenkinek ugyanaz...1 build lesz a végén..bravo :D -
THIS PONY IS SO BADASS DONT DIE
:DDDDDDDDD -
gold cenzúrázva... SRSLY?
-
312k dps ez beteg
-
eLiXir #42762 beszartok ezen a srácon :D -
who am I 7 #42761 ugyan...tovább lehet vele balklikkelni, more left click * more fun 
-
Savmacska #42760
-
Dr DeViLKiNG #42759 A lvl1-es barbárom. Ja. :D -
Nem csak az utóbbi 14 óra szólt róla, napok óta megy a diskurálás erről, amiben te is részt vettél aktívan, szóval nem értem az ejnye smileydat...
De legalább újrafutjuk megint a köröket és talán lesz belőle újra flame, gratulálok -
RaSzTaH #42757 ha neked itt kimerült a barbár akkor gz:D -
RaSzTaH #42756
valahogy így gondolom én is:)
-
Dr DeViLKiNG #42755 Nagyobb funt azért nem mondanám a "csak a bal clickel"-getésre. :D -
Savmacska #42754 Elnézést a kérdésért, csak 14óra munka után valahogy nem volt erőm végig olvasni 50oldalt.
-
Most kezdjük el megint? Az utóbbi 50 oldal erről szólt, mindenkinek gear kell aminek megszerzéséhez a melee karaktereknek többet kell költeni/farmolni/szopni érte, mit akarsz még hallani?
Cserébe a végén nagyobb fun velük játszani, mert nem 1 hitelnek, ha nem koncentrálsz 100%-an -
Savmacska #42752 Engem érdekelne az összeg
-
Savmacska #42751 Mennyire játszhatatlan a barbár, 150misi gold gearezése nélkül ?! Monk után, Wizard-on kondolkozom. Dh semmiképpen nem érdekel, nem csinálok tömeg karaktert 
-
Skill #42750 ha valakinek kell d3 gold pm.
ah áron veszek inferno materialt. ez mért jó neked? nincs -15% ah miatt.
gondolkodom , hogy listát csinálok az eladó ittemjeimről.
a gond az , hogy ezt hol kéne megcsinálni?
google dockon gondolkodom, 1 napig kint lenne a cucc meg az ára aztán tenném csak ahba . 5leteket pmben plz . durván jó 5letért jutalom gold! -
RaSzTaH #42749 pont ezért hagytam abba ac3-ban a dh-t egyszerűen vicc kategória, nem egy resident evil játékot vettem, hogy már előre lőjek minden egyes kis sarokba nincs-e ott valami, a kezem a smokescreenen és máriózok a tűzlabdák elől, könyörgöm ez egy diablo, mobok között akarok lenni és nem azon kattogni mi fog eltalálni mert oneshot... hiába a 100k+ dmg ha halott vagy egy hibától... -
kiazmiaz #42748 ha már imageshack. nem engedi...
-
kiazmiaz #42747 -
Vagrant #42746 Amugy DH-t max ranged attack öli meg, vagy a reflect dmg.
a melee egyszerüen nemszabad elerjen, bár néha megis összejön neki.
Ez a baj sajnos HC ba elég 1 szer benézni.
Vagy 1 teleporter fire chain pack :P -
204.084 gold 1 óra alatt 204% GF-el.. hááát
-
Szép munka! -
Vagrant #42743 http://i.imgur.com/fQuey.jpg
http://hu.twitch.tv/forcefulcjs
ez se esik össze 1 lövéstől
-
RaSzTaH #42742 ahogy írtam jobb fegyver is kéne, de ha már upgradet nézek akkor 800-900 Loh alatt nem veszek és emellé még jó dps-e is legyen az kicsit húzós jelenleg... -
RaSzTaH #42741 valószínű nem látod át a tankbarbi lényegét, az elitepackokat nem magába húzom össze, hanem kb a térképpel együtt... -
Dr DeViLKiNG #42740 8.1k dps igen kellemes lesz a 1,5-2 milla hps championok ellen a4ben :) -
RaSzTaH #42739
meguntam a dh-m oneshotolását, nekem ez így nem volt játék, így elkezdtem felgearelni a barbáromat
act3-ba azért még ígyis csukogatnak olykor... stormshieldből sajnos nem sikerült kifognom 30+%-os blockkal rendelkezőt, ezért a blockos legendary helm, illetve még egy justice lanternre gyűjtök, úgy már életképes lesz act4-be is kis armor upgraddel és egy jobb fegyverrel... az összeget nem mondom amit ráköltöttem Dh-val ellentétben...