78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
na jo b****tok meg, megneztem meg1x a videot, es raizgultam :D
egyetlen bajom, hogy kurvara gay az archer class :( -
Susarc #42817 lol DURVA! meglesem én is azt a Lineage gammát -
en elhiszem :)
DH-nak mekkora dpse volt? mert azert a wizard + DH az pont egy olyan paros, ami a problemak 95%-at meg tudja oldani konnyeden -
Ha nem tetszik, még mindig el lehet adni. Ha nem történik nagy változás 103-ban, akkor én eladom. -
Sunrider924 #42814 Na ez tetszik, bele lehet kotni, megkopkodni, az altalam linkelt videohoz kapcsolod topicbol van
let me simplify the whole thing for yall:
fact no. 1: we all waited diablo for years
fact no. 2: we all had hope and really high expectations for diablo to be a great game
fact no. 3: diablo 3 is not fun at all
fact no. 4: diablo 3 does not have any impressive improvements, considering the time blizz took on developing -12 years!-
fact no 5: lineage eternal looks awesome
fact no 6: we all wanna play lineage eternal
fact no 7: we all paid for diablo so it is understandable that some of us !@#$% like 'meh diablo is better'
fact no 8: 2013 is the year blizz dies because guild wars 2 and lineage eternal are coming out
fact no 9: that 10 min gameplay video of lineage eternal showed us how a limited and dull game diablo 3 is
fact no 10: all the facts above are what we know but just can't admit because we f.cking paid for this s.hitty game! -
harcok viszont ötletesebbek -
A sztorihoz hozzátartozik, hogy néhány halál után buildet váltottam, de sem a blizzard, sem a frost nova nem segített. Nyílt terepen, erdősávok körül körözgetve megoldható lehet, de ebben a dungeonban sajnos nem volt esélyünk. -
Sunrider924 #42811 Hivatalos forumon ezt irtak Welcome to the real open diablo 3 beta
-
lehet igazad van, de nekem ugy remlik, hogy ha nagyon messze tudsz maradni (blizzard hydraval easy), akkor vortexet egyaltalan nem hasznalnak, es teleportot is csak ritkan
mondjuk ez ilyen szukos kis dungeon-okben nyilvan nem konnyen kivitelezheto, persze -
en mar megtanultam szkeptikusan nezni az ilyen videokat, de persze, nekem is nagyon tetszik a cucc
csakhat azt kell nezni, hogy diabloban is az elozetes videok / beta alapjan 1 nyulfarnyi hiba sem volt, sot hat release utan hell vegeig minden rozsaszin volt :)
infernon tortenik par dolog, ami jogosan kiakaszt jonehany jatekost
meg.. nemtom, az ncsoft nev sok embernel ugyanugy kiveri a biztositekot, mint ahogy a blizzard nev "garancia" a sikerre -
Sunrider924 #42808 Szerintem azert overkill az a kombo mert folyamat rateleportalnak es mielott eszbekapna legalabb 3x athuzzak rajta a fire chainst. Deadzone otlet nem mukodik mert molten mobok es gyorsan futkosnak oszevissza korulotte, es halistennek ott a vortex is amivel 20 masodpercenkent belerantjak majd a molten vagy a firechainsbe. Szerintem megoldhatatlan. -
Sunrider924 #42807 Hat azokon a reszeken ahol a knight felvesz targyakat! es hozzavagja a mobokhoz, felgyujta a satrat es a benne levoket, vagy ahol kotellel atugrik egyik palyareszrol a masikra, azokon ledermedtem. Vagy amikor a magus jegfalat huz a mobok ele amiken azok fennakadnak aztan rajuk vagja a meteort. A video vegen a boss encountertol meg mindig borzongok, ha ennek csak toredeke visszakoszonne valamilyen jatekba, jezusom...Mielott valaki hozzam vagja hogy ez offtopic, a diablo3 hivatalos forumrol szedtem a linket, a topic cime az hogy RIP diablo 3. -
igazabol a vortex miatt szopas
ez ellen.. hat, igen, ez erdekes :D
wizarddal vegulis szerintem megoldhato nagy makkal, hogy blizzard + hydraval kite-olod, de mondjuk ahhoz kene a blizzard + hydra, nem a popularis build, amivel nyilvan megfekszel -
Sunrider924 #42805 Huhu azigen
teleporter+ firechains ez egyertelmuen okorseg, ezert mondtam hogy nem gondolta ezt at rendesen senki, lustan rahagytak a random generalasra, ez am a nagy munka, nesze neked kihivas.
-
nc -
Sunrider924 #42803 Ebredj mar fel ember, ez a nagyon fontos javitas semmit nem csinalt a jatek sulyos hianyossagaival, de ok orulj a nesze semmi fogd meg jol-nak. Vedem a csalokat? Te bolond, a rangedek gennyesre csalhatjak magukat endgameben es azokat az exploitokat senki nem piszkalja, az egy feature, fel tudod te ezt fogni vagy majd csak akkor ha sajat szemeddel fogod latni? Oda vissza vagyok az oromtol hogy a blizzard kijavitotta azt az exploitot, ami a jatekosok 90%at nem erinti, de azokat az exploitokat amivel buntetlenul lehet loszar gearben act3-4et farmolni es ami miatt az AH mar teljesen el van baszva, azokat meg csak nem is latja. -
Szerintem meg te liheged túl. Minden normális ember látja, hogy ez egy exploit volt, ami nem elfogadható egy online játékban. Blizzard is látta, ezért tette. Te viszont meg itt véded a csalókat/nem akarod megérteni, amit írtam. -
hehe, ez a jatek (lehet pont ez a video) felroppent itt egy fel eve - eve, es mindenkinek egyontetuen nagyon tetszett, csak epp az volt a kozos hang, hogy "a diablo ugyis jobb lesz, raadasul ncsoft" :)
kivancsi vagyok, hogy ebben a pillanatban is ez-e a kozvelemeny, vagy inkabb nyalcsorgatva nezik vegig azok a videot, akik esetleg a diabloban csalodtak -
Susarc #42800 ilyen naponta 46x van:D -
Igen,csak nekem irtad valaszkent,mikor az en hsz-embe egy szo se esik errol. -
Susarc #42798 ezt csak úgy tanácsnak írtam....a szintezéshez.... -
Ezt nem nekem szantad gondolom. -
Susarc #42796 explain pls -
Sunrider924 #42795 Tullihegsz egy olyan jatekbeli hianyossagot ami teged semmiben nem erintett. Kit izgatott az az exploit oszinten? Mutathatnek neked olyat amitol visitva szaladnal a Blizzard fohadiszallasaig, de hallod, az rangednek egy "feature" es meg mindig benne van a jatekban. -
Susarc #42794 cooperative-ba 150-200 bónusz XP-s itemekkel iszonyat gyorsan megy egy szint! nem kell itt majomkodni ilyen Zoltánokkal:P csak nyomatni kell a gémet:) -
Sunrider924 #42793 Aztakurva Lineage Eternal HnS -
Amúgy meg faszért kell csalni. -
Másnak előnyt adott azzal, hogy így csalt. Tehát ez nekem, és mindenki másnak hátrány, aki nem csinálta. Ennyi. -
Sunrider924 #42790 Mond el nekem legyszives hogy teged ez az exploit miben hatraltatott? Megmondom, semmiben. Hasznos dolog volt ezzel szarakodni, ezen mulott a te vagy az en diablo jatekelmenyem. -
Megszüntettek egy exploitot.
Ez jó dolog. -
Sunrider924 #42788 Gondolom hogy ne lehessen orak alatt 60ra felhuzni egy karit. Tipikus Blizzard okorseg. Akinek mar van 60as karija azt talan mar nem izgatja annyira sokadjara is hogy napokig szintezzen. Szerintem ha ez a problema menjel Siegebrakertol Azmodanig par kort, ugyanolyan jo xp az is. -
Mentem en is par kort ebbol,de nekem alig esett 3k gold 163%-os gf-el.Mit csinalok rosszul? -
neeeee, nem lehet csalni
a szemetek
-
Sunrider924 #42785 Akkor le vagyok maradva mert nekem van acsim 7milla folotti gold pickuprol es van belole 150k
Nembaj, gyurunk vazze.
-
ÁÁÁ nerfelték a zoltunk kulle os quest xp-jét. :( 95król 20k-ra. :( -
Susarc #42783 épp most mondta,hogy már 130 milliót baszott el:D -
Susarc #42782 nah akkor már csak olyan 10-15 millió cash + párszáz rare és lehet craftolsz is valami értelmeset:P:) -
Susarc #42781 huhh komoly kis csatorna! Mondtam neki csekkolja CALEB gear switcher addonját,de aztmondta nem akar ilyesmit használni....
jó arc ő is válaszol minden hülyeségre amit kérdeznek tőle:) -
/sigh
-
Amúgy nem tudom, néztétek-e... de amikor belépsz az AHba, akkor elég faszán beválogatja az itemeket a recommendetbe: ARCANE RESre gyúrok, és szinte csak olyan itemet rakott oda. Sok dexel.