78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
tegnap act 2 elején már rögtön a halál faszára kívántam az egészet. remélem az egész családfája csuklik a darazsak kitalálójának...
kerülgetem a száz kis darazsat, próbálnám elérni az elitet, de hülyére kiteolnak. végre megáll, tudok bele ütni kettőt, de már rakja körém a lézert, aztán átfearel rajta, és elteleportol... KÖSZI!
mennyi ezeken az enrage timer? vagy tíz percig biztos kergetőztem, mint egy idióta. -
Heh tényleg már nem 40kt üt hanem csak 1200-at, viszont a3 fortified bunker / barracksban még mindig megakasztja a mobokat az ajtókban néha amire eddig is jó volt. -
Dr DeViLKiNG #42856 Aki köcsögöt, vagy a4 tyrael bossokat menne farmolni, az már hiába megy. Hotfixelve lett mind. -
mkfdd #42855 Nem panaszkodom én sem mert tegnap esett egy bracer (str vita allres) aminek az árából tudtam venni egy 1200dps xbowt, és ahogy kimentem kipróbálni, 3. pakkból esett ez a fejes :D
-
moka55 #42854 :) -
bemákoltam most egy ilyen fegyót 90k-ért AH-ból :D
-
moka55 #42852 A d3plaza ingyenes heti játékot hírdetett meg, 10 millió game goldot sorsolnak ki, a játék ingyenes http://d3plaza.atw.hu/ -
Sziasztok! Van valakinél még egy elfekvő guest pass? Nagyon szívesen kipróbálnám a játékot, így anélkül meg se merem venni, mert túl sokba kerül ahhoz, hogy zsákbamacskát vegyek.
Amennyiben valakinek van, kérem írjon priviben. Köszi
-
Ole #42850 Hali!Ha van valakinek infernon egy tankja,aki csatlakozna a DH-mhoz Diablot tryolni,az irjon egy privit,köszi! -
cookac2 #42849 WD-vel kezdtem, aztán átnyergeltem, minden karit kipróbáltam, majd ismét visszatértem WD-hez. Ami érdekes, hogy most olyan skilleket használok amikről ezelőtt azt gondoltam, hogy nem sokat érnek.
Nem überfarmer kari, jobbára ranged, kicsit melee class, pár ütést kibír ha szorul a hurok. Tegnap költöttem rá még 3M goldot és éppen csak megugrom a lécet act1-ből act2-re. Ami a lényeg, hogy élvezem vele a játékot. -
Egyébként szerintem ezekkel a skillekkel nincs nagyobb baj, egyszerűen van náluk jobb és nem férnek be a buildekbe (Abba a sokba, amit Blizzard ígért, hogy viable lesz....
....not) -
moka55 #42847 ingyenes heti játékot hírdetett mega d3plaza , 10 millió game goldot sorsolnak ki, a játék ingyenes http://d3plaza.atw.hu/ -
Filiztem én is a ranged karakteren, de remélem ez nem lesz olyan szinten broken inf-en, mint a barb.. -
Sunrider924 #42845 Oszinten? En most wizardot huzok. Utana majd jon a WD. Vegul a barbar, az valhogy nem jon be, de majd kiderul. Minden karimbol lesz 60as. A wowban is van 9 drb maxos karakterem a lehetseges 10bol. -
ok köszi, lehet mazo vagyok amiért barbi után monkot próbálok?
-
Sunrider924 #42843 Jaj inkabb nem is idegesitem tovabb magam azzal hogy nezzem hogy hereltek ki a legjobb otleteiket.... -
Ferrari23 #42842 Most dobta..
-
Diablo III’s Least Loved Skills -
egyébként mikorra várható az 1.03 patch? kicsit idegesítő, h se inf act i. se act ii nem dobál semmilyen használható tárgyat az 50. -dik runra se, holott 5 buffal rongyolgatok :( -
titani #42839 hehe... -
Még szerencse, hogy meglehet venni miután megölted. :) -
Sunrider924 #42837 Hat en templart hasznaltam es mystic aly earth runaval. Infernon ez mar nem fog mukodni, ott kell az enchantrss a cookie cutter speccelessel, az aly pedig nem er semmit, 1 utes mindennek. -
titani #42836 Ééés..208-adik Izual runra kiesett a Plan: Staff of Herding :u -
Monknak szintezésre melyik followert érdemes választani? -
Sunrider924 #42834
A dologhoz hozzatartozik hogy amikor beraktam, azonnal kivagott a jatek, nemcsak az Ahbol hanem teljesen, ki a login kepernyhoz. Fasza hogy most varhatok ra amig visszakapom -
Sunrider924 #42833 Kiderul, a Lineage2 Free to play oriasit kaszalt az f2p otletevel nem lennek meglepve ha itt is azt alkalmaznak. -
Hát ez tényleg egy jó nagy hülye kérdés volt... -
hat, ha mar offoljuk a lineage-et, folytatnam:
"5. The classes now are Knight, Mage and Spirit Archer, with 2 or 3 more to be added."
forras
egyebkent lehet hulyeseget kerdezek, de nem lehet, hogy ez a cucc havidijas lesz? -
Dr DeViLKiNG #42830 Azért azt tegyük hozzá, hogy a diablo közel sincs a wow szintjéhez, így nem lesz nehéz lealázni. -
Sunrider924 #42829 Ez meg csak alpha video volt, majd 2013ba fog robbani a vegleges jatek. -
Sunrider924 #42828 Reszemrol befejezem a D3 ekezest es a LE reklamot, en csak hangot adtam annak a csalodasnak amit az LE videot nezve a D3al kapcsolatban jelenleg erzek. Semmi bajom a grindel, es van endgame karim AIonba is, L2ot is toltam, wow-ot is jatszottam es meg sokminden mast, en keresem a jo jatekot. Nem ragozom tovabb mekkora bakkot lott a BLizzard, a kiraly meztelen. Varom nagyon hogy mikent lesz ebbol fejlodes. -
koszi, ezt a videot pl. meg nem lattam
egyebkent szerintem az normalis, hogy perpill itthon 0 erdeklodes van a jatek irant - meg egy angol weblapja sincs, amit lehetne lobogtatni
majd ha beindul a hype, biztos sokan raizgulnak, foleg, ha a diablo addigra "elfogy" (adja isten [vagyis a blizzard], hogy ne igy legyen) -
Szakesz #42826 Nekem ezzel a játékkal kapcsolatban vannak kétségeim. Itt az SG-n a játék topicjába pontosan 23 hozzászólás érkezett idáig, a legfrissebb is 2011-es, szóval ez is árulkodik valamiről.
Az AION-ra is valami hasonlót írhattak anno, csak akkor a WoW lett volna az áldozat, de ugye tudjuk, hogy ez nem jött össze annak a játéknak (sem). Ha a törtélem ismétli önmagát, akkor a Lineage Eternal sem lesz sokkal sikeresebb, főleg nem az NCSoft gondozásában.
Az biztos, hogy vannak benne érdekes elképzelések és megoldások, és ahogy látom próbálnak elmenni az epikus csaták irányába. Az egyik videó például egy várostrommal kezdődik, ami azért valljuk meg őszintén egész grandiózusra sikerült. LINK
-
A Lineage-t ismerve nagyon monoton game lesz (aki a Dionak sír az Linage-t jásztva felakasztja magát :D ). Egy különbség, úgy tudom az Ethernal MMO és nem klasszikus hack 'n slash-nak készül. Csak 3 karakter tipus? A grafika jobb szvsz (bár az nem számít pár óra után engem nem érdekel, amint megszokom), a spellek irányítása is tetszik. -
Dr DeViLKiNG #42824 Ja, majd amikor jönnek a nagypofájú gazdag gyerekek panaszkodni, hogy tök könnyű a játék, és hogy csak ennyi az egész. -
Zenszkij #42823 majd az RMAH meghozza a kedvet -
egy ilyet gyárthatnál nekem :) -
Sunrider924 #42821 Mar akinek jo reggel, melohelyrol irok,zzzzzzz
Amugy nem volt rosz elsore vegigtolni a D3at, az a 3-4 nap bele egett az agyamba, marhajo volt verekedni a login kepernyovel a nyitas ejszakajan, reggelre kiporgetni normalt, 2-3 napig semmit nem aludni, amig meg nem erkeztem infernora, emlekszem fel akartam alni a szekembol es majdnem oszecsuklottam, mert nem ereztem hogy a labam elzsibbadt. Felesegem csendes beletorodessel mondta hogy szerinte nem vagyok normalis, es lehet, de az az elmeny. Aminek nyomat sem talaltam 2 het act1 infernozas, majd egy ujabb lvl 60 rush kozben. -
Látok benne igazságot.
Jóreggelt mindenkinek. -
Sunrider924 #42819 Pont ez a baj hogy 1 honapja sincs kint a jatek es mar kesz, akik kiporgettek inferno diablot mar kurvara unjak az egeszet, szarasig vannak goldal, nincs semmi perspektivaban ami miatt erdekes lenne. Talan a pvp. De az emlitett Lineagebe meg csak annyit igertek a fejlesztok hogy LARGE SCALE PVP! es maris darabokra szedik oket a megjelenesi datummal. A te szemelyes tapasztalatod alapjan mit nyujt ehez kepest jelenleg a diablo3? Mert nekem erosen egyloveses eddig. termeszetesen a remeny hal meg utoljara, es az expansionokben feje tetejere allithatjak az egesz jatekvilagot, de egy Grimm Dawn vagy a Lineage Eternal arnyekaban a blizzardos fiuk enyhen le vannak maradva, en igy latom.