78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #42899 és többnyire AH-ból, coopban.Ok indítsanak solo HC monkot, és ne AH-zanak.Garantál a nagyobb izgalom :D -
Érkezett az éjjel némi hotfix a szerverekre.
Általános:
Coop játékban, mostantól nem növekszik a szörnyek sebzése ha új játékos csatlakozik be a játékba. Az életerejük ezzel szemben, még mindig növekszik.
Hiba javítások:
Tyrael mostantól nem fog beakadni, ha van aktív followered.
Act 1 ben és Act 4 ben az összetörhető vázák / edényekből eső arany mennyisége csökkent.
Javítva az a hiba, hogy a játékosok többször is letudják adni a kész küldetéseket. (szerk megjegyzés: például a Zoltun Kulle powerlevel taktika)
Pont tegnap kezdtem a vázákat farmolni
-
*hardcore, és true story :) -
Sunrider924 #42896 Barki aki infernot tul konnyunek talalja sziveskedjen heroic karakterrel csinalni, garantaltan nem lesz olyan konnyu maris. -
mkfdd #42895 Persze nem azt mondom hogy igazságos a dolog, de az inferno nerfen én is húzom kicsit az orrom. Több monkkal is együtt játszom és mindannyian act2/3 fele járnak. Többnyire szólóban haladtak. Bátyámmal szoktuk együtt tolni és ő olyan monkot rakott össze aminél max 2-300ezret költött minden egyes cuccra. Szinte letankolja bármely elitet csak a dps-e kicsi kissé, és a nagyon sok hp-s elitek sokszor átcsúsznak enragebe. Groupban ha van vki aki osztja az ládást mögüle akkor nincs semmi probléma.
Elrontották egy kicsit a dolgot a blizzardnál azt aláírom, de ha a melee classok elkezdik kifarmolni maguknak a top cuccokat onnantól van egy olyan érzésem hogy átbillen a mérleg az ő oldalukra, és akkor meg a most benerfelt infernot buffolniuk kell majd mert mindenki panaszkodni fog hogy túl könnyű :D -
nálam eddig is így volt.... -
mkfdd #42893 Egy rare árából vettem egy magic cuccot :) Amúgy valami ilyesmi bracer volt: 70str 150 vita 70allres 40 lightning res. Azért ez elég jó cucc ennél jobbat már csak set/legendaryban talál valaki szerencsés statokkal. -
Susarc #42892 WTF lenerfelték SK előtt a köcsögöket? 210-es GF van vagy 50-60 kancsó:P és a 4. körömet tolom úgy,hogy jó ha 2-3!! vázából esik arany.....:S WTF????? -
whisper #42891 oksa köszi megnézem ,de tudom ,hogy legalább lehetséges 8) -
Én ezt cáfolva húzok egy monkot, remélem nem lesz pofára esés.. -
Dr DeViLKiNG #42889 Most akartam receptet venni a 6 statos daggerhez, hogy hátha bejön. Erre csak most vettem észre, hogy az exalted grand receptek is csak a t2 cuccokat adják 6 stattal. Így aztán tényleg kurva sok értelme van az egésznek.
-
Monkhoz nem értek, de barbárként ennyi life on hit elég jó megfelelő védelemmel -
sata75 #42887 de az jó nem? eh, kezdek egy DH-t... -
Life per hit -
sata75 #42885 live on hit? -
RaSzTaH #42884 psystarcraft-ra keress rá youtube-on ő 2h-el csapatja, de arra a gearre jobb ha spórolsz egy pár hónapot:) -
whisper #42883 Eksz Te nem Rifteztél? -
cookac2 #42882 Life on hiten nincs penalty -
Eksz #42881 Infernon 80% penalty van a lifestealen (life on hit, damage converted to life). -
Attack Speed & LIfe on Hit BUILD ? :)
Mivel ugyan ezt építem, csak pénzem nincs így sajnálattal hallom, hogy nem működik.
De én sokkal "szarabb" Monkal, csapatba már Act 4 Diablonál járok. -
cookac2 #42879 Pro: live on hit
Kontra: DPS, dodge, armor, block, res... kb ebben a sorrendben
Ránézésre is súlyos milliókat fogsz beletolni :) -
RaSzTaH #42878 van itt monk szakértő, elixir pl. de ránézve allres tuning+rengeteg armor az a 4800 édeskevés így rénézésre -
sata75 #42877 ha ez igaz akkor itt mit rontok el? ennek elvileg elég kellene lennie act2 re nem? de szétcsapnak mint a f.st:(
-
whisper #42876 AZ baj ,hogy ha tankolni akartam volna akkor maradok wow-i 8) vagy hasonló mmozni. de mutattok olyan barbárt aki full kétkezessel megy és kurvára jó,életképes infernon? -
whisper #42875 Nem esélytelenek csak nekem az abajom ,hogy shield only . dualos vagy egy darab kétkezeses eséyltelen vagy legalábbis milliárdokba fájna ha egyáltalán túlélne vagyis brutális armor és resi kell neki a hpről nem is beszélve 8) de madj csak egyszer összejön 8) amúgy craftolni esélytelen igaz? -
RaSzTaH #42874 igen igen, csak rengeteg sírás ment itt miatta, ahogy off. fórumon is, pedig ezerszer el lett mondva GEAR>skill -
RaSzTaH #42873 "bracer (str vita allres) aminek az árából tudtam venni egy 1200dps xbow" azért érzed a barbárnak való árakat :) -
Dehogy esélytelenek. Csak okosan kell öltöztetni, nem a main statokra menni csak. Annyi, hogy sok sok millió gold kell hozzá vagy nagyon nagy szerencse loot szempontjából. -
RaSzTaH #42871 GZ, pont annak a megcáfolására öltöztetem a barbárt, mert sokak szerint itt a meleek esélytelenek.. lehet már linkeltél a statjaidról képet, de nem fogom visszakeresni, esetleg megtennéd újra?:P -
Hát én komolyan nem tudom mit csináltok ,hogy ennyire könnyen megy nektek. Act2-n sehogy se tudok átmenni szépen... :'C -
Gratula, szép teljesítmény
-
Izuál tényleg könnyű. Én Diablónál vagyok megakadva. :) -
A Lineage-re én is kíváncsi leszek. L2 az egyetlen Ncsoft game, ami tűrhető. A többi nagy bukta. -
Wizzard 63k Dps/43k Hp -
mivel toltad le ha szabad kérdezni? -
markastor #42863 Valaki nem tudja a megoldást arra, hogy 10 másodpercenként megáll a képernyő 2-3 másodpercre? Rengetegszer haltam már meg emiatt. :( -
Tegnap este agyon ütöttem Infernó Diablót. Valószínűleg egy héttel korábban is ment volna már. Kicsit vicces hogy a Blizz szerint majd hónapokig fog tartani és nekik egyáltalán nem sikerült.
Annyira nincs fogalmuk mi a NEHÉZ és mi a szívatás. Abban semmi nehézséget nem találok hogy bejailel majd alám rakja a vulkánját. Viszont amikor végre nagy ritkán kapok egy olyan pakkolt amin nincsenek unfair dolgok de még is nehéz leütni az mennyivel jobb érzés, abban volt kihívás nem csak dobókocka dobálgatás.
Személy szerint várom a Lineage-t, ha az item rendszert nem cseszik el csak jobb lehet. Igazából a D3-tól is valami olyat vártam volna, mennyivel jobb már az az ostrom LE-ben. Ami D3-ban van az SEMMIVEL nem jobb mint a második rész Harrogat ostroma. Ott még megbocsájtható volt mert technikailag nehezen volt megoldható de manapság?!
Infernó Act4-re visszatérve Izualtól féltem erre elsőre sikerült meg is lepődtem többet vártam tőle.
-
Ghomig minden tisztítva, nem hagytam ki egy elite packot sem, most jön a neheze -
Ariakus #42860 Mert mennyi lenne kb a reális ára? -
Sunrider924 #42859 Nincs ra 10 perced, max 5 perc es kapod a bleed dotot.