78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nejad #42979 http://www.youtube.com/watch?v=HUZarXD8FiI&feature=related -
Dondark #42978 Hogyan kell megnyitni a secret levelt ha már megvan a bot? :D -
Savmacska #42977
Komoly kis offhand mi ? :D -
nejad #42976 te hogy csináltad resume game vagy kiválasztottadmindig a kvesztet?
-
Ry0K3N #42975 Halgass közbe industrial metált az megnyugtat. -
nejad #42974 szerintem annyi ideje már én is ütöm
-
Ry0K3N #42973 Egyszer majdcsak spawnolni fog csak ne add fel nekem 2 órámba került. -
Én Inferno Act1-et(Monk-al), pajzs nélkül, két fegyóval csináltam végig. Bár volt pár champion pakk ahol többször haltam de nem volt vészes. -
Savmacska #42971 True story . . . 
-
nejad #42970 faxom 50 végigmegyeg azon a rohadt barlangon és nem adja be azt a rohadt érmét vagymit ami a ponis pályához kell
-
celgene32 #42969 Ha volt sorry, de nagyon komoly.
-
Savmacska #42968 Lényegtelen melyik boss-t farmolom, ugyis random... -
miért kérdezi meg ezt valaki minden nap?
igen, visszamehetsz
-
Nem. Mindegyik fokozathoz van bot.
macska: Igen, vissza tudsz menni akármelyikre, csak annál előrébb nem mehetsz, ahol tartottál. -
Savmacska #42965 Inf act1-nél járok de mondjuk vissza akarok menni hell act 3-ra, de tegyük fel h megunom, utána visszamehetek inf act1-re ahol abbahagytam vagy hell act3-tól kell folytatnom ujra hogy eljussak infernora ?! -
Dondark #42964 Ha egyszer összerakom a pony levelhez a staffot akkor azt bármelyik nehézségi szinten tudom használni?:) -
Ha lvl 45-51 lenne még talán, de így hogy 58 így nem fog elmenni, legalábbis nem látok rá sok esélyt -
Szerintem tuti nem fog. Nagyon gyenge a dpse. -
Ok, köszönöm, remélem elmegy annyiért. -
Próbáld meg 350 ezerért elsütni
AH-ban legalábbis ami pont ilyen mint a tiéd, ennyiért megy -
Nem tradelhető.
Falabu: Nem sokat ér. -
Sziasztok, ez most esett, körülbelül mennyit kérhetek érte?
-
nejad #42957 nincs valakinek egy felesleges gibbering gemstone-ja? a világért sem akarja beadni kb 30szor mentem érte
-
megtörtént, szétkaptak. :D -
ha be van rakva a dashing strike akkor nem :) -
Susarc #42954 majd ha lefogós szunyogelitek jönnek megtorpansz:P:D -
Én is voltam pontosan ebben a helyzetben. Menj át egykezesre pajzsra és annál a pakknál fuss, ha látod, hogy készülnek arra a nagy ütésre.
Ott sokat szoptam. -
LÁÁÁL attól függetlenül 8 fős lacuni csapat egyszerre dobta rám a tűzlabdáját, esélyem se volt kikerülni és 31k hp-vel 72% all dmg reduction-el ugy one hitteltek mint a szart. :D -
igen egyfélét tolni, de olyan geart keress, hogy pld arcane res vagy ami most a legnagyobb és all res is van rajta együtt. Igy mind a kettő tápol és olcsóbb. 20-40k dpst nem fog kihozni a monkból. Nem a dps a kari lényege, hanem hogy életben maradj. Nekem most 17. -
És végre sikerült leölnöm az első pack-omat act2 infernon, a monkommal soloba. Jailer vampiric vulcános kecsegek. Egyszer haltam. :DD Haladunk gyerekek haladunk. -
nincs monkom, de sztem
a, farmolsz iszonyatosan (értsd: iszonyatosan) sokat, hogy legyenek normális cuccaid
b, farmolsz, hogy legyen pénzed az ah-ban venni normális cuccokat
inferno act 1-ben nem árt meg a 20-40k-s dps és 4-500-as resistek. (utóbbit asszem monk vmelyik passzívjával könnyű elintézni) -
MCI #42948 Szóval akkor inferno-t 1 kezes/pajzs kombinációval érdemes tolni?
Damage dealt + life after kill van a fegyveren, akkor keresek life-on hit-est.
Köszönöm a tippeket.
Resistekre ötlet van, egyfélét növelni és megosztani a monk skilljével. Ezt használom, azért egyformák, csak kevés :(. -
Ha megengedsz egy kis belekotnyeleskedést. Fist weapon és shield. Kevés az attack speedet, nem tudsz normálisan spiritet generálni. Illetve a resistjeit nagyon alacsonyak. Arra gyurni kell. -
Te tényleg egyedül eljutottál hellig ezzel a builddel? -
Mi kevés? Minden ami defenzív, kb hp az elég. Armor, block ( hol a shield? ), dodge, life on hit, resistek. -
Jah...jo,h pont tegnap vasaroltam be gf-es geart. -
MCI #42943 Számomra a Monknak inferno Act1 Wortham küldinél megáll a tudomány amikor Magdi küldi a 3 elitet... Igy nézek most ki, saját talált cuccban, a fegyvert kivéve, az AH-s.
Kell indítanom 1 másik karit, mert a javítások vagyonokat visznek el. Vagy Hell ACT 4 farm, ez a két út van. Sajnos az elitek random tulajdonságai közel lehetetlenné teszik a dolgot /befalaz, és alám rakja a zöldet, meg mortározik is/.
Igazából nem is tudom, mi kevés, life vagy dps.. -
"the farmer claims there is a bug in the Blizzard Europe store which is allowing them get more accounts setup." -
jól lenerfelték a powerlevelt meg a köcsögökből hulló aranyesőt -
10.000 farmoló bot... Ez a durva...