78998
  • nejad
    http://www.youtube.com/watch?v=HUZarXD8FiI&feature=related
  • Dondark
    Hogyan kell megnyitni a secret levelt ha már megvan a bot? :D
  • Savmacska

Komoly kis offhand mi ? :D
  • nejad
    te hogy csináltad resume game vagy kiválasztottadmindig a kvesztet?
  • Ry0K3N
    Halgass közbe industrial metált az megnyugtat.
  • nejad
    szerintem annyi ideje már én is ütöm
  • Ry0K3N
    Egyszer majdcsak spawnolni fog csak ne add fel nekem 2 órámba került.
  • Falabu #42972
    Én Inferno Act1-et(Monk-al), pajzs nélkül, két fegyóval csináltam végig. Bár volt pár champion pakk ahol többször haltam de nem volt vészes.
  • Savmacska
    True story . . .
  • nejad
    faxom 50 végigmegyeg azon a rohadt barlangon és nem adja be azt a rohadt érmét vagymit ami a ponis pályához kell
  • celgene32
    Ha volt sorry, de nagyon komoly.

• Savmacska
    Lényegtelen melyik boss-t farmolom, ugyis random...
  • Hegi90
    miért kérdezi meg ezt valaki minden nap?

igen, visszamehetsz
  • Fpocok
    Nem. Mindegyik fokozathoz van bot.

macska: Igen, vissza tudsz menni akármelyikre, csak annál előrébb nem mehetsz, ahol tartottál.
  • Savmacska
    Inf act1-nél járok de mondjuk vissza akarok menni hell act 3-ra, de tegyük fel h megunom, utána visszamehetek inf act1-re ahol abbahagytam vagy hell act3-tól kell folytatnom ujra hogy eljussak infernora ?!
  • Dondark
    Ha egyszer összerakom a pony levelhez a staffot akkor azt bármelyik nehézségi szinten tudom használni?:)
  • Különc
    Ha lvl 45-51 lenne még talán, de így hogy 58 így nem fog elmenni, legalábbis nem látok rá sok esélyt
  • Fpocok
    Szerintem tuti nem fog. Nagyon gyenge a dpse.
  • Falabu #42961
    Ok, köszönöm, remélem elmegy annyiért.
  • rage
    Próbáld meg 350 ezerért elsütni
    AH-ban legalábbis ami pont ilyen mint a tiéd, ennyiért megy
  • Fpocok
    Nem tradelhető.

Falabu: Nem sokat ér.
  • Falabu #42958
    Sziasztok, ez most esett, körülbelül mennyit kérhetek érte?

• nejad
    nincs valakinek egy felesleges gibbering gemstone-ja? a világért sem akarja beadni kb 30szor mentem érte
  • Troyan
    megtörtént, szétkaptak. :D
  • elitehun
    ha be van rakva a dashing strike akkor nem :)
  • Susarc
    majd ha lefogós szunyogelitek jönnek megtorpansz:P:D
  • Fpocok
    Én is voltam pontosan ebben a helyzetben. Menj át egykezesre pajzsra és annál a pakknál fuss, ha látod, hogy készülnek arra a nagy ütésre.
    Ott sokat szoptam.
  • Troyan
    LÁÁÁL attól függetlenül 8 fős lacuni csapat egyszerre dobta rám a tűzlabdáját, esélyem se volt kikerülni és 31k hp-vel 72% all dmg reduction-el ugy one hitteltek mint a szart. :D
  • Troyan
    igen egyfélét tolni, de olyan geart keress, hogy pld arcane res vagy ami most a legnagyobb és all res is van rajta együtt. Igy mind a kettő tápol és olcsóbb. 20-40k dpst nem fog kihozni a monkból. Nem a dps a kari lényege, hanem hogy életben maradj. Nekem most 17.
  • Troyan
    És végre sikerült leölnöm az első pack-omat act2 infernon, a monkommal soloba. Jailer vampiric vulcános kecsegek. Egyszer haltam. :DD Haladunk gyerekek haladunk.
  • edios
    nincs monkom, de sztem
    a, farmolsz iszonyatosan (értsd: iszonyatosan) sokat, hogy legyenek normális cuccaid
    b, farmolsz, hogy legyen pénzed az ah-ban venni normális cuccokat

inferno act 1-ben nem árt meg a 20-40k-s dps és 4-500-as resistek. (utóbbit asszem monk vmelyik passzívjával könnyű elintézni)
  • MCI
    Szóval akkor inferno-t 1 kezes/pajzs kombinációval érdemes tolni?
    Damage dealt + life after kill van a fegyveren, akkor keresek life-on hit-est.

Köszönöm a tippeket.

Resistekre ötlet van, egyfélét növelni és megosztani a monk skilljével. Ezt használom, azért egyformák, csak kevés :(.
  • Troyan
    Ha megengedsz egy kis belekotnyeleskedést. Fist weapon és shield. Kevés az attack speedet, nem tudsz normálisan spiritet generálni. Illetve a resistjeit nagyon alacsonyak. Arra gyurni kell.
  • Különc
    Te tényleg egyedül eljutottál hellig ezzel a builddel?
  • jazzy
    Mi kevés? Minden ami defenzív, kb hp az elég. Armor, block ( hol a shield? ), dodge, life on hit, resistek.
  • setuh
    Jah...jo,h pont tegnap vasaroltam be gf-es geart.
  • MCI
    Számomra a Monknak inferno Act1 Wortham küldinél megáll a tudomány amikor Magdi küldi a 3 elitet... Igy nézek most ki, saját talált cuccban, a fegyvert kivéve, az AH-s.

Kell indítanom 1 másik karit, mert a javítások vagyonokat visznek el. Vagy Hell ACT 4 farm, ez a két út van. Sajnos az elitek random tulajdonságai közel lehetetlenné teszik a dolgot /befalaz, és alám rakja a zöldet, meg mortározik is/.

Igazából nem is tudom, mi kevés, life vagy dps..
  • Carlos
    "the farmer claims there is a bug in the Blizzard Europe store which is allowing them get more accounts setup."
  • McHaals
    jól lenerfelték a powerlevelt meg a köcsögökből hulló aranyesőt
  • Carlos
    10.000 farmoló bot... Ez a durva...