78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Még nem próbáltam, nem tartok ott... adsz 5 percet, megnézhetjük... csak nézem a streamet kicsit :D -
Ferrari23 #43018 :D:D:D -
Ole #43017 nincs véletlenül elég resisted/hpd egy inferno Diablora is?:))épp tankot keresek én is,mert 3 napja nem bírok el a 2./3. clone-al -
Na köszöntem, meg is lett 2 perces acsival :D -
Susarc #43015 6 tulajdonság-al kesztyűt ÓCSÓN!!
http://www.twitch.tv/forcefulcjs -
Bár vertem már le soloban is, szóval... -
Én segíthetek, de én tank vagyok, "csak" 13k dpsem van... ha érdekel, battletagnál ki vagyok írva. -
Ferrari23 #43012 Valaki nem tudna segíteni butchert levágni infernón? Infernó act 1 qrva könnyen végigvittem, de butcher midnig megszopat. Nem az, hogy erős, mert nem az, de mindig elkap 1x és fejbevág végem :D:D Rohadt idegesítő, hogy zsinórban 8. alkalommal 1,5-3 cm élete volt már :D:D -
Ancients-et jobban szeretem a mobilitásuk miatt. Az Earthquake-et "learokm" valahova, aztán, ha menekülni kell, és jönnek utánam a mobok, akkor nem értem el vele semmit.
Build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WhXSkj!bWg!YYYabY -
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy nem az elektromosság volt a baj (persze előfordul, hogy ilyenkor bedobok egy HP-Ppotit). Egyszerűen fizikailag akkorát ütött belém, hogy ihajj. -
crygaan #43009 Call of the Ancients szerintm cseréld ki Earthquake-re vagy Wrath of the Berserker-re. WW Blood Funnel-el van?, mert ha nincs semmi healelős skilled akkor szopás van. Be tudod linkelni a buildeded? -
Hír:
http://gamepod.hu/hir/diablo_iii_valtoznak_a_biztonsagi_intezkedesek.html -
mkfdd #43007 Alacsonyak a resistjeid, és a frenzy miatt gyorsan kaptad a lightning dmg-t electrified-ból egymás után. Szerintem az volt a baj. Erre is resist a megoldás, meg leállni a támadással ha baj van. -
Persze :)
Eléggé gear függő egyébként a dolog. Most olyan lv50 körüli cuccok vannak rajtam, 50+ illetve 100+ Strenght, és Vitality-vel.
Félreértések elkerülése végett:
Egy ilyen nyomi Rare pakkot (Shieldig, Konckback, Electrified), bármikor lenyomok WW-vel, meg Frenzy-vel. Pont azért lepődtem meg, hogy ez az Event-mob extra erős, vagy mi?
Csak a Molten/Plagued/Lézeres mobokkal gyűlik meg a bajom, de ott tudom, hogy alig van resist-em.
Egyébként a statom:
-
Ferrari23 #43005 Ez a drop elég érdekes, nekem tegnap 2 óra játék alatt 2 legendary cucc adott, előtte este meg 1-et, kb 4-5 óra játék alatt 3-at.... Lestem is, hogy he? -
mkfdd #43004 Csak kéket dobott de mf meg valor nélkül öltem. Majd mindjárt megnézem valorral meg mf-el mit fog dobni és ha vmi jó akkor majd belinkelem. -
Ezek után megintcsak felmerül bennem az a kérdés, hogy mi lenne, hogyha ezt a játékot mondjuk nem a Blizzard rakta volna össze, és nem Diablo III-nak neveznék éppenséggel? :) Szerintem mégnagyobb hurrogás lenne, az tuti...ráadásul nem is ilyen átlag 90%-os értékelések lennének, valahogy ebben is biztos vagyok... -
Néha már tényleg elgondolkodik az ember ezen... ezek után megintcsak egyre hihetőbb a session ID lopósdi és egyéb security rés... ;) Lehet kurvajó lett a játék (mégha van is 1-2 buta része emellett), de a technikai oldalról nézve a színvonal a bányászbéka picsája alatt helyezkedik el valahol... :P (lásd: Error 37, szerverleállások/problémák, HDD-swap és más miatti FPS dropok stbstb...) Kár. -
Susarc #43001 estek értelmes dolgok? tegnap néztem Twich-en ahogy Christaras /310k DPS es DH/ kb. 30-40 rare-t azonosit be amit act 3-4-ben farmolt össze és baszki a háromnegyede!!!!!! az itemeknek 52-55-ös! lószar gear volt.....
annyira felbaszta magát a stream alatt ezen,hogy lebvette a fejest és kirohant egyszer egy körre a friss levegőre:D /mondjuk nem is csodálom/
szerintem,meg sokak szerint ott a streamen valamit elbaszcsiztak a kis hotfixel,mert ótvarszar dropok vannak megint.......
vagy csak ennyire peches lenne? 280-300% a MF-ja azthiszem -
feature
-
:D
Amúgy is baromság hogy nem vehetem ki amikor akarom. -
sirdond #42998 omg, tényleg a blizzard csinálta ezt a játékot? -
mkfdd #42997 Nah sikerült nekem is rálépnem a pisilőjére :)
Igen, szerintem is OP a dh a többi classhoz képest. Főleg a nether tentacle, sharpshooter, 2h crossbow. Tuti hogy kapja majd a nerfet 1.1-ben ez a kombó. Az igazi OP-ság azonban nem ebben rejlik. A gyors skillanimációk azok amiktől igazán erős a dh (ez az főleg ami wizardnál is jobb kiterré teszi de cserébe wizardnak ott vannak a brutál defenzív skilljei). A gyors skillanimációk miatt nagyon könnyű vele a mozgás-lövés-mozgás-lövés, és az instant lövéseket kivéve szinte minden lövést ki lehet vele kerülni jó reflexekkel, jó egérrel meg gyors nettel. Nerfelhetik a jövőben akárhogy a skilleket, ezen a tényen nem tudnak változtatni.
Viszont nem úgy OP a dh hogy bárki simán végigrongyol vele a teljes contenten. Elég kemény meló tud lenni vele a túlélés. A megállás nélküli kiteolás elég megerőltető tud lenni néha főleg hosszabb harcoknál, és elég egyszer hibázni. Viszont pont ez az ami élvezetessé teszi a classt. Örülök hogy ezzel indultam először. -
Sunrider924 #42996 Jezus atyam, konyyesre rohogtem magam a vegre, hat, ezen csak rohogni lehet. -
Ferrari23 #42995 Ja és nem is adja be mindig szóval vagy 15x már biztos elmentem oda :D:D -
Ferrari23 #42994 Szivárványos löttyöt pl már 8x mentem le a pályára még 1x se dobta, elég unalmas :D:D -
Ferrari23 #42993 Pónis pályának van valami értelme? Jobb eséllyek jó cucc vagy ilyesmi? Szóval van értelme a kínlódásnak összeszedni hozzá cuccok stb? -
crygaan #42992 Nagyon gáz, de működik.
Ki is szedtem a cuccaim!!!!
-
HAHAHAHA :) -
gosumofo #42990 direkt van így pár napja, nem bírták a szervereik az időpontok kezelését a kismillió aukcióval. -
BAZMEG!!!!!
Mekkora lámák ezek a Blizzard kóderek. -
igazából tök8 mert köv peccstől lehet cancelezni, de ez kibaszott gáz -
valaki küldene egy guess pass-t egy cimborámnak kéne sajna az enyémek első nap elkeltek már... -
ne. ne. ne. ne.
és ezek.. ezek.. ezek profi programozók. ne. -
Tényleg működik...de kurvagáz :P -
Basszus, ez azert nagyon gaz... -
En valtogattam de sztem resume-al is jonak kell lennie. -
Rehom #42982 ez most mit csinált?:D -
De amatőr. -
:DDDDDDDDD