78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Meghalt a fullos DH-m szerintetek milyen karit indítsak? :) -
Hogy fórumon beszól, erre ugyanazt csinálod, vedd már észre magad. Sok retard aki sosem ír, csak ha szájkaratézni kell. -
Majestic01 #43057 Hozod a formád látom, csak ettől nem lesz hosszabb a pöcsöd....xD -
Ne foglalkozz vele... szerencsétlen egy ember, ez az élete, hogy fórumon beszól, de az életbe egy jó nagy senki, aki pinát nem látott még...
Más fórumon is ismerik... ne foglalkozz vele. -
te vagy a menő -
lol fail -
jailer nem annyira gáz mert SS-sel kijössz a fogásból, mortarra szintén jó az SS, nekem eddig nagyobb gondom tényleg csak a reflect damage affixokkal volt infernon -
*egyelőre
Ez se sikerült... ám jó lenne, ha nem ezen lovagolnál egy fórumon. Való életbe is ilyen kis nyominger vagy? -
1Darton1 #43051 Az sok attack speedtől gyorsak a skillanimációk, nem classfüggő. Az attack speedet pedig lehet nerfelni, fogják is. -
nether tentacles-szel ütöd a klónt, ugye? (meg úgy mellesleg diablot, meg végig mindent) -
mármint *egyelőre -
Ole #43048 de jó neked.mennyi a dps-ed?amúgy most ismét próbálom,amit ajánlottál.úgy faszának túnik,hogy,mikor elportol Diablo,akkor magam elég leidézem a raint,mivel van 2-3 sec delay az idézés és a stun közt,ajd SS és nuke.igy 2-t már kicsináltam.ha nem 70k dps-em lenne sharpshooterrel,sztem már meglett volna:)) -
Azért mert nem merek még olyan legend-es cuccokat venni ami növelné, mert lehet köv patch-be már a kétkezes fegyók lesznek a jók...
Vgay ha változna valami, akkor sokat buknék, így marad egyenlőre ennyi. -
Fasza, kevés a block! -
Dr DeViLKiNG #43045 Nekem 2 lövéstől eldől :p -
most ebben a pillában tudna valaki adni egy guess pass-t hálás lennék érte? -
Ole #43043 próbáltam már ezt a megoldást is,de sokszor 2 stun közt is eleresztett egy lövést,ami persze oneshot.te közbe azért mozogtál,vagy egyhelybe nuke? -
whisper #43042 Haver most lett 60-as felrakta a vásárolt gearjeit mondom gyere megmutatom easy easy 8) fastos kutyámajmok jó kis lánccal meg bubival és mikor majdnem meghalnk kinyírnak minket és full hpval jönnek újra 8) az a baj ,hogy nincs esernyőm mivel tartsam vissza 8) -
Ferrari23 #43041 LOL! -
Ry0K3N #43040 Bugos. Jelenleg nem elérhető. -
Ferrari23 #43039 A lyceumba volt már valaki? Nekem még az sose volt nyitva.... Csak az az 1 kellene már acsihoz.... -
Na a jelenlegi barbárom:
Vélemények?
[IMG][/IMG]
-
Dr DeViLKiNG #43037 Legegyszerűbb Rain of Vengeance(flying strike). Első klónra, amint megkapod az irányítást, 2-3 másodperc múlva smoke screen, majd rain (a klón ugye ott jelenik meg amerre fordulva van a karakter kb 10-15 centire tőled(persze szeret néha nem ott megjelenni, az szopás)). Utána meg 66%-on meg 33%-on jön még klón, azokat is így. -
Miért, mi legyen helyette? -
Ole #43035 hát grat neked,én 3 napja szivom a 2. fázist.te hogy kezeled a klónokat?nekem az a problémám,hogy nincs elég damom(77k sharpshooterrel),hogy lenukeoljam 1 ss alatt,ha pedig kiteolnom kell,előbb utóbb belefutottam egy lövésbe.ami még marha idegölő,hogy nincs rajta a minimapon a clone és ha épp vaultot tol,vagy elmozog vmerre,akkor nem igazán lövök jó helyre és Diablo egy idő után előjön,a clone meg persze nem tünik el.toltam olyan tryokat is,hogy a clonera eltoltam egy ss-t,majd egy gloom shadow powert,igy mindig meghalt az add,volt hogy a 3.-ig is eljutottam,de igy mindig discipline problémáim voltak és igy Diablo ölt meg.neked mennyi a damod?esetleg van e vmi tanácsod,hogy hogy kezeljem a p2-t? -
who am I 7 #43034 ó az még semmi...majd infernon jönnek a shieldes, jailes meg wallos, mortaros g3cik :D ..na meg a fast :D de úgy fast, h ha van 20% movement speeded, na attól még 10x gyorsabbak :D szerintem gyász..és ez inkább nem kihívás, csak erőlködés a blizztől.
Loot még mindig f0s.De az affixeknek nincs határa. -
A változatosság kedvéért, ezek fektettek meg. Geci gyorsak is ráadásul:
-
BlazeH #43032 Ja és igen reflect damos is rohadt sok volt. -
Susarc #43031 WW infernón öngyilkosság -
titani #43030 Vazz..esik Ződ nevű cucc...örül /mindíg azt hiszem Set lessz/
...MÁ megint , csak a Lore könyv :@ -
BlazeH #43029 Tegnap óta nekem is az összes champ DHval a mortar, shielded, jailer hármas valamelyikével, vagy ezek kombinációjával jött. Olyan 20 db minta alapján. -
Hát ez kurva jó volt...
3 ijjász, offkorsz mortaros. Magához rántott, bejail-elt... szerencsére SS-el meg tudtam lógni!
Nekik bizony a kurva anyjukat. :) -
Miért erőltetitek ennyire a Whirlwindet? -
crygaan #43026 Hát én lecserélnék a helyedbe 1-2 skillt meg rúnát.
Barbbuild -
Majd kiderül hamar, hogy nem is a mortar a szopás, hanem a reflect damage, akkor csak az fog jönni, 4ből 3. -
! :) Én is pont ezt vettem észre. -
No, akkor most megosztom a tapasztalatom a friss Hell -es DH-mmal.
Hát bazmeg. Eddig ami jött champ group az 90%-ban jailer, mortar, fast, freeze kombináció volt.
Majdnem mind mortaros és fast. Vagy mortar jailer.
Hát a kurva anyjukat a blizzardnak.
Ezek hétszentség, hogy ráálltak arra, hogy DH? aha... akkor mortar az alap és dobjunk mellé egy randomot valamiből.
Barbáromnál egyszer-kétszer szaladtam ilyenbe bele, itt meg majdnem mind mortaros... Van fekvés ezeken, de még a 4/5-ét lenyomom egyből. Szóval kezdődik a szopás. -
Ole #43022 Bocsesz,lehet én vagyok vak,de nem talállak a battle tages oldalon,vegyél fel légyszi te.
Ole#2291 -
Vegyél fel.
-
Ole #43020 hát ha van rá affinitásod,akkor benne lennék,mert nincs túl sok sanszom egy magyar tankra,mert egy havernak sincs sajna,publicba meg 2x próbálkoztam meg a Prime Evil questel,de fél percnél tovább egy ember se volt benn a partyba