78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nem az a topik -
A hozzávalóknak bent kell lenni az inventoryba. Előbb az alap (normal) staffot kell legyártani, utána act3ban lehet update receptet venni hozzá az egyik kereskedőnél és lehet nightmare (100k) hell (500k) és talán inferno (ezt nem tudom mennyi) staffot craftolni. De ezekhez kell a rendes staff, azt nem lehet megúszni. -
nejad #43097 lol csatár nélkül a spanyolok -
nejad #43096 a staff of hedringet ez lemaradt -
nejad #43095 a kovácsnál mit kell csinálni hogy össze tudjam rakni a staff-ot mert nem jelzi a karftolásnál vagy hányas szintre kell fejleszteni?lécci valaki -
Sunrider924 #43094 Gondolom neked is eros a tema igaz? Ha ez a ket haborgo barbar gondolkozna is nem csak ugatna, en szemlyes velemenyemnek adtam hangot, amikor elismertem hogy van aki meele karakteren jatszik es kitart a hibas anti-meele jatekdesign ellenere. Ehez kepest ma beszelgetek masokkal, akik egy eleg elkefelt anti ranged affixra keresnek megoldast, es maris jon a troll hogy milyen edesek a DH konnyek. Igy mar erted vagy meg igy is nehez? -
+1
de csak az a 6-8 ember aki egymást szapulja állandóan. -
Kussmar -
Sunrider924 #43091 Hat ellentetben veled meg szoktam nezni ki irja amit ir, es ha mar raszanom magam es behanyok egy hozzaszolast amiben a karorvendesem fejezem ki valami felett amit felfogni nem birok, nem adom utana a nagy arcot. Ha en butuska vagyok, akkor kivancsi lennek magadrol mit irnal forditott helyzetbe. -
Gondolom te felülről lefelé olvasod a fórumot, szegény butuska, na szűnjél meg végre -
Ferrari23 #43089 Én ezzel nem értek egyet.... Így meg majd az lesz hogy kibaszott künnyűvé válik a game.... Most is már hell szinte olyan mintha normalon mennénk még coopban is.... -
Sunrider924 #43088 GOndolom eros olvasasi kepessegeket feltetelez megnezni hogy ki a hozzaszolas iroja, vagy erre is csak kozben josz ra? -
Sajnos téged még nem rejt el a fórum, így néha abba a hibába esem, hogy a hülyeségeidbe botlok -
Sunrider924 #43086 Azert az haladas, hogy mikozben olvasod rajossz, es nem csak utana. -
Csak az első mondatig jutottam, a többit nem olvasom el, mert rájöttem hogy nem érdekel, csak annyit mondok, hogy nem, nem neked szántam és neked nem szánok semmit ezen a fórumon és ha lehet ez legyen kölcsönös
Köszönöm -
ok köszi -
patch notes szerint igen -
Azt berakták már patchben/hotfixben hogy coopban nem ütnek a mobok nagyobbat? -
Sunrider924 #43081 Feltetelezem hogy ezt nekem szantad. Ket dolog cak igy hirtelen, az elso, attol hogy problema meg nem jelenti azt, hogy nem tudom megoldani. Ellenben atkozottul olcso huzasnak tunik egy ilyen affixet letrehozni specifikusan 1 class ellen aki garantaltan oneshotolja magat mert a dps-e a sajat hp-janak a sokszorosa. Az hogy te magad vered pofan mind a 16k dmgedel es van ra 45k hp-d, vagy en verem magam orba 46k val 19k hp-n , gondolom erzekeled a kulonbseget. Rohadtul epito jellgu volt a mfelszolalasod ebbol a szempontbol. A masodik, nem emlekszem hogy karorvendtem volna azon hogy te mekkorat csattantal a kariddal act2-n.
-
Nah, egy wizzy-t indítottam, a WD nem jön be ott áll félkészen. Meele-t nem szeretem. -
Esett egy Legendary sisak, de olyan szar, hogy be se linkelem. :( -
nejad #43078 na 80. nekifutásra beadta a gebbering gem-et
-
mkfdd #43077 Ott a dam a kulcs. 30k dps-sel szívtam vele, aztán volt pár szerencsés lootom így most 45k. Amint megjelenik ss, beleereszteni 2-3 nether tentaclet és amíg még tart a tactical advantage elspurizni majdnem egy képernyő távra és oldalazó mozgással lövöldözni az irányába nt-t vagy hungering arrowot ami épp jobban fekszik. Ha eltalál bola shot várni egy kicsit mert ha rögtön tolsz rá egy ss-t akkor lejár mielőtt robbanna. Ott az igazán szivatós lövése a sima, mert az a leggyorsabb és ha épp egyszerre lőttök akkor vagy eltalál vagy ledodgeolod. Ha egyhelyben maradsz, lelő 2 ss között. -
-
direkt írtad úgy?
olyan bátor vagy
-
sata75 #43074 EGYENLŐRE ezért húzok fel minden kariból egyet 60-ra, hogy amikor beköszönt a jóság akkor már legalább ezzel nem kell foglalkozni:)
-
Ole #43073 na csak összejött végre(flying strike powa).éreztem,hogy csak 1x kell átmennem p3-ba és meglesz,igy is lett.köszi a tippet.amúgy az segített a legtöbbet,hogy mondtad,hogy mindig szembe rakja nekem a klónt.mivel mindig szaladgáltam,így nem vágtam le,hogy mindig elém rakja le,igy amikor először próbáltam a flying strike-ot,akkor a 2. klónnál már nem láttam értelmét,mert az akkori tapasztalatom alapján random rakta,de most tisztába lett téve minden,ezer hála. -
Majd 1.03-bár meg 6x-8x több lessz a javítás ^-^
Durability loss cuccoknak lessz majd jó ára. -
A barbár könnyeknél már csak a demon hunter könnyek az édesebbek... -
úgy máris könnyűek
-
Sunrider924 #43069 Kevesebb mint 20k hpval tolom es mf gearben, egyebkent 64k dmgem lenne. -
-
Susarc #43067 jaja és kel hozzá vagy 50-80 millió Gold........
Critical Hit Chance : 24% (39% with passive)
Critical Hit Damage : +261%
Life per Hit : 1922
ezt nem a búcsúban lőtte össze...... -
tegyük hozzá, hogy minden 2. reflect damage mellé van rajtuk extra health is - csak hogy vicces legyen
3 darab 5millás kéket ölsz meg hamarabb, vagy magadat 30k hpval? :D -
Sunrider924 #43065 Tehat Jailer es Freeze az megfelelo ss idozitessel semmi, a fast az geciseg mert lassitast egybol kiuti, fast bekak megesznek reggelire, eselyem sincs. A mortar rohadt egyszeru ha nem illusionistal vagy vortexel kombozik mert bealsz deeadzoneba es elmegy mind a fejed felett, vagy ha nem megy deadzone mert meele nagyotuto mob akkor folyamat mozogni kell es mindig melle fog bombazni.
Ami viszont egyertelmuen KIBASZAS a rangeddel az a reflect dmg, mf gearben 46k dmgel 2 sec alatt szetlovom magam, lesem hogy mikor lohetnem a mobot vegre, mert hal istennek van shieldingje erre bamm. Es ahogy Jazzy irta 4bol 3szor bizony reflectelnek a mobok. Szerintem is bekaphatja a blizzard. -
Henty #43064 egyetértek!!! sírás helyett a buildeket kellene variálni :D
meglepően jókat lehet összeütni, csak hát rá kell szánni az időt :) -
Ferrari23 #43063 Hát pont ezért egy raklap fos a game jelen pillanatban :D:D Szánalom a drop a köbön. -
Én lehet kicsit hanyagolom a játékot amíg nem jön az az ominózus 1.3-as pecs a balanszaival. -
hát besírok, egy 20 percen keresztül ütök egy champion csapatot, vortex,jailer,vampiric,extra fast, inferno act iii. -on, meghalok kb. 10x, leverem őket, dobnak 2 kéket egy sárgát, ...erre a két kék, pajzs + bracers semmi érdekes, na majd a sárga...152 dps dagger, +50 dex meg 20+ str .....a szívroham kerülgetett! a javítás volt 8k!! mi a büdös fas..om ez? ezzel nigthmare -n se lehet haladni -
Nana!
Lesznek még itt érdekes buildek, még csak tanuljuk a játékot. Ennek ellenére az tagadhatatlan, hogy Barbi buff kell!