78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ferrari23 #43139 Nem azt szeretné, de az azért - akárhogy véded ezt a "fost" - kicsit szánalom, hogy 160 óra játék után 1 zöld item se dob. Diablo 2 be volt azért ültem le gamelni, mert már normalon dobott 2-3 zöld és, hogy na hátha találok hozzá egy másik darab. Itt mégis mennyi idő kell, hogy az ember kigyűjtsön egy full szetet, ha 160 óra alatt 1 db se dobott? :D:D
Persze tudom az a cél blizzardéknál vedd meg a többi darabját ha kell! -
whisper #43138 Én nem szeretném ,de pár párat toltam ,de egyet nem láttam még ,de amúgy ennek egy előnye van. nem veszti el legendaryságát 8))) úgy mitn a wowba ,hogy epic a végén már rád sz**ták és nem volt értelme epicnek hívni 8) -
Dr DeViLKiNG #43137 Az, hogy nektek nem esik szar se, az nem azt jelenti, hogy másnak sem. Így is szinte tele van az ah jó cuccokkal, és naponta új faszábbak jelennek meg.
D2ben ugyanez volt. Volt aki hiába ment 1000 mephi runt, akkor sem talált semmit sem. -
Mert az emberek azt szeretnék, hogy minden drop legendary legyen
Szerk: és fix -
miért ne dobná? -
Te most viccelsz? Én AH nélkül Nightmare-t nem tudtam volna végigvinni. Miféle gear-ed van drop-ból? Vagy craft-ból?
Egyébként ez egészen elképesztő, hogy Hell-en is dobálja a cracked dolgokat. -
who am I 7 #43133 valószínű, hogy sz@rrá nem fogják nerfelni azért, hogy ékes szólásodat idézzem :D
De azért nettó vérlázító, hogy nem esik normális item és AHzni kell.Act2-3ban még hellre is xar gearek tudnak esni...Nem azt mondom, h minden 6prefixes sárga legyen, de már többen kifejtettük, hogy legyen kevesebb sárga több runra, de használható és lvl61-63-as, ne 55-ös.Persze, akkor nem lenne értelme AH-nak, ez is igaz...de vmilyen szinten ez kibaxás akkor is.
Egyébként, ha nerfelik infernot, te attól még mehetsz normalban szerzett gearrel, ha úgyis akkora király vagy. -
Infernora mindenképp AH-znod kell, nincs mese. A játékot eladnád, mert egyszer elverték a picsádat? Ok-ké.
A barbár nem a legjobb solo klassz, főleg ha az elején semmi cuccod nincs rá, de hidd el, nagyon izom class lesz az, és abban van a legnagyobb potenciál kísérletezgetésre: alig látni két ugyanolyan build-ű barbárt, mígy wizából és DH-ból mindenki ugyanabban a buildben tolja. -
Dr DeViLKiNG #43131 Volt a videóban is, hogy monk bracerből fullosra lehet öltöztetni egy dht. :D
(DH full gear az olyan 15 milla fegyver+1-5 milla cucconként max) -
10 DH-t is fel tudnál szerelni... annyira olcsó neki minden, mivel 346432643 loot van neki. -
whisper #43129 srácok van egy monk fejesem 294-es igaz ,de
95 dex
138 vitality
32 all res
38 lighting
3.5% crit
csak azért írom ide mert eladnám csak 59-től lehet használni és AH-ba eséyltelen viszont jó statjai vannacsak only monk . -
eLiXir #43128 Ha eladnám a monkom gearjét, amivel egész szimplán lehet 5ös valorral diablot ölni ilyen 10 perc alatt (mármint diablo kerül 10 percbe), mennyire tudnék egy DH-t felgearelni? Valaki jártas ilyesmiben? -
AHznod KELL, illetve kitartóbbnak lenned
ezen kívül vissza kell venni arcból, azaz -sajnos- minél defenzívebb builddel / tárgyakkal menni
hajrá. -
Köszönöm a hasznos és messzemenőkig értékes válaszokat
-
Ha minden játékot eladtál volna életedben, ha nem sikerült elsőre, akkor mennyit játszottál volna végig? Egyet sem?
Szerk: szerintem add el azért -
Szakesz #43124 Akinek AH nélkül Infernoig nem volt különösebben nehéz, annak Inferno sem lesz az AH-val. -
én meg sírni, mert ilyenek miatt fogják szarránerfelni és értelmetlenné tenni a játékot... -
eLiXir #43122 ezeken a hozzászólásokon csak nevetni tudok. -
Inferno act1 EZ mód act2höz képest... -
Barbárommal levertem Diablo-t solo-ban Hell-en... Hell act 1-2-3-4 nem volt különösebben nehéz, jól ment. (Végig normaltól-infernoig AH NÉLKÜL!!!)
Szépen elkezdtem Infernon, az első küldetésben 3x levertek, mint a franc.
Nulla zombik 3-at rámsóznak és fekvés...
Hogy lehet az, hogy Hell-en végigmasirozok különösebb erőfeszítés nélkül és u.a. a build semmit nem ér Infernon?
Mit csináljak azon kívül, hogy eladjam a játékot? Hálás lennék valami használható tanácsért... mire gyúrjak?
Vagy esélyem sincs 30 millás gear-ben sem, mert ACT2-ben úgyis szívni fogok? -
oh, ok.
De miért emberkedik 1 hp-val, ha HC-zik? -
Kösz a biztatást :) -
Ferrari23 #43117 Az ilyen videken olyan jót tudok röhögni :D:D:D:D:D:D:DD: -
Cdn volt a poti. -
így jár aki még 1 hp-val még inkább lő egyet és nem potit iszik. -
-
..amennyisszer elhangzott infernon, hogy az "isten b***meg oket", ha nem volt nekik, akkor is kifejlodott azota. -
sata75 #43112 akkor ha nincs artériájuk de puncijuk van, mondhatjuk rájuk, hogy:
Nincs vér a pucájukban! ???
-
eLiXir #43111 még puncijuk is van -
DE a méhrajnak nincs artériája. -
Mégis mi az illúzió romboló a vérzésben? Vágnak egyet az artériádon, szépen elvérzel és csókolom. Ez volna a rend, nem értem mi a gond ezzel. -
*küldtem -
Nincs ilyen bug és a Rend sem valami hasznos skill -
Küldtek privit. -
cookac2 #43105 tok adni egyet ha kell -
Kicseréltem a WW-t Rend-re. Sokkal könnyebb lett, de teljesen illúzióromboló, hogy suhintok egyet a levegőbe, elszaladok, és közben sebződnek az ellenfelek. Egy MELEE karakterrel... pff.
És nem tudom bug-ba futottam-e bele, de mióta váltottam alig sebez meg a Molten/Plagued/stb. -
Sziasztok! Van valakinél még egy guest pass? Nagyon ki szeretném próbálni a játékot, de ismerőseim nem vették meg. Ha valakit érdekel, tudok adni egy SC2 guest passt
-
nejad #43102 megvan :) kösz a segitséget azé -
Ole #43101 igen én is a damage (37k Sharp nélkül.ennyivel is ment le)miatt szívtam a fogam,ráadásul kezd kicsit kilenni az egérpadom és néhány ponton ragad kicsit és néha nem egyszerű igy a lövés/lépés-lövés/lépés,ezért kerestem másik taktikot,de rain of vengeance-val csak lement végre 5 nap után:)) -
nejad #43100 és a staffot hol tudom megszerezni?