78998
  • mulefactory
    vennék diablo 3 goldot [email protected]
  • 1Darton1
    Akkor az az Inna gatya annyit ért, mint nekem tegnap a gold findos kék naci. Bár valójában még annyit sem ér a nem működő attack speedje miatt.
    Az lk armorral viszont nagy szerencséd volt. Én a környezetemben a több száz legendary/set itemből csak szemetet láttam. Viszont több tízmilliós kékeket és főleg sárgákat már rengeteget.
  • Hegi90
    IK hol esett és miből?
  • jazzy
    Hálisten nekem Ik armor esett, elment 5 milláért, meg egy Inna gatya, az 600k-ért (de így utólag elment volna 2 milláért is).
  • unknown nick
    "A set és legendary itemek nagy részét nem éri meg felvenni, és csak nagyon alacsony áron lehet eladni."

Nekem van pár megőrzött unid legend item, ha felpatchelnék mégis őket.
  • unknown nick
    "Mire figyeljek oda, 2db 1 kezes vagy 2kezes nyil v nyilpuska?"

Fegyvernek én 2 kezes crossbow-t preferáltam hatalmas crit módosítóval.
  • unknown nick
    "De miért emberkedik 1 hp-val, ha HC-zik?"

Egy idő múlva elbízza magát az ember és belemegy, beletompul olyan helyzetbe, amibe nem kéne. Tény majdnem mindig emberi hiba az ok.

Én is ma úgy haltam be a 60-as DH-val, hogy lassan eszeveszett rush-ba csapott a team. Nem láttam mi van a fal mögött, a többiek visszarohantak, mert 2 boss pack-ot beránottak. Engem pedig, ami bejött one hit-elt, de olyan szinten, hogy nyomtam egy full HP töltés skill-t és nem tudtam menekülni, úgy is 10-ed mp alatt levittek :D
  • 1Darton1
    A set és legendary itemek nagy részét nem éri meg felvenni, és csak nagyon alacsony áron lehet eladni.
    Szóval az örömön kívül, amikor meglátod esni a barna vagy zöld színű tárgyat, semmi jelentőségük nincs. Pláne, hogy rögtön jön is a csalódás, miután azonosítottad.
  • krisztajo
    Oké, köszi.
  • Carlos
    Kell a titkos pályához.
    Majd csak akkor vedd meg, ha a többi alkotóelem is megvan.
  • Dr DeViLKiNG
    50% crit dmg csak nagyon jó gear esetén jobb(valahol 50% crit chance körül lesz jobb), mint a 15% alldmg bowal.
    1 kezes meg nem a dmg miatt a jó, hanem a +10 max discipline miatt(már ha kell valakinek).
  • krisztajo
    A Wirt’s Bell mire jó?
    Százezer aranyárt nagyon drága, érdemes megvenni?
  • Carlos
    Nálam 150-160 óra után 4 legendary, 0 set.
  • jazzy
    Nekem 2 set, 0 legendary. Kettőnek köze nincs egymáshoz.
  • elitehun
    több mint 160 óra játékkal még legendary sem esett, nemhogy zöld...
  • j0nNyKa
    crossbow-val fogsz menni (+ quiver)
    abból tudsz kihozni hatalmas damage-t, és mivel úgyis kite-olnod kell folyamatosan, sokszor lépésenként csak 1-et lősz, az az 1 lövés meg nyilván crossbow-val a legnagyobb
    a passzívok miatt se a bowoknak, se az 1kezes xbowoknak semmi értelme, azokkal egyszerűen nem tudsz eleget sebezni, pont
    mindamellett (a nerfig legalábbis) úgyis attack speedet fogsz stackelni, és a crossbow is megfelelően gyorsan fog lőni

meg lehet próbálni máshogy csinálni, de ugyanúgy kelsz-fekszel a másik két fegyverrel is, csak azokkal még ráadásul lassaban is haladsz
  • natalyel
    Én azért örülnék neki, ha adna pluszt, és annak is, ha kicsit több bónusz lenne az összerakott szettekbe. Pont az a kihívás és az ösztönző erő, hogy megszerezd a darabjait, hogy megérje... :(
  • elitehun
    ez igy van szerencsére. van egy fasza monk set, de nincs az az isten hogy én daibo-t használjak.
  • natalyel
    A szettek D2-ben bónuszokat adtak, ha az összes darabja megvolt. Itt amiket eddig néztem csak a darabszám -1 darabig adnak pluszt, az utolsónál már semmit. Ez tényleg ilyen, és így is marad, vagy valami elkerülte a figyelmemet?
  • Különc
    De a például jelentését gondolom azért ismered
  • Ferrari23
    Hát én is idézőjelbe tettem :D:D
  • Carlos
    Nekem sem esett még Set item, de nem fos-ozom le a játékot.
    Esett pár legendary, használom is őket, szóval jó lenne a set, de ha nem, hát nem. :D
  • Fpocok
    Én nem szeretem a színházat... nem mindenki szereti.
  • Ferrari23
    Azt teszem :D:D
  • Különc
    Ha fos, akkor miért játszod? Nézz helyette focit például
  • BaLeeX
    Erre a válaszra én is kíváncsi lennék.

Amit én észrevettem, hogy a 2 kezes nyílpuskák hiába sebeznek nagyon rohadt lassúak, az egykezesek gyorsak csak kicsit sebeznek, én a sima Bow mellett maradtam, magas attack speed, mellé nagy sebzés.
  • Dondark
    Lassan elérem a demon hunteremmel a 60as szintet. Egy igazán ütős karit akarok infernóra. Mire figyeljek oda, 2db 1 kezes vagy 2kezes nyil v nyilpuska?
    Pár millát rááldozom a karakterre , ötleteket kérnék mire figyeljek oda :)
  • Ferrari23
    Hát mert itt szerinted mire jók a zöldek? Infernó act 2 be járok most dobna egyet szerintem röhögőgörcsöt kapnék, mint a legendary itemeknél :D
  • Carmang
    Valóban több zöldet dobott a D2, de azért tegyük hozzá, hogy elég béna statokkal rendelkeztek :)
    D2-ben egyébként mindig NPC-től vettem új cuccot, mégis lehetett haladni. Itt esélytelen.
    (és ennek kiváltására jó ötlet a craftolás bevezetése, csak éppen ebben a formában nem működőképes...)
  • Dr DeViLKiNG
    Nem kell aggódni, én sem találtam még setet (legendaryt is olyat, hogy röhögve szedtem szét a kovácsnál). :D
    Ma mentem egy fél act4-et egyedül, és arra jöttem rá, hogy jól csinálom azt hogy inkább nem is idegesítem magam a játékkal, és csak ahban szerzem a goldot/cuccokat. Hiába kellett csak 2 reflect packot kihagyni (de a fast, extra hp, mortar, jailer kaszás angyal csempionok is kiborítottak), egyáltalán nem éri meg játszani annak, aki rosszul "dobott" karakter generálásnál, és ló*aszt se talál. Tesóm szokta mondogatni, hogy miket találnak haverjai a2ben, amikor együtt mennek (perfect stormshield első mobból, meg 2ik set egy körben kicsit kiborító).
    Na meg a kb 80 ezres repair is a végére jó volt. Kibas*ottul idegesítő, hogy nyomom a smoke-t és semmi nem történik, vagy a 3 féle random chargeolós monsta...
  • skinnyman
    Illetve a több szívás alatt nightmare-ig inkább csak a lassabb haladást értem a kevesebb dps, stb miatt, helltől pedig ez ténylegesen szívást jelent ahol ezek nélkül sokszor meg lehet halni. Inferno pedig szóba se jön AH nélkül...
  • Carmang
    Nem emlékszem pontosan de, valami olyasmi volt D2-ben, hogy Nightmare-től a fehér cuccokból minimum normál minőségűt dobált (tehát cracked, low quality-t nem).
    Hát pl ezért furcsa most a Hell-es sok cracked loot.
  • skinnyman
    Én is AH nélkül nyomtam szólóban barbárral, az első komolyabb szopással nightmare act4 végén találkoztam, főleg diablonál, de egy kis skill variálással azért az is sikerült. Hellen pedig azért kezdett bedurvulni, ott már elkezdtem én is az AH-t.
    Monkkal kezdetektől AH-ztam, (ez kb annyiban merült ki h néhány actonként vettem egy nagy dps-es fegyvert), és jóval kevesebb szopásom volt vele mint barbárral. Az azért sokat elmond hogy konkrétan előbb végeztem vele normal+nightmare-en, mint barbárral csak normállal. Ebben mondjuk az is benne van hogy barbárral mindent bejártam és mindent végighallgattam, végignéztem, de a több szívás is jócskán benne van.
  • Ferrari23
  • Hegi90
    milyen kár, hogy a blizz accodra max ~80 euro fog férni. Másrészt anélkül is tudod használi az RMAH-t, hogy egy forintot belefizetnél.
  • Hegi90
  • whisper
    Én nem tudom Én kemény fontot keresek ,de nem adnék egyet se akármilyen online szar itemért 8)
  • ProGabe #43142
    Ja és a lényeg: ha beindul az RMAH, a mostani rendszerre, mint "szép időkre" gondolunk majd vissza, amikor csak időbe (farmolás) telt jó cuccot venni. Súlyos pénzekért fognak elkelni a fasza cuccok, mivel sok a hülye, akik 40-50-100-150 eurókat adnak majd középszar gearért is.
  • Ferrari23
    Ja és ehhez hozzájön, hogy eleje óta min 70% MF fel toltam, de a 160 óra legalább felét 120-150% között... :D 60-as szint óta meg 180-220 között.
  • ProGabe #43140
    Én hell act 2-n vagyok, 0 AH, barbival, NM lóf*sz sem volt, azért hellen néha szopok rendesen. Tényleg frusztráló, hogy tudom, már pár százezer elköltött aranypengő után sokkal lazábban tudnék haladni :(

Szóval itt nem azzal van a gond, hogy nehéz a játék! A gond az, hogy jelenleg barbárral úgy néz ki a dolog, hogy hell act 4, inf act 1 (esetleg 2) farmolás kell ahhoz, hogy vegyél értelmes cuccot, amitől nem halsz szó szerint percenként inf (2)-3-4-ben!