78998
  • Carlos
    Láma leszek üss, ha gondolod.
    DH ias.
    Lentebb írtad, hogy kétkezes über sebzés kell mert folyamatosan csak szaladsz, lősz egyet, stb.
    Namost, minek a sok ias, ha csak 2-3 mp-enként lősz egy kurva nagyot (ss alap)?
    Az ok, hogy feltolja a DPS-t, de a sebzésed ettől nem lesz nagyobb, oder?

pl, az én DH-mnak SS előtt volt kábé 10-12K dps-e, viszont az esetek 90%-ban 6K-kat sebeztem, viszont tele vagyok énis ias-el.
    Tehát a DPS csak megduplázza a sebzést, mert 1 mp alatt nem 6K-t sebzel, hanem 12K-t amiből kijön a dps.
  • Lammer
    Na gyerekek... gyonyoru -.-

Ujabb hw kornyezetbe telepultem es install utan eltunt kompletten a karim!!!! lvl60 inferno eleje... ki tudja hany orat kockultam bele... kivalo!!!! -.-

(igen, megneztem minden regioban, hatha... de nem)
  • j0nNyKa
    lol ez aranyos
    ugyanugy szazalekot bukunk mindketten, ez altalanos iskola
    nekem a 110k-bol lesz 60-70k, neked 20k-bol lesz 12-13k
    es a lenyegen nem valtoztat: a DHnak iason kivul kb alig 1-2 stat kell, a tobbi kasztnak az ias csak mellekes, nem szamit annyit
  • unknown nick
    "tényleg, ahhoz mit szólnátok, ha a blizz betenne egy olyan valós pénzért megvehető itemet (mondjuk 60$-ért), ami feltámasztja a halott HC karaktert? :)"

Letörölném a játékot és a kieget sem venném meg.
  • Skill
    10 ember jár oda? na köv 10 cuccot felrakom.
  • sata75
    ok DH neref, de te buksz a dpseden 10%-ot az mondjuk 10k dps és marad 90k, addig én bukok 10%-ot akkor marad 12k:)
    és ne gyere azzal ,hogy szerezzek más cuccot ez is sokba volt:)
  • Carlos
    Van már piac topik. Bannerban megtalálod.
  • Looooser
    a hivatalos oldalon keresztül, nem lehet inspectelni a Barátok statjait, mint a WoW armoryban?
  • Sunrider924
    Udv, pont kerdezni akartalak wizard tank ugyben. Haver tolja inf act2ot 2dhval coopba, 11k hp, 1h + mace, all resire gyur es kb ezt a buildet hasznalja wz tank Act1 inf sima liba, act2 is megyeget lassan, de tegnap belefutottunk 2 overkill champion pakkba. Dune trasher fast-knockback-illusionist-freeze. A masik az rare whisp volt 4 add fire chains-missile dampening-fast-teleport. Itt megbukott a tudomanyunk, ha van valami otleted mitol/hogyan tudna jobban tankolni/ te mit csinaltal act2on.
  • Skill
    egyszerű. inkább erősítem a magyarok felszerelését féláron mint teljes áron eladjam random külföldinek. ez persze én vagyok. amúgy ja , goldot is árulok de a 2 nem függ össze. nyilván ha esik egy 10mes cucc akkor az ah, de 3-4mes cuccokat tényleg nem ott szeretném eladni.
  • j0nNyKa
    foleg. dh nerf
  • jazzy
    Wizard annyira nem, van jó critbuild.
  • Sunrider924
    Most sincs, jon a lag affixes mob es megdugja a hc karidat.
  • j0nNyKa
    he? mar diablo2-ben is az amazon ias fuggo volt maximalisan, itt szinten igy van a DH-val
    miert a melee szopna az ias nerfen? ezzel egyertelmuen a DH-k / wizardok fognak szivni
  • Carlos
    Nem lenne értelme a HC-nak.
  • Archenemy
    tényleg, ahhoz mit szólnátok, ha a blizz betenne egy olyan valós pénzért megvehető itemet (mondjuk 60$-ért), ami feltámasztja a halott HC karaktert? :)
  • Masakari
    Engem egyszer akasztott meg group vampiric affix-el de szep lassan bedaraltam oket.Act3ban a ketkezes csatabarddal rohangalo csontvazak rohadt eroset utnek,foleg ha championok/boss-minion felallasban vannak.Ebben az esetben annyi volt a lenyeg hogy elosszor leutottem a kicsiket(elvegre ugyebar azok gyengebbek),majd jott a fonok 1 jo ideig tarto pufolese.Meg az utesei elol valo rohangalas,mert hat sokat is utott meg fajt is,es ha eltalalt akkor sokat toltott vissza(szerencsere semmi egyeb szarja nem volt amibol tolteni tudta volna a hp-jat ahogy sunrider irta).

Es ahogy Sunrider irta,skilleket kell probalgatni.Ennyi a trukk(Bar monkkal eddig kozel sem varialtam annyit a skillekkel mint DH-val).
  • sata75
    ez akkor egy nagyon durva nerf lesz, főleg mili fog szívni ezzel, ha jól érzem:((
  • krisztajo
    Köszi, az infókat, sajnos angolból elégé gyenge vagyok.
    Ezek a szörnyek sajnos több sebzést is használnak ellenem.
    Először is a méregtócsát, ezt kerülgettem is bőszen, de mellette kilövik a nyelvűket és ezzel szipkázzák el az életemet. Mindig ebbe haltam bele.
    Miután hárman voltak ezeket nem tudtam kikerülni.
    De a Serenity-vel újra megfogom próbálni.
  • Sunrider924
    Mindig van, csak meg kell keresni/kihasznalni. Sok sikert, jo vadaszatot.
  • greyfox
    ok, köszi, ha lesz nagy terület a közelben, akkor ezt megpróbálom!
  • cleric
    Van arra valami értelmes magyarázat, hogy miért kell logout-olni, ha AH-ba be akarok lépni, vagy ha meg akarom nézni az átvezetőket?
  • Since
    Akkor valószínűleg a buildem nem olyan jó, mert a sebzséem alapján még jó is lehetnék de sajnos nem vagyok az... Vagy lehet coopoznom kellene és akkor egyszerűbb lenne? Valaki este esetleg coop? :)
  • Sunrider924
    Mondom, hely kell neked, huzd el a minionokat es jon majd a boss is amint rangen kivul esel neki. Keress egy szobat aminek a kozepen van oszlop, vagy ahol ket kijarat van a szobanak es a ketto kozot korbe korbe kiteolsz, mint irtam a boss sebezni akar teged tehat tobbszor is rangebe fog kerulni neked. Eleg genyo affix amugy, mert itt mozgas-loves-mozgas-loves ala "shutter step" kell. Ha meg tudod oldani akkor kesobb mar ennel nehezebb nem lesz semmi.
  • Zsooo
    Átvaultolsz rajtuk, és lövöd a főnököt közelről. Vagy húzod magad után őket és robbanós csapdákat raksz ki, a timer miatt úgyis a boss alatt fognak robbani, vagy a lassítóst a sebzős rúnával. Csak arra vigyázz, hogy a boss ne üssön meg, mert akkor újratölti az életét. A minionokat ilyenkor ki kell kerülni, ha lehet, de nem kell velük különösebben foglalkozni, nem tudod őket megsebezni sehogy.
  • greyfox
    Bocs, a class tényleg lemaradt, DH. Follower templar.
    A champ talán ranged volt, ezért nem jött ütni, bár akkor sem biztos, hogy a dh-val jobban jártam volna, és mivel folyosó volt, nem nagyon tudtam hová ugrálni.
    A gond az volt, hogy bárhogyan helyezkedtem a minionok mindig előtte voltak.

• sz4bolcs
    "A fegyvereim a szintemnek megfelelőek" -nincs több kérdés. :D
  • Sunrider924
    Ha elolvasnad a bannerbol a monster affix guideot akkor vilagos lenne szamodra hogy a vampiric affixes szornyek abbol toltik vissza az eletuket hogy sebeznek teged valamivel, elemi sebzes altalaban, tuz(molten, freeze, electric) fire chains(szinten tuz sebzes) ilyesmi. Fogadni mernek hogy a mumusaid mind ilyen szep tuzes csikot hagynak a foldon ahogy mozognak es te folyamat benne topogtal a tuzben, ergo folyamatosan healelodtek vissza, amit te ugy lattal hogy nem sebzodnek. Talad meg a taktikat, hogy ugy tudjad oket utni hogy ne alj bele a tuzbe/meregbe amit leraknak es menni fog. Celszeru hasznalni vmi sebzes immunitas skillt mint a Serenity es akkor van 4 masodperced amig nem sebzodsz es azalatt le kell utnod egyet aztan kis mozgas es megint. Korulbelul igy.
  • krisztajo
    Különc! Nem az a gondom, hogy megölnek, hanem az hogy én meg sem tudom sebezni őket.
    Először azt hittem bennem van a hiba, de mint mondtam több ugyanilyen videót láttam a neten, amiben sebezhetetlen volt a vampiric szörny.
    Ezért kérdeztem, hogy van-e valami használható taktika ellene.
    Masakari!
    Akkor te valamit nagyon tudsz!
    Már nagyon sok mindent kipróbáltam, de a fő gondom az, hogy szinte megsebezni sem tudom őket.
    A fegyvereim a szintemnek megfelelőek, totál újak, a sebzés visszatükröző buff van rajtam még sem megyek semmire.
    Szóval eléggé lehervasztó a helyzet.
  • Sunrider924
    Ugy ertettem hogy soloban nyomod, de nem tudom a classt/followert. Azt se mondtad hogy milyen affix kombo van a chanpionkon. Invulnerable minion eseteben de amugy a legtobbszor amire szukseged van az a hely, egy relative nagyobb tiszta terulet, ahol kiteolni tudsz, egy oszlop korul vagy akarmilyen tereptargy, amit a moboknak meg kell kerulni hogy hozzad ferjenek. Az invu dolog trukkje, hogy a boss elobb utobb meg akar majd utni szoval elo fog jonni a minionjai mogul, de ehez kell egy kis ido huzas, nem sok, mert enrage timer van es ha tul sokaig ugyeskedsz jon a bleed dot. Isten hozott a world of kiters... ize akarom mondani a diablo3ban.
  • greyfox
    A gond az volt, hogy ha jól emlékszem a minionok melee-k voltak, míg a főnök ranged, így a ball ligthning is túl korán elakadt, a többi aoe meg gyengus.
  • j0nNyKa
    ha nem bírod valami AOE spellel megölni, akkor igen, marad a kilépés
  • j0nNyKa
    minden tárgy, ami most ias-t ad, kevesebbet fog adni 1.0.3 után
    tippelgetünk, hogy mennyivel, kb. arra számítunk, hogy egy 15% ias-os tárgy most 7-10et fog adni
  • cleric
    Kilépsz, belépsz, legközelebb nem lesznek ott :D
  • Masakari
    Valcs taktikat,skilleket,esetleg gondolkozz azon melyik itemed az ami mar idejet multa(probalkozni varialni kell mindig).En hell act2ben vagyok a monkkal es eddig soloban meg semmi nem akasztott meg.
  • greyfox
    Tegnap megvolt az első csoport, amivel nem bírtam Hellen..
    Egy szűkfolyosójú dungeonban jött egy champ 3 sérthetetlen minionnal, amik mindig elémálltak, bárhogy is helyezkedtem, így képtelen voltam a főnököt sebezni.
    Erre van valami taktika? :D
  • Troyan
    17k
  • Carlos
    Hehe... igazat szólsz!
  • Különc
    Ez csak mostanában terjedt el a fejekben, hogy ha valami megöl akkor az csak bug lehet?

Szerk: jobban belegondoltam, a válasz nem...
  • Susarc
    hát gyerekek én a mult héten szerintem össz-vissz 2 órát játszottam....vagy öreg vagyok már vagy nincs elég motiváció,de nálam kezd elfogyni a játék:S:((