78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Bigpigrib #43299 frászkarikát:) -
levente40 #43298 gyertek játszatok a d3plazaval 10 millió játék aranyat sorsolnak ki, a játék ingyenes. http://d3plaza.atw.hu/ -
moka55 #43297 d3plaza ingyenes játékot hírdetett meg 10 millió játék aranyat sorolsnak ki. http://d3plaza.atw.hu/ -
Bigpigrib #43296 Köszönöm. -
Bigpigrib #43295 A Whimsyshire? köszi, nekifexek (caverns of frost kell csak:) -
on :) -
nyah... azota ki-be lepegetek !!
visszajott a karim!
-
Nekem 4 van eddig.
Discriminating Taste (CE)
Smash! Jay, Smash! (Developmen hell)
In the Land of Killer Unicors (Secret Level)
One of The Chosen (betaért kaptad, már lehetetlen megszerezni) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!secret cow is ilyen achi. -
Sunrider924 #43290 Ha nem wow-os akkor nem fogja erteni :P -
Bigpigrib #43289 köszi, akkor csak a Jay marad:)
- - - - - -
(wowból indultam, ki, hogy hátha:) -
sata75 #43288 Lay of Hands? :) -
Én kettőről tudok, az hogy szerepeltél a Closed Betaban és hogy Collector's Editiont vettél -
Sunrider924 #43286 Igazsag szerint vele is megtortent 10bol 2szor hogy oneshotoltak es pont kerdezte is tolem hogy akkor ez most mi volt mert nem proccolt a force armor. Az en tippem az volt hogy fast affixes mob kettot utott eymas utan es olyan gyorsan hogy emberi szemmel nem volt hogy elkapni a proccot. Ugye a blizzard fele dmg spike-iness. Megsasoljuk amit javasolsz, egyelore azonban en tanacstalan vagyok a dune trasher kombora, fast- knockback-illusionist-freeze. Ugye ezek a nyavalyasok a felszin alatt vannak, nem targetelhetok es csak akkor jonnek fel ha meele rangebe van nekik valaki. De abban a pillanatban ahogy feljottek illusionist es maris volt beloluk tobb mint 20, a wizard tank eselytelen volt, nem birtuk leloni jobbara csak az illuziokat, es ahogy megfekudt a tank egybol lebuktak a gyikok a felszin ala, nesze neked lojed ha tudod. Se en se a masik dh nem engedhettuk meg a luxust hogy mi csaljuk meele rangebe oket, szoval nincs otletem. Azert erdekes ez az egesz mert tutira talalkozni fogunk meg veluk, eleg hosszu az act2 ... -
Valakinek van ilyen speckót adó tárgya? (megvenném)
Reduced Control Impairing Effects Duration (x)%
Én meg erre építek egy speciális Monk Buildet
Nézegettem Monknak alapból van egy képessége ami 30% ad erre.
Egy pajzs kb 9-14%
Egy sisak 8-14%
Gyürü 5-9%
Meg a többit tárgyat még nem néztem. Az már 60% feletti érték
-
Bigpigrib #43284 Kérdés: Feats of Strength Achievement (Smash! Jay, Smash )- kivételével van még más? -
Egyébként meg rakjon bele gemet aki megveszi :D Sose rakok gemet semmibe. -
Life on Hit -
loh? -
Mivel minden monk (legtöbb) LoH-ra van izgulva így jobban jár vele, ha azt teszi bele. -
Sunrider924 #43279 Koszonom. -
5-7M, egy fasza crites gemmel inkább, mint loh nem? Én hasonlót adtam el 3milláért régebben de az csak 800 damages volt. -
olvasd el mégegyszer mit írtam, félreértetted :) -
Ha mindenképp ezt a tankolós dolgot akarjátok, akkor dune trasherek és az eltűnős nagák ellen is a legjobb a teleport + fracture (decoyra előjönnek) és/vagy mirror image, mindkettő illusionist passzívval.
Ha a gear nem full tank (hallottam már erről a full tank melee wizardról, érdekes, csak drága felöltöztetni) akkor hagynám a melee spelleket, beraknám azt / azokat amit írtam, meg hydrát (venom), meg vagy blizzardot (snowbound) vagy arcane orbot (celestial orb), ezutóbbit temporal flux passzívval. Én is tervezem, hogy kipróbálom a crites, celestial orbos hydrás wizardot, critre apt visszaadó itemekkel.
Force weapont én használtam, bár 2 dhnak van elég damage bőven.. Hpt azért raknék, fura ez a 11k, én 30kba kaptam néha 1 hiteket.
Archon formot én személy szerint nem szeretem, act4 első bossára használom csak, de ha neki bejön és jól működik az csak jó. -
te miről beszélsz? -
Sunrider924 #43274 Ha most en szolnek be a te stilusodban(a tegnapi kussmar) gondolom ertekelned az epito kritikat. Tanuld mar meg, a DH-t csak egyszer utik meg. -
Esetleg DH-nak a csapdák miatt nem mindegy, hogy az alatt az idő alatt amíg átmegy a csapdázott területen, hányszor üti meg. De nem néztem meg hogy működik az a skill, javítsatok ki ha hülyeséget mondok. -
cookac2 #43272 Minden kasztnak fontos, adott idő alatt többet sebzel. Ráadásul az animáció is gyorsabb, ezáltal gyorsabban tud támadni/menekülni/stb. -
Én is ezért nem értettem jonny gondolatmenetét. Ezen kívül nem hiszem, hogy a többi kasztnak elhanyagolható lenne az IAS. Monknak spiritregen, barbnak buildfüggő, de azért ott sem annyira mellékes... -
adok érte 500k :) -
Sunrider924 #43269 Megtortenhet hogy rosszul raktam ki mert elfelejtettem inspectelni csak abbol raktamki,amit halottam tole TSen. Igen, 1h + shield, elirtam. Amugy proccol a 11kra a force armor, de elkezdtem agyalni hogy teszem azt 40k hprol proccra lesz 10k korul es pont kibirna meg egy eltevedt lovest, ilyesmi. Ezert is kerdeztem te hogy csinaltad act2ben. SOkat kiserletezett, volt a frost novas build is de semmit nem ert a dune trasherek ellen. Teljesen jol latod, az alap elgondolas pont az hogy par masodpercre cc-ze a mobokat, amig mi a masik dhval szetlojuk oket. 8 champion packbol act2ben 7et megoltunk, Egyedul a dune trasherek fogtak ki rajtunk de az sakkmatt volt. Szoval a kerdesem tovabbra is az hogy te mit hasznaltal act2be? Koszonom az ertekes javaslatokat elore is, a haverom is olvassa a forumot egyebkent, csak en vagyok a szoszolo. -
Több dolgot egyáltalán nem értek 11k hp infernon? A force armor ekkora hpra tuti nem proccol -> 1 hit.1h + mace, az gondolom 1h + shield akar lenni? A másik az, hogy egy meleenek elsődleges az armor, csak a resist kevés.
Build: Spectral blade critre healel, ergo critet boostolnia kell, akkor viszont használni kéne a critical mass passzívot. Nem értem a diamond skinre miért nem a dupla absorb van, miért az, hogy több ideig tartson? Úgyis leverik róla 6 sec alatt is, minek a 8 sec? Blizzardot sem teljesen értem, ha melee rangeben van, minek a slow? Damagenek meg jobb a hydra, vagy magic weapon.
Bár ha crit build akkor már talán inkább frost novát használnék tankként. Mert az freezel, legalább nem ütnek. De ezt ki kéne tapasztalni.
Azért én összességében ezt amit leírtál úgy érzem, hogy a 2 dh viszi act1ben, de 2ben már nem bírja. -
Sunrider924 #43267 Hat, nekem is estek mindenfele josagok, vagyis azt gondoltam. Aztan rakerestem AHbol es amikor azt lattam, hogy meg 20k-ert sem megy el akkor elvendoroztam. El van arasztva AH tapos cuccal act3-4bol, es bar jol mutat az a 920 dmg, ha jol emlekszem tegnaprol akkor mar 1200dmg folott tartanak 1hbol. -
eLiXir #43266 ú mit nem mondasz :D -
Sunrider924 #43265 Keress ra AHbol filterezve, weapon dmg, atack speed, loh. Megnezed a legolcsobbat es alavagsz picit. Marmiont ha belefer szamodra az osszeg ami kijon. -
cookac2 #43264 WD vagyok én is, nekem 27k a sebzésem általában. Fel tok menni 32k-ra is, de akkor sok más egyebet beáldozok. 27k helyett 24k sebzésnél borul a bili. Az a 3k különbség sokat számít, nehezebben ölök, ergo tovább vagyok veszélyben.
ACT1 megy mint a karikacsapás, csak akkor halok ha emberkedek. Általában 20-30 mp az elit pack, kivéve a bivalyok, ott kiteolnom kell. ACT2 már nehéz, kevés a damagem, így maradok 1-ben míg nem gearelődök még keveset.
Szinte mindent grasp of the dead+splinter kombóval ölök le. Aki nem döglik bele, annak mennek a medvék. Manával nincs gond, folyamatosan tom spammelni őket.
A statjaim: 24-32k dps, hp 35k, armor 3.5-4k, resi 400+. Sztem ne add fel a WD-det.
-
eLiXir #43263 van hozzá 300-as LoH gem -
eLiXir #43262 egy ilyenért mennyit kérjek, hogy el is vigyék és jól is járjak? valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy az AHban lévő ilyen 20 millió+os árak mellett valaki is vásárolna ilyet..
-
elvileg igen!
beleneztem 1-2 topikba, de ott is beleszaladtak paran, sajnos...
mindegy... feedbekkeltem, hatha segitenek... kib. bosszanto! raadasul sikerult osszehozni lowgearrel egy eleg jo kis karit... siman szolozok(tam) inf elejen :( -
Since #43260 Ez hogy lehet? A karik serveren vannak tárolva, smemi köze nincsen a klienshez. Vagy tévedek?