78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
De, hogy ne csak off legyen, nézzétek mit bugáztam és még jól is néz ki :) :)
Stormshieldig jó lesz :)
-
Savmacska #43338 Lassan kezdem a monkommal inf act-1et 17:00-felé aki akar szivesen csatlakozhat ! 71,16% dmg reduce, 11k dps, 31k hp, 450all res, 590life/sec !!! -
Bigpigrib #43337 Mint ahogy egy hozzászóló írta:"Asian servers are down, General isn't full of goldspam. Can't explain that." :) voltaképp örülök
-
Bigpigrib #43336 "You keep complaining about Asia being down when it's your own faults for exploiting the game. " -
-
Nem huncotkodok :D Én csak a "cancel" lehetőséget használom 
De persze megnéztem, hogy működig és nyugtáztam, hogy nem. :D -
Bigpigrib #43333 FS-t olvasol mi? :)
Mindent logolnak, tehát ha huncutkodsz, akkor utóbb lecsap a banhammer, és az fájni fog. -
Aztán majd jön a banhammer és majdan lesz sírásos idegroham.... -
Szerintem hibát dob. De mondom, próbáljátok ki. -
eLiXir #43330 és amíg megvan a kess nem lehet mást venni belőle? -
login-logout utána eltűnik a kess. De próbáldd ki. -
DH - xbow - ias témához a véleményem:
Alapvetően kétféleképpen harcolsz DH-val: smoke screen(ek)ből pumpálod kifele a nether tentacles-t, illetve szaladsz - lősz 1et, szaladsz - lősz 1et - stb.
A másodiknál evidens az xbow, hisz annak van a legnagyobb sebzése, és a spellek sebzés alapúak.
Az első esetnél:
- IAS nyilvánvalóan minél több kell, hogy legyen, hisz úgy tudsz az adott x mp-ben (mondjuk 3 smoke screen alatt 4,5 mp-ben) a legtöbb sebzést tolni
- ha nem xbow van a kezedben, szimplán kifogysz a hatredből a smoke screen lejárta előtt
- xbow azért is evidens, mert a passzívjaid miatt 4,5 mp alatt fogsz pár critet lőni, és azok miatt sokkal nagyobb lesz a sebzésed, mint bow-val, vagy 1h xbow-val
összefoglalva tehát:
- bow, 1h xbow (sajnos) nem jók, mert a hatredből is kifogysz, és a sebzésed sem lesz annyi, mint 2h xbow-val
- IAS kötelező, mert a DH-nak a sebzésen kívül semmi más statja nem számít, és perpill a fegyver sebzésen, crit sebzésen, és a dexen kívül az IAS a legnagyobb damage boost
- a nerf után lehet számítani olyan 30-40%-os damage csökkenésre, ami tekintve, hogy a DH egyszerűen úgy van designolva, hogy csak sebezni tud... tré. -
Pedig sokan írják :] -
nem, nem működik. -
Ez tényleg működik?
A játékos betesz egy cuccot, B megveszi, A kiveszi a pénzt, B visszaállítja az óráját az aukcó előtti időre és violá visszakapta az elköltött pénzét. -
Odaadom az osszes penzem erte! (1 milla :D) -
Susarc #43323 Tud valaki segiteni TWITCH-en hogyan lehet streamelni? letöltöttem az Adobe Flash Media Live Encodert,de csak magamat látom a webcam-en:P a játékot nemtudom berakni......
ha valaki használ twitch.tv-t segitsen pls -
Szopó, a stres nem nagyon ér semmit, a másik kettő igen. -
cookac2 #43321 -
cookac2 #43320 [imgw=http://noob.hu/2012/06/11/andariel.jpg]
sajnos str-es lett nem int-es; na mind1 -
Azonosítsd és kérjük a képet! -
cookac2 #43318 ha minden igaz, egy andariel1s visage sityak, legalábbis kinézetre. -
eLiXir #43317 belinkeled? -
cookac2 #43316 pont ilyen sisakot keresek magamnak, tegnap este vagy egy órán át nézegettem ah-n, csak kurva drágák amik kicsit is jobbak -
Szerintem patch után sem lesz más. Mármint a patch után, csak a patch után lesz jó. -
semmit nem veszítesz, ha vársz... -
Sunrider924 #43313 OK, beizzitjuk akkor. -
cookac2 #43312 találtam egy fasza legendary sisakot, de még nem azonosítottam. várjak vele pecsig, hátha jobb lesz, vagy már mind1 mert megtaláltam? -
Pont ezen segít a fracture és mirror image, azokra előjönnek. -
Control Impairing Effects can temporarily disable Monsters or Enemy Players. While disabled the affected target cannot use any Skills or Abilities.
Ez majd PvP-be lesz nagyon jó, de most se elhanyagolható. -
hát az meg mire jó neked? :D -
Bigpigrib #43308 Egyfajta "kihívás" a sok grind között.
Voltaképp mi is a célja a diablonak? :D -
cookac2 #43307 szal akkor kell a halálnak :D mondjuk talán ha 1x ránéztem mik is ezek -
:))
nem is jatszottam vele olyan sokat ^^ -
eLiXir #43305 e-penisről hallottál már? -
cookac2 #43304 achievementek mire jók? kell valamire? -
sata75 #43303 az! félrevertem bocs:) -
reklámban!
No mivan? banolták az előző accodat? -
Nekem is ez a négy van eddig. -
sata75 #43300 lehet oda volt nyaralni kicsit, kipihenni a sok wipot:)