78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nah kérem szépen, tegnap leteszteltem a monkommal a resist - armor 10 az 1 hez beállítását. leváltottam a healing mantrát dodge os armoros növelőre, passzívnak is raktam armorosat, illetve a deadly reach 50 % armor növelő runajával kimentünk act 2 be huncutkodni.
most 800 all resistem van, és 8000 armor buffolva, azaz tökéletes az egyensúly. annyi ehpja lett hogy ihaj. most érzem magam úgy amikor felgeareltem magam resistre először act1re hogy megy ez. vannak pakkok ahol meghalok de lemennek és nem 500 halálból.
kövi fejlesztés az lesz, hogy a healing mantrát helyettesítendő, life on hit es dolgokra fogok rámenni. de jelenleg low a budget és nem tudok olyan cuccokat venni aminél elkerülhetném a dps csökkenést. amit most mindenképpen el akarok kerülni mert csak 17 k van ami szerintem nem az igazi act2 re.
a lényeg, hogy ne adja fel senkise hanem fórumozzon kisérletezzen, várja a pecseket. jó lesz ez. :-) -
Mit gondoltok, ezt a combatban való öltözködést meg fogják szüntetni?
Gondolok arra hogy ütöm az elitet, 1%hp mf gear fel és megölöm.
Bár az is lehet hogy a játék azt az mf értéket nézni, amivel a harcot megkezdted, hiába vetted át a ruhád. -
Majd csak 1.0.3ban.
A coopos, amit mondtál, az már benne van. -
Since #43416 Ebben a patchben fogják nerfelni infernot? Ha jól emlékszem azt írták hogy act1-ről act2-re nagyon nehéz váltani, ugyanis sokkal erősebb act2 és lejebb tolják a nehézségi szintet. Illetve Act1-en is eshetnek majd über itemek ami ugye idáig nem volt beállítva. Coopban a monsterek damaget visszaállítják az alapállapotba minhta egyedül játszanál, de megelik jóval a resist és HP értékeit. Erről hallottatok valamit?
Más : Most kezdtem nemrég ifnernot és keresnék csapattársakat akikkel együtt lehetne tolni. Nem vagyok HC gamer, ha valakinek lenne ekdve egy multi mókához infernón az privizzen rám és megbeszéljük a részleteket :) -
cookac2 #43415 igen, szintlépéssel. vannak itemek amik plusz manát adnak, illetve passzív skillek. plusz, bizonyos skillek manát hoznak vissza -
őőőő, nemtudom találkoztatok-e már ilyen buggal, de egészen véletlenül 2 Tyrael van :DDD mind a kettő mozog, mintha 2 külön karakter lenne :D
-
lordbalu #43413 Options -> gameplay -> electivemod pipa s ment. -
Skill #43412 van pár fölös M-em occó de nem kinai ! =) -
Witch Dokik, a max manámat, hogy tudom megnövelni? csak szint lépéssel? -
Savmacska #43410 II -
en is pont ugyanezt csinalom, es hasonlo velemenyen vagyok egyelore
nightmare belialnal jarsz gondolom?! lement elsore ugyanugy, mint minden mas...
oda azt hiszem, disintegrate-tel, valamelyik 0mana spellel (tokmind1 kb), diamond skinnel, hydraval, magic weaponnel, meg energy armorral mentem, 0 problemat okozott
hell act2-ben jarok, talan 2x haltam meg idaig osszesen, mindketszer tul nagy volt az arcom, es regi a gearem :)
eddig a wizard nagy pirospont! -
eLiXir #43408 act hány? -
megyek. Vegyél fel!. AntiHero#2330
170-185 mf van csak :/ -
Savmacska #43406 Goblin farmhoz keresünk még 2 embert ! -
Heh, sokkal élvezetesebb wizzy-vel játszani DH után. Nincs az állandó reflex parázás, hogy távolságot tartsak. Legalábbis olyan 45. szinten (már ott is könnyebb). Később meglátom mi lesz a kari gyengéje. Belial-tól félek leginkább. Az DH-val könnyű volt. Néztem wizzard youtube videokat, hát elég necces. Mondjuk én remélhetőleg jobb gearral megyek majd, ahhoz képest, amit láttam. Remélem az megment. -
lehet hogy amatőr kérdés következik de itt ez a build link
wizard
hogy állítom be hogy Conjuration, ból 2-t választhassak?
Mert ugye a linken magic weapon és az energie armor is ki van jelölve. köszi! -
a videóban használt skillek közül 1 szerepel a patch note-ban is, szóval nem hinném. -
Mármint válasszak olyan skilleket amik dodge-ot adnak? -
ez csak tipp, de nem lehet, hogy a one million damage critical hits videoban latott metodusrol van szo? -
igen, én is valami ilyesmire gondolok, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan történik meg ez a valóságban :D -
azt, hogy a felsorolt skillek / runak, amik nyilvanvaloan critical hitre triggerelnek, most egymas critical hitjetol nem fognak
gondolom lehetett valami olyan buildet csinalni, amiben x-y spellek egymast triggereltek kb. a vegtelensegig, es csak fosta a barbar a critical hiteket megallas nelkul (?) -
még most sem értem, mit jelent az, hogy "the following skill and skill rune combinations can no longer be triggered by each other's critical strikes"
valaki elmagyarázná? -
Scheduled Maintenance and Patch 1.0.2c
Lenyeg:
- Europe: 6:00 p.m. PDT to 12:00 a.m. PDT (ez nalunk holnaputan hajnali 3tol 9ig)
Notes:
General
If the authentication service is busy, the login checkbox will now wait at "Authenticating Credentials" until a player's login attempt can be processed. As a result, players should no longer encounter Error 37 when logging in. Achievements have been granted to players who previously completed their objectives, but were not correctly awarded completion credit.
Bug Fixes
Fixed several crashes which occurred when clicking on player-generated item links in the game client -
Cheating in Diablo 3: Bans Soon -
Érdemes resistre is gyúrni egy picit, hálás lesz érte a szerzetesed. -
én a dodge-ot javasolnám. legalábbis nekem semmi gondom nem volt úgy hellel. -
-
Monkommal nightmare-ig mindent szétszedtem röhögve, alig kellett piát innom, most hellen butcher is már necces volt, act2 első champion pack összecsomagol, úgy ölnek meg egymás után 5ször hogy alig tudok hozzájuk érni.
Valami tipp? Milyen skillekkel menjek, mit csináljak? -
Susarc #43391 hehe! lefekvés előtt szokott lootot azonisitani....azt láttam ma meg 2 napja.......
amugy nem játszom sokat múlt héten 2-3 óra volt összvissz -
Valaki jön leölni egy Tresure Pygmy-t(goblint) (inferno/act2-be?)
lehetőleg MF cuccban! -
Mivan, megfizetem. -
Stream nézés közben próbál sikereket elérni -
Néha játszol is, vagy streamet nézel egész nap? -
Susarc #43386 pazdmeg valami elbaszás van a lootal! Christaras most azonositott be 30 db ACt3-as sárgát amit 353 MF -el eszedett! és b+ 5 db 60-as volt a többi 51-58 között!!
beszarás.............. -
eLiXir #43385 haha -
BladeW #43384 A hétvégén volt nálam reinstall, és megmaradt a karakter. Sőt, a játékot sem kellet újra telepíteni. -
Susarc #43383 hmmm easter egg?vagy valaminek a komponense? vagy csak poén?
-
Pupuci #43382 Biztosra veszem, hogy a karik nem az otthoni gépen vannak tárolva.
D2-ben is csak az off karik voltak a gépen, azt lehetett szerkesztgetni a jamellával meg a többivel. -
Akkor ott a server a hibás. én úgy tudom minden a szerveren van tárolva. -
Nem húztam újra, szóval nem nálam van ez a probléma, csak valaki írta, hogy új hw és winreinstall volt, és nincs meg a karija, pedig a régiót is átállította.