78998
  • Sunrider924
    En csak rohogtem, hogy a fire chain+ molten elitek ledaraltak mindenkit a varosban, engemet is persze.
  • Dr DeViLKiNG
    Úgy néz ki csak buggolt az ah, és tényleg elment 1.5 millióért a ring...
  • jazzy
    Amikor infernon bevittük a városba az első elite packot már akkor fogtam a fejem..
  • j0nNyKa
    ez azert vicces, mert kb 2-3 hete mar topic / post / anyamkinja volt errol, hogy ez bizony kivitelezheto, es ugyis lesz valaki, aki kivitelezi
    ..blizzardek nem vettek komolyan..
  • Különc
    Ebben az órában még nem kérdezted meg
  • Avenger
    Elolvasva a blue postot, csak azt írták, hogy a tárgyak 0,01%-a érintett és azokat törlik, a dupeoltat és az eredetit is, minden karakterről.
    Szóval lecsupaszodni sem fog senki, nemhogy a karakterek elvesszenek.
  • Savmacska
    Négynégynééééééégy

Kicsit off, de egy wizardot olcsóbb felöltöztetni vagy egy barbárt ?
  • Carlos
    De köcsög...
  • Klemice
    Dehát nem szabad publicba menni mer' feltörnek!!!!4444
  • Savmacska
    Húúúú de ciki
  • jazzy
    Hcn valami vicces fiú behúzta fél act1-et a városba és public-ká tette a gamet.

Lvl 60 ofc, lvl 40-esek meg insta haltak.

• Különc
    Állítsd a gépeden az órát 24 órával előbbre és meglátod hogy volt-e rollback. Ha unlockolni akarod a PvPt, akkor a kalendáriumot állítsd decemberre legalább.

Egyszerű ez a játék
  • jazzy
    Még mindig olyanok vannak a játékban, hogy a life per killt proccolja ha resummonolod a hydrát, abból pedig könnyedén össze lehet gyűjteni több ezret, a hydra meg 15 ap. Lehetett itemet, crafting materialt dupeolni, az instant inferno act4ek a force armor és a dh nemtudomskill miatt, monk minden critre spiritet adok skillje, etc etc, rakat gold exploit van/volt a játékban.

Nem én töltöttem fel, imgur.
  • esgerus
    Lehet ,hogy nem figyeltem, de ez mikor fog kiderülni ,hogy lesz-e vagy sem?
    Amúgy engem sem érdekelne, ha pucéran, csak a karaktereim maradjanak meg, 3 60-ast már megsiratnék szerintem. :D
  • greyfox
    Ha ezt megteszik, akkor mi a garancia arra, hogy nem teszik meg újra?
    Aztán újra és újra, ahogy ismét valamilyen visszaélés lesz.
    Nem indulnak el ezen az úton, hiszen magát a problémát nem ez oldja meg.
  • Különc
    A bizalomnak már annyi
  • jazzy
    Nehéz elhinni. Nagyon sok éves bizalom van már bennük ahhoz, hogy 1 rollback miatt örökre duzzogni kezdjek.
  • greyfox
    Nem, feltétlenül erre gondolok.
    Hanem mondjuk bukják a vásárlóik felét, és a bizalmat.

• Sunrider924
    Szerintem meg ha akarmilyen bizalmat akarnak az RMAH inditasaval kapcsolatban akkor elobb takaritani fognak. En kiegyezek tok pucer karival 1000g-al csak a karijaimat hagyjak meg.
  • Aradebil2
    inkább vegyél 800dps-est+ 250es offhandet és ugyanott vagy ,több critchanceszel meg inttel
  • jazzy
    Mert miért is? Bepereled őket, hogy fizessenek kártérítést, vegyék vissza a játékot? Milyen következmény?
  • Aradebil2
    tess
  • greyfox
    Mondom, hogy ez képtelenség.
    Emberek 100 órányi munkáját nem baszhatják csak úgy kedvükre szét következmények nélkül.
  • Sunrider924
    Fene egye meg, leszarom a geart meg a goldot, de a karijaimat ne basztassak mar...
  • jazzy
    Mert blizzard, de amúgy csinálják meg a wardent és rollbackeljenek a faszba day 1re, rmah gyakorlatilag használhatatlan, ingame ah szinte használhatatlan, 2 nap alatt 400kt érő itemek 20kt érnek, ilyen progressel és ennyi goldfarmer bottal 2 hónap és 2000%os infláció lesz ebben a szuperül védett évek óta várt játékban.
  • Sunrider924
    Allitolag US forumon kint van a forras hogy Asia szerokat mar rollbackeltek, es koreaban is az kovetkezik. Egyelore keresem a forrast, ha megtalalom belinkelem, addig ez csak kosza hir, de marhara nem megnyugtato, azt jelenti hogy a blizzard nem tud kivizsgalni accountokat es inkabb drasztikusan reseteli a jatekot.
  • Sunrider924
    Miert is?
  • greyfox
    Kizárt, hogy ezt meglépjék, nyugi.
  • Sunrider924
    Varjal, kurva nagy gebasz van, a dupeolos mizeria kovetkezmenyekent peticio indult a rollback-ert. US es EU forumon is kint van a peticio, es azt akarjak hogy rollback to day1. Hat basszak meg ha rollback lesz, en nem dupeoltam se targyat se penzt, AHval se trukkoztem es most eltoroljek 2 karimat is? Bekaphatja blizzard, komolyan.
  • Különc
    Igaz NA és Asian szervereken most dupeoltak több milliárd goldot, szerintem nem érdemes most AH-ni, legalábbis én várnék vele, lehet hogy rollback lesz
  • Egoraptor
    250 runból 169 no goblin az iszonyat szerencsétlen.
    Még nerf után is sokszor van az hogy 2-3 sorban
    egymás után jön. +Wiz-el gyorsabb átnézni területet
    teleport miatt.
  • Dr DeViLKiNG
    Ez mi bazdmeg.. ahban bennt volt a cuccon 1,5 milliós bid, erre beállt az egész játék, nem kaptam dct, de ah teljesen leállt. Relog után meg 250 ezres biden áll??!!
    Kibaszott jó a játék.
  • Sunrider924
    Treasure goblin analysis
  • Avenger
    Akkor már csak pár millió, és veszek egy 1200+ dps-es 1h-t :D
  • Aradebil2
    itt már sokszor elmondtam de sztem offhand ver mindent, 2 item > 1 item, közel kétszer annyi affix a karidnak:)
  • Avenger
    Még valami: Wizard-nak az 1h+source vagy a 2h a jobb? jelenleg tele vagyok IAS cuccokkal. 1.4-es wanddal 2.2-t lövök secenként.
  • Sunrider924
    Mult heten egy este nem volt kedvem semmihez es 3 orat nyuztam goblint act2 Ancient pathnal. Esett egy 200dmg-es 1h mace 200+ str, socket, weapon dmg, Lvl requirement reduced by 12, azaz mar lvl 48on equipelheto lett. 350k-ert probaltam ra, fel percen(!) belul villant is a sold.
  • Sunrider924
    Annyit probalj meg ki hogy az armoros runa helyett backlash runat rakjad, nekem kevesebb dmg-el is olvadtak a mobok, a dodge-bol sebzek iszonyat durva elgondolas egy olyan karinal ami alapbol dodge-ra van kitalalva. Grat a progresshez.
  • Avenger
    Tegnap beraktam poénból egy kesztyűt 1,5 millióért, mondjuk annyira nem volt rossz, krit, krit dmg, vit és int. De én nem adtam volna 1 milliónál többet érte. Erre nem megvették? :) Szóval van most két millióm, és kéne egy jó magas dps-ű 2h vagy 1h, ha van valakinek jóárasított, akkor szóljon. :)

Wizard amúgy act 2-ben megtud ölni egy melee, waller, jailer, mortar kombót? :D Múltkor öltem egy pakkot, mert nem volt valami erős kombináció, de most átmentem, és egy pakkot sem tudtam igazán még megsebezni sem. :(
    Legjobb a föld alatt közlekedő gyík... főleg invulnerable minionnal.
  • Troyan
    ja igen, és már act 2 be farmolunk magdi anyusig