78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #43459 En csak rohogtem, hogy a fire chain+ molten elitek ledaraltak mindenkit a varosban, engemet is persze. -
Dr DeViLKiNG #43458 Úgy néz ki csak buggolt az ah, és tényleg elment 1.5 millióért a ring... -
Amikor infernon bevittük a városba az első elite packot már akkor fogtam a fejem.. -
ez azert vicces, mert kb 2-3 hete mar topic / post / anyamkinja volt errol, hogy ez bizony kivitelezheto, es ugyis lesz valaki, aki kivitelezi
..blizzardek nem vettek komolyan.. -
Ebben az órában még nem kérdezted meg -
Elolvasva a blue postot, csak azt írták, hogy a tárgyak 0,01%-a érintett és azokat törlik, a dupeoltat és az eredetit is, minden karakterről.
Szóval lecsupaszodni sem fog senki, nemhogy a karakterek elvesszenek. -
Savmacska #43453 Négynégynééééééégy
Kicsit off, de egy wizardot olcsóbb felöltöztetni vagy egy barbárt ? -
De köcsög... -
Dehát nem szabad publicba menni mer' feltörnek!!!!4444 -
Savmacska #43450 Húúúú de ciki
-
Hcn valami vicces fiú behúzta fél act1-et a városba és public-ká tette a gamet.
Lvl 60 ofc, lvl 40-esek meg insta haltak.
-
Állítsd a gépeden az órát 24 órával előbbre és meglátod hogy volt-e rollback. Ha unlockolni akarod a PvPt, akkor a kalendáriumot állítsd decemberre legalább.
Egyszerű ez a játék -
Még mindig olyanok vannak a játékban, hogy a life per killt proccolja ha resummonolod a hydrát, abból pedig könnyedén össze lehet gyűjteni több ezret, a hydra meg 15 ap. Lehetett itemet, crafting materialt dupeolni, az instant inferno act4ek a force armor és a dh nemtudomskill miatt, monk minden critre spiritet adok skillje, etc etc, rakat gold exploit van/volt a játékban.
Nem én töltöttem fel, imgur. -
Lehet ,hogy nem figyeltem, de ez mikor fog kiderülni ,hogy lesz-e vagy sem?
Amúgy engem sem érdekelne, ha pucéran, csak a karaktereim maradjanak meg, 3 60-ast már megsiratnék szerintem. :D -
Ha ezt megteszik, akkor mi a garancia arra, hogy nem teszik meg újra?
Aztán újra és újra, ahogy ismét valamilyen visszaélés lesz.
Nem indulnak el ezen az úton, hiszen magát a problémát nem ez oldja meg. -
A bizalomnak már annyi -
Nehéz elhinni. Nagyon sok éves bizalom van már bennük ahhoz, hogy 1 rollback miatt örökre duzzogni kezdjek. -
Nem, feltétlenül erre gondolok.
Hanem mondjuk bukják a vásárlóik felét, és a bizalmat.
-
Sunrider924 #43441 Szerintem meg ha akarmilyen bizalmat akarnak az RMAH inditasaval kapcsolatban akkor elobb takaritani fognak. En kiegyezek tok pucer karival 1000g-al csak a karijaimat hagyjak meg. -
inkább vegyél 800dps-est+ 250es offhandet és ugyanott vagy ,több critchanceszel meg inttel -
Mert miért is? Bepereled őket, hogy fizessenek kártérítést, vegyék vissza a játékot? Milyen következmény? -
tess -
Mondom, hogy ez képtelenség.
Emberek 100 órányi munkáját nem baszhatják csak úgy kedvükre szét következmények nélkül. -
Sunrider924 #43436 Fene egye meg, leszarom a geart meg a goldot, de a karijaimat ne basztassak mar... -
Mert blizzard, de amúgy csinálják meg a wardent és rollbackeljenek a faszba day 1re, rmah gyakorlatilag használhatatlan, ingame ah szinte használhatatlan, 2 nap alatt 400kt érő itemek 20kt érnek, ilyen progressel és ennyi goldfarmer bottal 2 hónap és 2000%os infláció lesz ebben a szuperül védett évek óta várt játékban. -
Sunrider924 #43434 Allitolag US forumon kint van a forras hogy Asia szerokat mar rollbackeltek, es koreaban is az kovetkezik. Egyelore keresem a forrast, ha megtalalom belinkelem, addig ez csak kosza hir, de marhara nem megnyugtato, azt jelenti hogy a blizzard nem tud kivizsgalni accountokat es inkabb drasztikusan reseteli a jatekot. -
Sunrider924 #43433 Miert is? -
Kizárt, hogy ezt meglépjék, nyugi. -
Sunrider924 #43431 Varjal, kurva nagy gebasz van, a dupeolos mizeria kovetkezmenyekent peticio indult a rollback-ert. US es EU forumon is kint van a peticio, es azt akarjak hogy rollback to day1. Hat basszak meg ha rollback lesz, en nem dupeoltam se targyat se penzt, AHval se trukkoztem es most eltoroljek 2 karimat is? Bekaphatja blizzard, komolyan. -
Igaz NA és Asian szervereken most dupeoltak több milliárd goldot, szerintem nem érdemes most AH-ni, legalábbis én várnék vele, lehet hogy rollback lesz -
250 runból 169 no goblin az iszonyat szerencsétlen.
Még nerf után is sokszor van az hogy 2-3 sorban
egymás után jön. +Wiz-el gyorsabb átnézni területet
teleport miatt.
-
Dr DeViLKiNG #43428 Ez mi bazdmeg.. ahban bennt volt a cuccon 1,5 milliós bid, erre beállt az egész játék, nem kaptam dct, de ah teljesen leállt. Relog után meg 250 ezres biden áll??!!
Kibaszott jó a játék. -
Sunrider924 #43427 Treasure goblin analysis -
Akkor már csak pár millió, és veszek egy 1200+ dps-es 1h-t :D -
itt már sokszor elmondtam de sztem offhand ver mindent, 2 item > 1 item, közel kétszer annyi affix a karidnak:) -
Még valami: Wizard-nak az 1h+source vagy a 2h a jobb? jelenleg tele vagyok IAS cuccokkal. 1.4-es wanddal 2.2-t lövök secenként. -
Sunrider924 #43423 Mult heten egy este nem volt kedvem semmihez es 3 orat nyuztam goblint act2 Ancient pathnal. Esett egy 200dmg-es 1h mace 200+ str, socket, weapon dmg, Lvl requirement reduced by 12, azaz mar lvl 48on equipelheto lett. 350k-ert probaltam ra, fel percen(!) belul villant is a sold. -
Sunrider924 #43422 Annyit probalj meg ki hogy az armoros runa helyett backlash runat rakjad, nekem kevesebb dmg-el is olvadtak a mobok, a dodge-bol sebzek iszonyat durva elgondolas egy olyan karinal ami alapbol dodge-ra van kitalalva. Grat a progresshez.
-
Tegnap beraktam poénból egy kesztyűt 1,5 millióért, mondjuk annyira nem volt rossz, krit, krit dmg, vit és int. De én nem adtam volna 1 milliónál többet érte. Erre nem megvették? :) Szóval van most két millióm, és kéne egy jó magas dps-ű 2h vagy 1h, ha van valakinek jóárasított, akkor szóljon. :)
Wizard amúgy act 2-ben megtud ölni egy melee, waller, jailer, mortar kombót? :D Múltkor öltem egy pakkot, mert nem volt valami erős kombináció, de most átmentem, és egy pakkot sem tudtam igazán még megsebezni sem. :(
Legjobb a föld alatt közlekedő gyík... főleg invulnerable minionnal. -
ja igen, és már act 2 be farmolunk magdi anyusig