78998
  • BlazeH
    A Warden tulajdonképpen egy spyware ami a Diabloval párhuzamosan fut és nézi, hogy milyen más alkalmazások futnak, ha valami ismert hacket talál jelenti a Blizzardnak.
  • jazzy
    Nehogy azt hidd, hogy csak te vagy így, itt ülök a 24 milla goldomon mint 1 fasz, hogy mit csináljak, várjak rmaht, vegyek cuccot, szarjam le mert rollback lesz, vegyek receptet craftoljak, vagy mi a picsa legyen.. Nem is mfelek, mer felbaszna ha rollback lenne utána.. szuper helyzet, az már biztos.
  • Voyager5
    Én azé' védem ezt a szemetet. Rohadt jól elvagyok vele az első nap óta, szórakoztat és ez a lényeg.
  • Devil_Gy
    Igen, kicsit illúzióromboló a több órás farm a semmiért.... Ha mákos vagy jön valami használható vagy eladható. Ha nem szopol act i be és csak csorgatod a nyáladat a zsíros loot után..
    Vagy veszel goldot és akkor megölöd a játékot. Vannak akik sírnak hogy nehéz és semmi nem esik ergo nerfelni kell a játékot, vannak akik nem mert mindenük megvan és vígan farmolgatnak még jobb cuccokért, és vannak akik várják a csodát hátha, közbe felhúznak 3-4 karit addig. Nehéz mindenkit kielégíteni.
  • Carlos
    Van egy eladó plan-em ha kell... Occsóért megszámítom.
  • Egoraptor
    Log szerint én már rég goblin bot vagyok. GG
  • Devil_Gy
    Logba hogy szúrja ki a botot? Ha valaki 2 órán át farmol 1 területet az még nem bot... A log szerint meg ugyanoda megy 200*. Érdekes.
  • raja
    A haverral 2hete farmoljuk infero act1-t.

Nulla használható cucc esett.
    Eladható 100bol 1.
    Ez az egész játék egy idegbeteg programozó agyszüleménye.
    Fel kell menni a hivatolos Blizz fórumra és látható, hogy mennyien hagyták már abba.
    Most meg ráadássul jön nerf.
    Persze még most is sokan védik ezt a szemetet, de mint a közmondás tartja amíg lószar van veréb is van.
  • Egoraptor
    Inkább ilyen kis shield addon progi kellene induláskor,
    sokkal hatásosabb mint 2 milliárd soros
    mem logot végignézni/szűrni etc.
  • whisper
    Ne haragudjatok hulye angol android magyar oldalakon ugral a ossze vissza.
  • Különc
    Próbáld újra, lassan és nyugodtan hátha valaki megérti
  • Sunrider924
    Es az hogy izlik hogy a Jailer helyett Waller? Kozelitel mit sem sejtve a folyoson es meg nem is latsz semmit, de megjelenik a fal a hatad mogott es szembe ott vigyorog a fogadobizottsag.
  • whisper
    Sziasztok. infernin vagyik es alakul a gearem. csak azt szeretnem megtudni,hogy valamivel lehet helyetesiteni a pajzs adta blockot es dmg reducet vagyis mosz 1900-2200 sebbzest csokkent a shieldem. viszont mint irtam ktudoket kezessel akatok menni. a skilljeimet megtalaltam amivel jol tudok haladni csak ezt akarom valahogy modositani. l ehet-e re sistekkel meg vagy
  • Masakari
    A tuz+jailer nekem is egyik kedvencem DH-val,de amit jobban imadok vele az a Waller+mortar.Elmenni eltalaban nehezen tudok,ha tavolrol lovok a mortar basz meg,ha kozel megyek(mert ugye akkor a mortarral nem tudnak loni)akkor meg szimplan agyon vagnak,nyami...altalaban inkabb a mortar elol valo ugralast valasztom ugy tobb eselyem van.

Mas:az normalis hogy a titkos maphoz utom az itemeket,es a gemstonet csak nem akarja beadni a jatek.A barlangot mar olyan 20szor pucoltam ki de lvl 2on egyser se volt ott az a kocsog mob.....
    Plan-t meg nem utottem ki,de a tobbi mar megvan(a sipcsontot is eleg nehezen akarta beadni).
  • Devil_Gy
    Ez is olyan memória nézegetős megoldás? Nem egy életbiztosítás....
  • Carlos
    Igaz én csak Hell-en vagyok DH-val, és meg is menekültem, de összefutottam tegnap egy vicces csapattal.
    Jailer volt, a drága, mortaros és tüzet alámrakós.

Namost. Közelítek mit sem sejtve. Egyszercsak jail, alattam tűz és jön felém a mortar. Volt ám iszkiri. Köcsögök...
  • Avenger
    Nekem NM pónilanden esett egy 33 dps-es "legendary" hamburger, meg most ez. :)
  • greyfox
    Blizzard beépített anti cheat progija.
  • Sunrider924
    A blizzard adatvedelmi modulja ami folyamatosan scanneli az itemeket a jatekban es keresi hogy megvan az egyezes az eredeti adatbazissal.
  • Devil_Gy
    Mi is ez a Warden? Sokan emlegették már... Vagy inkább google?
  • Egoraptor
    Grat.
    Nekem goblin 'ütődésből' esett ki tegnap egy
    set öv, de elég ratyi volt 500k AH-ban.
  • Masakari
    Nekem az elso legendarym NM act1ben az SK-hoz menet esett ki 1 pot of ash-bol,jo szar is amugy,de jelenleg a wizardomnak meg jo :D
  • sata75
    Battle.net-en az accon belül a régió kódot lehet valahogyan változtatni?
    Vagy az egyszer be lett állítva akkor úgy is marad?
  • Avenger
    Ja, 3 darab fire chaines szellem dobta, szóval legalább nem is egy hordóból pattant ki. :D
  • Sunrider924
    Grat, ez mar egesz turheto.
  • Avenger
    Hopp, most esett act 1 cemetery-ben(170 mf), de tudtam, hogy bucser után még be kell nézni oda :) :
  • Sunrider924
    Akkor nem ertetted meg milyen kifinomult a penzmosasi manover az idezett hozzaszolasban, ahogy latom Skill egybol vagta, nekem is ovon aluli volt, mert pontosan igy csinaltam en is egy masik f2p MMOban evekkel korabban, de az annyira reg volt, hogy mar el is felejtettem. Mibol feltetelezed hogy irrealis osszeget fog bidelni? Most amikor minden szarert 10-20 millakat kernek nem kerul neki semmibe hogy o is a radarhatar alatt maradjon mondjuk 10 es 20 milla kozotti veteli arban. Innentol kezdve a blizzard filter nem fogja latni. Ennyi.
  • Aradebil2
    igaz hogy csak NM, de olyan kombót kaptam hogy besírtam, infernón se láttam még ilyen ötletes kombót:D phasebeast+fire chains+vortex :D phasebeastek vortexe közvetlenül tp-jük után proccol, tehát a 3 champ össze-vissza rángatott a tp+vortex kombóval a láncaikba:D
  • Masakari
    Hat na,Sanyi jo munkasember
  • Carlos
    DH-m hell-en act 2-ben kábé 15-20 rare-t szedett össze közel nulla MF-el szólóban. (max +10 van rajta)
  • cookac2
    Nem sárgákról beszélek, az esik mindenből. De 3 legendary egy "műszak" alatt?
  • bélanéni #43468
    Srácok, RMAH használatához kell Authenticator, vagy csak ahhoz hogy a Balance-odat feltöltsd. Tehát sima RMAH tárgyeladáshoz is kell A.?
  • Masakari
    0/ alacsony MF-el nekem se szokott tul gyakran sarga esni,viszont cserebe meg azok is szarok :D:D nagy MF-nel mar altalaban 2-3 sarga esik champekbol meg Boss/bol is.Es cserebe azok is szarok :D elvetve talalok 1-2 hasznalhatot,a kekek is ilyen aranyban vannak...nagyon ritkan talalok olyat amit tudok hasznalni..eleg gaz:S Legendarybol talaltam 3at abbol 2 hasznalhatatlan(3 karim van),haverom asszem most kezdte el a masodikat,az elso karija ugyanott van mint nekeme mert egyutt toltuk,Legendary meg sose esett neki..ez is viccmfoleg ugy hogy alapjaraton a legendaryk hasznalhatatlanok..mig dio2ben azert kb mind1ik uberelte a tobbi itemet(Set itemet csak kepeken lattunk eddig)
  • j0nNyKa
    szo sincs errol

vannak runok, amikor az egyik jatekosnak sok sarga esik, a masiknak semmi
    maskor pont forditva
    van, amikor egyiknek se esik semmi
    van, amikor mindkettonek sok sarga

es mellesleg mind a 4 lehetoseg latszolag teljesen fuggetlen az MF-tol...

ahogy par hozzaszolassal lentebb is irta a kollega, ossze vissza van a drop egy jatekon belul is tobb jatekos kozott, ezt mi is folyamatosan tapasztaljuk
  • cookac2
    Valaki felvetette 1-2 napja azt a teóriát, hogy tulképp a drop faktort a karakter készítésekor eldől. Hiába nagy mf-es cucc, ha pechesnek született az is marad. Nem tudom mi benne az igazság, de talán lehet benne valami.

Tegnap délután esett egy legendary fejes fatörzsből. Kora este egy legendary pajzs drop. Késő este egy legendary bow szintén dropból. MF 26-om van összesen. Erre varrjatok gombot.
  • Masakari
    Ezt meglepik tolem es a haverjaimtol is nagyon csunya hangvetlu levelet fog kapni a Blizzard ebben egeszen biztos vagyok. Lassan a monkom is lvl 60 es infernon van,a wizard is halad(DH mar inf act2),es erre bukjak el mindent holmi csicska hulye barom miatt?? hat az apjuk faszat...Az is nevetseges ami a tegnap belinkelt farmolos interjuban volt hogy a Blizzard leszarja a tobb szaz/ezer 24 oraban futo accauntot...nevetsesges!!!!!
    Inkabb csinalnak meg a szajbabaszott jatekot jol ha mer ennyit elkertek erte meg ennyi ideig csinaltak...a sok mas elbaszott dologrol meg mar ne is beszeljunk a jatekkal kapcsolatban...
  • Laza
    Én nem tudom, de haverral nyomtuk pár napja, neki minden sarkon esett valami sárga (0% mf-el, utána meg csak az aktuális buff értékekkel), Nekem semmi. Majd a bossnál én a vége előtt átöltöztem mf-es cuccba (kb 250%, cuccok + 5x buff) és csak 1 sárgát dobott, míg neki simán az 5x buffal 3-at.
    Konkrétan a végére lett kb 10 sárgája, nekem meg 2. Érdekes volt. Mondjuk legalább az összes szar lett Neki :)
  • greyfox
    Simán filterezhető az irreális áron eladott itemtranzakció.
    ha eladásiár > átlagos eladásiár*10
    akkor a tranzakciót jelölje gyanúsnak :)
  • Skill
    durva
  • Sunrider924
    A rohadt eletbe:
    "Some people here talking without knowing the facts.

Duplication worked for gold and components, too.

They duplicated these and then CRAFTED new gloves, bows, whatever.

These are NEW items with new IDs. Then they can be sold in AH or retained later for RMAH.

Now they have gazillions of legitimate-looking gold from crafted items sold in AH.
    They just create some new accounts and put low quality daggers in the AH. The cheater character will bid for these for a couple of millions. (and this can be repeated unlimited times, even with lvl60 chars)

Can you now see the problem? It will be nearly impossible to filter out illegitimate incomes as they are looking like exactly the "normal" incomes.

Result: people sitting on billions of gold waiting for RMAH.

Asian region is confirmed affected. We have no clue regarding EU or USA servers.
    But the huge price drop in the last week can mean something..."