78998
  • hawkie22
    Íme a Ring:

• Bigpigrib
    Köszönöm, igazság szerint "ismerem" a mukit wowból celeb vonalon, de a d3 as tevékenységéről viszonylag keveset tudok (Hc barb meghalt, de ezek szerint csinált másikat:)
    van némi játéktudása/reflexe:)
  • Carlos
    Én Hell act 3 DH-val.
    Papír effektus kezd bejátszani...
    1700 armor, 18K hp, 38-40K dps SS-el (anélkül nemtom mennyi).
  • AntiHero
    Nem lehet valamilyen módon a nemét (férfi/nő) megváltoztatni a karakternek?
    lvl60-an

Vagy az már hack lenne?
  • hawkie22
    Mondjuk nem mintha kéne, Hell act2-ben vagyok wizarddal, 38K hp, 13 unbuffed DPS, 3.1K armor, 300 allres. Sztem elég lesz infernóig.
  • Carlos
    tolj egy képet róla. Kiváncsi vagyok. (nyálcsorgatás)
  • hawkie22
    Hehe, az érzés ismerős, ma kiesett coop-ban az Obsidian Ring of the Zodiac. :) Ami kb. most 4-5 milliót ér a piacon, de nincs szívem eladni, mivel sooooookkal jobb, mint az enyém volt. :)
  • Fpocok
    Aki nem nagyon ismeri a wowot, az őt sem fogja ismerni nagyon.
  • Savmacska
    Te vagy az egyedüli talán aki nem ismeri ? :DD
  • sata75
    barbár
    kb 150 milla
    akad egy kicsi de ide már az nem kell:)
  • Bigpigrib
    Kaszt?
    Gear?
    Skillz?
  • Savmacska
    Fasza... kungen úgy farmolja act 3at hogy áll a rare előtt a moltenben és egyéb finomságokban, és a hp-ja meg sem mozdul.....
  • McHaals
    gépelj lassabban, és olvasd át mielőtt elküldöd :)
  • Carlos
  • Bigpigrib
    nem bántásból, csak a beleborzongtam :)
  • Bigpigrib
    igen, auto;)
  • Carlos

automatizálok jobb lenne? vagy mi a gond?
  • Carlos
    Teljesen random AI nincs...és nem is lesz (még egy darabig).
  • j0nNyKa
    és láttál már teljesen random AI-t ? :)
  • Bigpigrib
    Nyugtass meg, hogy azt csak elírtad:)-->"autómatizálok"
  • Carlos
    Munkám során autómatizálok... Igaz nem játékokat...
    Köszi a linket, megnézem!
  • j0nNyKa
    jólvan, javaslom googlezz rá a .ahk -ra, mert nagy szuper, amit írsz, csak éppen az autohotkey scripteléshez semmi, de semmi köze nincsen
    illetve nyilvánvalóan a warden ennél összetettebb jószág, ha tényleg szakérteni akarod a botok scriptelését, meg a wardent, javaslom ezt a fórumot
  • Carlos
    aki egy minimális szinten tud scriptelni annak ez eszébe se jutott, hogy kétszer ugyanoda kattint... Annyira lámaság lenne.
    Amúgy az a farmer is irta, hoyg simán átbaszható a Warden.
    Amit ő sem ért (farmer), hogy miért hagyja a diablo, hogy 0-24 lehessen játszani.
  • Aradebil2
    látom a gold-dupe hoaxnak sokan felültek itt is. vagy én ültem fel a blizzardnak?:D
  • jazzy
    Én is örültem nagyon amikor kiesett az ik armor, így már érted, semmi értelme, hogy van goldom, mert nem örülök neki. Elköltöttem 6 random propertyt adó craftos kesztyűre és craftolgatok, mert nem akarok semmit venni belőle.. a diablo érzés az, amikor kiesik a saját cuccod. A többivel szeretek kereskedni, ez már a bónusz része, de amit hordok cucc abból 1 darab sem saját magamnak esett.
  • Devil_Gy
    Hasonlót akartam írni. Random szám a koordinátához és máris nincs 2* ugyanoda katt.
  • Sunrider924
    A tevedesed abban a feltetelezesben van hogy nehezebb fokozat=jobb loot. Ez lenne a linearis gear progres, de a Blizzard ezt nem akarja, neki random dropp kell.
  • Carlos
    Egy értelmes scripter erre figyel.
    Ha neked a 2.12345-re kell kattintanod, akkor beállítja, hogy dobjon egy randomot 1 és 99 között majd ezt adja hozzá a számhoz.
    Ergó, 1x "kattint a 2.12345-re. A következőben kattint a 2.12345+0.00099-re. Aztán a 2.12345+0.00042-re.
    Problem solved.
    Ha ennyit csinál a warden, akkor szart sem ér.
  • Carlos
    "The difficutly of this game is come from the items. If you have really good items the game is really-really easy!"
  • Kandurex
    az nagy baj lenne, ha neferelnék az infernot, mert akkor átesünk a fasz rossz végére, hisz nem lesz miért a jobb cuccokra hajtani, ha így is úgyis áthenteljük magunkat simán rajta...

...szóval csak a drop minőségének a feljavítása jöhet szóba...sőt az se bánnám, ha még jobban durvítanának az infernon, mert akkor még tovább kell a jobb cuccokért hajtani....

,...persze ez nem vonatkozik arra, hogy a prefixet ne csökkentsék, mert az jelen pillanatban lehetetlen dolgokat produkál sérthetetlenség meg reflect és a többi...:(
  • Devil_Gy
    Hehehe... Érdemes a vesszőket megnézni :D PS pawa
  • j0nNyKa
    a botot úgy szúrja ki a warden, hogy előre megadott minta alapján kattingat / nyomkod gombokat a bot
    ha te játszol, akár goblint farmolva, kétszer nem fogsz pont ugyanoda kattintani, ugyanúgy végigmenni
  • Carlos
    Mit gondolsz mit éreztem, amikor kiesett az a legendary nyaklánc ami akkoriban olyan 3-10M volt? (mostanában nemtom mennyi lenne).
    Visítottam amikor identifikáltam...
    Azóta se esett semmi hasonló.
  • Sunrider924
    Na ez az, errol beszelek.
  • jazzy
    Nem ugyanaz a feeling aht böngészni pénzből, mint amikor kiesik a zöld-arany item és elmosolyodsz.. :(
  • Sunrider924
    Hat en ennel sokkal hulyebb voltam, ket 60as karim van 400+ ora jatekidovel. Es tele a tokom, hogy soha egyetlen egy set cuccost nem lattam meg esni magamnak, coopban is csak a csapattagoknak esik. Siman ideadnak de az nekem nem elmeny, legfeljebb bajtarsiassag/osszetartas. Hol van az, hogy vegre en talalok valami odabaszos cuccot? Mondjuk tudom, leave game es AH bongeszes...
  • Laza
    Ja, és csak egy karim van kb 80+ játékidővel :)
  • Laza
    Részben osztom, hogy a haladás már tényleg szimplán a cuccaidon múlik, aminek találati esélye nagyon kicsi. Viszont az egy szinten való agyatlan farmolás is hamar unalomba tud fulladni megfelelő jutalmazás nélkül.

Pl nekem esténként van max 2-3 órám játszani (van amikor max 1-2). Na ennyi idő kb arra elég, hogy nyomjak 1, max 2 Butcher runt. Van amikor kva sokat kell kóricálni, hogy meglegyen a buff.
    Ez az idő sem pénz, sem item farmolásra nem túl sok ... na meg ha akár egy héten keresztül szimplán a farmolásra helyezem a hangsúlyt, tuti eldobom a játékot :)

Az egyiken biztosan fognak változtatni ... jelenleg úgy néz ki, hogy a nehézség nerfelés lesz az. Mondjuk nekem nincs gondom a nehézséggel, bár az érdekes, hogy Act1-ben tökéletesen szaladok (barbár), aztán Act2-n már az elején fekszik-kel a karim :)
  • Archenemy
    "és ha tudod a módját sikeres tudsz lenni a piacon, különböző foglalkozásokkal egész jól lehet keresni"

Nem erről beszélek. Az ilyen módszerek (crafotlás, dailyzés, eve-ben missionozás, grindelés, stb) nyilvánvalóak, és a játék támogatja őket.

Konkrétan a kereskedésről beszélek. Olcsón venni, drágán eladni, ill. játszani a markettel (pl. felvásárolni az összes "wool cloth"-ot, és visszarakni 5*-ös áron hétvégén. Tudni, hogy mikor mikre lesz kereslet. Ilyesmi.).

Itt egy ilyen leírás, elég régi, de kb. erről van szó:
    http://badanimal3.blogspot.hu/2007/09/fun-and-profit-at-auction-house.html
  • Sunrider924
    Ez mind szep es jo, csak azon kivul amit irsz az elso mondatodban rakd hozza a tobbit is, a bugokat, exploitokat amit ezek a pionirok megtalaltak es ki is hasznaltak. Ez a jatek atvaltozott es gear finding helyett exploit finding lett belole. Nyilvan ez is az egyszeri jatekos szemelyes hulyesege, meg veletlenul sem a jatek fejlesztoje a hibas hogy kiadott egy felkesz beta jatekot penzert, csakhogy elobb jojjon ki mint a GW2...