78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
"2 nap alatt 400kt érő itemek 20kt érnek, ilyen progressel és ennyi goldfarmer bottal 2 hónap és 2000%os infláció lesz ebben a szuperül védett évek óta várt játékban."
Vmi nagy überokos azt válaszolja meg, ha a gold szaporodik, az item egyre olcsóbb ráadásul dupeolják a goldot, akkor mi égeti el sc-ben???? Vagy mindenki hypergazdag? -
megérkezett a banhammer
több ezer acc kukázva lett -
vissza. -
Adok-veszek, mint eddig :D -
Engem is ezzel a hibaüzivel vágott ki tegnap reggel... 2 nap alatt feltörték az accountom? Faxa! Mondjuk a lvl 15-ös karimtól nem sok mindent lehet lenyúlni..:P
Én azt csináltam, hogy megváltoztattam a jelszóm és felraktam a telómra a battlenetes app-ot(iPhone) és most csak úgy tudok belépni, hogy a telóra kapok egy kódot minden bejelentkezéskor és csak azzal lehet logolni... -
Adok érte annyit mint a kovács... ;) Többet nem ér sajnos... -
BlazeH #43654 Na nekem is kiesett az első plan. Exalted Dread Shield level 60. -
Ferrari23 #43653 az egész pályát és sehol :D -
Ferrari23 #43652 Úgy imádom azt is, hogy néha egyes elite packok csak úgy eltűnnek :D 15 perce kínlódok egy packkal 1 maradt annak is már alig élete, kinyírt megyek vissza és sehol :D Bejártam -
Tényleg, azoknak akiknek behúzták az accountját, azok visszakapták a dolgaikat? -
Savmacska #43650 Legalább javítsd meg
-
Üdv!
Kezdtem egy varit, és olyan kérdésem lenne, hogy mire gyúrjak? Gondolom Vitality ugyan úgy kell mint a barbárnak... a másik mi lenne? Szóval pl a ruháknál milyen statra menjek?
Valamint egy 20 as build-nek is örülnék!
köszönöm -
Jaa, valaki túl olcsón rakta be? :) Ha egykezest találsz 1000-1100 közt akkor szólj. -
Ferrari23 #43647 Istenem de balfarok ez a blizzard, az oké, hogy kiiktatták sk pálya előttin, hogy a cserepekkel ne lehessen farmolni, de hogy most meg a 760 cserépből 1se dob semmit még 1 aranyat se :D:D Hát ennyi erővel lassan vegyék ki a pályát a faxba.. -
AH :) -
Janoooo #43645 Ti hogy tudtok játszani???
Nekem most olyan gondom támadt, hogy indítom a játékot. Ellenőrzi a patchet, nem kell újat leszedni. Indítom, beírom a jelszavam. Aztán meg kiírja, hogy lépjek ki, hagyjam patch-elni és utána játszak. Kilép, de akkor se szed le új patchet. :(
Valakinek van ötlete???
Előre is köszi -
Hol esnek ilyen dps-es fegyverek? Megyek én is veled farmolni. :D -
eladóóó
-
1Darton1 #43642 Az egy teljesen másik világ. Mi, akik a panelházak tövében próbáljuk átharapni egymás torkát, nehezen tudjuk elképzelni, hogy létezhet más is azon kívül, amit látunk. -
Pont ezen gondolkodtam egyébként a minap, hogy skandináv területen miért fejlődött ki ennyire ez a scene? Még mikor cs-al toltam 8-10 éve már akkor is sokkal "fejlettebb", érettebb volt az egész azon a területen. Na mindegy, csak hangosan gondolkodtam, de számomra ez mindenképp érdekes. -
LQrtam bocsi
-
1Darton1 #43638 Az eszedbe sem jut, hogy neki ez a munkája. Az utóbbi években alaposan megváltozott a reklámszakma. -
Bigpigrib #43637 Act 4 Holy sanctum és társaiban van valami különleges dolog? pár kósza mob és semmi loot- vagy van valami trükk? -
Janoooo #43636 Légyszi segítsetek. -
kösz -
Pontosan nem, csak annyit írtak hogy: 'later this month'
'később ebben a hónapban' -
Exquisite Essencet (inferno kék mat) vennék 1100ba darabját, ha valakinek van eladó. Amennyi van. -
svéd -
Hát, kössél belém, taposd ki a belem, és szarj a tüdőmbe.
Arra akartam célozni, hogy miként tud 0-24ben diablózni, és egyszerre dolgozni? Mondjuk lehet németországban (asszem német a gyerek) kicsit más a munkahelyzet :D -
tudni hogy pontosan mikor jön a patch ami csökkenti a gemcraft árakat? -
Janoooo #43629 Másnak nincs ilyen gondja?
Nekem miért van?
Eddig nem volt gond. -
Janoooo #43628 nekem alapban ez van beállítva:
http://enGB.patch.battle.net:1119/patch
Mire módosítsam? -
unusual #43627 Diablo 1 feeling ;))) -
Savmacska #43626 Pfhuu de komoly shieldje van kungennek.... 36% block van rajta.... -
whisper #43625
McHaals #43567 -
whisper #43624 De mondom Android telóval valami miatt nem akarja megjeleníteni amit írok és nem látom 8) -
Helló!
Két kis(?) probléma van nálam a Diablo 3-t illetően:
1., A Prnt Screen megnyomására nem csinál képet. Illetve egész pontosan a c:/[...]/dokumentumok/Diablo III/Screenshot mappába csupa 0 byte-s fájlok vannak.
Ha törlöm a könyvtárat, akkor a Prnt Screen lenyomására legenerálja ugyan a könyvtárat, de a benne fellelhető Screenshotxx.jpg ugyanúgy 0 byte-s, holott a könyvtárba szabadon lehet létrehozni fájlt. Mi a megoldás, vagy hogyan lehet megoldani, hogy máshova kreáljon képet?
2., Újabban minden bejelentkezéskor ez fogad:
"Account Security
Our login system has detected a change in your access pattern and your account has been locked. Additional verification is required for you to log in. Please select your verification method:
Unlock from Battle.net Website"
Ez mit is jelent? Vagy ezt intő jelnek kellene vennem?
Tudna valaki segíteni? -
egészen biztos.
Úgy hallottam amúgy, hogy aki jobban él mint te, és azzal foglalkozik amivel akar, az apuci pénzén él. -
Megvan a további fejlődés, csak itemekben. Manapság már nem a fejlődési szakasz adja sok online játék alapját, hanem az endgame. Így viszont többen játszhatnak együtt egy szinten :) -
"a diablo érzés az, amikor kiesik a saját cuccod"
Háát, szerintem nem feltétlenül. Ha a WoW-ra mondod ezt, akkor az 100%-ig igaz, mert ott a jó dropok többsége BoP-os, így máshogyan hozzá sem tudsz jutni. Na de a Diabloban mindig is ment az, hogy egymásnak adogattuk a cuccokat. Ez így ment már az első részben is és a másodikban is ... azzal a különbséggel, hogy nem az AH-ban vetted meg, hanem egymásnak dobáltuk le a földre. Szóval a Diablo érzéshez (nálam) mindig hozzátartozott a cuccok ide-oda adogatása.
Az AH annyiban rondított ebbe bele, hogy míg régen ha valakivel játszottam és volt olyan cuccom ami neki jól jöhetett, simán ledobtam neki. Itt most ez szigorúan csak a barátok között megy, mert egyébként mindenki nyomja be az AH-ba amit csak tud. Még a legelején, lvl 20 - 30 között publicban dobáltam le cuccokat másoknak, ha láttam hogy tudom mivel erősíteni. lvl 60-on ez már luxus :D