78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Susarc #43700 jaja pay pal-ra kell utalni nem a Blizard store -ba -
Susarc #43699 beszarás ,hogy farmolják a goblinokat....4-en ki-be logolnak ACt2-ben külön -külön majd mikor az egyik talál egy goblint joinol a másik 3 és Dzsihád......majd Profit.....
kemény:D:D -
1Darton1 #43698 Azt hiszem 200 a limit. De hülyeség is lenne a Balance-ra utalni, mert ha közvetlenül PayPalra utaltatod, akkor azt nem csak a Blizzard Store-ban tudod elkölteni. ;) -
Susarc #43697 passz KUNGEN streamjén beszélgetik..... -
Nem arról volt szó,h csak 80-at lehet balanceon tárolni?Hogy adta el 250-ért? -
Hülyék voltak,vannak.lesznek a kérdés az arány, azért nem hiszem, hogy ez lesz az alap 1-2 hét vagy inkább hónap és kialakulnak, az árak csak úgy mint a goldnál nem adok neki 2-3 hónapot és lesz 2dodo/milla áron -
cookac2 #43694 privi ment -
Nekem kell! Mennyi? :) -
Susarc #43692 nem megyek dolgozni holnaptól:D:D -
Susarc #43691 'NYÁD!!!
US RMAH"32% storm shield went for $250. Crappy spear went for $40. People are insane. (Softcore US)"
-
1Darton1 #43690 És mi okozná a deflációt, ha folyamatosan nyomják a pénzt és a termékek köre kvázi stagnál? -
Kiírtam magam mára, bye all :) -
Nem, egyikben deflációnak másikban inflációnak kellene lenni. -
Ne feledjük, ezt is csak emberek csinálták. -
"Az a probléma hogy büszkén nyilatkozták hogy ők soha nem adnak ki semmit mielőtt tényleg készen van. "
Nem védem őket, de az se 100-as aki ezt a marketing szöveget komolyan veszi Diablo 2 óta. Már azzal elkezdődött a fékezhetetlen a bugok és exploitok nirvanája. :D -
"és az a class valyon mennyibe kerül? 100-150 millió gold? TE vagy én vagy a sok százezer másik menyi idő alatt szed össze annyi lóvét,hogy álhasson az AOE-ban? 2-3 hónap?"
Néha megnézem a cuccait nincs az olyan értékben, amit írsz. (Lehet azóta már elért annyit.) Mindenesetre amikor 40 millája volt, 20-ból 2 haverját felhúzta act2-t farmolni, mert pl. az egyik "dördzs" állandóan meghal bármilyen karival megy. :D -
1Darton1 #43684 A haláltól a gold sehova nem tűnik, csak a felszerelés. Ergo ott is folyamatosan növekszik a játékban lévő gold mennyisége.
A kifarmolt itemek száma kisebb valamivel, ami csak az árakat befolyásolja. Vagyis az is az infláció malmára hajtja a vizet. -
"HC-ban mi égeti el?"
Meghalnak a karik. Nincs olyan játékos, aki ne halt volna már több millányi cuccal. Kungennek is 2 behalt minimum. HC-ban a használható cucc drága. Nem jellemző nagyon az extrém vagy hanyag kari építés, mert azt halállal büntetik. Inkább balanced, ezt tudja jól mindenki és kihasználja mikor árul. -
Csak be kéne azonosítani :-D -
Ferrari23 #43681 Munkanélküli, eltartott kocka :D -
ddany7 #43680 20k ? :D -
Sunrider924 #43679 Ha meg aktualis a dolog, olvad el a linkben levo utasitas 2ik felet is amiben leirja hogy hozod szinkronba a patchet a klienseddel. Ne csak az elso felet csinald meg(patch url atiras es agent mappa torles) hanem a masodik reszt is(torold update mappat, szedd ki a diablo3.exet a konyvtarbol, torold ki azokat az mpq fileokat amiket felsorol stb. Ott van szepen lepesrol lepesre hogy mit kell csinalni. -
Na ezmiez
-
Susarc #43677 xcsak a pajzs amit használ 3x annyiba került amit én a májusi kezdés óta összeszedtem összesen!
wake up -
cookac2 #43676 szerintetek mennyit kérjek ezért a csodáért?
-
Susarc #43675 és az a class valyon mennyibe kerül? 100-150 millió gold? TE vagy én vagy a sok százezer másik menyi idő alatt szed össze annyi lóvét,hogy álhasson az AOE-ban? 2-3 hónap?
szóval mielőtt sztárolnád a Barbárt nézz a dolgok mélyére is! -
gabeone #43674 Én azt a tényt bírom, hogy a diablo3.hu fórumába elég annyit írnod: összecsapott és béna a játék - és már bannolnak is az adminok.. Ők is szánalmasak mint a blizzard. :/ -
Ferrari23 #43673 Én is így érzem :D Kihasználták a diablo nevet, hogy kaszáljanak ennyi kb a történet :D -
Az a probléma hogy büszkén nyilatkozták hogy ők soha nem adnak ki semmit mielőtt tényleg készen van.
Azért megkérdezném még is ki az aki azt gondolja hogy ez így rendben és készen van. PVP, RMAH, Balance, Elegendő tartalom, a híres end game content, exploit/bughegyek, történet?
Én azt érzem hogy 1,5 év alatt összedobtak valamit és nagy ívben hugyoznak az összes Diablo rajongó arcába. Persze a casual játékosokban van a pénz nem éri meg a pár hülye miatt melózni aki szeretne esetleg igényesebben összerakott játékot. -
Ferrari23 #43671 Hát ha lehetne vissza is kérném a pénzem :D Qrva nagy csalódás a game, én hülye itt aggódtam, hogy már első nap legyen példányom :D:D Én is bánom, hogy megvettem. Mondom ezt szintén úgy, hogy a diablo 2 mai napig fenn van és elég gyakran tolom.... -
wizardnak keresnék valami ütős off hand cuccot ami jól megdobja a sebzésemet:) mf sem hátrány -
off
"eve hülyeségről nem tudok"
Áh, szvsz az a valaha megjelent legjobb, legkomplexebb hardcore mmo, ami tényleg rpg (nincs elérendő cél főszörny sorolhatnám ... helyette klánok, bandaháborúk, kalózok, kereskedő klánok vég nélküli harca). Ellenben a világ legunalmasabb játéka, mert lassú :) A többi gyerekjátéknak tűnik mellette.
on -
eLiXir #43668 jaja! undorító ez a játék! klikkolok ide oda és nem is műxik! vissza a pénzemet! pereljünk! lázadjunk! megyek vissza mario cartozni! -
gabeone #43667 Vegyél aranyat pénzért, vegyél tárgyakat pénzért.. Szemét-mocosk blizzard. -
gabeone #43666 Nem szabad pénzért vásárolni a játékban! Higgyétek el, a blizzard igyekszik majd ellehetetleníteni minden nem pénzért aukciót.. Én is bánom már, hogy megvettem a játékot. Már nem is játszom vele, ellenben 2 hónappal ezelőtt még diablo 2-ztem. -
"Fasza... kungen úgy farmolja act 3at hogy áll a rare előtt a moltenben és egyéb finomságokban, és a hp-ja meg sem mozdul....."
Na igen, hc-n egy számít életbe maradj, nem a gyors progress. Erre mi a legalkalmasabb és a leginkább ütésálló kari? Nehéz kitalálni :)
-
9 -
1Darton1 #43663 HC-ban mi égeti el?
A 15%-os "tranzakciós adó" valamennyire csökkenti az infláció mértékét, attól függően, hogy mennyire pörög a kereskedés. De egy elkerülhetetlen goldleértékelődés van folyamatosan, amit a RMAH még jobban meg fog dobni. -
Dondark #43662 http://hu.twitch.tv/westy66#r=-rid-&s=em
Ez mikor kezdődik? :) -
"10 év fejlesztési idő?"
Kizárt, ezt a gamet 2-3 évig csinálták. Max előtte született pár koncepció, lehet azt bele számolják a 10-be.