78998
  • Akronomus #43740
    Köszi a megjegyzést, ha lesz kövi rész, megfogadom ezt.
  • Szakesz
    Tanácsként annyit tudnék hozzáfűzni, hogy kevesebb trágár szó használata mellett is ki lehet fejezni elégedetlenségedet, amiért nem tudtál a haveroddal együtt játszani, illetve ha felírod magadnak valahova a szöveget, és esetleg gyakorolsz is rá egy kicsit, megvágod a szöveget, akkor nem fogsz minden második szóba fennakadni, ami nem káromkodás.
  • Akronomus #43738
    Tán stopperrel méritek bázze, ki bírja tovább? XD
  • Szakesz
    48 másodperc. :)
  • Akronomus #43736
    Kössz, kedves vagy ^^
  • j0nNyKa
    X, sikítva
  • Akronomus #43734
    Ilyen hangom van nah :D Hallgassátok végig, a tartalom a lényeg. XD
  • Rehom
    mármint nevetés nélkül vagy míg ki x-elted ?:D
  • Dr DeViLKiNG
    Egész act4-ben sem esik semmi a vázákból köszönhetően a botoknak. Ráadásul hiába bannoltak este, nem az összes botot dobták ki...
  • Szakesz
    Ládából, koporsóból és élőholtból még így is esik egy kevés. Persze 8-a előtt sokszorta annyi kreditet lehetett szerezni onnan, de ezen már nem tudunk változtatni.
  • Ferrari23
    Ezért írtam ki is lehet venni a pályát, mi a faxnak van ott ha csak átfutni érdemes rajta, semmit se szétütni :D
  • Szakesz
    Ott 195%-kal sem esik arany a cserepekből még nephalem valor buffal sem.
  • Ferrari23
    Az érdekes :D Nekem infernón ma 105%-al az összes cserepet összeütve semmit nem adott. De ez csak a farmolós sk előtti pályán...
  • Bigpigrib
    85% os Gf 200-700 g ket dobál a vázákból/hullákból hellben.
  • skinnyman
    Azt az armort hogy hoztad össze? :O
  • Fpocok
    Igen. És hidd el, később sokkal nehezebb lesz.
  • obe
    carlos, szakesz...köszi, ertem már
  • Fpocok
    Szerintem nem kell bent tartani a gombot... :D
  • obe
    köszi

tehát mindjárt vege, es kezdhetem ujra a dokival, akkor viszont több henteles, es gyorsabb fejlödes...kár a következö játekot már más karakterrel szertettem volna kezdeni...tehát ha majd minden kepességét látni szeretném a wicth dokinak , akkor megegyszer neki kellfutnom, nehezebb fokozaton ?
  • Carlos
    normálon kábé eljutsz 32-34 -es szintig.
    nightmare-en elérsz kábé 50-52-ig.
    hell nehézségi szint act 3 végefelé vagy act 4 elején eléred a level 60-at.
  • Szakesz
    Nightmare 30-ason kezdődik, majd ha elérted az 50-es szintet és teljesítetted, akkor léphetsz tovább Hell-re. Hell végére fogod elérni a 60-as szintet.

Folyamatosan tartsd nyomva a jobb egérgombot azonosításkor.
  • Fpocok
    4 fokozat van... elvileg a 3.-4.nél leszel csak max szintes. Ezzel nincs gond.
    Sárgákat jobb egérgombbal tudod azonosítani. A doksikat meg majd a következő fokozaton fogod kapni.
  • obe
    srácok

elöször játszok diablo játekkal, normálon viszem épp witch doctorral, act 4-ben járok, ahol diablo-val csatázok épp, gondolom akkor már hamarosan vege is a játeknak, viszont csak 33-as szintig jutottam...ez normális vagy csak én bénáztam el, azt hittem kb level 50-ig eljutok..vagy azt majd csak a következö fokozaton lehet elerni ?...a másik kerdesem: egy halom sárgával jelölt cuccom van már, de nem tudom sem azonositani, sem eladni...a kovácsnál, es az drágakövesnel pedig egy szint után nem tudok traningelni..valami doksikat kellene beszereznem, de ez ugye eleg lineárisan halad,tehát elméletileg nem hagyhattam ki semmit..tehát ezek hogyan fejleszthetnem tovább , ha mindjárt vege a játeknak Ü

köszi, es bocs ha már többször is volt a kerdes , iszonyu sok a komment :)
  • Fpocok
    Azért néha jó monknak lenni :D

Előbb öltük Butchert infernon, hárman... szegény társak elhullottak, én meg egyedül vertem le olyan 30%ról... miközben égett az egész padló :D
  • Különc
    Nem érdekel
  • j0nNyKa
    én másfél percig bírtam
    többiek?
  • j0nNyKa
    súlyos.
    :D
  • Carlos
    No, Hell-en Azmodan legyakva... Nagy fika boss volt, tartott vagy 30mp-ig, (1x kellett menekülnöm SS-ben a tűzlabdája elől, ez sújos mp-eket vett el)
  • Akronomus #43712

Kis véleménnyílvánitásom a Dio3-ról, Enjoy :D
  • ToCsEk
    bla bla, streemje off, fórumon írták 100 helyen (google) kugnen streamjen is írták de ha nem perma akkor is kapta... de ha nem akkor kiugrok az ablakon és az bizony a te hibád lesz :D
  • yesname #43710
    Hülye gyerek. Leesek a székről :D:D:D
  • Klemice
    Terry Black-el egyeztess, hátha tud segíteni
  • Különc
    Téged alaposan felültettek
  • ToCsEk
    ?? nl_kripp (keress rá) streemelte item dupot a noliferja
  • eLiXir
    ?
  • berlinboy6329
    Másik:Meddig lesz használható a pénzes AH?V akár a goldos,de inkább a pénzes..Ha mindneki megveszi a legfaszább cuccokat,akkor mi lesz?elején talán még nagy lesz a rush,de aztán lassan elcsitul minden,mert már mindenki überfasza cuccokkban fog rohangálni,v mindneki csak elad majd,de venni nem akar,ilyesmi...Hol van a vége?Vatera,meg tököm jó,mert a válszték hatalmas,nem csak kardok vannak,meg pajzsok,túl szűkös a keret...Esetleg saját maga farmol inferno act 3-ban és talál majd magának.Minek azért venni vmit,hogy aztán ő is eljusson oda,ahol az a cucc esett,amit megvett és onnantól ő is tud majd ilyeneket farmolni.
  • ToCsEk
    kripp banned, item dupe haha
  • berlinboy6329
    Vki jól járt.Lehet használni nem Eu-beli aukciós házat?
  • Susarc
  • Susarc
    pupákok skubizzatok!