78998
  • Kandurex
    na meg a faszom...engem rendesen bosszant ez az egész... 250 dollár? és tényleg van olyan hülye aki kiad ennyi pénzt?
  • Dr DeViLKiNG
    A3 vampiric champion, mellette 3 halhatatlan guard üti meg én lövöm mint a hülye, és nem fogy a hpja. :D
  • Avenger
    Táblázat
    Hasznos kis táblázat wizard fejlesztéshez, kitöltve(le kell menteni mert írásvédett) ki lehet kísérletezni, hogy bizonyos statokat emelve mennyi dps-t nyerünk vele. Nekem 250 int kell és egy 1050 dps-es fegyver, és máris megvan az 50k dps. :)
  • Omlás
    Véleményem szerint ha egy játékot és a valós pénzkeresési lehetőséget egy térbe vonjuk abból a játék (de legalábbis a játék élmény és a szórakozás) húzza a rövidebbet (D3 esetében szerintem tuti nem lesz jó ez így) és semmi de semmi jó nem sül ki belőle, hogy minden a pénzkeresés köré fog orientálódni. Még szerencse, hogy egyelőre HC-n nincs RMAH de még a végén ha jól beüt a biznisz vérszemet kap a Blizz és ott is bevezeti....
  • Aradebil2
    ez a trump gyerek tegnap este óta RMAH-zik, azóta van már vagy 400 dodója :D
  • Aradebil2
    15 game/ óra volt azt hiszem a határ:)
  • sata75
    oh, így most már értem:) mondjuk én nem szoktam csak őt farmolni. mindig van + 2-3 hely ahová még benézek egy elitért vagy ládáért és az akkor már nem csak a be meg ki logolásról szól. no meg nem is olyan monoton:)
    ha jól emlékszem D2-ben is volt valami ilyen. ha sokat logolgattál akkor kivágott mondjuk egy órára a rendszer.
  • Since
    Illetve ne felejtsd el a botokat is. SK előtt volt egy hely ami óránként akár 600k-t is össze lehetett farmolni. Na most gondold el ha valaki ezzel foglalkozik naponta 6 órát, illetve gonodlom vannak olyanok is akik coopban farmolnak itemeket. Nem lehetetlen, csak a botok elrontják az egész kereskedelmet és ezért nem látom értelmét az RMAH-nak, mivel én naponta 2-3 órát játszom max többre nincs időm, és ezért nem fogok kiadni 10-15 ezer forintot hogy tudjak tovább is haladni...
    Csak ezzel az a gond, hogy olyan kisemberekkel is kicesznek mint én, mivel marhára megörültem amikor összetudtam magamnak farmolni egy óra alatt 200k-t de ez már nem lesz lehetséges szerintem...
  • Voyager5
    Azt jelenti, hogy x idő alatt, csak y játékot indíthatsz.

x és y ismeretlen :D.
  • Aradebil2
    ne legyél már buta, nekem nincs olyan friendem aki legkésőbb 2 hét alatt ne lett volna infernón, én 40 óra alatt értem el odáig, de a lassabbak is 60-70 óra alatt befejezték hellt. rohadt sok ember van infernón, blizz 5% (ennyi volt?) statja karikra vonatkozott, nem accokra
  • Since
    Szoktam néha farmolni Sarkoth-ot act1 infernon, kb. 30-35 másodpercig tart az egész és ha jó runnod van akár 5-7k-t is össze lehet szedni. Itt egy topic hozzá, egyfajta "Realm Down" mint Diablo2-ben :)
    http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?833479-Input-Limit-Reached-Death-of-Farming
  • Marfy
    Erről szól az egész játék, fizess ha haladni akarsz. Bár érdekesnek tartom hogy vegyem meg azt a legandary cuccot amivel meg tudom ölni bossokat ugyanazért a legendary-ért?...
    Számomra még az is érdekes, hogy ha még most is csak a játékosok kis része jár infernón, hogy van az AH tele van pakolva fullos cuccokkal. Gyanítom maga a Blizzard rakosgatja be az itemeket...
  • sata75
    ez mit jelent pontosan?
  • Since
    Éppen most olvastam hogy bevezzték az "Input limit reached" opciót, amivel Sarkoth-ot nem igazán lehet farmolni inferno act1-en. Ezzel próbálják kiszűrni a botokat... És valószínűleg rá akarják venni az emberekt hogy a RMAH-t is használják.
  • Dr DeViLKiNG
    15/06/2012...
  • alienenemy
    intelligencia a lényeg, meg valamennyi vitality
    fegyvernek egykezes + source
  • Marfy
    Na oszt mé mán?
  • Frankie87
    Valaki a #43649 -re pls...:S
  • Tatyla
    1 millaert en is vennek de csak 5-25 milloert van...
  • Fpocok
    Amúgy most olvasom, hogy mi MÉGSEM kapjuk meg RMAH-t most...
  • Fpocok
    Skilljeimmel + barbár shout

jonnyka: Csináld meg melee karakterrel. Rangeddel nem nehéz... nem nagy szám.
  • Susarc
    ekkora faszok nem létezhetnek a földkerekségen......
  • j0nNyKa
    legjobb
    (bár a wizardhoz nem illik)
  • Hegi90
    kb két nappal ezelőttig nekem is ugyanez a zászlóm volt. :)
  • j0nNyKa
    aztak****** b****** 1kezes 1000 feletti fegyverek mind 250$-ért vannak bent... jézus.
  • AntiHero
    valószínű
  • j0nNyKa
    azt nézem, hogy hajnali 5kor 1 órás leállás lesz, lehet akkor lövik fel nekünk is az RMAH-t ?
  • TDC Geronimo
    pf :D
  • AntiHero
    Real Money AH Stream.

10$-ért kb semmit nem kapsz:) 30-40$ kezdődnek az árak.
  • j0nNyKa
    veszel 2 x 20k-ért 2 db dex + attack speedes gyűrűt, meg 1milláért valami 1100-1200 körüli xbowot, és végigdarálod act3 act4-et
  • Omlás
    kb... :D
  • j0nNyKa
    persze, az X.-ik patch-ig, amikor majd szétnerfelik infernot...
  • Nethyrrea
    azért act3-4-re (inferno) ráférne egy erőteljes tune-down... act2-n még valahogy keresztülverekedtem magam, de act 3-ban az első bástyán nemtudok túljutni, és ez némileg zavar.

vagyishát annyira nem zavarna, ha ki tudnám csengetni azt a kb 60-70 misit ami a mostaninál jobb cuccokhoz kéne... :D

nincs valakinek kedve segíteni nekem átjutni act 3-4-en? :D

DH vagyok
  • c3124c
    üdv, van egy pár maradék D3 térképem, szövet jellegű, vizálló cucc, ha érdekelhet vkit, 2 méretben.
  • 1Darton1
    Most ugyanezt csupasz accounttal, barbárral, szólóban. :F
  • Omlás
    Max HC-n fog hónapokig tartani de ott is csak az 1 hites instant killek miatt.... :D
  • j0nNyKa
    egyébként ennyit a hosszú játékról, és a hónapokig megcsinálhatatlanul nehéz inferno fokozatról: (semmi exploit, húzgálás, és miegymás, sima single player progress + AH)
  • Omlás
    Hatalmas a napom fénypontja volt köszi!
  • Akronomus #43742
    Nem is az volt a cél :P
  • eLiXir
    puzsér szinten azért még nem kritizálsz